|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
21.7.2008 12:12:46   
Fargesia
na IUI greva po 3 M...komaj komaj čakam!!! sem vesela ker VEM da lahko zanosim...pač je usoda želela drugače in nismo uspešno pripeljali nosečnosti do konca, ampak vem da lahko zanosim in to mi daje nov pogon.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
21.7.2008 12:28:43   
tinč407
user posted image user posted image user posted image lepo je videti da si polna optimizmauser posted image user posted image user posted image  itak da če je enkrat uspelo da bo še drugič!  in takrat bomo vse še bolj držale pesti da bo vse vredu user posted image user posted image user posted image

jaz upam da mi bo K kaj pomagal in mi bo vse to kar druge date skozi prizanešeno. ne vem če bi bila dovolj trdna za kaj takega. CARICE STE PUNCE

jaz hvalabogu ta mesec delam kot butasta cele dneve in niti nimam časa misliti ali bo kaj ali ne. Mogoče mi je zato vse bol ravno... ne vem. seveda pa si še vedno močno želim!! Enkrat že bo! user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
21.7.2008 12:29:33   
miska73
Fargi, jst sm pač firbčna... in me zanima, kako ti je uspelo priti nazaj do stare prijave na RR...
Pa vse pohvale, da boš obdržala to novo lepo slikco...
Res je fenomenalna

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
21.7.2008 12:32:39   
Anonimen
tinč, kater dan ciklusa pa si danes?  Jaz sem šele 23 in se mi bo tale teden ful vlekel.user posted image

fargi, itak da bo... Prav imaš, da tako razmišljaš.

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
21.7.2008 12:59:30   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

tinč, kater dan ciklusa pa si danes?  Jaz sem šele 23 in se mi bo tale teden ful vlekel.user posted image

sem 29. dan ciklusa. ampak po izračunih BT sem mela O nekje 18. 19. dan, tak da testek pade v soboto user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
21.7.2008 13:34:30   
Anonimen
punce, a kdo ve za koga, k kupuje mobitel? Mam enega viška..

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 3331
21.7.2008 13:46:34   
lučka 25
Ojla!

Kaj dogaja? Vidim, da velikooooo. user posted image  Grem kar po vrsti.

nf, šee enkrat, slikca je res zakon! user posted image  Sta me s fargi mal "podražli", da bi si še jaz dala kakšno bolj smešno gor.

trinity, ojlaaaaa. A me slišiš tja čez čez lužo? Lepo, da uživata in je s pikico vse tako okt je treba. Vidva lepo uživajat še naprej in upam, da bosta vsaj kje prišla do dobre hrane, kar pa je malo verjetno. user posted image  se še beremo, če ne čez lužo pa doma.

biba, tiste user posted image  sploh ni treba. ne bo nič bolel, če bo raje user posted image user posted image . Me navijamo za črtice. user posted image  user posted image  user posted image   sem pa jaz tudi imela O s K tam nekje okoli 17,18 dne in tako user posted image  okoli 31,32 dne. biba, hvala za navijanje in pozitivne misli. user posted image user posted image user posted image

Fargi - Fargesia, dobrodošla nazaj. user posted image  user posted image  user posted image  Ampak slikco pa kar obdrži tole, si tolk dobra z njo in res tudi nam na obraze narišeš en široooook nasmeh. Sem pa vesela, ker si spet tista parva ti, polna obtimizma, dobre volje, skartka ti. user posted image  user posted image  user posted image  Bo pa hitro napočil čas, ko boš spet v postopku. Je pa res kot praviš, da sedaj vsaj veš, da lahko zanosiš, da obstaja možnost in ti je tako veliko lažje in imaš tako več optimizma v sebi. user posted image  user posted image  user posted image

tinč, je prav dobro kdaj mal odklopit vse skupaj, a ne? Se spočiješ od vsega, pa če imaš veliko dela v službi je tudi kdaj dobro, da so vsaj nekaj časa misli drugje. Upam, da je današnji 29. ciklusa zadnji v tem letu, ker jih potem ne boš mogla šteti, ker boš srečka user posted image . jaz že navijam tudi za tebe. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
21.7.2008 15:41:34   
Fargesia
Lučka, ja res mi je nekak lažje pri srcu...nisem si mislila da lahko iz take žalostne izkušnje nekaj tako pozitivnega potegneš..

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
21.7.2008 16:38:42   
nf
Trinity popotnica!!!!! Zakon! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Veš da sem ti ORNK fouš user posted image  user posted image  user posted image  Uživajta in kdaj pridi malo napisat, kaj vse sta videla in kam gresta.

Lučka zamenjaj! To je kot shopping, ko se zanič počutiš in si nabaviš nove obleke. Tle si daš pa novo slikco in dobiš ful nove energije user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
21.7.2008 17:43:07   
Fargesia
nf, tole kar si pa na konc napisala je pa čist res!!!user posted image user posted image user posted image

trinity....FOUUUŠŠŠŠŠ!!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
21.7.2008 18:53:06   
neela
evo mene drage moje frače...user posted image ...bila na službeni poti tam, kjer se je ne dolgo nazaj potikala naša nf...

Grem sedaj brati čveke za nazaj....pa se beremo...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
21.7.2008 19:54:16   
nf
oooo Neelika se je vrnila!! user posted image  user posted image  user posted image  Kako je bilo? A si dobila moje ZS??

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
21.7.2008 20:06:36   
ključek
na IUI greva po 3 M...komaj komaj čakam!!! sem vesela ker VEM da lahko zanosim...pač je usoda želela drugače in nismo uspešno pripeljali nosečnosti do konca, ampak vem da lahko zanosim in to mi daje nov pogon.

držim pesti in mislim nate.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
21.7.2008 20:30:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Lučka, ja res mi je nekak lažje pri srcu...nisem si mislila da lahko iz take žalostne izkušnje nekaj tako pozitivnega potegneš..

Res ne moreš tega verjeti, če ne izkusiš tega. Bravo zate in tvoj optimizem. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
21.7.2008 20:32:28   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Lučka zamenjaj! To je kot shopping, ko se zanič počutiš in si nabaviš nove obleke. Tle si daš pa novo slikco in dobiš ful nove energije user posted image

Sem upoštevala tvoj nasvet in moram povedat, da je res dober občutek. Trenutno sem takega razpoložnja, kot tale "zmešanec" na sliki. user posted image  Uživam življenje, vse se mi fučka, treba se je znoret. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
21.7.2008 20:33:15   
lučka 25
neela, dobrodošla zopet med nami. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
21.7.2008 20:35:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

držim pesti in mislim nate.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, MTY. Kako si kaj? Še naprej uživaj v user posted image  , ker september bo kmalu tu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
21.7.2008 20:40:11   
Fargesia
me to you, hvala!!! jaz tudi mislim nate in če ne prej, se vidiva ko rodiš!!!

Lučka, ZAKON SLIKA!!!! aem se kr zarežala zraven...

neelika, ja kje si se pa potepala?!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
21.7.2008 20:43:05   
lučka 25
Fargi, sej je se pa še kar ne morem nehat smejat tvoji sliki user posted image . Sam smo pa res vse kar mal norčave postale in  smo polne pozitivne energije in traparij. In to kljub kislemu, zdolgočasnemu vremenu. Mogoče pa luna in vreme vplivata na nas. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
21.7.2008 20:57:44   
neela
Moja malenkost se je potikala po Toskani..user posted image ...kjer sem delala predoglede, kam bom peljala user posted image na obletnico poroke...drugo leto...user posted image user posted image user posted image

Fargi -ti kar še mene 'prijavi' med jesenske nosečke, ker se napol odločam, da bova do jeseni oz 1x IUI dala zadeve čisto na off. Itak pa sploh ne vem, če me moja O sploh še kaj obišče...user posted image

Nf - sem dobila, vendar žal res prepozno. Ti pa odpišem nazaj.

Lučka - hvala user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
21.7.2008 21:36:36   
ključek
Fargesia in Lučka25................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svetovni slikci, sem se ful nasmejala.......................user posted image user posted image user posted image

pa hvala za lepe želje...............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
22.7.2008 1:11:51   
trinity22
ojla, babe žabe spet jaz ...

Danes smo pa mi "trije" že v Las Vegasu, podnevi ni nič kaj posebnega le ogromno nekih zanimivih zgradb in hotelov, bo pa verjetno veliko bolje zvečer ko se prižgejo vse tiste lučke in dobi mesto poseben čar ... Sedaj se odpravljava na shopping ... upam da mi dragi kupi kaj lepegauser posted image ... Jutri pa imava rezervacijo za večerjo v Stratosphere Towerju - upam da bo kaj užitnega za jest, danes mi je že cel dan full slabo ... saj bo boljše ...

Drage moje mačkice uživajte, vesela sem, da se je nekaterim povrnila nazaj volja in energija po tako hudih preizkušnjah življenja, le tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neela dobrodošla nazaj doma Toskana je full lepa a ne?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
22.7.2008 7:23:20   
Anonimen
Vidim, da si bom mogla zamenjat slikco. user posted image   user posted image     user posted image

(odgovor članu trinity22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3348
22.7.2008 7:46:56   
miska73
Ta trend menjanja slikic se je pa totalno razširil..
Še malo pa ne bom nobene več spoznala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
22.7.2008 8:46:46   
nf
Lučkica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  hahahaha kakšna super slikca!!!!!!
Kaj zdej babe, a gremo stavnice polagat, kdaj bo kateri ratalo? Neki se mora dogajat, če ne druzga pa gemblanje, a ni tako Trinity? user posted image  Bravo za Vegas!! user posted image  user posted image  Vidim da na polno uživata!
Jaz mislim, da bo nama ratalo avgusta! user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?