lučka 25
|
Ojla! Kaj dogaja? Vidim, da velikooooo. Grem kar po vrsti. nf, šee enkrat, slikca je res zakon! Sta me s fargi mal "podražli", da bi si še jaz dala kakšno bolj smešno gor. trinity, ojlaaaaa. A me slišiš tja čez čez lužo? Lepo, da uživata in je s pikico vse tako okt je treba. Vidva lepo uživajat še naprej in upam, da bosta vsaj kje prišla do dobre hrane, kar pa je malo verjetno. se še beremo, če ne čez lužo pa doma. biba, tiste sploh ni treba. ne bo nič bolel, če bo raje . Me navijamo za črtice. sem pa jaz tudi imela O s K tam nekje okoli 17,18 dne in tako okoli 31,32 dne. biba, hvala za navijanje in pozitivne misli. Fargi - Fargesia, dobrodošla nazaj. Ampak slikco pa kar obdrži tole, si tolk dobra z njo in res tudi nam na obraze narišeš en široooook nasmeh. Sem pa vesela, ker si spet tista parva ti, polna obtimizma, dobre volje, skartka ti. Bo pa hitro napočil čas, ko boš spet v postopku. Je pa res kot praviš, da sedaj vsaj veš, da lahko zanosiš, da obstaja možnost in ti je tako veliko lažje in imaš tako več optimizma v sebi. tinč, je prav dobro kdaj mal odklopit vse skupaj, a ne? Se spočiješ od vsega, pa če imaš veliko dela v službi je tudi kdaj dobro, da so vsaj nekaj časa misli drugje. Upam, da je današnji 29. ciklusa zadnji v tem letu, ker jih potem ne boš mogla šteti, ker boš srečka . jaz že navijam tudi za tebe.
|