Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 12:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja30, kaj pa testek? Sumljivi znakci....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 12:15:13
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja30 lotoska, čestitke! Meni je bilo dopoldan zelo slabo. Zdaj je malo bolje, v spodnjem delu trebuha so pa konstantne bolečine. Take čudne, bolj na desni strani spodaj. In utrujena sem in brez energije. Verjetno je krivo vreme. sumljiva si ti meni
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 12:32:09
|
|
|
|
Tiki55
|
Majch tud tvoji znakci so sumljivi Kdaj potem delaš test, jutri? Držim pesti Kaja30 naj čimprej pade testek, da nas razveseliš. To mi diši po No, jaz počasi postajam nestrpna, kot ponavadi zadnji teden pred nepričakovano M. Le kako bom zdržala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 12:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Tiki55...držim pesti, da boš zdržala še ta teden. To čakanje je od ! Pa da te potem preseneti en lep rezultat. Js bom probla še nekaj časa počakat, ker sem imela kar stresno obdobje, pa bi se znala malo premaknit. Ne vem...vsekakor boste pa zvedele kako in kaj takoj ko bo kaj...ali eno ali drugo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 13:01:25
|
|
|
|
pokica_
|
Majch, Kaja30....fejst so tile vajini znaki sumljivi in strašaaaansko dišijo na . Tiki55, kaj kmalu bo minil teden dni....vsak dan boš malček čekirala kdo so nove in navijala pa se bo teden še prehitro obrnil.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 13:18:36
|
|
|
|
aqua77
|
Tiki, kdaj točno pade testek? Mislim, da sva blizu.... Kdaj boš lulala na palčko....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 13:20:02
|
|
|
|
aqua77
|
Pa tudi tekačice na dolge proge sva, vsaj po krogih sodeč!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 13:44:47
|
|
|
|
ursa30
|
No, jaz počasi postajam nestrpna, kot ponavadi zadnji teden pred nepričakovano M. Le kako bom zdržala to se tudi jaz sprašujem...teli dnevi se res takooo vlečejo.. ja nimamo druge kot da počakamo še teh par dni...sej bo men je najhujš, ko pride in potem se cel proces čakanja zavleče za en mesec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 13:45:47
|
|
|
|
ursa30
|
Pa tudi tekačice na dolge proge sva, vsaj po krogih sodeč!!! se vama lahko pridružim tudi sama čakam že predolgo..dve leti bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 13:47:15
|
|
|
|
aqua77
|
Pol pa kar k nam v klub!! Sprejemamo same dolgoprogašice!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 13:53:07
|
|
|
|
ursa30
|
evo, sem vaša nova članica hvala hvala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 13:54:33
|
|
|
|
aqua77
|
kakšno je pa stanje pri vas Ursa? Kdaj pade testek?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 13:57:27
|
|
|
|
ursa30
|
stanje..moj dan je 25. julij. ampak testa ne bom delala dokler mi ne bo zamujala saj kakšen dan..tako da čakamo....in čakamo... aqua77, ti že maš kakšnega doma?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 14:27:57
|
|
|
|
aqua77
|
Jap! Je star 10 let, oziroma bo v sredo star 10let! Mi piše v tickerju!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 14:29:03
|
|
|
|
aqua77
|
Pa ti? Je doma že kakšen kričač?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 14:35:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla.... Pokica_.. sem vesela da si bolje Kje je naša junonca'??? hočemo testek, hočemo testek, hočemo testek,........
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 14:39:11
|
|
|
|
pokica_
|
Hvala živa25 ! Ja sam res....naša Junona se nekje skriva in nam noče povedat, da je delala testeka ...nas pa firbecccc mantra
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 14:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
mantra ja prekmurka JUNONAAAAAAAAAAAAA te bomo....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 14:49:05
|
|
|
|
aqua77
|
Saj res, kje pa je junona danes???
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 14:51:08
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pa ti? Je doma že kakšen kričač? mam enga kričača doma, starga skor 30 let pa še ne... mi je kar malo žal da ga nisva začela že prej delat, glede na to da tolko časa ni rezultata, pa tut mlada nisem več ful...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 14:51:49
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jap! Je star 10 let, oziroma bo v sredo star 10let! Mi piše v tickerju! sem šele zdele vidla ja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 14:52:49
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Saj res, kje pa je junona danes??? res ja..danes je še nisem zasledila tuki. upam da ima vesel razlog, da je ni tukaj z nami ( )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 14:55:52
|
|
|
|
limonita
|
Pozdravljene! Nama se žal tudi tokrat ni izšlo in počasi bom že začela razmišljati če menda ja ni kaj narobe z nama. No, mogoče bo pa v naslednjem krogu pomagal morski zrak. Do konca meseca je še nekaj dni, zato tistim ki še čakate želim same pluske, tistim ki vam je uspelo v tem krogu iskrene čestitke, ostalim pa več sreče prihodnjič.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 14:56:10
|
|
|
|
aqua77
|
Ursa, sklepam, da jih imaš 30? Sej to še ni taka starost....si še mlada, verjemi. Glede trajanja, mi smo ga naredil prej, v drugo nas pa noče in noče... Ja, kaj čmo!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 21.7.2008 14:58:45
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Tiki, kdaj točno pade testek? Mislim, da sva blizu.... Kdaj boš lulala na palčko.... aqua, jaz sem ga mislila delat na moj dan D 29.7., ampak kolikor se poznam, me bo verjetno radovednost premagala že kakšen dan prej . Kdaj boš pa ti zadevo testirala? Dolgoprogašice, stopimo vkup , ursa30 seveda te sprejmemo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......