khurde
|
Hvala vsem za odgovore. Otika, se mi je zdelo, da obstaja še krajša pot kot čez Kisovec gor, sem šla le enkrat tam, pred leti, pa pozabila, kako se sploh pride do tja ... hvala, bom precej lažje našla! Z gondolo pa se mi ravno ne hodi, mi je bolj filing peš, več se zmigam, ni se mi treba gužvat ... eh, bom upoštevala tvojo pot, hvala. PikicaStonoga, saj v bistvu nimam problemov s taščo, mi nič ne pametuje pa to, ker itak ve, da je ne bom poslušala, pa niti ne poskuša. Samo po tem neurju, ki je bil v Kamniku, se je prejšnji teden še slišalo lomljenje dreves po Starem gradu in gozdarji še niso končali s pospravljanjem, pa mi je zato rekla, naj sedaj ne hodim gor, itak ve, da če sem prej, bom tudi kasneje, samo jo skrbi (odkar ve za nosečnost še 3x bolj), da ne bi drevo name padlo, heh. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga ...itd mah sja sem samo noseča, nisem bolna . Točn tko! Jaz včasih mal pretiravam s skrbmi, kaj lah in kaj ne, ker tok enih "pametnih" nasvetov najdeš po internetu, pa še prvič noseča, pol pa ginekologinjo sprašujem, pa mi je točn to rekla: "Si noseča in to je normalno stanje, nisi bolna."
|