Anonimen
|
neboglasnica, dobro vprašanje jaz včasih nimam lufta niti se za stuširat, tv ne upseva pogledat niti če sva oba s fantom skupaj in tudi jaz ne vem kam gre čas... pri nas zgleda nekak takole, luka se zbudi... luka joka kot bi ga dajal iz kože, ker jošk je treba dobit TAKOJ. pa še takoj, je zanj že čist prepozno potem 15 minut mečka na eni strani, pa 15 minut na drugi strani... potem se greva previt... ko že končam s previjanjem, pa hočem še samo ritko namazat in dvignem pleničko, se luka polula.. da se splača, se polula tudi po majčki, ki je bila ravnokar sveže oblečena in po previjalni podlogi. pa se preoblečeva še enkrat. potem gre mali v posteljico, kjer tečnari ker je še vedno lakota, jaz pa grem pripravit aptamil kot dodatek. ko prinesem aptamil, mali pljuva cucelj ven, on ne bi jedel in to počne tako dolgo, da se mleko ohladi... ko ga želim dat spat, se začne jokat, ker logično, zdaj pa on bi jedel, kako tega ne razumem. jovo na novo, gretje... in potem popije kar veliko. ga dam spat... on še ne bi spal, jok... ga malo žulim po rokah, se cartava, pogovarjava, mi zaspi na rokah... ga dam v posteljico, buden kot sova. še enkrat jovo na novo, po x-tih poskusih nama uspe, vmes pa so minile tri ure. potem dete spi dve uri, vmes pridejo obiski, telefoni, patronažna, tuširanje, priprava vrele vode, steriliziranje................................................ in na koncu je mali spet buden, mamica pa ima bombo v kuhinji in povsod drugje joj, kak je luštno bit mamica! imam pa vprašanje... zakaj moje dete v spanju tudi po eno uro rogovili? jamra, se zvija, brca z nogami, malo zajoka, spušča glasne trpeče glasove, zvija glavo??? v bistvu pa ima zaprte oči in spi? pa še to, ko se dojiva, nekaj časa pije, potem pa začne dvigovat glavo in vleče bradavico, pa spusti in spet išče v sili... in to po 30krat na eno hranjenje? hvalaaa
|