|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
21.7.2008 8:35:13   
sonček85
mislim da se bo pri vas začelo dogajati danes ponoči ali pa jutri.držim pesti da kmalu držiš user posted image v rokah.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
21.7.2008 9:03:17   
Anonimen
jutro, evo za statistiko, javil se je očka na rodili smo:

Ta prva sraka je v spremstvu druge srake danes na svet spravila novega člana (17 m Maj je čakal doma).
Fant je privekal na svet ob 10.05 tako hitro, da je babica komaj dohajala. 3500 g težak, 53 cm dolg in 35 cm pameten; po imenu JONA.

2 Sraki PDP 27.7.08 (2  user posted image )  ??????????

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 9:09:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 9:10:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2679
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 9:12:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2680
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 9:14:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2681
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 9:16:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2682
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 9:17:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2683
21.7.2008 9:23:09   
jocika
Ojla!
Vidim, da ste že skoraj vse rodileuser posted image user posted image
Midve sva pa prišle domov v soboto. V P sva bile 6 dni, ker je Patricija dobila malo zlatenice in je šla trikrat po tri ure pod lučko. Počutiva se super, lepo se dojiva. Če bo zdajle še malo spala, bom sproti napisala še porodno zgodbo.user posted image
Hvala vsem za spodbudo in čestitke, tudi jaz čestitam mamicam, ki so ta teden rodileuser posted image user posted image user posted image , vidim da se je razmerjeuser posted image :user posted image  malo popravilo.

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 2684
21.7.2008 9:37:48   
anikabd

Dobro jutro,

flower  - zelo si pridna, ker sproti urejaš sezname in nas o vsem obveščaš.

Včeraj sem ravno svojemu možu razlagala, da ne vem več kakšen je dan brez bolečin. Ne mine dan, da me ne bi kaj bolelo. Sama sebi grem že na živce. Ma poskušam odmisliti. Včeraj zvečer ko sem šla spat me je križ tako matraluser posted image .  Dragi me je zmasiral in sem potem zelo dobro spala. Seveda brez nočnih pohodo na wc ni šlo.

Liju navijamo zateuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2685
21.7.2008 9:43:55   
lindy
24julij vse najboljše!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 9:54:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
21.7.2008 10:07:38   
neboglasnica
Ja, flower, še vedno doma? Hecam te.

Čakam na novice od populis in tims, sta namreč na pregledu v P. Mogoče ju bodo pa kar v paru vzeli. Saj veste, dvoje je ceneje oz. dva za ceno enega user posted image .

Zajtrk odličen, slanina še najboljša, mnjami..

Pri nas pa dežuje, smrk

Aja, lex in auroraa, a vedve uspeta kaj TV gledati? Meni se kolegica čudi (rodila je pred 3 meseci), kako mi uspe. Ona pravi, da je tipična prvorodka, da včasih se obleče šele, ko mož pride iz službe (16.30). Sploh mi ne zna povedati, kaj počne toliko časa. No, vprašanje tudi za druge mamice...ne samo za njiju.

Neposredna povezava do sporočila: 2688
21.7.2008 10:28:50   
Anonimen
neboglasnica, dobro vprašanje user posted image user posted image jaz včasih nimam lufta niti se za stuširat, tv ne upseva pogledat niti če sva oba s fantom skupaj  user posted image user posted image in tudi jaz ne vem kam gre čas...

pri nas zgleda nekak takole, luka se zbudi... luka joka kot bi ga dajal iz kože, ker jošk je treba dobit TAKOJ. pa še takoj, je zanj že čist prepozno user posted image user posted image potem 15 minut mečka na eni strani, pa 15 minut na drugi strani... potem se greva previt... ko že končam s previjanjem, pa hočem še samo ritko namazat in dvignem pleničko, se luka polula.. da se splača, se polula tudi po majčki, ki je bila ravnokar sveže oblečena in po previjalni podlogi. pa se preoblečeva še enkrat. potem gre mali v posteljico, kjer tečnari ker je še vedno lakota, jaz pa grem pripravit aptamil kot dodatek. ko prinesem aptamil, mali pljuva cucelj ven, on ne bi jedel in to počne tako dolgo, da se mleko ohladi... ko ga želim dat spat, se začne jokat, ker logično, zdaj pa on bi jedel, kako tega ne razumem. jovo na novo, gretje... in potem popije kar veliko. ga dam spat... on še ne bi spal, jok... ga malo žulim po rokah, se cartava, pogovarjava, mi zaspi na rokah... ga dam v posteljico, buden kot sova. še enkrat jovo na novo, po x-tih poskusih nama uspe, vmes pa so minile tri ure. potem dete spi dve uri, vmes pridejo obiski, telefoni, patronažna, tuširanje, priprava vrele vode, steriliziranje................................................ in na koncu je mali spet buden, mamica pa ima bombo v kuhinji in povsod drugje user posted image user posted image user posted image user posted image joj, kak je luštno bit mamica!user posted image user posted image

imam pa vprašanje... zakaj moje dete v spanju tudi po eno uro rogovili? jamra, se zvija, brca z nogami, malo zajoka, spušča glasne trpeče glasove, zvija glavo??? v bistvu pa ima zaprte oči in spi?

pa še to, ko se dojiva, nekaj časa pije, potem pa začne dvigovat glavo in vleče bradavico, pa spusti in spet išče v sili... in to po 30krat na eno hranjenje?

hvalaaa

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 10:32:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2690
21.7.2008 10:58:10   
karamela6
Ojla bejbe!

Ja, mene so poslali domov. user posted image
Včeraj zvečer se je KONČNOOOOOOOOOOOOOO začelo nekaj dogajati. Trebuh mi je full otrdeval in imela sem krajše popadke na 7 minut. No, potem se je vse umirilo.
Zjutraj, ko sem prišla v P, da sprožijo porod, mi je dr. rekel, da vidi, da se nekaj dogaja in da noče forsirat. Itak boste še danes prišli nazaj, je rekel. user posted image No, že na poti domov, se je začelo - špikanje namreč. user posted image Zdaj pa čakam, da rata pogostejše in bolj redno, potem pa šibnemo nazaj v P. Očitno bo še danes. Sem res zelo vesela, da imam končno svoje popadke. V glavnem, danes verjetno rodim. Če pa mi moja pikica vseeno samo nagaja, pa mi v sredo zjutraj 100% sprožijo porod.

Obema srakama ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, raport opravljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 11:08:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
21.7.2008 11:13:35   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz sem si pa zdaj skuhala čaj iz malinovih listov in ga danes začnem pit. 

Jaz ga pijem že od začetka meseca ... pa tudi plahtico, kadar se spomnim in upam, da res kaj pomaga.

Sicer pa dobro jutro vsem!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2693
21.7.2008 11:32:44   
3jeMi
Dobro jutro, al' je že dan?!

Po izračunih bi danes nekaj moralo pri nas biti, pa ne vem, ne vem...

Spala sem spet bolj tako tako, vendar bolje kot včeraj. Spim v sedečem položaju, na boku pa sploh ne morem, pa tako bi... Sem ugotovila, da me bo začelo zvijat, ko se user posted image  začne kobacat, tako da niti ne gledam več na uro. Ko pa šaram po stanovanju in hodim naokoli je pa vse mirno.
V glavnem ob 13.00 imam pregled pri G, pa bomo videli pri čem smo.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 11:35:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 11:54:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2696
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 12:25:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2697
21.7.2008 12:29:36   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

3jeMi - Po dr izračunih ali si sama kaj računala???

po dr izračunih...  bom vsaj videla kako dober matematik je tale G user posted image ... oz. kako svojeglav je naš user posted image ... user posted image

no, zdaj pa šibam po štengicah dol (od doma), pa po štengicah gor (do G) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2698
21.7.2008 12:30:49   
Anonimen
auroraa občudujem mamice z več otroci, res... ker je ura pol ena in je mali šele zdaj zaspal, jaz pa nisem naredila ŠE nič...

je bila zdaj pri meni patronažna, mali je fasal še SOOR in morava kupit daktarin gel in mu to mazat po jezičku. ta mali pa res vse stakne user posted image user posted image no zdaj vsaj vem, zakaj je zadnje tri dni tako čudno vlekel pri dojki, ko sem prej spraševala. ker tega do sedaj ni delal.

sva se prvič kopala in ko ga je fino posušila, in zavila v brisačko, se je frajer pokakal in zdej morm dat vse prat, madona marija user posted image user posted image user posted image user posted image

kaki frajer je naš Luki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2699
21.7.2008 12:32:15   
Anonimen
jaja auroraa to je to, tak se zvija kot bi ga nekaj bolelo in vlečeee bradavice na vse strani, mene pa že vse tako peče, da sem mu prej vzela bradavico ven in ga nahranila po flaški ker nisem več mogla dojit od bolečine 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?