|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
20.7.2008 18:13:28   
andrej77
Žvjo marčevke, na hitro se javljamo, ker smo bolj malo na netu. Naša Maša in Nasy sta OK, mala je na momente sitkana, k zgleda, da rastejo zobki. Manj je, več spi, sploh, če je mami zravenuser posted image to ima najraje. No, čez noč pa spančka v njeni posteljiciuser posted image že 5 noči prespi celeuser posted image od 22-23 pa do šestih, sedmih zjutraj.
Lepo se crtajte!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
20.7.2008 18:33:30   
Dinki
Ravno prišla domov...ma sem prav žalostna zaradi jutrišnjega dne user posted image ...danes je bilo vreme ravno pravšnje - sicer vroče, a je bilo že dosti hujše. Lahko seveda prestavimo, a tudi jaz mislim tako kot Mergetka, da prestavimo srečanje na kak drug dan ta teden. Če bi človek vedel kdaj bo lep dan.....
Sej ne bi bil problem če bi bile vse iz Lj in okolice.....Nič, bomo videli zjutraj, a verjetno bo takrat že prepozno....če bo katera vseeno za kako user posted image , pa javite user posted image .

Grem še malo ven, vas berem še kasneje.

Azzurra, dobrodošla nazaj iz gora v morje user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
20.7.2008 19:19:52   
*medica*
pozdravljene..
še jest malo pokomentiram..berem vas zj te dni kar redno ampak napisat mi pa ne uspe nikakor..ker anis rata hitro nervozen in pol mava cel halo..mu racunalnik ni tak zanimivuser posted image
vidim da mamo pretežno vse iste probleme te dni ..malčki slabo spijo oz. težko zaspijo ..pr men je isto anisa zvečer okopam se podojiva in mi drgač zaspi..ampak ko pa ga preložim v postelco pa začne čebljat..user posted image user posted image in on bi ti se celo noč igral..ampak se mal pomatram pa ga na gugalniku uspavam..traja pa približno eno uro..kako noč se zbudi  kako pa celo prespi..odvisno od njega..no mami je vedno nenaspanauser posted image
zj mam pa tak alarm ..tako se mi dere da bom mogla kaj hitro zaključit..
dojiva se leže..
razvojna je super stvar..se strinjam da bi vsi statši mogl jet saj mal da pokažejo kako se stvari streže..

no tok nabrzino zj šibam

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
20.7.2008 19:32:25   
*BellaLuna*
Sem prišla pogledat, da vidim, če bo srečanje, pa zgleda da ne bo. No sej če je dež, je boljše, da prestavimo.

Drugače pa mi še vedno malo spimo - čez dan je veliko če spi sploh kakšne pol ure, ponoči pa je boljše, le da se zadnje čase bolj pogosto zbuja , na 3-4 ure. Je spal tudi že 6 ali več ur v kosu. No danes je po dolgem času spet spal najprej 7 ur, potem pa še dobre 3. Čez dan pa skoraj nič, ampak na to smo že navajeni.

A gosto hrano že kaj dajete? Mi malo poskušamo jabolko, banano pa riževo kašico.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
20.7.2008 21:43:22   
Dinki
Jaz kar nekako mislim, da jutri ne bo dežja user posted image ...sem optimistka, a ne? user posted image
Zoprna zadeva...pa glih dobro smo se vse zmenile user posted image ....

Sem porabila sedaj skoraj eno uro, da sem uspavala Tita, kar ni in ni hotel zaspati...sem ga po dolgem času podojila na obe strani, pa sem mu še zmeraj na koncu dala še dudo..no, zdej že šteje ovčke user posted image .

Zdej samo povejte, a prekinemo jutrišnje srečanje, da ne bo kera hodila in nas revčka tam čakala.....npr jaz user posted image ?

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
20.7.2008 21:46:31   
Azzurra
Sem prej poslušala napoved, pa res ni prav lepa.
Kot vidim, je večina za to, da se srečanje prestavi. Meni je ok. Lahko res tudi takoj, ko bo lepše vreme. Kar se mene tiče je to lahko še ta teden. Itak si želim it v LJ tudi malo v šoping. user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
20.7.2008 21:48:38   
Azzurra
Dej, Dinki, bom jaz partibrejker user posted image user posted image user posted image
Se mi zdi, da je res večina za to, da se prestavi, pa se tako samo čaka...

GREMO SE DOBIT EN DRUGI DAN, LOKACIJA OSTANE ZOO, POGOJ: LEPO VREME! user posted image user posted image user posted image

A v redu?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
20.7.2008 22:12:33   
Dinki
Azzurra, smo čakali enega, ki bo partibrejker pa si bila edina pogumna user posted image user posted image .
Prav, se zmenimo, da smo ta teden on line in ko bo lepa napoved se bomo pač zmenile. V Lj. v šoping? se to splača? Kaj ni vam bolje iti čez mejo?

No, dragice moje, želim vam eno lepo in mirno noč in če se že ne bomo dobile naj se vsaj orng uščije ponoči, da se bo lepo spalo user posted image .

Nočko....

< Sporočilo je popravil Dinki -- 20.7.2008 22:14:37 >

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
20.7.2008 22:25:57   
Azzurra
Ne vem, če se splača ali ne.
Nekajkrat smo šli v Udine v Citta Fiera, je v bistvu ista razdalja kot do Ljubljane, samo da je bila cestnina ma da ne pretiravam - ene 3krat nižja!
No, zdaj so itak vinjete...
Nazadnje pa sem bila v Ljubljani in sem rekla, da bom še šla, ker sem precej dobila.

Pa Trst se mi ne zdi več to, kar je bil. 

Je pa res tudi to, da imam rahlo nakupovalno zmedo - krivi so moji odvečni kilogramčki po obeh nosečnostih. Nikakor se ne vidim v nobeni stvari, nisem zadovoljna, s težavo najdem kaj primernega...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
21.7.2008 7:35:30   
aleži
Še dobro, da se nismo dobile, ker pri nas
user posted image

Pa še to, včeraj je Žiga kašljal in bruhal, dala prat dva stroja zvečer, danes me tokasta še dva stroja pranja...in mi težko diha, da sem ob 11h naročena k zdravnici. Sara mi pa pridno še spi! 
se slišimo!!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
21.7.2008 8:39:58   
lucalu
Dobro jutro mamice! user posted image  Kaj bo dobrega?
Mi smo super, vse pod kontrolo...
Kar se tiče srečanja, sem vesela, da ste prestavile, ker mi danes nikakor ne bi zneslo...
Hmmm... Tai me kliče, pridem še malo pokomentirat nazaj. user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
21.7.2008 8:45:07   
Lona76
No še dobro, da z današnjim srečanjem ni nič. Je za en drek vreme. Je pa fino hladno in se je dalo super spat. No Taji se očitno ni zdelo user posted image . Se je prvič že ob polnoči zbudila. Se mi je kar v glavi zvrtelo. user posted image  Upam, da kmalu začne bolje spat.
Jaz sem tudi za to, da čim bo lepo vreme se dobimo. Mislim, da bo to še ta teden.
Aleži upam, da se Žiga čimprej pozdravi.
Lepo se imejte. Jaz moram likat user posted image . Se mi kr meša k u kup pogledam. Sem še od dopusta navajena da vse bolj počasi. Sem se navlekla dalmatinskih navad.user posted image  

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
21.7.2008 9:07:33   
Dinki
Dbro jutro, jaz ravno user posted image , Tit pa še spančka....je bil že danes malce pokonci, ampak dolgo ni zdržal, si je že z rokicam mancal učke in obrazek user posted image . No, mi smo danes ponovno spali od 9.30 do 6h zjutraj...bravo sinko moj user posted image .

Vreme je res kislo, ampak se je vsaj luštno spalo...ob kakih pol noči je bil orng naliv. Bomo danes izkoristili dan za malce pospravljanja in peglanja user posted image .

Aleži, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigata.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 21.7.2008 9:09:18 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
21.7.2008 9:19:37   
Zofy
Dobro jutrouser posted image
Mi smo tudi spali danes, se vidi, da je malo ohladilo. Julija je spala do pred pol ureuser posted image . Sem se tudi jaz lepo naspala.
Sem vesela, da smo prestavili, pa upam, da se dobimo nasl. teden, ker jaz grem jutri na Obalo do nedelje. Če bi bil nasl. ponedeljek, bi bilo super!

Aleži, upam, da se Žiga hitro pozdravi in da ni nič hujšega user posted image user posted image user posted image
Kar se pa shoppinga tiče, pa primorci že lep čas v Lj hodijo. Ampak še dobro, da st me spomnile, bom šla malo v Torri d'Europa pokukat že, ki bom dol.

No, se še beremo... slišim grmenje iz Julijinih plenic...user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
21.7.2008 10:36:27   
perp
dobro jutro,
ja danes je pa res sveže. se pravi se vidimo vkratkem, ni problema. No pa sem bila zato že zjutraj ful pridna. Že drug stroj se mi pere cunj, pa zlikala sem že tisto goooro cunj. Morm rečt, da sem kar začela uživat v likanju. Mogoče zaradi lušnih nejinih cunjc. A ve že kaj uporabljate mehčalec? Jaz ga za plenice, jih kar skupaj s najinimi belimi vržem, pa so ful mehke. Jih skor ni treba pol likat.
Uglavnem naša spanja. Zdej ima pa neja že čist ustaljen ritem čez dan in ponoči. Se cicer zbudive okoli 3.ure ampak samo 10minut mljask, mljask in že drnjohave obe. Je pa ne jemljem k sebi v posteljo. Razen pol zjutraj če jaz mislim, da še nisem čist naspana.

Ja pa mi zjutraj tud ful čebljamo, tudi meni razloži vsako malenkost ki jo je sanjala. pa pove mi, kaj vse sve včer počele. al pa kaj st z očitom počela, ali z babi ....

Da se malo pohvalim. včerej sem šla drugič na kolo Sem prekolesarila 25 km, pa je blo luštno. tamala je bila pri očitu ful pridna. in tudi prvi večerni izhod brez Nejče sem že imela. V soboto sem bla na eni ful hudo dobri dekliščni (smeha ogromno, noro bejba je čist not padla - aja to je taista, ki se je zadnjič poročila v Las Vegasu, pa smo ji pripravile dekliščnopresenečenja). Pa sve ble z nejo skupi tam, potem okoli20-ih je pa moj pršu, jaz sem jo orng podojila in sta šla. Mu je kar zaspala pol doma v naročju. Ker do sedaj zvečer je vedno meni zaspala.user posted image user posted image

Pa tolk sem jezna na ta dež. Zdej bi mogl že delat na hiši, pa je tolk vode. Mormo pa naredit temelne (se pravi skopat zemljo, pa zabetonirat luknjo). in ker smo doma bolj na barju, je dosti vode pod zemljo in je cel user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
21.7.2008 10:38:44   
perp
aja, pa neja je prejšnji vikend prijela svojo nogico in jo dala v usta in se je tooolk smejala potem.ppotem sva pa učeri imela obiske in se pogovarjamo o tem kolk so otroci gibčni in sva sprobala, če lahko kao damo nogo v usta. In mene je tamala gledala in se je tolk naglas začela smejta. Meni. OOo, res kolk lepo.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
21.7.2008 10:40:38   
Zofy
Sem se pozabila prejle pohvalit: Julija se je včeraj 1. prekotalila na trebuhuser posted image user posted image user posted image .
Sem jo dojila na sredi postelje in potem sem hotla it na drugo stran, da jo podojim še z druge strani in ko se uležem vidim, da čukec mali kravice pase in kupčka podreuser posted image . Pa tako se je ponosno režala, kot bi vedla, da je nardila nekaj finegauser posted image . Danes se tudi že lepo obrača, juhej!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
21.7.2008 12:50:44   
aleži
Hvala vsem, da ste mislile na njega!!user posted image user posted image

No, pa smo prišli od zdravnice. Ni nič kaj hujšega, samo ventolin mu morem dajat in nosek pucat. Rajši zdaj, kot pa na dopustu, da mi zboli!!!
zdaj pa ga grem počasi dat spat, sara je tašči zaspali.....ma kaj ko bo ravno ona vstala in on zaspal...

Zofy: čestitke Juliji za preobrat user posted image user posted image user posted image

Perp: čestitke Naji za nogice user posted image user posted image  ma so bile fine!! hmmmmm

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
21.7.2008 12:59:40   
Lona76
Živjo!
Perp čestitke Neji za nogice
Zofy vam pa čestitke za preobrat. Ne boš verjela da se je naša Taja tudi včeraj prvič obrnila. Danes pa se tudi veselo obrača. Sem jo imela prej na tleh in ona rigne jo pogledam ona na trebuščuku. Seveda mama u luft in to je bilo veselje. Se je pa prej tko čudn obrnila da je imela rokice pod trebuščkom, pol je bil pa jok.
Aleži samo da ni kaj hujšega. Je pa res, da je bolje da zboli pred dopustom kot na dopustu. No ga bo pa morski zrak dokončn pozdravil. Tudi naša Taja je malo hropla ko smo šli na morje in je tam nehala. Morski zrak res koristi našim sončkom.
Evo sedaj pa se nekaj krega. Jo moram dati spat. Pa Tilna tudi, da lahko še mama malo zadremauser posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
21.7.2008 14:43:00   
Azzurra
Aja, no, že ko smo tu - Daša ima danes 5 mesecev! Na trebuh se je prvič obrnila, ko je imela 3 mesece in 1 teden, vmes se je še nekajkrat obrnila, redno in neprestano se obrača od 4. meseca, takoj ko jo odložim - hop - na trebuh. Samo mi večkrat polije tako, pa slini se povsod, če ji dam spodaj plenico, pa jo itak zmendra, prestavi in se veselo naprej slini po postelji.

Včeraj pa se je s trebuha obrnila nazaj na hrbet. Tako, da zdaj je premična user posted image

Pa gosta hrana - zdaj sem ji nekajkrat dala korenčkovo kašico (kuhan in spasiran domač korenček). Danes pa bo dobila bučko. Vrt je namreč poln obojega, korenčka in bučk, pa še česa, kar ona za zdaj še ne sme. Ful rada je, ko vidi žlico, že odpira usta. Ona bi še kar jedla, pa se jaz bojim ji ful dat.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
21.7.2008 15:20:57   
Dinki
Oooo, same lepe novičke...marčevci in marčevke so postali premikajoči - zaenkrat še v vodoravnem položaju. Čestitke vsem malčkom in malčicam user posted image . Naš Tit še ni dosegel tega. Pri nas smo še v fazi ko vsak dan bolj drži samostojno glavico....joj, je tko težka, jo komaj zadrži user posted image ...ampak mu ne manjka več veliko. Samostojno jo zaenkrat drži le pri podiranju kupčka in pri pasenju kravic.

Pa Perp....bravo atiju user posted image ..tudi meni bi že prav pasal kak babji žur brez user posted image ....čeprav bi ga hitro začela pogrešati user posted image .

Gosta hrana....imam sosedo, ki je začela GH uvajati preko kupljenih kašic....ona pravi, da se ji zdi to bolje....vaše mnenje? Je bolj varno dati pravo zelenjavo oz. kako ste začele ostale? ste dodajale kaj mleka poleg spasirane zelenjave?

Azzurra....madonca že???? Vse najboljše Daša za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 21.7.2008 15:26:47 >

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
21.7.2008 15:48:11   
Azzurra
Ko sem Liamu uvajala gosto hrano, sem mu dajala samo doma pripravljeno, ko sem mu pa uvedla nekaj zelenjave in sadja, pa sem mu občasno dala kupljeno kašico, ko ni šlo drugače. Banano sem mu recimo strgala z žličko in je lepo jedel, jabolk pa ni mogel žvečit, dokler ni imel nekaj zobkov, a ne? Vmes pa smo recimo šli na Lago di Garda in veste kako je - ko nimaš pri roki svoje kuhinje, ko hodiš po izletih, ko imaš na razpolago kar pač imaš - no, vsaj jaz sem v tem primeru dala frutek ali hipp. tiste pripravljene obroke z mesom in zelenjavo pa sem mu ponudila ravno na tem dopustu, pa ko sem odprla - moj bog, meni je blo to tako ogabno, njemu pa še bolj, tako da smo opustili te podvige in je pač raje dobil sadje oz. kašico. Zdaj občasno poje kak frutek.

Ja, ej - že 5 mesecev user posted image  Ob taki uri pred 5 meseci smo se glih spoznale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
21.7.2008 15:52:09   
lucalu
Lona76 Taja je prava lepotička... Sploh na tistih slikicah, ko sta z Tilnom skupaj - res sta čudovita, se vidi, da jo ima bratec full rad... RES krasne slikice!!! user posted image user posted image user posted image

Ursi2 čestitke Luki za pet mesecev!!!
user posted image

tina50 upam, da uživate na morju!!! user posted image

aleži upam, da je tvoj prst že pod kontrolo!!! user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da z Žigom ni nič hujšega... pa naj se čimprej pozdravi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nasy bravo Maši za prespane noči!!! user posted image user posted image user posted image

perp čestitke Neji za nogico v ustih!!! user posted image user posted image user posted image

Zofy čestitke Juliji za obrat!!! user posted image user posted image user posted image

Lona76 tudi Taji čestitke za obrat!!! user posted image user posted image user posted image
Azzurra čestitke Daši za pet mesecev!!!
user posted image

Tako, malo sem pokomentirala, zdaj gremo pa še malo na zrak! user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
21.7.2008 15:52:40   
Azzurra
Ja, pa mleka najprej nisem nič dodajala. Jaz sem šla po tem kopitu: oprana, ostrgana in kuhana zelenjava (ali sadje) in ful zmiksano v kašo. Če se ni dobro zmiksalo, sem dodala malo vode od kuhanja oz. prekuhane vode. Ko je nekaj zelenjave že jedel, vključo s krompirjem, sem potem začela delat pire tako, da sem dodala malo adaptiranega mleka (ve, ki dojite, pa dodate seveda svoje mleko).

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
21.7.2008 18:07:36   
aleži
Azzurra: čestitke Daši za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mesecevuser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?