Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Ah no, zarad enga čokolino tako paniko zganjat. sam se ne gre za en čokolino. gre za kombinacijo vsega, vseh obrokov, prigrizkov, malic, k so katastrofalni. pa nisem noben obsedenc pa dauč od agresije kot spodaj namigujete, sam pač kej bolj na oštro povem, ker mi pač dol visi kaj si kdo misli. in ja, se sigurna da bo moj otrok jedel svašta še, tud jaz jem, kaj češ...čokolino mam čist rada, sam resnici na ljubo je to totalno prazno živilo z umetno dodanimi vitamini, k jih organizem ne more in ne zna izkoristit. štarterfuter pa ostale stvari - zaenkrat mamo dieto pa se je pač držimo, skoz odraščanje bo tamala sigurno vse sorte pojedla. samo ena meja pa more bit, recimo glih dons sem pizdila k so ji prst v kokakolo namakali in da je cuzala kokakolo mam jst za sekret pucat in definitivno jo še par let ne bo pila. in briga me če jo vsi, moja je ne bo. ker je dobesedno strup. in pozabljamo zakaj jemo - zato da živimo ( ne živimo zato da jemo ), se pravi da je bistvo prehranjevanja v tem, da v telo vnesemo snovi, k jih potrebuje za optimalno razvijanje in funkcioniranje. sploh v razvijajoče se telo. se pravi zlasti za otroke. in definitivno želim svojmu otroku privzgojit zdrave prehranjevalne navade, ker se mi zdi da je to dobra popotnica za življenje ( če pa kdo otroku za popotnico pomije napakira, mu pa kr naj). in če otroku, k mal sitnari porineš keks v roke al pa nutelo na dudo, kaj ga s tem navadiš? vsakič k mu bo dolgčas, bo pač šel neki glodat. tko da občasno čokolino, evrokrem, keks - valda. sam nikakor pa to ne more bit dnevno na sporedu in to večkrat na dan. sam marsikje tko je. poznam eno, k svojmu šestmesečniku da kr na tla vrečo smokijev, da se zamoti ja kul, a ne, če njegova mami tko misli, pol je ziher to zanj najboljše, kar more bit...
|