|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
19.7.2008 9:37:13   
Katy13
Hojla!

Da malo pokomentiram.

Tudi midve se dojiva sede, meni ne paše leže, mi je že v P šlo na živce...

Tina50 - a si poskusila z masažo (da mu pritiskaš noge h trebuščku), ali pa termometer v ritko, ali pa sladkan čaj (menda je bolje Lactecon iz lekarne), menda pomaga, če daš na bebi palčko malo šampona in mu podražiš ritko.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
19.7.2008 10:16:04   
Dinki
Pozdravljene punce....
mi imamo ponovno delavce, tako da bom imela še celo soboto uničeno user posted image . Moram biti skoz na stand by zaradi pijače in hrane.....user posted image .....ampak, pol ko bo nadstrešek fertik bo pa luštn.

Še nekaj glede dojenja....tudi jaz Tita dojim v sede. Pač odvisno od stuacije. Meni je sede in leže oboje enako, mi ni težavno. Je pa res, da Tit mnogo lepše pije ko leživa. Takrat sva oba umirjena in pije kot angelček. V sede pa ga se zanima, pa če še jaz kaj vmes govorim.....skratka zna biti orng kupček na koncu user posted image .

Ker je ponedeljek tik pred vrati naj še enkrat omenim, da se marčevke dobimo v ponedeljek v ZOO ob 11h, v okrepčevalnici. Vabljene VSE!
Srečanje smo že potrdile:

Jaz
Perp
Azzurra
Aleži
Zofy

Vsekakor računamo tudi na NČK, Lucalu, Mergetko, Marito in BellaLuno.....pa tudi ostale če se premislite.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 19.7.2008 10:23:00 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
19.7.2008 16:02:45   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ojla ženske, vidim, da ste se spet naklepetale.user posted image Jaz sem šele zdaj uspela priti do računalnika, ker danes pa je bil dan z velikim D. Ne vem kaj je z mojim Maksom, sam zadnji teden ga mal sračka. 
Midva se leže dojiva in če ne zaspi pri dojenju potem je halooo. Sploh ga ne morem več uspavati , ne na postelji na kateri se dojiva, ne v posteljici, ne v vozičku, na na rokah, ne v jajčku, ne v ležalniku...groza....user posted image user posted image

Prej mi je lepo ob 8 ali 9 zvečer zaspal in sem bila sigurna, da bo spal najmanj 4 ure ...cel teden pa se zbuja na eno uro, včeraj zvečer sva jedla ob 8, 10,11,11.30, potem pa je bil buden od 12-1.30, komaj sem ga uspavala na rokah, ob 5 že jok in je cmihal pol ure.... Pojma nimam kaj ga daje, do včeraj mi ponoči ni niti 1x zajokal, sam se zbudil, pojedel in zaspal...danes pa alarm.
V celem dnevu mi je spal 1 uro vsega skupaj...po 15 min, tečen kot driska...roke in joške imam do koroškeuser posted image user posted image user posted image

Kako ve uspavate svoje sončke?? Midva pač se dojiva leže, zaspi in ga preložim v posteljico...pa ve???

Ja meni je tudi žal za srečanje ....poslikajte se PLEASE...pa da vas  tudi me k ne moremo v lj mal vidimo...

Ja DINKI tud jaz zmeraj vlačim s sabo svašta v torbi

SAN jaz bi tebe proglasila na marčevkah za super MAMI!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela to je polna luna!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
19.7.2008 16:18:31   
Špela100
Hvala za odgovore.user posted image

Ja Dinki tudi jaz sem pomislila, da imam premalo mleka...ne vem...pa zobki, pa viroza....
Meni tudi najlepš poje ko leživa, sede se ful neki vrti, pa se mi zdi, da ga vse tišči.

Ja Perp je pa najbolj specialnauser posted image user posted image user posted image ...to je polna luna..., tako čist na izi si jo spustila, da sem se prav smejala...user posted image user posted image user posted image user posted image

Morda je pa res to, to...včeraj je bilo mal boljš...

Ja in kako sem jaz smotanauser posted image user posted image user posted image ....a sam svojih ikonc pa ne vidišuser posted image user posted image user posted image , jaz jih pa iščem in iščem...user posted image user posted image user posted image

Ja geslo za slikico je pa  Špela100

imejte se

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 19.7.2008 16:24:40 >

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
19.7.2008 17:08:57   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Še nekaj glede dojenja....tudi jaz Tita dojim v sede. Pač odvisno od stuacije. Meni je sede in leže oboje enako, mi ni težavno. Je pa res, da Tit mnogo lepše pije ko leživa. Takrat sva oba umirjena in pije kot angelček. V sede pa ga se zanima, pa če še jaz kaj vmes govorim.....skratka zna biti orng kupček na koncu user posted image .

pri nas je enako.... sede ne najdeva pravega položaja včasih!!!

NČK: hvala.... če bi imela P vzadaj bi se morda našle!!!! drugače tvoji posti so mi zelo simpatični!user posted image

Špela: sem si ogledala.... daj še kakšno slikico gor

Danes sem zelooooo kratka, saj ne morem pisati, ker držim saro in mi leze dol po kolenih od odrivanja in brcanja!!! drugič napišem malo več!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 19.7.2008 17:09:55 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
19.7.2008 21:43:03   
Ursi2
Živjo, punce!
No, mi smo končno prišli domov, smo bli na dveh piknikih. Luka pa se sedaj crtla pri dediju in babici, ker se niso cel dan nič vidli pol pa hitro spat. Ati je šel tako da boma zdejle sama do kakih enih pol pa pride domov. Kaj morš, sej si morjo moški mal cajta vzet da si spočijjejo od nas.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
19.7.2008 21:50:19   
Dinki
Ursi2, tudi moj si je malo frej vzel od mene user posted image ....je šel s prijateljem še malce naokoli....sej je prav, je cel dan delal....jaz sem pa doma, sem zrihtala mojega sončka, ki sedaj že eno uro pančka. Jutri imamo pa mi piknik pri mojih starših.
Joj, Ursi, kako je tvoj Lukec simpatičen na slikicah....in kako gleda na slikice na steni svoje sobice. Res ljubko user posted image

Špela100, Maks je pravi cukerček user posted image .

< Sporočilo je popravil Dinki -- 19.7.2008 21:53:46 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
19.7.2008 22:13:08   
Lona76
Živjo!
Piknik danes je uspel. Taja je bila kar pridna. Najedli smo se ribic in škampov. Njami. Sedaj pa perem, mi je kar slabo ko pogledam koliko imam.
V ponedeljek da se dobimo? No jaz bom jutri sporočila če pridem. Imam tudi Tilna doma, tako da bi mogla z obema priti. Gre pa Tilen k babici (tašči) na počitnice v torek pa do petka. Bomo videli, če bosta zdržala en z drugim toliko časa user posted image . Se mi zdi tašča zadnje časa neki čudna. Ne vem, kaj jo daje. Je kr neki sitna pa neki. Sva se dons s svakinjo pogovarjali da je čudna. Ne vem, a nas ne sfolga useh na enkrat več pa si noče priznati al kaj ji je. Kr neki je sitna. No bomo videli kako bo. Hvala bogu je Tilen že tako velik, da pove, če mu kaj ni všeč. Mi bo že sporočil.
Sem dala neki novih slikic v album. Itak da sem skor doktorat naredila da mi je uspelo. user posted image
Lepo se imejte! Grem kar spati, ker se je Taja učeraj že ob pol enih zbudila prvič. Upam, da je bila to samo polna luna in bo danes spala.
Lahko noč

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
19.7.2008 22:22:03   
Dinki
Piknik danes je uspel. Taja je bila kar pridna. Najedli smo se ribic in škampov. Njami.

Mmmmmm, jaz bi tudi tak piknik imela user posted image  ne pa skoz čevapčiče user posted image ...
Lona76, poskusi priti v ponedeljek tudi ti. Magar pripelji tudi Tilna. Po mojem ne boš edina z dvema otrokoma. Jaz se prav veselim, da vas spoznam.
Slikice sem pogledala....oba sta cukrčka user posted image

No, zdaj grem pa tudi jaz spat, čeprav sploh nisem še zaspana, na TV-ju pa nič pametnega.....

Nočko....user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
19.7.2008 22:31:37   
Ursi2
hej, punce. Mi smo pa danes pt mesecev stari. Ga je zažural tk ko je treba. No, zdej mi je pa končno zaspal. Spi ko dojenček.

Jz bi bla pa prav vesela, ko bi vsaj kaj mela od piknikov. Smo bli na dveh pa sem prišla lačna domov. To pa zato, ker so meli povsod res zelo mastno vse, da je vse kr teklo pa si nisem upala, ker po takmu ma pa mišek ful krče. No bom že enkrat prišla na svoj račun.

Špela in Lona ful so luškani vaši sončki.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
19.7.2008 23:15:32   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Tina50 - a si poskusila z masažo (da mu pritiskaš noge h trebuščku), ali pa termometer v ritko, ali pa sladkan čaj (menda je bolje Lactecon iz lekarne), menda pomaga, če daš na bebi palčko malo šampona in mu podražiš ritko.

hvala za nasvet! sem mu danes skuhala kamelični čaj, pa sem ga sladkala in je potem mal kakal, sam da vem, da ni zaprtje! sej še bo, sam verjetno potem ko bo pa vse pokakano, mi bomo pa veseli!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
19.7.2008 23:25:15   
tina50
da vas na hitro pozdravim, ker gremo ob 3 zjutaraj na morjeuser posted image user posted image
mali in ati že spita jaz pa po bajti hodim in gledam, da ne bom kaj pozabla, pa še na rr sem hitro skočila, da vas pozdravim! jaz bom tako potem v avtu spala zraven Lana!

skratka uživajte ta teden, lepo se imejte na srečanju

se beremo potem naslednji pon ali tor, odvisno kdaj bomo prišli!

lp, vas bom kar pogrešala, sej se že zdejle ne morem spravit stran!
user posted image za vse marčevke in polubčkajte svoje sončke 

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
20.7.2008 2:25:04   
tina50
na, da vidite kako vas pogrešam že zdajleuser posted image

no moram vam samo povedat, da je zdajle ob pol dveh Lan res orng KAKALuser posted image user posted image user posted image

no zdaj pa mi res gremo, spravimo še v avto kar je potrebno, nazadnje še Lana in natouser posted image

lep pozdrav

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
20.7.2008 2:28:10   
aleži
Tina50 lepo se imej na dopustu.
Sem on line, ker ne morem spati. Sem si okrog 20 h ščipnila močno v kazalec na roku na avtu in ne morem spati od bolečine...kako me boli in ne vem kaj več narediti. user posted image  

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
20.7.2008 2:29:11   
aleži
Lan čestitke za kakanje user posted image user posted image user posted image  končno se je rešil muk

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
20.7.2008 9:20:54   
aleži
Dobro jutro ali pa dober dan,

spala sem samo 3 urce in saj se je sara zbudila ob 7h. Sem pa kot povožena kokoška.... jojme

user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 20.7.2008 9:21:28 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
20.7.2008 10:23:36   
Dinki
Jupiiii, bravo Lan za kakanje....KONČNO!!!! user posted image user posted image user posted image  Tina50, uživajte maximalno!!!!

Aleži, kako je s prstom, kaj bolje? Si se z Azzurro že kaj slišala? Jaz ji bom kar SMS poslala, da velja za jutri, prav? Se pa dobimo jutri zjutraj gor na forumu, da vidimo kako bo vreme....močno upam, da bo kokr toliko OK.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
20.7.2008 10:26:38   
Dinki
Ursi2, čestitke tvojemu zakladku Luki za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image .

No, mi gremo sedaj na piknik, se beremo zvečer....
lepo preživite nedeljo, pa se (upam) vidimo jutri user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
20.7.2008 13:59:08   
Azzurra
Punce, vse vas lepo pozdravljam. Nimam časa vas prebrat, zato bom samo na hitro o                S R E Č A N J U !!!!!!!!

Moj mož vestno spremlja vremensko napoved, čaka namreč burjo za srfanje. Menda bo danes proti večeru že deževalo, ponoči naj bi se nevihte in padavine razširile in okrepile.
Ne vem, če ste že kaj govorile o drugi lokaciji ipd...?! Ali možnosti prenosa na drug datum?

Če se brezpogojno dobimo, torej tudi v primeru slabega vremena, potem jaz predlagam center Supernova na Rudniku. Nekako najbolj elegantna rešitev se mi zdi, ker se kar direkt iz avtoceste zapelješ tja.

Tudi če bo lepo vreme, vprašanje kako bo v Zoo, če bo ponoči deževalo, zna bit vse razmočeno.
Ne vem, javite!!! Jaz povem tako, da po nekaj deževnih dneh v Kranjski Gori sem kar malo sita tega vremena!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
20.7.2008 15:07:59   
Zofy
Še jaz da se na hitro javim. Sem lih sredi priprave kosila in imam 3 min časauser posted image .

Lucalu in san-hvala za komplimente za mojo sinjorinouser posted image

Dojenje  - medve prakticirava oboje. Doma mi je najlažje polleže na kavču, ponoči itak da leže (včasih obe zaspiva zraven), zunaj pa seveda sede. Samo se mi zdi, da če ni stol tapravi, da je Julija ful zvitauser posted image .

A ste se še kaj pogovarjale? Hm... V glavnem glede srečanja - kaj zdej vsi štrajkajo? Koliko nas bo sploh? Bolj malo, vidim. Pa Nasy se tudi že en lep cajt ni oglasila... Upam, da bo vreme, sicer odpade, a ne?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
20.7.2008 15:11:02   
Zofy
Hm, vreme ne kaže najboljše: Ponoči se bodo padavine, deloma nevihte, okrepile in razširile nad vso državo, jutri čez dan pa oslabele in prehodno ponehale. Delno se bo lahko zjasnilo. Popoldne pa bodo spet nastale posamezne plohe, ob morju nevihte.

user posted image user posted image user posted image
Kaj pol odpade? user posted image user posted image user posted image Valda se ne bojo tiste, ki niso iz Lj, vozile in tvegale, da odpade??

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
20.7.2008 15:13:02   
Zofy
Aha, sem spregledala Azzurrin post. Ma po moje je najbolje prestaviti, kaj pravite? Se mi zdi, da bi bilo lepše, če se dobimo zunaj po lepem vremenu. No, javite!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
20.7.2008 15:17:34   
aleži
jaz sem tudi mišljenja, da bi bilo bolje premestiti, saj nas je samo 5. Skoraj bolje bi bilo, da se dobimo po dopustih konec avgusta ali začetek septembra. Upam,da takrat nas bo kaj več prišlo!!!pa še vožnja do Lj..... nismo vse tako blizu!!
Zofy: če prideš ta teden kaj dol, sem samo do petka doma, ker potem gremo na dopust do 14.8. Ti bom v kratkem poslala zs mojo št.!!!

Ciao, zdaj grem še malo počivat, dokler sara spi!!! rabim spanje!!!!!!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
20.7.2008 16:41:36   
Lona76
Hojla!
Naša Taja spi, Tilen se igra, stari pa tudi na kavču drema. Meni pa dolgčas. Sej ne da nimam kaj početi, samo ne ljubi se mi. Vreme je tok smotano. Je soparno za znort!
Jaz bi tudi prišla na srečanje, sicer še s Tilnom sam če bo dež je pa tut eno sranje. Lahko pa malo prestavimo. Sam je pa res, da se bomo težko vse dobile ker so tukaj dopusti. No bomo še videle za vreme kakšno bo in se itak lahko še zjutraj dogovorimo. Grem zdaj kavico piti.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
20.7.2008 16:59:24   
mergetka

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aha, sem spregledala Azzurrin post. Ma po moje je najbolje prestaviti, kaj pravite? Se mi zdi, da bi bilo lepše, če se dobimo zunaj po lepem vremenu. No, javite!!

Ojla, punce!!!!

Sploh vas nimam časa brat, smo leteči, skoz... Bom najbrž jeseni več gor...

Samo za srečanje čekiram in se kr strinjam z Zofy, da bi lahko prestavile, da smo lahko zunaj. Sam ne bi čakale predolgo, a ne? Dejmo se dobit takoj, ko bo lepše vreme; sej najbrž bo že ta teden kaj boljše.

Kaj pravite?

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?