zabica26
|
Ja, pri nas imamo 11 m in pol razlike in je voziček nujno potreben. Si sploh ne predstavljam, kako bi hodila ven brez njega. Vsak dan na sprehod, pa na hitro v trgovino, pa kakšen izlet kam... še posebej, ker ta velik še veliko prespi na sprehodih. Osebno mislim, da če otrok več kot 50% sprehodov še vedno prespi, je voziček nujno potreben, če želi bit mami mobilna in svobodna. Sama sem pregledala veliko vozičkov al pa skor vse... predelala A in I, na zadnje pa kupila Peg perego duette. Moje mnenje je naslednje: PP Aria - jajc od jajca...vse se trese, deluje zelo razmajano, dokaj težek za vozit, vzporeden, skratka ni vreden niti tistih nekaj € PP Duette deluje velik, ampak je pa komot za oba otroka. Notranjost se popolnoma poleži, sedeže obračaš po želji, k sebi, oba v smer vožnje, enega proti drugemu...velika kolesa ti dajo občutek lažje vožnje, čeprav ima voziček 18kg!! velik minus je cena... v I je okoli 400 €, pri nas tudi do 620 € Hauck tandem - odličen in cenovno sprejemljiv mislim, da je nekaj čez 200 € v BC jaz sem ga imela med favoriti, ker se lepo zloži, prevagalo je le to, da v duette laho odložim maxi cosi kar v sedež, če na hitro skočim v trgovino, Hauck je pa sistem marele in ožji, tako da mi maxi cosi ni šla notr Pregledala sem še McLarna, FirstWheels, Hoco, TFK, ... vpraši če te kakšen posebej zanima, ker sem že pozabila, kaj vse sem gledala, pa ti lahko povem mnenje. Edinega, ki ga nisem videla, je bil Mamas&Papas, ker so ga toliko časa uvažali, da smo prej kupili PP. Pri meni cena niti ni bila edini pogoj, ampak bolj to, da ga bom lahko sama zložila, da ga bom brez problema porivala v klanc, da ne bo ogromn (zarad pospravljanja), da ima malo večja kolesa, da grem lahko tudi po makedamu npr (večjo težjo je z večjimi kolesi lažje vozit)... Sicer sem pa delala tako, da smo šli kr v trgovino, dali enega otroka notr, pa se vozili...potem mi ga je pa mogla še ena prodajalka sama zložit in sem vidla, če je res tko simpl. Kr začni raziskovat... aja, pa nekaj jih dobiš tudi rabljenih. Pejt pogledat tega haucka v BC. Men se je zdel fajn....
|