|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
19.7.2008 15:00:58   
Nasara88
Tincy iskrene čestitke za pupo user posted image user posted image user posted image

TODI
saj bo minilo user posted image točno tako je pri nas user posted image

Populis se strinjam tudi s tabo user posted image sicer pa bo oktober hitro tukaj pa boš videla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
19.7.2008 15:01:42   
Nasara88
Flower  jaz vse sličice vidim user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
   [Brisano sporočilo]
19.7.2008 15:03:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
19.7.2008 15:34:11   
Inigo
helow!

mi smo super. mamo sicer nekaj krčev... ampak samo proti večeru se ene parkrat fajn zjoka, pol je pa ok. danes ponoči je bil še posebej priden. smo se zbudili samo 3x user posted image jemo pa na cca. 3 ure po 15 do 20 minut. no, včasih tudi več. ampak takrat točno vem, da se samo še carta user posted image je pa pravi cartek... ful se rad stiska. prejšnjo eno noč ni in ni hotu spat v posteljici. in tko sva se celo noč nosla sem in tja... in večino časa je prespal pri mamici - sva se stikala. bili smo že tudi zunaj - 3x. in mali zeloooooooooo uživa na svežem zraku.

kako pa kaj vaše kile, mamice? jst sm že vse zgubila in zgledam taka kot pred porodom user posted image in če bo šlo tako naprej... če bo mali še naprej tako zizal, bom imela kmalu manj kil kot prej. kar me sploh neb motilo... user posted image tko, da že nosil stare cote.

no, toliko da sem se malo javila. bodoče mamice... želim vam čimlažje in lepe porode. pa da bi hitro minili... papa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2554
19.7.2008 15:41:20   
Inigo
aja, pa mleka mam tolk... če katera rabi... naj mi piše ZS user posted image user posted image user posted image je, res ga je ogromno, tako da si ga črpam - sm si prav črpalko šla kupit, in zdj je super. ga kr zamrzujem, da če me kdaj ne bo doma, da mu babi lahko da mamino papicouser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
   [Brisano sporočilo]
19.7.2008 15:51:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
19.7.2008 16:19:53   
liju
Alo babike!
Še zadnjič pred odhodom v P. Javim se vam v ponedeljek kako in kaj! Z flower boma na vezi, če le ne pride za manouser posted image .

Nič držite se in navijajte ena za drugo, tako kot smo do sedajuser posted image user posted image

Se javim na RR ko bom prispela domov!

Pozdravček Lucija

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 2557
   [Brisano sporočilo]
19.7.2008 16:29:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
19.7.2008 16:38:36   
Nasara88
Liju drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2559
19.7.2008 16:43:49   
Katy\o/
Srečno liju! user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
19.7.2008 16:57:42   
Tinky
Ciao punce,

na hitrco se vam javim.
Hvala za čestitke.

Midva z malim sva ok, pridno papca in samo spančka, mleka imam za izvoz in s tatijem sva full srečna.

Porodna zgodba sledi, sicer pa na kratko....9.julija ob 10 zvečer so se začeli popadki na 5 minut, ob 11 na 3 minute, ob polnoči sva šibala v Izolo, ob 2:30 sem šla v porodno in ob 6.37 rodila.

Teo je bil 20 ur pod lučko, ker je bil malce preveč rumen, zdej je pa ok, saj full dojim.

Čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 19.7.2008 17:12:25 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
19.7.2008 17:05:48   
maja24
Ojla na hitrco da se vam javim na raport,

midve z Elo sva se včeri vrnile domov tok da pridno papcava,spančkava kr mal prevečuser posted image user posted image user posted image ,mal sva rumene sam ni take krize da bi mogla bit pod lučko.Sicer ko bom utegnila vam povem mojo ekspresno porodno zgodbo(trajalo dve ure).

Čestitke vsem mamicam za male navihanke in navihančke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
19.7.2008 17:20:35   
maja24
Evo to je pa moja Elauser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
19.7.2008 17:39:43   
Tinky
V album sem dodala slikce mojega korenjaka user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
19.7.2008 17:47:36   
24julij
živijo vse mamice in tiste ki boste to se postale.dolgo se vam nisem nic oglasla, nisem vas pozabila pa ceprav sem padla med junijke. pisat sploh nimam casa,komaj da kaj do neta pridem.user posted image , kako ste kaj? no nasa mala lara je sedaj ze kar velika,hihihi,po mamini zaslugi se lepo rediva,sam joj eje treba kr silt.ni ravno neki jedec.sicer ko se zbudi je alarm za jest pol bi pa ona imela kmalu dost,ampak nam gre super v torek sva imeli ze pediatra je bla tezka 3840 dolga pa 54.prava lepoticauser posted image user posted image .me zanima tiste ki so predcasno rodile se kaj oglasijo?me zanima kako kaj njihovi otroci in kako napredujejo?me2 namrec papcava na flasko ker nasa lara ni bila za dojenje,ves cas sem si mleko polno crpala,samo me je fizicno tolk izcrpal,da je blo kr kej,sedaj sva na adaptiranem mleku,crpam si se obcasno parkrat na dan,tako da ne izgubim mleka,ce bi mogoce zaceki kdaj dojit,ker zaenkat mi ne podoji dovolj-za celi obrok se bolj cartauser posted image .pa kaj cmo sem se ze sprijaznila,ker drugace mi je blo pa kr hudo,ker sem si vedno govorila in zelela da bom dojila.sedaj je pa pac tako naneslo.vazno da je zdrava.. sedaj sem se pa ze full razpisala se vidi da me dolgo ni blo,hahah pozdravcek,

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
19.7.2008 17:56:43   
Tinky
Aja, moje kile so še na + 3.

Teo je pa v 4. dneh pridobil 300 g in sedaj ima ponosnih 3040 g.
Tako lepo je bit mamica.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
   [Brisano sporočilo]
19.7.2008 17:56:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
19.7.2008 18:35:12   
24julij
tinky ja kolk si se pa pol zredila vse skupaj?meni kile ne grejo nikamor sem se vedno na plus 7

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
19.7.2008 18:39:57   
Tinky
24 julij, zredila sem se 9 kg, po porodu sem jih izgubila 5, od ponedeljka do danes pa še 2. Zelo pazim na prehrano in kg grejo dol kar same od sebe.

Joj, kok ste naklofale v 9. dneh.......me že kar oči bolijo od branja.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
19.7.2008 18:48:46   
neboglasnica
Oj, danes sem male bolje. Včeraj me je pa kar ornk treslo, mrazilo, vročino sem imela, tako da sem mislila, da me je mastitis dohitel. Danes so dojke bolje, mali pridno je in jih povečini sprazni, mene pa še vedno koža boli, nekako tako kot pri gripi. Da o glavobolu ne govorim...

Ne morem verjeti, da me pri vsakem previjanju Staš bodisi polula bodisi pokaka. Tako kaka, da nese po vsej sobi. Ja, svoj teritorij označuje, ni kaj!user posted image . Ponoči pa falot noče spati sam, najrajši pri nama. Meni se pa tudi ne ljubi vsake dve minuti vstajati in ga cartati, mož je pa že čisto FD, tako da ga vzameva kar k sebi. Danes nas je spalo vseh 5 skupaj. Preden Staš zaspi, kar eno uro gode, brunda, vzdihuje, stoka...je prav hecno ga poslušat. Ko pa začne stokat, pa skačem v zrak, če je kaj narobe.

Grem malce počivat, nahranila sva se, punci gresta z očijem na veselico, jaz se pa ne počutim najbolje in grem ležat. Seveda še prej pospraviti pet žeht perila user posted image .

Aja, le pogumno vse tiste, ki boste rodile oktobra...user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
19.7.2008 19:01:35   
pety78
Jaz se pa še sploh nisem tehtala od poroda.

Punce, povejte, kaj sploh jeste zaradi dojenja, da mali ne bi imeli krčev?

Jaz več ne vem, kaj naj jem. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
19.7.2008 19:04:59   
Tinky
Meni je patronažna svetovala, nič oreščkov, breskve, jagode, eksotično sadje, zelje, repa, fižol, svinjsko meso, surove zelenjave, paradižnika - niti kuhanega (recimo v golažu), sadnih jogurtov.
Je pa rekla, naj jem full beljakovin.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
19.7.2008 19:05:24   
glugluglu
Oj,
no jaz sem sedaj pa že nekaj dni ok, upam, da se ta vročina in mrzlica ne bo vrnila. Neboglasnica, enako sem imela jaz, komaj sem se k sebi spravila.
Danes pa smo bili prvič na pikniku s Tianom v Starem malnu na Vrhniki in ko smo tja prišli je najprej takoj jedel, čeprav je tudi doma že jedel predno smo šli (sem imela s seboj kar po flaški) potem pa se pokakal za dva dni za nazaj (ker že 2 dni ni kakal). Ta zrak ga je čisto spucaluser posted image . Porabila sem pa takoj vse plenice kar sem imela s seboj, avto se je pa kar izkazal za previjanjeuser posted image . Sedaj pa spi še vedno od piknika, meni bo pa dojke razneslo, čakam, da se zbudi.
Sicer drugače še vedno kombiniramo, malo dojenje, potem pa še kar naprej joka (po 1 urnem dojenju z nastavkom) potem dobi pa Novalac. Pa še kar bi se cartal, tako, da ko je zbujen je skoz akcija. Vsaj ponoči zaenkrat še kar spi. Jaz se pa ne upam preveč s pumpico stiskat, ker se mi zdi, da mi je to škodovalo, si sedaj samo zvečer pred spanjem stisnem.

Neposredna povezava do sporočila: 2573
19.7.2008 19:08:13   
Senci
Ne morem verjeti, da me pri vsakem previjanju Staš bodisi polula bodisi pokaka. Tako kaka, da nese po vsej sobi. Ja, svoj teritorij označuje, ni kaj!
 user posted image user posted image user posted image - Zabaven pa je - to moraš priznat ;)

Tincy82 cestitke za user posted image ! Liju, drži se! Katy, lepa porodna zgodba in upam da nas vse, ki ti sledimo, čaka kaj podobnega. Maja24 in Tinky luštneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2574
19.7.2008 19:10:58   
glugluglu
Glede prehrane: jaz sem kuhan - pasiran paradižnik v omaki že jedla in je bilo ok, pa v kompot sem dala že malo breskev, zaenkrat ok.

Jaz pa nimam tehtnice, ker se nam je pokvarila, tolk me zanima koliko mi je dol šlo, sem se zredila namreč kar 17+, pa se mi zdi, da sem sedaj kar splahnela, kot da sem imela samo vodo vsepovsod.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.