Miskolina 4455
|
Hojla oktobrske ! Se pa že lep čas nisem oglasila in tudi pri branju sem bila bolj lena, sem dans vse nadoknadla za nazaj. Vidm ste se kar razpisale o opremi za naše . Midva z atijem imava trenutno sam voziček športni del in košaro, ostala nabava pa naju še čaka. Kar se tiče avtosedeža oz. lupince mal računava na brata, ker naj bi ga njegov mali prerasel, ko ga bova potrebovala midva. pridno brca vseskozi, kakšen dan večkrat, kakšen dan pa je bolj umirjen, čist odvisn. Kar se tiče materinskae šole greva tudi midva z mojim v avgustu in sicer v porodnišnico mislim, da se začne 4.8.2008. Če je točn datum še sporočim, je pa fino ker si lahko prilagajaš uro 10h, 16h, 18h, ni treba da greš vedno isto uro. To je sploh važn za mojga, ker je v službi in si bo lažje splaniral. Upam, da se srečava Jeriku in bove mal poklepetale še v živo. Še nekaj za seznam Janja: moj PDP je po novem en dan kasneje 9.10.2008, naslednji pregled pa imam 13.8.2008 imela pa bom tud UZ. Pa če bo punčka bo najbrž Lara upam, da se bo tokrat obrnil tako, da se bo videl tudi spol, saj sem že čist firbčna, rada bi vedla zaradi cunjc. Sej sem bla ta teden mal na razprodajah, pa nisem nč kupla ker nevem kaj bo... Z dragijem greva jutri mal na štajersko, saj ima dragi tam starše, pa tud že lep čas nisva šla, bo kar pasal mal uživanja nič kuhanja sam razvajanje bodoče tašče in tasta. Sej bovasam enkrat prespala, pol pa spet nazaj v Črnuče, mogoč bova šla mal v Baby-center v ponedeljek, saj si je dragi zrihtal koriščenje ur, tko bo mel mal krajši drug teden. Sicer pa morm tud jest dat v pondelk še enkrat vodo, mi je pred enim tednom dala vaginelete zarad baktrij v urinu, kr ne morm se jih znebit. Nevem mogoč sam premal pijem, sej se trudim... pa nevem kva je to. Želim vam lep prijeten vikend, božejte svoje bušije, poslušte kakšno prijetno glasbo, pa se oglasm drug teden. Čav ! Miskolina 4455
|