|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
16.7.2008 11:59:34   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

A res nobena ne ve, če ima Muller podobne krpice kot so To-to krpice?

Ti ne morem pomagat, ker pojma nimam: jaz ji ritko očistim z vlažnimi robčki. Na začetku ko sem jo imela v kopalnici sem jo z vodo, zdaj pa nič več!!

Jaz tudi le z vlažnimi robčki....edino ko ga umivam uporabljam TO TO krpice, pa še to tiste, ki so iz vate....vendar sedaj kar vsak dan kopava Tita...tako uživa v vodi, da je joj!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.7.2008 12:10:24   
Dinki
No, še javim se na hitro. Mi smi super. Sva ponovno s Titom spala do 9.30....groza! ne vem kaj nama je...ga pa ni lepšega ko se skupaj zbudiva in se malo pocrkljava....tolk je luškan v pižamici ko se razklepeta user posted image ....zmeraj ima ogromno za povedati kaj je sanjal user posted image .

Ursi2....dobrodošla med nami marčevkami...le pridruži se nam v klepetanju. Lahko se nam tudi pridružiš v ponedeljek v ZOO.

San....lepo, da si se malce oglasila user posted image ....vsekakor upamo, da se nam pridružiš tudi ti v ponedeljek.

Lucalu, hvala za čestitke in pohvale Tita user posted image

Pri meni je na obisku moja mami, ki ima dopust in je en dan podarila meni na način, da je sedaj tu in mi pomiva okna...res je zlata user posted image ...sedaj se ji pa še malo pridružim, dokler mi bo to dopuščal Tit, ki trenutno še spi.

Uživajte punce user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.7.2008 13:01:48   
aleži
Mi smo ravno prišli iz plaže domov. Fulllll je topla voda, baje jih ima 26C. Žiga noro uživa v peskovniku in vodi (s prijateljico), ta čas, pa me pijevo kavico!user posted image user posted image  in klepetava z mamico!

Drugače gre vse po starem, malo sitnosti glede dlesni. Morem ji kupil calgel za dlesni, čeprav pravijo, da bolj pomagajo kapljice kupljene v IT. Be, morem se pozanimat!!!!

Popoldne spet greva se koapt, ker bo grdo vreme te dni.

Lepo se imejte še anprej.

pa Ursi2   user posted image d o b r o d o š l a!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
16.7.2008 13:02:23   
Katy13
Aleži, Dinki - hvala za informacije o čaju. Aleži, če se bom odločila zanj, ti sporočim.

Moram pa povedat, da se je včeraj Taja obrnila iz boka na trebuh in to tako hitro, da ne morem verjeti. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.7.2008 14:25:34   
Katiandi

Ja, v Mullerju imajo tudi takšne krpice: so sicer za malenkost debelejše, ampak so fajne. Niso pakirane v škatli, ampak so kar v PVC vrečki, pa je dojenček narisan. Mal poglej, boš našla.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
16.7.2008 14:57:48   
Naša črtica koraka
Živjo, gospe user posted image ,

povem vam, po pravici, da me moj ta velik lumpi prav pošteno ožame ... zvečer se samo naklopim na RR in apatično berem, napisat ne morem nič. zdajle pa spi, ššššš! user posted image . Anja pa je z mano, se igra na tleh, na blazini in je zelo zadovoljna s telovadnico. Tudi ona se že par dni preobrača na trbušček, sploh ji je to imenitno početi, potem pa sope in godrnja, da je joj ... ko jo pa preobrnem na hrbet pa protestira user posted image . Slini se neverjetno veliko, od kod ji toliko vode??, slinčki so ponavadi za ožet ... in sploh so ji slinčki nadvse ljubi in si jih tlači v ustka ... prej si je pa majčko, oz. si jo, če ji ne dam slinčka.

Tudi moja anja je zjutraj prava sončica in rada pove kaj je sanjala user posted image . Spi tako-tako ob 5h se zbudi, potem pa kar pri meni ostane in se skoz doji ... vsaj kakšno urico (z vmesnimi dremeži).

Tko, zdaj grem pa še druge reči postorit, preden se moj komarček zbudi.

lp nčk

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.7.2008 15:27:56   
Ursi2
No, pa sem prišla končno spet not. Sem šla ob 10 na vrt, vse oplela, porihtala, potem sem živo mejo obrezala, potem pa je hotel Luka jest, sma se podojila, pocartlala in sem šla do konca še obrezat živo mejo, potem pa še vse pokosit okrog hiše in oplet robove ter pomest vse okrog, tako da zdej pa zgleda nekak. Luka je bil ful pridn, mal je spal mal se je igral in pogovarjal potem se je še z dedijem in babico igral. Res je bil priden. No, zdej pa morem še hiter kosilo skuhat, ker pride počasi možek domov. Komi ga čakama. Potem pa k mojim na obisk in še delat gor neke stvari. Bo še pestro.
Sem včeri mislila da bom zvečer, ko bo mali zaspal še vse zlikala, pa sem bla ko cunja, sem sam obležala, tako da sem dans zjutri preden je vstal uspela še to nardit.

Joj, včeri sma mu polepla sobo z medkedki Puji in je tako vriskal dans zjutri ko jih je vidu. Čist je nor na njega.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
16.7.2008 15:39:30   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

Ja, v Mullerju imajo tudi takšne krpice: so sicer za malenkost debelejše, ampak so fajne. Niso pakirane v škatli, ampak so kar v PVC vrečki, pa je dojenček narisan. Mal poglej, boš našla.

Katiandi, hvala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
16.7.2008 18:27:44   
Dinki
Ursi2, joj kako si pridna user posted image . Sem ravnokar pogledala tudi tvoje albumčke. Luka je bil pa res drobižek ko se je rodil, sedaj je pa že orng dečko. Izredno simpatičen, sploh ko se smejčka. Meni pa mojega Tita s fotičem sploh ne uspe dobiti nasmejanega. Se smeji in ko zagleda aparat, se zresni. Pravi pozerček je že zdaj user posted image .

Zofy, tudi tvoja Julija je cukerček...pa kako si se super spomnila, da si jo dala v Fredov obroč kar v banjo user posted image . Si v morju tudi že poskusila? Tudi mi imamo ta obroč, a kaj ko Tit ne drži še preveč suvereno sam glavice user posted image .

Katy13, bravo Taji za samostojen premik iz boka na trebuh user posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
16.7.2008 20:12:50   
Zofy
Dinki - hvala za komplimenteuser posted image . Sem hotla dat še par sliklic gor, pa mi ne pusti. Bom poskusila jutri z drugega računalnika, samo moram pol slikice prenestuser posted image . Me je že parkrat tako zafrkavalo na tem računalniku. Napiše mi, da je fotka prevelika, a je 5x manjša od tistih dveh, ki so že gor.
Drugače pa smo fredov obroč sprobali le v banji. Ko smo bili na morju, se mi je zdelo še premrzlo. Samo moja kar ven leze iz tega obroča, tako da po moje še ni zanjo. Baje se da te naramnice drugače napeljat nekam dol pod noge, samo ne vem kakouser posted image

Aleži - mi smo bili zadnjič dol in sem šla prav na plažo z ribico-termometrom, da zmerim vodo. In naj bi jih imela 24, vendar je tam v delfinčku na plitvini bilo kar 27,5!!! Tako da je ziher bilo včeraj tam zelo zelo toplouser posted image .
Jaz pa razmišljam, da bi šla po našem srečanju kar dol na morje do konca tedna, ker je mama itak doma. Tako, da se bom pridružila vam vozičkarkam, če me sprejmeteuser posted image

Zdaj pa moram sesat, se mi že svaljki podijo po stanovanju. Ati pa Julijo kopauser posted image Pa lahko noč!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
16.7.2008 20:33:55   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Meni pa mojega Tita s fotičem sploh ne uspe dobiti nasmejanega. Se smeji in ko zagleda aparat, se zresni. Pravi pozerček je že zdaj user posted image .

Dinki, hvala.  Pa ne se sekirat, ker ti še ni uspelo ujeti Tita, ker je tudi pri nas točno tako kot si opisala. Tako da je rekel moj, da bova oblekala slikaaparat v igračo. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
16.7.2008 20:56:30   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aleži - mi smo bili zadnjič dol in sem šla prav na plažo z ribico-termometrom, da zmerim vodo. In naj bi jih imela 24, vendar je tam v delfinčku na plitvini bilo kar 27,5!!! Tako da je ziher bilo včeraj tam zelo zelo toplouser posted image .
Jaz pa razmišljam, da bi šla po našem srečanju kar dol na morje do konca tedna, ker je mama itak doma. Tako, da se bom pridružila vam vozičkarkam, če me sprejmeteuser posted image

Komot lahko priletiš iz Lj v Izolo, v glavnem kafetamo v user posted image  del popo!!

Prav škoda,da mi nisi napisala, da si prejšnjič dala ribico v vodo. Danes je bila fulll topla v zalivčku, koliko pa ne vem.user posted image  Jaz je še nisem dala v vodo, samo 1x je potočala noge in je šla v user posted image  (ma ne danes). Kaj pa vem, če je že za tako majhne! Žiga, ki je rojen marca, sem ga dala šele pri 16 m prvič v vodo!

Meni pa mojega Tita s fotičem sploh ne uspe dobiti nasmejanega. Se smeji in ko zagleda aparat, se zresni. Pravi pozerček je že zdaj user posted image .

Dinki, hvala.  Pa ne se sekirat, ker ti še ni uspelo ujeti Tita, ker je tudi pri nas točno tako kot si opisala. Tako da je rekel moj, da bova oblekala slikaaparat v igračo. user posted image
enake probleme smo imeli tudi mi pri Žigcu, Sara se pa smeje na veliko!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 16.7.2008 21:10:04 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
16.7.2008 21:28:09   
Zofy

Mi imamo iste težave. Ponavadi še kako debilno faco naredi, če jo hočem slikatuser posted image user posted image

Aleži, a ni user posted image del popo v Kp? Si postala Koprčanka? Ts, ts ts...user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
16.7.2008 21:36:25   
aleži

Aleži, a ni user posted image del popo v Kp? Si postala Koprčanka? Ts, ts ts...user posted image

Ja, ni kaj, morem se prilagajat drugim mamicam. Saj tudi gremo v Izolo... po papirjih sem koprčanka.....ma poduši in srcu sem še vedno izolankauser posted image  je ni čez Izolo!!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 16.7.2008 21:38:06 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
16.7.2008 21:40:16   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Ja, ni kaj, morem se prilagajat drugim mamicam. Saj tudi gremo v Izolo... po papirjih sem koprčanka.....ma poduši in srcu sem še vedno izolankauser posted image  je ni čez Izolo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
16.7.2008 23:23:42   
Ursi2
Tk, mi pa zdej že spimo, mi je že dvakrat spal, pa se je kr naenkrat neki spomnu, pogledal in se začel smejati. No, pol ga je pa kr naenkrat zmankalo, zdej pa že spi kake pol ure.
Ampak meni pa še ni uspelo, da bi mi zaspal kar tako, sam od sebe. Še more bit na zizi, ker če zaspi kar tako, se mi po pol ure ali eni uri zbudi.No ja,bomo že.

Sem dala v album nekaj novih slikic. Kr naprej skačem okrog s fotoaparatom in slikam. Sej nisem več normalna ;)!
Aja, v ponedeljek sma kupla našmu mišeku one stenske nalepke Puja, ker je mali čisto zmešan za Pujem in kar skače, ko ga vidi. Sma pa rekla, da mu boma jih kupla in ker je bil v ponedeljek pri zdravniku - sma mogla it h kardiologu, ker ima šum na srčku in je bil res fuuulllllll priden na EKG-ju in potem na pregledu, pa sem rekla, da si pa res pol neki zasluži. Sma mu jih včeri pol nalepla in je najprej se mal razgledoval, potem pa začu skakat in vriskat, da sem ga komi obdržala v rokah.

Mislim da je še zato tolko nor na Puja, ker je bila njegova soba edina, ki je ostala taka kot je odkar se je rodil, ker drgač smo se pa selili in je bil neki časa čisto zmeden in kr malo znerviran, ko pa sem ga prinesla v njegovo sobo, je pa začel se na glas smejat in se pogovarjat in skakat.
Sem tudi dala par slikic v album.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
17.7.2008 8:15:52   
Zofy
Dobro jutro! Moja noč pa je bila nekam nenavadna. Julija je namreč po 3 tedenskem zatišju spet začela čvekat in sedaj čveka še vse za nazaj. Že ko smo jo dali spat, je kar čvekala in čvekala in pol zaspala. Potem se je ob 3h zbudila in čvekala, čvekala... pa sem jo vzela k sebi, jo nahranila in odložila nazaj in je spet čvekala in čvekala... Potem sem jaz zaspala, ona pa je najbrž čvekala še en lep cajt. In zdaj zjutraj spet čvekalnje in smejanje v posteljici, pa hranjenje in čvekanje dalje. Ma kaka klepetulja!!
Zdaj pa izkoristim njeno spanje in se grem ornk najest. Potem pa najbrž na bazen. Sem se že z 2 mamicama zmenila, da bi šle, ker edino tako bomo lahko kaj plavaleuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
17.7.2008 8:17:44   
Ursi2
Dobro jutro punce.
Kako ste spale' Mi smo 1x jedli ponoč potem pa se je ob 6.30 zbudil in je lepo atiju reku adijo in mu dal lupčka, ko je šel v službo, potem pa sma se še malo igrala in crtlala, jaz sem vmes še za južno pripravla, sedaj pa mi je zaspal nazaj in to kar sam od sebe. Sem ga v najini postli na trebuh dala, malo po ritki inje bil že čist zaspan, pol si je pa začel pet pa sem se mu še jaz pridružla, sem odpela dve pesmici in ga že ni blo več.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
17.7.2008 8:25:06   
Katy13
Dobro jutro!

Tudi moja noč je bila super. Taja je spala od 20.15-6.20. Sicer zadnje čase spi zelo fajn.

Sedaj pa zopet spi in sem šla malo na RR, da preberem kar ste napisale.

Danes pa jutri sva še sami dopoldan, potem pa začne dragi z dopustom in ga ima 5 tednov skupaj.user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
17.7.2008 10:33:39   
Špela100
Joj Zofy kako je lušna tvoja Julija v fredovem obroču....prav uživa....user posted image
In Ursi res je bil drobižek ta tvoj Luka, pa tako lušen...ma vsi trije ste lepi...user posted image

Ja sori sem gledala slike in se raznežila.....

DOBRO JUTRO, DOBER DAN!!!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
17.7.2008 12:14:40   
Dinki
Alora primorke, primorke user posted image ...vas kar slišim klepetati z vašim ljubkim primorskim naglasom user posted image ....le glejte, da se najprej dobimo skupaj v ponedeljek, potem pa pičite na obalo!

Pozdravljene punce, mi smo bili zjutraj v razvojni ambulanti. Nam je dr. pokazala kakšne vaje moramo delati. Titek je bil zelo priden, le pri določenih vajah se je malo začel razburjati in gledati mene, češ mami zakaj ji pustiš, da mi to dela user posted image user posted image . Je rekla, da ko se jih bo navadil, da se ne bo več razburjal. Najbolj me je pojezilo ko je rekla, da imajo ta ekstenzijski vzorec največkrat prenošeni user posted image ....mene so pa iz P domov pošiljali!?!?!? Ni ga hudega, bomo že zmogli, zdej kar je, je. Pomembno je, da imamo user posted image  doma čim več na ravni, bolj trdi površini in da se dvigujejo in spuščajo iz boka/na bok in pa da jih nosimo le v položaju lupinica in ne pokončno (z izjemo ko podiramo kupčka).
No, toliko na kratko če katero mogoče zanima user posted image .

Uživajte v današnjem dnevu ker jutri je že napovedan dež user posted image .

Pozdravček...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
17.7.2008 12:18:42   
Dinki
No, sem vesela, da nimamo le mi težave ujeti Tita ko se smejčka...sem mislila, da imamo le mi trmico doma user posted image . Sej ga bomo enkrat že ujeli, ni hudič.....je pa res pogruntal fotiča....se lahko z njim veselo igraš, se on smeji, ma čim zagleda fotiča, pogleda vanj in se zresni in gleda vanj dokler ga ne umakneš....ne moreš verjeti.....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
17.7.2008 15:27:19   
Špela100
Dinki nič se ne obremenjuj z razvojno, je super zadeva. Moja sestra je rodila 1 mesec prej in je morala tudi s sinkom v razvojno. Saj z njim ni bilo nič narobe, sam ker je bil prej rojen so morali tja. Ti pa povem je tako napredoval z vsemi vajami, je pravilno sedel s postrani nogicami, je takoj osvojil pravilno sedenje in iz sedenja v plazenje, da ne moreš verjet, tudi obračanje mu je šlo zelo hitro. Tako, da sem jaz moji pediatrinji rekla, če bi mi dala napotnico za razvojno, da mi pokažejo samo vaje in osnove, da bi lepo doma telovadili, pa ni šans, ker je gužva....po mojem bi vsi mi morali tja. Sem bila enkrat s sestro na vajah in ne moreš verjet kako majhne stvari, da samo nogico pokrčiš, al pa kaj drugega pa tako pomaga.

Tako, da to je pri tebi samo plus. Boš videla kako bo telovadil.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
17.7.2008 15:34:32   
san
no, da se javim, ker imam ravno minutko časauser posted image

včeraj smo bili na slikanju kolkov in so bili ok - 1A s črtico je rekla zdravnica. danes pa mi je končno uspelo do zobozdravnika prit in še to je bila katastrofa, ker je dragi moral nujno v službo in pol mi ga je hči tam pazila in seveda kot zakleto se je mali tam eno uro drl in ni mogel zaspat. mi je bilo tako nerodno in še hudo za oba moja otročka. no, uspelo pa mu je le popravit vsaj en zob. sedaj ga imam zope naslednji teden in upam, da bo moja mami prišla z morja, da mi bo malega tam zunaj pazila.

drugače pa jaz opažam pri mojmu scrkljančku, da manj klepetauser posted image in to verjetno zato, ker mi časa zanj zmanjkuje, ker sta tu še dva otroka, ki me potrebujeta in se potem revčku sploh ne morem veliko posvetit. potem se pa skoz jokauser posted image . komaj mi znese skuhat, kje je še pospravljanje. in ostale zadeve... ali pa mu gre mogoče zobek ven, ker zdej se slini in mehurčke dela, kar se baje dogaja preden gre zobek ven, ampak dlesen je pa mehka, srbi ga pa ful. skoz bi tlaču vse v usta, pa siten je in cmerav in ponoči se je začel zbujat. sej ne vem..., pa je že tretji, bi človek mislil, da bom zdej vedela kako pa kaj.

aja, katy, v slingu ga še nosim, samo veliko manj, ker nama je obema vroče in potem ga morm nujno preoblečt, ker je čisto moker. pol pa če piha, ni ravno fajn. mi pa manjka, da bi ga lahko več nosila v njem.

grem vas zdej še mal prebrat, ker mi do sedaj še ni uspelo

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
17.7.2008 15:42:15   
san
sem si ogledala slikce zofy, ursi in dinki, ta nove, joj kako so vaši sončki luškani, no od zofy je sončicauser posted image . prav krasni so, pa kako se spreminjajo, sedaj so že pravi junačkiuser posted image . res lušne slikce.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?