Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:16:09
|
|
|
|
tejč
|
Okej, no, pri nas je bla na obisku ravno Urša (iz RR) in mala Nika, pa Miloš. Lepo smo se najedli- tudi tortico, zdaj smo bli pa na sprehodu, pa je mrzlo in je začelo snežit v Domžalah. Naša mala pikica se pošteno kobaca v trebuhu, pa križ me boli, ampak bo že dragi mal pomasiral. Se, slišala (od Urše), da boste mel srečanje. Ja, lepo, krasno! Ribica, vem, da si tud ti praznovala, sem gledala tvoje fotke. Čestitke!:torta::darilo: LP. tejč
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:24:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooo, tejč:) Ja, pridi še ti na :torta:, ne?:) Hvala za čestitke:) lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:24:54
|
|
|
|
*maja
|
No pa bom še jst mal napisala :)-, kako stojijo stvari pri nas. Ta vikend smo oddelali RD od naše ta velke pupe, smo se najedli :torta:, tako da imam že dva dni občutek da se bom razpočla. :( No se vidi da smo ga cel vikend prežurali :ups: k sem danes čist fuč. Me križ boli za znoret :(( . Pa še tale sneg mi voljo kvari, komi že čakam da bo pomlad, da se končno rešim bunde in puloverjev ;). Bo tole za enkrat na kratko vse od mene :rozica:. LP Maja :zaspan:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:30:44
|
|
|
|
Anonimen
|
:ups::ups::ups::ups::ups: Joj, kako sem lahko pozabla:ups::ups::ups::ups: No, vse naj naj Nastji za 4 leta in 2 dni:)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:31:10
|
|
|
|
tejč
|
Ribica, hvala za povabilo:bravo:, mogoče kdaj drugič:ups:. Sem se pa res že kr mal preveč zredila, hihi, pa trebuh še kar raste.:nosecka::nosecka::nosecka:.. Ma, obljubim, da pridem kdaj drugič, se bom kar z Uršo dogovorila, okej?:rozica:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok:) Kolk daleč pa si zdaj?
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:34:24
|
|
|
|
*maja
|
Hvala enako Ribica :ups:, sej se jst tud nisem spomnila na tvoj RD :ups:. Skratka vse naj naj....
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
NP:) Hvala:)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:37:51
|
|
|
|
tejč
|
Za koga je blo to vprašanje: kolk daleč si zdaj? A zame? A v nosečnosti? :ups: No, eč misliš to, potem 30. teden.
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, zate je blo ja:) Kdaj točno pa imaš rok?:)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:53:46
|
|
|
|
rozi81
|
O punce! Vse najboljše Ribica!:torta: Joj jst tut kumi čakam kakšen rojstni dan da bom spet lahko fajn jedla. Tok sm lačna skos, da je za znoret. Me kr mal skrbi koliko kil bom pridelala s tako lakoto!:ups::zmeden::)- Ampak bomo že preživel! Tudi jaz komaj čakam da bo pomlad. Dons se pa že celi dan dolgočasim ker moj dela(slučajno) in ne vem kaj naj delam. Neki malga sm že pospravla ampak se mi ne da več! Sm kr mal lena!:ups: LP S:nosecka: in :duda:23t
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
rozi81, potem pa si vabljena tut ti na :torta: v četrtek:) Poglej spodaj na srečanja:) lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 17:59:04
|
|
|
|
tejč
|
Rok imam 15.5., rojstni dan pa 19. Bomo videli, kdaj bo. Ravno včeri sem z mami govorila, da sem bla jaz 10 dni čez rok, 47 cm in 2900g. Veš, kaka sem pa zdaj!?! Taka, da človek nikoli ne bi verjel, da sem bla ob rojstvu tok mejhna, pa še čez rok! Ampak to ni važno. Važno, da bo naša pikica, bojda punčka, zdrava. Izgleda, da bo tudi ona manjša. Več povem po 10.3., ko imam UZ.:sloncek:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 18:01:10
|
|
|
|
rozi81
|
OOOOOOOOOOOO hvala Ribica! Mogoče pa res pridem!:bravo: Bom vidla kako bo z najino kuhinjo( jo prenavljava ) Če ne bova šla slučajno iskat (sva jo naročila v IKEI) se oglasim da vas končno spoznam. Ste mi že velikrat pomagale in mislim da bi vas mogla vidt.:rozica: LP S:nosecka: in :duda:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 18:04:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooo, tejč, še ena pupa...bravo!!!:) Rozi81, ti kar pridi, če boš imela čas:) Nas ne boš mogla zgrešit:)-
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 18:07:43
|
|
|
|
rozi81
|
A vas je tok velik? Pol mi bo pa verjetno mal nerodn:ups: če vas bo velik. Mal heca! Pridm če ne bom v IKEI! :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 18:18:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Čist odvisno. Lahko, da so samo 3, lahko nas je pa 20:)-
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 19:52:32
|
|
|
|
spacey
|
Dober večer! 9nebesa Ja kaj je zdej??? Kje je Špacka??? A se že carta z njenim sončkom ali se je potuhnila? :zmeden: No, jst ji srčno želim da je ta prva varianta: 9nebesa CARTANJE 9nebesa :fis: ti pa sporoči ko kaj izveš oz. ko dobiš kak SMS... :) ...vem da si se z eno od nas menla o tem, ne vem pa točno s katero srečko :nosecka:! Tako, da računamo nate. Jst te bom pa prosla, da mi pošlješ tvojo št. mobija na privat in te bom angažirala da ti sporočiš na RR zame, seveda ko bo prišel moj dan :love:, ker moj lubi ne bo vedu kaj in kako na RR :zmeden: pa še preveč bo zmeden in evforičen in...eh pustimo stat. 8) :)- Ja res...še dobro, da tut jst vsake toliko kaj natipkam v 9nebesa pa da kaj izveste. :)- 8) :kava: Lp; P 9nebesa še 22 dni
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 19:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
:):):) Špacka je rekla ja, da bo ga men poslala:) Evo, že pišem na privat..:) Ja, ej res..ma ste smotke, namest da bi novo temo odprle niste nč nardile:)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 27.2.2005 20:00:42
|
|
|
|
spacey
|
Če bi jst zvedla ta prva bi sigurno odprla novo temo, tako pa sem samo nadaljevala čestitke, pa še ful pozna sem bla. Je pa Suzi* prva zvedla. :) Ah kej češ, če smo pa marčevke...hihi :)-:)-:)- Evo dobila sporočilo, tnx! :)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 28.2.2005 8:41:58
|
|
|
|
Suzi*
|
Babe, kaj se zdej name znašate!!! :( Tudi jaz sem za Dolino izvedla šele en dan kasnej, ker sem imela mobi crknjen, pol sem pa iz uvidevnosti do možeka od Doline (da bi on sporočil na novi temi!!!) sporočila samo na temi marčevke. Nisva se pa z Dolino o kakršnemkoli sporočanju nikol pogovarjale, tako da žalim, tako je pač ratalo! Glavno, da je Dolina imela lep porod in da so vsi zdravi in da so lepo doma in se pridno cartajo in navajajo drug na drugega. :bravo: :rozica::rozica: lp
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 28.2.2005 8:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Suzi, pa sej se ne jezimo nateeeee...ne bit zdej :( al pa :grrr:. :) Sej bi lohk kerakol marčevka novo temo odprla, ni nujno da glih ti:):rozica::rozica::rozica: Pa še dobr, da mamo tebe, da si sporočla!:rozica: No, dones grem pa jst na Jesenice na obisk k RRjevkam:) Komej čakam:) Se javim še kaj bolj pol:) lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) ali Kje je Špacka? 28.2.2005 10:12:54
|
|
|
|
spacey
|
Suzi* tudi jaz nisem mislila nič slabega. :( :zmeden: V bistvu še dobro, da si nam sporočila, ker če ne sploh ne bi vedele kaj je z našo :rozica: Dolino. 3x :bravo::bravo::bravo: za našo obveščevalko Suzi* in velik šopek :rozica::rozica::rozica: samo zate! LP; P 9nebesa 37t
|
|
|
brcanjelaura2010Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka3.mesec (
19%)
4 mesec (
49%)
5 mesec (
20%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!