|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
17.7.2008 7:23:18   
lindy
Katy\o/ vse najboljše!user posted image

Blacky navijamo in držimo pesti, no upam, da je že za tabo in že cartaš svojo pikico!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 7:33:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
17.7.2008 7:46:48   
liju
Dobro jutro!
user posted image user posted image user posted image
Blacky: dihamo s tabo vsi!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image Za vse ki imate danes pregled ali CTG, pa upam da se vrnete z bebyco!
Hvala vam vsem za lepe porodne zgodbeuser posted image user posted image !

Danes sem ob 3.30 morala it jest nektarino, tak se mi je zluštalo, da sem bila skoraj hinuser posted image user posted image , pol pa lep čas nisem morala zaspat, pa še user posted image se je zbudil in brcal kot nor, no pa zdaj je spet buden, sem glih zajtrkovala, pa zgleda da se tudi on zdaj hraniuser posted image user posted image .

Danes bomo kar kuhali čufte in pire user posted image user posted image user posted image  Imam Ninota danes doma, on pa jih obožujeuser posted image user posted image user posted image . Sem se odločla, d abo zdaj itak celi teden v varstvu pr moji mami, ko grem, pol pa bo z mano in user posted image doma, da se bo lepo v miru navadil na novega člana. Smo pa včeraj šli kupit darilo zauser posted image , katerega mu bo dal Nino in jo je sam izbral, to je roputuljica, katero lahko daš otroku na roko, je pa žiraficauser posted image user posted image , no Nino pa bo dobil puzzle micki miškouser posted image user posted image . Prav uživa v sestavljanju, smo mu zadnjič ene kupli, pa so mu preenostavne in je en dva tri fertiguser posted image user posted image user posted image  .

No jutri pa imam jaz CTG, kaj ima še katera v MB P?

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
17.7.2008 7:58:44   
liju
user posted image

Vse najboljše katy\o/!!!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 8:04:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2280
17.7.2008 8:12:05   
robika
Jutro punce,vidim da me boste cisto vse prehitele z porodi,moj datum je bil 7.7 pa se vedno nimamo nic.Mv odprt 2 cm,plodovnice dovolj,dinamika Tije ok,zato se lahko pocakamo...jaz upam da bo dans ker potem gre tavelika na morje za 10 dni,pa bi rada da prej spozna sestrico..ja pa se to nas bodoci ocka me je prejsnji petek 11.7 zaprosil za roko z velikim prstanom iz belega zlatauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2281
17.7.2008 8:29:12   
rovar_ka
Liju - jaz imam CTG v MB, ampak danesuser posted image .Škoda, bi jaz tudi rada kakšno julijko spoznalauser posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
17.7.2008 8:34:58   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Liju - jaz imam CTG v MB, ampak danesuser posted image .Škoda, bi jaz tudi rada kakšno julijko spoznalauser posted image

Škoda ne, pa drugičuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
17.7.2008 8:38:16   
Nyah*
GO GO GO BLACKY! Upam, da si ze fertik, da se kmalu javis, pa da je slo po naravni poti!user posted image user posted image

KatyO, vse najboljse!

Robika, cestitke k zarokiuser posted image user posted image , kdaj se porocita? Pa zelim ti, da cimprej rodis, ker sedaj pa res ze predolgo cakasuser posted image .

FRUTKA, si me kar v jok spravlauser posted image  ko si pisala, kako se mate fajn. Jaz upam, da se bomo tudi mi 4je imeli tako, da bo Naja user posted image  lepo sprejela, da se zacnemo koncno cartat, meckat, objemckat, lupckat, pa seveda previjat in jokatuser posted image . Vse kar pase zraven, kaj pa. Pa user posted image  za lepo porodno izkusnjo!

LEX, supermama, jaz ne bi bila vec pri sebi, ti pa ko rozicauser posted image user posted image !

No, katera gre danes, klarazan, mojcek, populis,..... NO, NO?user posted image user posted image

NAREDIMO INVAZIJO NA P PO SLOVENIJI, PA VSE RODIMO DANES ALI JUTRI, KAJ PRAVITEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
17.7.2008 8:46:45   
Ani5
Pri nas je zelo sončno.. V naše življenje je danes ob 4.00 posijal nov sonček z imenom Teja. Težka je 4050 g in velika 53 cm. Obe se počutiva super. Blacky

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
17.7.2008 8:47:23   
Balonchy
Kopirano iz "Rodili smo!".

Pri nas je zelo sončno.. V naše življenje je danes ob 4.00 posijal nov sonček z imenom Teja. Težka je 4050 g in velika 53 cm. Obe se počutiva super. Blacky

ČESTITKE!!!!

user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
17.7.2008 8:48:22   
nanka
Blacky iskrene čestitke, pa si le dočakala, super.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
17.7.2008 8:49:24   
nanka
No katera je naslednja, za katero navijamo? Pepa, Populis,robika...?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
17.7.2008 8:54:26   
Nyah*
BLACKY!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  rekorderka ekspresnih porodov! Se ob 3h je bila tu gor, ob 4ih pa rodila, vauuuuuu!
Pa saj si je zasluzila, glede na prvo porodno izkusnjo!

CESTITKE IZ SRCA ZA VASO user posted image user posted image  TEJO! Da bi vam bilo lepo, da bi uzivali skupaj zdravi in zadovoljni, da bi jo bratec lepo sprejeluser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
17.7.2008 9:09:51   
anikabd

Blacy iskrene čestitke za princesko Tejo.user posted image

To je bilo pa ekspresno hitro.user posted image                  Bravo!user posted image user posted image user posted image     

Pa se ti je le izpolnila želja, rodila si pred petkom.user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše katy\o/user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Robika čestitke za zaroko!

Flower dobila sem ZS.

Včeraj se imela Ctg. Pa ni bilo  videti še skoraj nič popadkov. Tudi ne vem če sem že kaj odprta, ker me ni nič pogledala.user posted image Ginekologinja mi je svetovala naj hodim na dolge sprehod in naj grem večkrat pod topel tuš.
Že zdaj hodim na enourne sprehode pa nič. Do naslednega tedna pa se mi tako in tako ne mudi, ker bo itak gužva v porodišnici.

Yasminka - tudi jaz bom šla rodit v LJ.P.

Neposredna povezava do sporočila: 2290
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 9:24:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2291
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 9:29:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2292
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 9:29:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
17.7.2008 9:35:42   
klarazan
BRavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Blacky!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke ob rojstvu princeske Teje!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da si šišnala vse julijke v hitrosti rojevanja..., svaka čast!!

Neposredna povezava do sporočila: 2294
17.7.2008 9:42:08   
liju
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Blacky za princesko Tejo in seveda za brzi poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
flower: škoda, kateremu G pa hodiš?

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
17.7.2008 9:43:12   
klarazan
Flower, velik sreče z urejanjem seznamčka in slikicuser posted image user posted image user posted image , jaz se tega nebi niti pod razno podstopla, sem pre šlampasta...user posted image , sam ne nam še ti pobegnatuser posted image , ker pol smo pa v ritiuser posted image , razen če se bo katera druga javla.

Nyah RR jaz sem za!!, da vse rodimo danes ali jutri sam me moj user posted image noče ubogatuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2296
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 9:48:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
17.7.2008 9:54:54   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

... največja finta bo, da jih bo največ ta petek rodilo, ker bo polna luna in takrat itak vemo, kakšen naval je v P. Jaz bi raje malo prej, da ne bom v to gužvo padla.user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem verjet... je bila pa hitra... user posted image user posted image user posted image

Sem se zjutraj zbudila in prvo pomislila na Blacky (še poznam je ne user posted image ), da danes pa bo... user posted image ... Čestitke user posted image

Ne vem, ali je bilo včeraj kaj takega v zraku, ampak vidim, da so naši user posted image  imeli svoj dan. Od pol devetih pa do enih non stop gor pa dol, sem pa tja... samo čakala sem, kdaj ga bom lahko skozi usta požgečkala po podplatih... zdajle pa... spimo, kot da ni bilo nič user posted image

Punce, uživajte in ne preveč migat, pa pospravlat... user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 9:55:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2299
17.7.2008 10:00:33   
3jeMi
FLOWER ne rabiš nikamor hodit, obrazce imaš tudi na internetu

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/ocetovskiDopust.asp

Glej spodaj Obrazci...

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.