bt08
|
Ja Nataši men je blo kr mal ,ker to se pa res še ni zgodil. Drug teden ne pričakujem,upam da jo res ne bo. Jaz sem se pa zdaj tok skregala,ker sem jezna ,ampa kres jezna in mam poln kufer šihta mojga in dedija.Pač on je moj nadrejeni.Nekej sem delala,pa mi je skoz pod prste gledu,pa nekej ne to tko ne to tko,skoz je nekej pizdu zraven.Pa sem najprej delala na šmir papir,pol bi pa prepisala.In mi je moril da morem manjšo pisavo,da morem ne vem kaj vse.Mi je pa dopizdl sem pa vrgla vse na mizo pa sem rekla da ga mam počas že poln kufer,da naj neha težit pa morit skoz.Star je že,sam ga res ne štekam,ker mori samo men pa moji mati,unim ostalim pa delajo večje napake pa ne.In sem mu povedala par krepkih,zdaj mam pa tišino,se sploh ne pogovarjam,ker bom dala sam odpoved.Za tist keš k jaz delam,ne vem če bi ker od tujih ljudi delu.Še na Djerbi majo večje plače kt pa jaz tukej. Hvala bogu da gre Ožbej jesen v vrtec,ker pol ne bom tih nič,vse povem,pa če se ne bo spremenil,sam rečem adijo,ker od te službe nimam nič,sam živce si uničujem,pa kreg doma,to je pa to. No pa sem se mal skašljala,sam mi je res hudo,že ne vem kolk časa skupej ,ker mi je res bad,pa ne zarad ne vem česa,sam k naša mami bo največ trpela,če grem stran,ker bo pol ona na j...!Sam življenje in moja familija je prva pol pa ostali!