Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 7:45:16
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro punce včeraj ste pa bile pridene,kot že dolgo ne kar tako naprej sanna -čestitam s@nta,dini -stiskam pestke kolk se da pokica - ti se pa le idi kakšnemu zdravniku pokazat,da te pregleda,da ugotovi kaj je s tabo. Vsem,ki Vam zamuja eno VEEEEELIIKOOOOOOOO debelo pikapoko vsem,ki je nepričakujete,prav tako stiskam pestke,da rdeče coprnice sploh ne bo tistim,ki pa vas je grdoba obiskala,pa pošiljam EN velik OBJEM in VELIK koš POzitivne ENergije za NOve bOje GREMO JULIJKE
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 7:53:03
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro dečve! tane saj zato smo pa tu, da si stojimo ob strani. Hvala za pestke aquica šč stran s pesimizmom! Tudi ti boš zagledala plusek S@nta čakamo na lepe novičke. Boš danes naredila test? dini si se že opogumila in preverila situacijo? sanna čestitke in lepo . pokica_ upam, da si danes že kaj bolje in da je bolečina minila... in da ta bolečina pri tebi pomeni Junonca za lep seznamček. Kako si kaj danes?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 7:53:31
|
|
|
|
*kinnie*
|
sanna -čestitam s@nta,dini -stiskam pestke kolk se da
< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 16.7.2008 7:54:08 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 7:54:37
|
|
|
|
Tiki55
|
Ooo spps, kako si mi kaj... s tabo odštevamo dneve do 1. pregleda, še dva dni
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 7:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro pupe.... Ti sobočanka......... Hitro k zdravniku.... Sploh ni važno kje delajo UZ ledvic.... Pejdi da te pogledajo. Če bi jaz bila tvoj se sploh nebi pogovarjala s tabo ne samo skoraj K ZDRAVNIKUUUUUU!!!! (pa ne zameri ) Drugače pa VSE, ki jamrate o znakih.... PO TESTE pa rezultate hitro na RR Mi bomo pa molili da so vsi ! Jasno?? Vsem skupaj pa en lep pozdravček in en velik ... Midva greva samo za čez vikend na morčeka in upam da nama tudi rata na morju kej ušpičit No čestitam pa še vsem novim in vsem želim čim bolj mirno in nebolečo (prijetno)
< Sporočilo je popravil živa25 -- 16.7.2008 7:59:42 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 8:20:47
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehhehe pa se me ja niste ustrašle Pa sej sem se samo hecala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 8:24:44
|
|
|
|
ursa30
|
dobro jutro! kje ste nove nosečke? čakamo na lepe novičke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 8:44:53
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ to ste se pa razpisale od mojega zadnjega branja... pri meni ni še nič novo, je še ni kar mislim, da ker sem na dobrostonu da bi skorajda morala prit, bom pa danes kupla test in vam sporočim rezultat.... Držim pesti, da dobimo novo nosečko
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 8:45:43
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Jutro dečve! tane saj zato smo pa tu, da si stojimo ob strani. Hvala za pestke aquica šč stran s pesimizmom! Tudi ti boš zagledala plusek S@nta čakamo na lepe novičke. Boš danes naredila test? dini si se že opogumila in preverila situacijo? sanna čestitke in lepo . pokica_ upam, da si danes že kaj bolje in da je bolečina minila... in da ta bolečina pri tebi pomeni Junonca za lep seznamček. Kako si kaj danes? Hvala . Js sem po starem, nič novega. Dnevi negotovosti se vlečejo . Pa ti?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 8:47:04
|
|
|
|
*Junona*
|
JULIJSKE BORKE ZA xx.07. - BEBIII v nove boje xx.07. - Binchyka.k xx.07. - nejkag (17.krog) xx.07. - Lopona xx.07. - liam (3.krog) - v nove boje xx.07. - neela - v nove boje xx.07. - tejč76 xx.07. - misk xx.07. - *Mišika* (5.krog) xx.07. - M1987 xx.07 . - miklarom xx.07. - Anonimna xx.07. - Majch xx.07. - imam - srečka nosečka xx.07. - *kinnie* xx.07. - dini 02.07. - boob - v nove boje 04.07. - mani2 (7.krog) 04.07. - Dali* (1.krog) - srečka nosečka 05.07. - Vita80 05.07. - bingo - v nove boje 05.07. - babyg - srečka nosečka 06.07. - METULJ1 (17.krog) - v nove boje 06.07. - pokica_ (2.krog) 06.07. - *zabica* - v nove boje 07.07. - živa25 - v nove boje 08.07. - KatkaT (4.krog) - v nove boje 08.07. - MojcaK 08.07. - trinity22 (13.krog) - srečka nosečka 09.07. - *TEJČI* 10.07. - Anya22 - v nove boje 11.07. - sanna - srečka nosečka 11.07. - MTFP (2.krog) - v nove boje 11.07. - KOKICA32 - srečka nosečka 11.07. - Anonimna (13.krog) - srečka nosečka 12.07. - becky 12.07. - evica23 (9.krog) - srečka nosečka 12.07. - midvaxy 14.07. - Orhideje - v nove boje 14.07. - tropical 14.07. - pin - v nove boje 15.07. - tinkatinka 15.07. - _andreja_ 15.07. - db - v nove boje 15.07. - cofk 16.07. - ...Martina...$ 17.07. - Arual ( 10.krog) 20.07. - limonita (4.krog) 20.07. - micka007 20.07. - janaja (7.krog) 20.07. - MAŠKA (1.krog) 21.07. - Tipa (3.krog) 21.07. - pikipu 21.07. - Kaja30 22.07. - barbara.a. 23.07. - Še ena 23.07. - tj81 (3.krog) 23.07. - tane 25.07. - Ursa30 28.07. - anci banci 28.07. - aqua77 (13.krog) 28.07. - carpe diem 28.07. - Joob (4.krog) 29.07. - jernejav (4.krog) 29.07. - ziva1 (8.krog) 29.07. - Tiki55 (11.krog) 29.07. - andre3a 30.07. - tinč407 (4.krog) 30.07. - pikicaa25 (8.krog) 31.07. - LunaLuna 31.07. - anonimna 31.07. - Athina NAVIJAČICE * jjasna * spps * brkn83 * *Junona* * sonček85 * mala_pupika * _ sanja_ * lunica24 LUKA * giotti * D.Mateja * Orhideje *sunny24 *pikica5 * jocika * lily32 * mišk2 *Anonimna *anonimna **Mišika* * oktavija *BEBIII *Barbk *Arwenko *dini *Kaja30 *Anonimna NAŠA HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JULIJSKA STAVNICA 19% - sonček85 JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk MAJ...........................................18,3% srečk nosečk JUNIJ.........................................22,50% srečk nosečk JULIJ .......................................11,1% SREČK NOSEČK
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 8:47:34
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen A take bolečine so imele ženske v križu v začetku , to pa ni fajn . O ja dva dni, oz. če bolj pomaga 5 dni pred prihodom M, ki je potem ni bilo. Sem komaj vstala, sem se komaj sklonila in vsedla. Naj povem, da me zdaj počasi začenjajo obdajati večerne slabosti in prsa bolijo še kar, ni pa hudega. Na splošno pa sem kar fit. Vsem vam želim danes ++++ Zdaj pa me dajte med navijačiče A Urejeno
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 8:50:25
|
|
|
|
*Junona*
|
Danes ima pa sonček85 pregled, držimo pesti zanjo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 9:04:32
|
|
|
|
123a
|
tudi jaz držim pesti za sonček85....drži se in pridi z veselo novičko
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 9:16:06
|
|
|
|
ursa30
|
jaz tudi stiskam pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 9:18:34
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Hvala . Js sem po starem, nič novega. Dnevi negotovosti se vlečejo . Pa ti? Pri meni so še tedni negotovosti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 9:19:52
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Danes ima pa sonček85 pregled, držimo pesti zanjo sončica . Bomo čakale, da se nam javiš...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 9:41:54
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: 123a tudi jaz držim pesti za sonček85....drži se in pridi z veselo novičko Jaz tudi držim pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 9:48:49
|
|
|
|
tane
|
Sanna, iskrene čestitke za , pa vse najlepše in veliko veselja zdaj ko si . pokica_ a je že kaj bolje, si že šla k zdravniku, a je le , držim pesti da je to in ne kaj drugega. Santa, _andreja_, dini, hitro po testke kot je rekla živa25 in da nas razveselite s . sonček85, dobro opravi na pregledu in hitro sporoči kako in kaj.
< Sporočilo je popravil tane -- 16.7.2008 9:49:29 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 10:29:04
|
|
|
|
pikipu
|
Punce, ste pa prave čveke. nekaj dni se mi je že zdelo, da nič ne klepetate, ampak od včeraj do danes zjutraj ste se pa res razpisale. No, saj je prav tako. Kaja30 - dobrodošla med nami!!!!! Junona - hvala za vse pike poke!!!! Enako tudi tebi, upam, da bova skupaj , sklepam po dnevih nepričakovanja. Meni se ta teden vleče, ko . Ampak se mi zdi, da se bom preselila med avgustovke. Sem včeraj že dobila rjav izcedek, to pri meni napoveduje M. Pa tudi sicer ni nobenih znakov, razen da me joške malo bolijo, ampak to je tudi pred M. Bomo videli. Witto - sem ful vesela, da je mali že zdaj tak razgrajač(ka). Boš videla, kako bo čez par mesecev. Pokica - čimprej se spravi k dohtarju!!!!!! MORAŠ!!!! TI SRČNO ŽELIM, DA SI , ampak to z Nalgesinom absolutno ne gre skupaj, sploh ne v tako zgodnji nosečnosti. Ne se hecat punca in poslušaj svojega dragega. Punce, ki se vam pojavljajo znakci in slabosti - držim pesti z vsemi štirimi. DAJMO, DA BO +!!!! Pa še za vse tiste, ki se odpravljate na morje - novica iz prve roke - ravnokar občudujem razgled na morje, do prve plaže pa imam recimo največ petdeset metrov: Morje je danes kristalno čisto, nebo brez oblačka, ni prevroče, malce piha z morja. Idealno za lenuharjenje in razvajanje. Pa danes, ko smo sredi tedna, tudi ni gužve . Lepo se imejte!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 10:35:47
|
|
|
|
tj81
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ja, lekarna je najbližje.Še zdej ne vem kako mi bo to uspelo narest. dini...koliko si stara?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 10:43:03
|
|
|
|
tj81
|
punce, tudi sama opažam, da imamo kar enkaj "sumljivk" na forumu...zato LE HITRO po testke in sporočit novičko! Naj bo danes čimveč rozik in sami ... DEJMO JULIJKE, držim pesti!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 10:45:01
|
|
|
|
aqua77
|
Dini a si naredila test???? Kako kaže??
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 10:47:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jaz sem že kar mal pesimistična. Vsi ti krogi, pa čakanje, pa pregledi, v preteklosti pa še ss-ji. Mah, ne vem... Veš kaj, tale pesimizem pa kar odženi. To je samo dodatna energija, ki stvari obrača v drugo smer, kot si želiš, tako da prvi pogoj, da bomo nosečke, je pozitivno mišljenje!!!! Glede splava pa bi ti rekla samo to, da to pomeni, da sta gotovo sposobna zanositi, kar je fantastičen podatek, ker so punce tukaj gor, ki jim ne rata niti zanositi. Sama sem danes kar pomirjena glede splava, ker vem, da lahko zanosim po naravni poti. Tako da, gremo aqua77, plusek ti ne uide, slej ko prej vmes, ko čakaš, pa izkoristi čas, da se čimbolj fizično in duševno pripraviš na zanositev. Srečno giotti, hvala za spodbodne besede... Včasih enostavno otopim in ne vidim več poti, kako naprej... Ampak saj me potem mine in kar gre nekako... Hvala ker mi stojite ob strani....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 10:50:34
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikipu Pa še za vse tiste, ki se odpravljate na morje - novica iz prve roke - ravnokar občudujem razgled na morje, do prve plaže pa imam recimo največ petdeset metrov: Morje je danes kristalno čisto, nebo brez oblačka, ni prevroče, malce piha z morja. Idealno za lenuharjenje in razvajanje. Pa danes, ko smo sredi tedna, tudi ni gužve . Lepo se imejte!!!!! pikipu, ne nam delat skomin , midva sva hotela imeti podaljšan vikend in kam malo skočit, pa kaže da bo grdo vreme, tko, da ti lepo uživaj še namesto nas.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 16.7.2008 10:53:08
|
|
|
|
spps
|
a se še nobena ni opugumla in delala testka?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......