|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
15.7.2008 14:37:55   
perp
živjo punce, kako ste kaj?

Mi smo super, vse je ok. Tudi naša se že preobrača iz boka na trebušček, obratno še ne. Zdej oz. že prejšni vikend je začela tolk govort, da jo je veselje poslušat.

Ja, je prov malo pasalo te dni, ko ni tko vroče. Zgleda da tudi Neji, ker je včeraj za popoldanski počitek spala kar 5 ur. Bravo neja. Potem je pa še ponoči ful spala. Mi je pa všeč, da je punca jutranja, da lahko greve oz. še z eno fejst punco vozičkave čim prej ven. Ker kakšni spijo do 9-ih, potem pa preden se spraviš ven je joj ...

Dinki vsaka vama čast. user posted image  Za razvojno ni pa tud čist nič narobe. Pa nam boš lahko v ponedeljek v ZOO pokazala kakšen trik pravilnega hendlinga.

Ja kg ... jaz sem zdej v enem tednu shujšala za 1kg, ampak to samo zato, ker sem se odrekla sladkarijam. Pa mi ni problem. Ker kadar si dovolim jesti sladko, nimam čist nobene meje. user posted image

Aleži do plaže .... hm, hm... jaz bi tud. Smo pa bili v petek malo v Ankaranu na morju. Sva ji hotla ob ene 4-ih dat malo nogice not, pa je tko spala ... prov do doma.

Če pa bo slučajno v ponedeljek dež padal (tko prov napovedano veliko dežja), bomo prestavile. Ker potem sploh ne bo tko luštno.

Uživajte in se vidimo

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
15.7.2008 14:44:14   
tina50
user posted image sej ne morem verjet, spet me je ven vrglo! pa vse sem pokomentirala! končno sem vas vse prebrala, potem pa takouser posted image

Nič vsem čestitke za vse

Hvala za čestitke Lanu ob 4 mesečnici

hvala za seznam

Na srečanje, pa ne morem sem na morju

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
15.7.2008 14:51:17   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Katy iskrene čestitke za tvoj praznik!!!
user posted image  

Lucalu, hvala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
15.7.2008 14:52:05   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Katy: še mnogo lepih in ljubečih dni s tvojima zakladoma
user posted image  

Aleži, hvala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
15.7.2008 14:53:20   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Katy13, malce z zamudo, a vseeno iz srca...želim ti vse najboljše! Bodi vesela, zdrava in zadovoljna mamica user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki, hvala.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
15.7.2008 14:54:51   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Katy čestitke tudi tebi za rojstni dan. user posted image

Vilma, hvala.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
15.7.2008 14:56:08   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Katy  tebi pa čestitke za rojstni dan, še na mnoga zdrava leta.

Jagoga, hvala.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
15.7.2008 14:57:15   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, pa vse najboljše Katyuser posted image user posted image user posted image

Zofy, hvala.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
15.7.2008 14:58:04   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Katy čestitke!!!!!!!!!! cmoka

Špela100, hvala.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
15.7.2008 14:59:01   
Katy13
Lucalu, čestitke Taiju, da je priplezal do igračke.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
15.7.2008 15:01:52   
Dinki

čestitke tebi, ker ga pridno in kvalitetno dojiš ter Titu, da se tako lepo razvija.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image
Komaj čakam, da vidim tvojega cukerčka!!!
A boš naredila seznam proti koncu tedna, kdo sploh pride, ob kateri uri in kje v Zoo? Kaj če bo slabo vreme odpade? A prinesemo kakšne slikice?

Hvala Aleži user posted image .
Vsekakor bom proti koncu tedna naredila seznamček tistih, ki naj bi načeloma prišle in še enkrat naj spomnim ob tej priliki, da je naše srečanje predvideno v ponedeljek, 21.7.08 ob 11h v ZOO-ju. Upam, da nas vreme ne izda. Bomo videli kakšne bodo kaj napovedi konec tedna. Joj, se že prav veselim user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
15.7.2008 15:05:50   
Dinki
Dinki.... ohohoooo... čestitke za takega korenjaka. To je res neverjetno, da je samo dojen dojenček tako težek. Bravo, bravo, očitno imaš zelo kvalotetno mleko. A ješ kaj posebnega? Dosti špinače? . Glede razvojne pa ne se preveč sekirat. Vsi pravijo, da če greš na razvojno, se ful ful hitro pozna napredek, tako da don't worry

user posted image  Zofy, hvala tudi tebi. Moj recept je, da jem vse! Predvsem pa popijem ogromno  vode in pa 4-krat na dan čaj za dojenje Primorskih lekarn. Za razvojno sem pa tudi jaz slišala, da če bom res dosledna, da je sprememba vidna že po 14. dneh.....pa še to, sem vesela, da prideš tudi ti v ZOO user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
15.7.2008 15:15:04   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Dinki vsaka vama čast. user posted image  Za razvojno ni pa tud čist nič narobe. Pa nam boš lahko v ponedeljek v ZOO pokazala kakšen trik pravilnega hendlinga.

Če pa bo slučajno v ponedeljek dež padal (tko prov napovedano veliko dežja), bomo prestavile. Ker potem sploh ne bo tko luštno.

Perp, hvala tudi tebi....veš, da bom pokazala če bo katero zanimalo. Če bo napovedan dež, se bomo vsekakor zmenile kaj drugega...ampak punce, sej smo vse mal čarovnice. Bo treba delat na tem, da ne bo dežja. Torej do takrat nič babjih čvekov in opravljanja user posted image .

No, mi smo drugače OK. Moj sinko ima popoldanski spanec. Sva bila celo dopoldne pri sosedi na obisku, ki ima doma 4 mesece staro punčko....sta taka luštna družbica za naju.
Glede vremena pa moram priznati, da je tudi meni pasalo malo ohladitve. Sploh danes ponoči je bil pravi užitek spati. S Titom sva zjutraj potegnila (po dolgem času) do 9.30....sem se zbudila vsa zalepljena.

No, uživajte punce še naprej pa imejte v mislih ponedeljek user posted image  

jaz grem pa zdaj dati še nekaj novih slikic v album.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
15.7.2008 18:29:11   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Mi smo vredu, vse pod kontrolo... kot ponavadi! user posted image  Se samo na hitro oglašam, potem šibamo še malo ven, ko je tak lep sonček. Malo bom še prebrala in pokomentirala - standard! user posted image

Lucalu: čestitke Taiu za dosežene igračkeuser posted image user posted image

Hvala lepa! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy
Tudi mi imamo že zobek in zna se zgodit, da še kak leze ven, ker je mala sitna in obupna danesuser posted image nismo

Čestitke Maši za zobek!!! user posted image user posted image user posted image

Oooo, bravo Tai user posted image user posted image user posted image ....Lucalu tale tvoj sinko je pa res napreden user posted image

Hvala Dinki! Pa ko bi videla kako je vse skupaj zgledalo... kobacanje, stokanje in prevračanje... ko je prišel do cilja, je bil čisto rdeč in zadihan. user posted image  Ja, mamica in ati sta full ponosna! user posted image  Je pa itak cel mesec starejši od tvojega pa ti zato zgleda napreden! user posted image

Pravi, da je Tit drug primer takega orng dojenčka v njeni 25 letni karieri. Drage moje moj sinko ima 9420 g in 68 cm user posted image user posted image .....res je neverjeten...je rekla, da sva s Titom čisto uigran par in da je to redkost, da lahko nudim dovolj mleka tako "zahtevnemu" dojenčku. Sem bila kar ponosna, se tega sploh ne zavedam user posted image . No, v četrtek zjutraj gremo na razvojno, da nam pokažejo nekaj vaj. Bomo mogli biti kar trmasti in vztrajni, a sej bo....če se bom toliko obremenjevala, ne bom rešila problema....sem preveč občutljiva ko gre za Titkota...sem se skor zjokala pri pediatrinji.

Bravo Titko!!! user posted image user posted image user posted image  In bravo MAMI!!! user posted image
Za razvojno se pa nič sekirat... bo kmalu vse pod kontrolo!!! user posted image  Pa nič jokat, poglej kakšnega korenjaka imaš... najmlajši in daaaleeeeč največji, pa samo od mamine papice! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Ja, hvala  za čestitke, pa bi ta zobek verjetno kar spregledala, ampak mi je kar naenkrat začel po vsakem obroku bruhat ( to se že en mesec ni več dogajalo)in po vsakem obroku se je pokakal (to se pa še nikoli ni zgodilo, saj kaka samo enkrat na dan ali pa še to ne), pa sem posumila na kakšno spremembo.

jagoga kako dolgo pred izrastom zobka se je pa to dogajalo? Pri nas je namreč že par dni tako,da Tai kaka po skoraj vsakem obroku (prej enkrat na dan, ali celo na dva dni), pa zelo je razdražljiv (drugače je super pridno dete), pa od včeraj si z mojim prstom močno po dlesnih drgne... pa sem posumila, da bi ga lahko matrali zobki user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Obračanje - mi se še ne obračamo, se pa skuša postaviti na kolena, ko pase kravice. In poriva se naprej z nogami. No, nekaj je tudi to vredno, a neuser posted image

Bravo Julija!!! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa spijem še kavico in gremo na plažo do vozičkalic.

Jaz bi šla tudi na plažo... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: perp
Tudi naša se že preobrača iz boka na trebušček, obratno še ne. Zdej oz. že prejšni vikend je začela tolk govort, da jo je veselje poslušat.

Ja kg ... jaz sem zdej v enem tednu shujšala za 1kg, ampak to samo zato, ker sem se odrekla sladkarijam.

Bravo Neja!!! user posted image user posted image user posted image  Bravo mami za - kg!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Lucalu, čestitke Taiju, da je priplezal do igračke.

Hvala Katy! user posted image

jaz grem pa zdaj dati še nekaj novih slikic v album.

Tit je pravi lepotec!!! user posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem kje skriva teh svojih 9 kguser posted image  user posted image

Evo, toliko od mene... mogoče se še javim kasneje.
Pridne bodite in javljajte se!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
15.7.2008 20:51:52   
Katy13

Predvsem pa popijem ogromno  vode in pa 4-krat na dan čaj za dojenje Primorskih lekarn.

Kje si kupila ta čaj?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
15.7.2008 21:00:56   
aleži

Predvsem pa popijem ogromno  vode in pa 4-krat na dan čaj za dojenje Primorskih lekarn.

Kje si kupila ta čaj?

čaj lahko kupiš na Obali in na Kozini (zelena embalaža koprskih lekarn-najboljši čaj, ni treba ga sladkad). Kaj ga potrebuješ? Če pridem v Zoo, ti ga prinesem?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
15.7.2008 21:44:38   
Ursi2
Živjo punce. No sem nova tuki, čeprav imamo tudi pri nas doma miška, ki je bil rojen 19.2. 08, no rok pa sem imela najprej 2.3., potem pa je bil prestavljen na 29.2.
Imamo se fajn, je velko, raste ko gobe po dežju,............
Seoglasim še kasneje, gremo zdej počasi spat, če bo končno hotu zaspat.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
15.7.2008 22:19:57   
lucalu
Ursi2 dobrodošla med nami!!!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
16.7.2008 7:30:16   
Katy13

Kje si kupila ta čaj?

čaj lahko kupiš na Obali in na Kozini (zelena embalaža koprskih lekarn-najboljši čaj, ni treba ga sladkad). Kaj ga potrebuješ? Če pridem v Zoo, ti ga prinesem?

Aleži, hvala. Vendar tudi če prideš ti v zoo, mene ne bo, ker je le malo daleč. user posted image  A ta čaj kaj pomaga, a je finta v tem, da pač popiješ tekočino?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
16.7.2008 7:30:57   
Katy13
A res nobena ne ve, če ima Muller podobne krpice kot so To-to krpice?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
16.7.2008 8:32:01   
aleži

A res nobena ne ve, če ima Muller podobne krpice kot so To-to krpice?

Ti ne morem pomagat, ker pojma nimam: jaz ji ritko očistim z vlažnimi robčki. Na začetku ko sem jo imela v kopalnici sem jo z vodo, zdaj pa nič več!!

Čaj je fullll dober. Jaz ga spijem tudi do1,5 l na dan. Čez tega čaja ga ni!!! Od hippota so presladki in od galenskih lekarem pa imajo čuden okus in močen!!
S katerega konca slo si? A ti pošljem po pošti? Pa še to, tudi njihov otroški čaj kupujem in ga pijeta oba brez sladila!!! 

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
16.7.2008 9:44:54   
Ursi2
zivjo punce.
No, Luka je pa dans spal skor do 9, potem sem pa prišla gor v sobo in je buden ovče pasu in se razgledoval in se pogovarjal sam s sabo. Je bil tk luškan. No, sam se umila in previla pa se je še malo igral v posteljci, zdej pa mi pomaga pisat. Zdej se pa najema pa hiter na vrt porihtat pa v center v trgovino in kosilo nardit.

Drgač pa da povem, da mamo že dva zobka, tretji pa počasi pomoje tud prihaja na površje. Bomo vidli.

Ob rojstvu je bil naš mišek bolj mali, je imel 45,5 cm in 2380 g tako da smo bli še vv centru za nedonošenčke, sedaj pa ima že vsaj 63 cm in7200g. Je ko lakotnik, ga pa še samo dojim in mislim, da ne bom nič hitela z uvajanjem GH.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
16.7.2008 10:06:33   
san
čist na hitrco, a boste vedle da sm živauser posted image

no, ni mi uspelo vsega prebrat...

luCalu hvala za skrbuser posted image , no res sm samo tako prezaposlena in okupirana z otroci, da se mi ne znese vsest za računalnik

dinki, čestitke za takega korenjaka, mamma mia, sploh ne morm verjet, da tako noro napredujeuser posted image user posted image user posted image

katy, vse najboljšeuser posted image user posted image

ursi2, dobrodošla med namiuser posted image

no, pa vsem čestitke za vse... od zobkov, smeha, kg in cm, pasenje kravic, prevračanja iz boka na trebuh, spanje, klepetanje..., kasneje bom pa še prebrala in pokomentirauser posted image user posted image user posted image

vse vas zelo pogrešam in pozdravljam

aja, zoo... jaz ne vem še, kako pa kaj. zdej bomo šli najerjetneje čez vikend spet na morje in potem se vrnemo v pon zvečer, tko da me v tem primeru ne bo. če pa bomo ostal v lj, al pa prišli prej, potem bom definitivno prišla. bo pa moj mucek takrat star 4 meseceuser posted image .

aja, drugače pa mi tudi veliko klepetamo, pa dviguje se z glavo gor, bi rad že kar sedeluser posted image , se prevrača iz boka na trebuh, kravic pa ne mara več tako past, pa igrače niso več zanimive, on bi se zdej skoz nosil in gledal naokrog, v vozičku sploh noče ležat, tko da ga mal dvignem v napol sede... no, ampak včasih pa celo spi v vozku, zdej k ma športnega, kar se v košari sploh ni več zgodilo. aja, dodajamo pa še nič, tud vode noče, pa zobkov tud še nimamo.
no, toliko od mene

papa

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
16.7.2008 11:49:35   
Dinki

Kje si kupila ta čaj?

Čaj prodajajo le na obali, vsaj jaz ga nisem še našla tu pri nas. Zmeraj mi ga prinese moja prijateljica, ki redno hodi Lj-Portorož. Je pa super čaj, popolnoma naraven (iz posušenih plodov janeža, kumine, cvetov kamilice, plodov komarčka, majarona in cvetov črnega bezga) in sem ga že kar vzljubila user posted image . Toplo priporočam!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
16.7.2008 11:55:55   
Dinki

Kje si kupila ta čaj?

Joj, grem po vrsti, pa nisem videla, da je že Aleži vse napisala user posted image . Se strinjam...res je super čaj!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?