lucalu
|
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega? Mi smo vredu, vse pod kontrolo... kot ponavadi! Se samo na hitro oglašam, potem šibamo še malo ven, ko je tak lep sonček. Malo bom še prebrala in pokomentirala - standard! IZVIRNO SPOROČILO: aleži Lucalu: čestitke Taiu za dosežene igračke Hvala lepa! IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Tudi mi imamo že zobek in zna se zgodit, da še kak leze ven, ker je mala sitna in obupna danes nismo Čestitke Maši za zobek!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Oooo, bravo Tai ....Lucalu tale tvoj sinko je pa res napreden Hvala Dinki! Pa ko bi videla kako je vse skupaj zgledalo... kobacanje, stokanje in prevračanje... ko je prišel do cilja, je bil čisto rdeč in zadihan. Ja, mamica in ati sta full ponosna! Je pa itak cel mesec starejši od tvojega pa ti zato zgleda napreden! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Pravi, da je Tit drug primer takega orng dojenčka v njeni 25 letni karieri. Drage moje moj sinko ima 9420 g in 68 cm .....res je neverjeten...je rekla, da sva s Titom čisto uigran par in da je to redkost, da lahko nudim dovolj mleka tako "zahtevnemu" dojenčku. Sem bila kar ponosna, se tega sploh ne zavedam . No, v četrtek zjutraj gremo na razvojno, da nam pokažejo nekaj vaj. Bomo mogli biti kar trmasti in vztrajni, a sej bo....če se bom toliko obremenjevala, ne bom rešila problema....sem preveč občutljiva ko gre za Titkota...sem se skor zjokala pri pediatrinji. Bravo Titko!!! In bravo MAMI!!! Za razvojno se pa nič sekirat... bo kmalu vse pod kontrolo!!! Pa nič jokat, poglej kakšnega korenjaka imaš... najmlajši in daaaleeeeč največji, pa samo od mamine papice! IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Ja, hvala za čestitke, pa bi ta zobek verjetno kar spregledala, ampak mi je kar naenkrat začel po vsakem obroku bruhat ( to se že en mesec ni več dogajalo)in po vsakem obroku se je pokakal (to se pa še nikoli ni zgodilo, saj kaka samo enkrat na dan ali pa še to ne), pa sem posumila na kakšno spremembo. jagoga kako dolgo pred izrastom zobka se je pa to dogajalo? Pri nas je namreč že par dni tako,da Tai kaka po skoraj vsakem obroku (prej enkrat na dan, ali celo na dva dni), pa zelo je razdražljiv (drugače je super pridno dete), pa od včeraj si z mojim prstom močno po dlesnih drgne... pa sem posumila, da bi ga lahko matrali zobki IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Obračanje - mi se še ne obračamo, se pa skuša postaviti na kolena, ko pase kravice. In poriva se naprej z nogami. No, nekaj je tudi to vredno, a ne Bravo Julija!!! IZVIRNO SPOROČILO: aleži Zdaj pa spijem še kavico in gremo na plažo do vozičkalic. Jaz bi šla tudi na plažo... IZVIRNO SPOROČILO: perp Tudi naša se že preobrača iz boka na trebušček, obratno še ne. Zdej oz. že prejšni vikend je začela tolk govort, da jo je veselje poslušat. Ja kg ... jaz sem zdej v enem tednu shujšala za 1kg, ampak to samo zato, ker sem se odrekla sladkarijam. Bravo Neja!!! Bravo mami za - kg!!! IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 Lucalu, čestitke Taiju, da je priplezal do igračke. Hvala Katy! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki jaz grem pa zdaj dati še nekaj novih slikic v album. Tit je pravi lepotec!!! Sploh ne vem kje skriva teh svojih 9 kg Evo, toliko od mene... mogoče se še javim kasneje. Pridne bodite in javljajte se!
|