jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Dober večer! Mi smo se potepali popoldan Mami ma nove natikače, madam pa cel kup cunc iz kik-a. A ja pa novo jeansko. Nuka žal mi je ker sva se zgrešile, Februarka ti bi pa tud lohk še mal ostala a ne Sva se z Ello pol še mal posladkale,mmmmm je blo dobr , vmes je pa Jencili zabavala našo madam. Mi je blo prov fajn spet v vaši družbi. Februarka, za enkrat lohk sam trkam, nč bolj pretreslivo močna ni, pa tud nobene, ampak res nobene bolečine ni, zaenkrat. Sm prav vesela, prej sem se mogla skoz neki s tableti filat, me je včasih kr v pojstlo polegla, je tko bolel, zdej pa za enkrat nč. Upam, da tako tudi ostane. Jencili tvoj je res faca, mu morem zdele še odgovor poslat, ne smem bit neolikana, sam res ni blo prej časa Nuka in Meti za službo! Meti za GH. Ella za GH in žličko more bit res potrplenje, lej naši tud še kr kej vn uide, ampak počasi pa bo. Lej jaz sem ji včeri naprimer dala un lonček a veš z ustnikom, ga je bukov gledala kaj je to, ampak sem 100% da bo slej ko prej pogruntala kaj in kako se s tem dela in bo. Madam že spi, čeprav je zaspala prosim lepo v zizilandu, spet . Sem jo dojila, ji ni blo dost, mam v skrinji zaloge en mal, ji dam še ene 60 ml, vse popije, se še kr neki oglaša kt da ni dost, jo dam na zizo, v 2 minutah zaspi ko da Februarka draga, res ne vem kako se bo to rešilo, mava iste težave. Ah a veš kaj bo že enkrat dost, nej se crklajo zdej, dolg se ne bojo več No zdej grem pa debato okrog uhana v nosu dat nadaljevat. Se je tamala (14) spomnla da bi ona mela uhan. Kaj naj rtečem, naj ga ima ali ne? Vse je na meni A´ll be back no, no, Bajsa, le odgovori mu. Me že cel dan sprašuje, če si mi kej odgovorila Hihi, on bi mogu bit namest mene na tem forumu. Je prava čvekica