Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 18:44:34
|
|
|
|
S@nta
|
jaz tud navijam sumljivo je pa tudi meni, ampak nikol ne veš. kaj če si samo domišljam, ko vas berem. zaj pa grem našega prvorojenca spravit spat počasi. še priem kaj pogledat,če bo že kaki novi plusek
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 18:45:45
|
|
|
|
dini
|
Sporoči če bo:)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 18:52:26
|
|
|
|
sanna
|
Živjo punce! Končno iz dopusta, vsepovsod je lepo ampak doma je najlepše! Še posebaj, ker smo prišli nazaj TRIJE!!! Danes sem naredila test in se je pokazal zeloooo jasen plus! Še vedno ne dojemam!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 18:53:31
|
|
|
|
dini
|
ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako si pa sumla da si?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 19:03:47
|
|
|
|
sanna
|
Hvala! Posumila sem, ker ni bilo nobenih znakov za M, ponavadi imam že kakšen rjav izcedek pred M, joške so me pa tako bolele, da sem jih komaj okoli prenašala, pa nimam velikih. Na dopustu pa ni bilo dobre kave in jaz hud kofetkar je nisem pogrešala. Zato sem se odločila za test, da vsaj vem pri čem sem. In je bil PLUS. Sem pa res najmanj pričakovala, ker sem bila po HSG, nisva imela rednih odnosov in nisem sploh pomislila, da bi lahko bila. No, pa je, in veselje je veliko.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 19:07:45
|
|
|
|
dini
|
Jst tudi upam da bom hmal:), meni pa mleko nima pravega okusa, pa sm rekla mojmu da če je pokvarjeno, upssssssss:)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 19:34:13
|
|
|
|
Orhideje
|
Ojla moje punce Ma, ste se naklepetale. Res se mi ne da vse za nazaj brat. ČESTITKE VSEM NOVIM SREČKAM . Želim vam lepo nosečnost in zdravega . Vsem tistim, ki vas je obiskala . Skupaj nam bo uspelo naslednji mesec . A velja?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 19:34:30
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 no evo mene:naj vam poročam moje stanje.včeraj nisem prišla do RR,saj sem delala v službi 10 ur,potem sem šla pa k mamici.Danes spet delam deset ur in pridem domov ob 19.30 tako da danes se vam verjetno nič več ne javim.jutri zjutraj. moje še ni in ne vem kaj je.sem šla iz raovednosti delat test 10.7 in je bil negativen(cb),ne vem kaj je sedaj to.znakov nobenih ne za eno ne za drugo,zizike me ne bolijo,slabo mi ni ,napihnjena sem kot da bi prišla,jem kot vol in zeha se mi že ob 18 .a vem da to ni to,saj to niso kaj pomembni znaki. junona ja ta mesec bo najin ,če pa je ti povem v sredo ko pridem iz pregleda.čene pa drugi mesec 100%,a velja.a se nama katera pridruži,ki je z okolice celja ,da bomo skupaj ležale v P. lp vsem in naj se javi kakašna ponovna srečka poleg bingo. Jaz se vama z veseljem pridružim drugi mesec. A velja? Dajmo okolica Celja Še katera?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:01:14
|
|
|
|
dini
|
Jst pa upam kar že za ta mesec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:09:01
|
|
|
|
tj81
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini slabost, vrti, ni mi do hrane, usake tolko mi gre na bruhanje pol pa kar mine. dini, to je to. Definitivno. Zakaj nas pustiš v nevednosti?! Čimveč ta mesec!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:12:04
|
|
|
|
tj81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Živjo punce! Končno iz dopusta, vsepovsod je lepo ampak doma je najlepše! Še posebaj, ker smo prišli nazaj TRIJE!!! Danes sem naredila test in se je pokazal zeloooo jasen plus! Še vedno ne dojemam!!! sanna, ČESTITKE! Zares lepa novička. Mah...gremo vsi na dopust, pa bo... Srečnih ti želim in lepo .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:19:52
|
|
|
|
dini
|
Ne vem če je to to, res ne, to pr men kar naenkrat pride in gre.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:31:58
|
|
|
|
tj81
|
ja no...sej ni nujno, da imaš nosečniške znake cel dan. Zato je pa dovolj, da se ti le nakažejo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:35:07
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti *Junona*, Tane, Crvicek (upam, da je niste pozabile!!!), borke po tistem grdem splavu ter odstranitvi pregrade, vse bomo še letos poleti čutile še en srček v sebi, prav? In ta srček bo bil še nsalednjih najman sto let Grem do konca popit zeleni čaj in se postavit na glavo (baje je to tudi fajn ) - mi gre danse malo na otročje, ampak sem ful vesela, da še ni konec poletja in kar skačem po stanovanju od sreče, da je spet sonček Navijam za vse vas, nas, ostale... giotti, tudi jaz sem prepričana, da se bo to poletje kaj zgodilo, zato moramo ostati pozitivke še naprej!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:38:37
|
|
|
|
pokica_
|
Sanna, Č E S T I T K E !!! To se je pa splačalo it na dopust,...aaaa, saj bomo mi tudi šli avgusta , če še nič nebo do takrat!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:40:46
|
|
|
|
dini
|
Tebi se nič ne kaže?Verjetno bom mogla it jutri kupt test sam kdo ga bo pa sprobal?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:44:10
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: tane Crvicka tudi nisem pozabila, kako pa je kaj z njo? Junona, saj vas berem in tudi če se ne oglašam držim pesti za vse nas, da nam čimprej uspe zagledati ta magični +. Odločila sem se, da se malo oddaljim od foruma, saj sem prvi mesec v nepričakovanju pri sebi zaznala vse znake o katerih so punce pisale tu gor. Tako mi je tudi lažje, da nisem z mislimi samo pri in mi je veliko lažje. Sem z mislimi pri vas in seveda tudi navijam za vse nas!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:52:58
|
|
|
|
pokica_
|
Meni se že znaki kažejo 10 dni . Punce, mene je danes vtrgalo v križu oz. v ledvicah, nevem sploh kaj je , bolečina je feeeejst fejst huda in sem prej ležala na postelji, pa nisem mogla vstat, sem se mučila in obračala 30 min, ko pa sem že skoraj vstala, pa me je od bolečine zvilo in sem padla na tla, sem spet rabila 15 min, da sem se pobrala, me je hotu pelat k doktorju na injekcijo, pa nočem, ker ne morem niti hodit, desno nogo komaj vlečem za seboj in sem komaj prilezla do wc. Moj komajda govori z mano, ko nočem k dr., ampak tudi če bi šla, me je strah da bi mi dali injekcijo, pa bi škodilo, če sem slučajno . Tako sem pa vzela en Nalgesin, ker res ne zdržim več in je moj rekel da moram vsaj to obvezno spiti. Ponoči pa nevem kaj bo z mano, spat in ležat itak ne morem, sploh ne upam pomislit na posteljo, ko spet nebom mogla vstat . Da me zdaj kdo pogleda bi rekel da sem že skoraj mrtva, od bolečin sem se jokala pol ure . Komaj danes sem boljše, sem šmrkala 3 dni in sem komaj bolje, zdaj pa spet to, ...nevem zakaj mene vedno bogec štrafa .
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:54:14
|
|
|
|
tj81
|
dini, imaš ZS...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:55:48
|
|
|
|
dini
|
O boga
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:58:09
|
|
|
|
*Junona*
|
Orhideje, seveda. Crvicek, popolnoma te razumem. Želim ti, da čimprej zagledaš plusek
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:58:44
|
|
|
|
*Junona*
|
Sanna, čestitke
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 20:59:08
|
|
|
|
babyg
|
pokica a tak ubožček si? Kaj pa če je vse to od ?? Daj raje preveri. Pa upam, da boš čimprej boljša!! Veš vsak dan mislim nate,čeprav me ni tu. Držim pesti, pa čimprej okrevaj!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 21:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo še mene! Danes sem bila bolj lena in zaspana, pa tudi malo časa sem imela za RR. *Junona*, sonček85 - uh, se sploh nisem spomnila, da imam album s slikicami bušija. Bom naredila en album tudi iz te nosečnosti. Je pa buši že sedaj večji, no pa tudi nekaj kilc je več kakor v prvo. pin, bingo- Kokica32 - tebi čestitke še tukaj! Marčevke pa vidim, da si že našla. Majch - želim ti, da najdeta vse potrebne finance za tisto fantastično hišo in jo do zadnjega kotička napolnita z otroki. pokica - je pa res hudo, ko si tako v nevednosti ni ne plusek, niti M. No, upam, da M ne bo do vikenda in da se končno naslika tisti plusek! Glede križa pa, pojdi najprej na krvi test, da se prepričaš ali si ali nisi nosečka, potem se boš lažje odločila za ali proti inekciji. No, upam pa da do jutri bolečina popusti. ursa30 - poznam jih kar nekaj, ko so bili naročeni na pregled zakaj ne uspe in so čakali še na zadnjo M, ki kar ni hotela priti in to z razlogom. Naj bo tudi pri vama tako! Kaja30 - Dobrodošla, pa čimprej uštimajte mali družbo! dini - Čimprej po test! Držim pesti! sanna - Čestitke! Ampak danes ste pa bile hude klepetulje!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 21:01:04
|
|
|
|
*Junona*
|
JULIJSKE BORKE ZA xx.07. - BEBIII v nove boje xx.07. - Binchyka.k xx.07. - nejkag (17.krog) xx.07. - Lopona xx.07. - liam (3.krog) - v nove boje xx.07. - neela - v nove boje xx.07. - tejč76 xx.07. - misk xx.07. - *Mišika* (5.krog) xx.07. - M1987 xx.07 . - miklarom xx.07. - Anonimna xx.07. - Majch xx.07. - imam - srečka nosečka xx.07. - *kinnie* xx.07. - dini 02.07. - boob - v nove boje 04.07. - mani2 (7.krog) 04.07. - Dali* (1.krog) - srečka nosečka 05.07. - Vita80 05.07. - bingo - v nove boje 05.07. - babyg - srečka nosečka 06.07. - METULJ1 (17.krog) - v nove boje 06.07. - pokica_ (2.krog) 06.07. - *zabica* - v nove boje 07.07. - živa25 - v nove boje 08.07. - KatkaT (4.krog) - v nove boje 08.07. - MojcaK 08.07. - trinity22 (13.krog) - srečka nosečka 09.07. - *TEJČI* 10.07. - Anya22 - v nove boje 11.07. - sanna - srečka nosečka 11.07. - MTFP (2.krog) - v nove boje 11.07. - KOKICA32 - srečka nosečka 11.07. - Anonimna (13.krog) - srečka nosečka 12.07. - becky 12.07. - evica23 (9.krog) - srečka nosečka 12.07. - midvaxy 14.07. - Orhideje - v nove boje 14.07. - tropical 14.07. - pin - v nove boje 15.07. - tinkatinka 15.07. - _andreja_ 15.07. - db - v nove boje 15.07. - cofk 16.07. - ...Martina...$ 17.07. - Arual ( 10.krog) 20.07. - limonita (4.krog) 20.07. - micka007 20.07. - janaja (7.krog) 20.07. - MAŠKA (1.krog) 21.07. - Tipa (3.krog) 21.07. - pikipu 22.07. - barbara.a. 23.07. - Še ena 23.07. - tj81 (3.krog) 23.07. - tane 25.07. - Ursa30 28.07. - anci banci 28.07. - aqua77 (13.krog) 28.07. - carpe diem 28.07. - Joob (4.krog) 29.07. - jernejav (4.krog) 29.07. - ziva1 (8.krog) 29.07. - Tiki55 (11.krog) 29.07. - andre3a 30.07. - tinč407 (4.krog) 30.07. - pikicaa25 (8.krog) 31.07. - LunaLuna 31.07. - anonimna 31.07. - Athina NAVIJAČICE * jjasna * spps * brkn83 * *Junona* * sonček85 * mala_pupika * _ sanja_ * lunica24 LUKA * giotti * D.Mateja * Orhideje *sunny24 *pikica5 * jocika * lily32 * mišk2 *Anonimna *anonimna **Mišika* * oktavija *BEBIII *Barbk *Arwenko *dini NAŠA HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JULIJSKA STAVNICA 19% - sonček85 JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk MAJ...........................................18,3% srečk nosečk JUNIJ.........................................22,50% srečk nosečk JULIJ .......................................11,26% SREČK NOSEČK
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 15.7.2008 21:02:46 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......