|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samske mamice
21.6.2008 13:00:14   
blackcoffee
Pozdravljene,
mene pa zanima ali je na forumu tudi kakšna samska bodoča mamica? - Bodisi sta se s partnerjem razšla ali pa si se enostavno odločila, da boš za otroka 'poskrbela' sama.
Jaz sem ena takšnih. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Samske mamice
21.6.2008 13:51:26   
*alja*
Jaz sicer nisem; ti pa želim vse najlepše z tvojim sončkom in predvsem user posted image za pogum.

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Samske mamice
21.6.2008 16:18:16   
blackcoffee
*alja* hvala za lepe želje. Ali sem pogumna ali ne, bo pokazala prihodnost.  Zaenkrat se mi ne zdi baubau. Sploh, če pomislim koliko žensk prenaša svoje može in jim ti niso v nobeno oporo in se vedejo skoraj kot nebogljenčki.
Vlogo samske mamice sem sprejela, saj sem se zavestno za to odločila. A ne zapiram svojih vrat. V kolikor se bo pojavil nekdo, s katerim bova  funkcionirala, mu postanem morda celo žena.
Zaenkrat pa se  moj moto glasi: "Ja, lahko sem mati, ljubica,.. žena pa zaenkrat ne, hvala". user posted image

Kako bo, ko se bo rodilo dete, ne morem vedeti in si tudi nikakršnih predstav ne delam vnaprej.  Kako že pravijo? Čim manj kompliciranja -  se bom trudila v tej smeri.

Lp

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Samske mamice
22.6.2008 21:47:19   
ninica04
Punca draga če si se tako odločila boš pa že zmogla! Sej bo. Ne sekiraj se. Nekako bo že. Moja kolegica je tudi samska pa ima 3 otroke. S prvim možem sta se ločila, zdej ima pa še enga otročka z drugim tipom pa tudi ne gre. Pa vse tri vzgaja sama. Pa ji čist ok gre. Je čist zadovoljna in vse sama ureja. Ful je faca!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Samske mamice
1.7.2008 22:16:24   
jolie




blackcofee...kapo dol user posted image user posted image user posted image občudujem tvoj pogum in ti želim vso srečo s tvojim user posted image .
Jaz sicer nisem samska nosečka...ampak se čisto strinjam z dejstvom, da se je boljš sama spopasti z vsem kar ti otrok prinese v življenje kot pa imeti opravka še z enim odraslim "otrokom", ki ti ni v nobeno oporo.

Še enkrat...vso srečo ti želim...user posted image





(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Samske mamice
2.7.2008 7:48:02   
Drnula
Jaz bi naredila enako, če ne bi spoznala mojega user posted image  in bi si želela otroka. Ne bi okrevala. Tudi ne vidim zakaj bi bilo to tako problemtično ali tako zelo težje.
Srečno !

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Samske mamice
2.7.2008 11:16:43   
kristinaj
nisem lih samska, sem pa čez teden sama, ker partner prihaja ob pet zvečer in gre v pon zjutraj....

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Samske mamice
2.7.2008 15:05:31   
arsha
Blackcoffee, jaz sem taka samska mamica in avgusta pričakujem user posted image . Zavestno sem se odločila, moj moto pa je 'Bolje ništa nego išta'. Zelo bom vesela, če mi boš pisala na ZS, pa tudi katera druga s podobno zgodbo.

Pa še tale forum ti bo mogoče koristil - zaradi izkušenj, nasvetov in druženj enostarševskih oz samohranilskih družinc user posted image :

http://med.over.net/forum5/list.php?197

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Samske mamice
2.7.2008 16:49:55   
punčka1
Pozdravljene,
tudi jaz sem in izredno vesela bodoča samska mamica. Šla sem skozi težke začetke in premagala ogromno ovir. Rok imam avgusta, rojstva se zelo veselim. Oče otroka si otroka, družine in po njegovem običajnega življenja ni želel. Jaz pa bom kmalu dočakala najlepši dogodek v življenju.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Samske mamice
3.7.2008 11:17:45   
arsha
Torej smo za1x  user posted image user posted image user posted image  s podobno zgodbo... Tudi jaz imam rok avgusta.

(odgovor članu punčka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Samske mamice
3.7.2008 14:20:15   
tonks
Pravzaprav štiri user posted image user posted image user posted image user posted image . To kar je punčka1 napisala, velja tud zame. In tudi jaz naj bi rodila avgusta. Če jim ni do otroka, ti, potem ko enkrat začne rasti, nimaš kej dosti drugih opcij kot da sam prevzameš odgovornost. Bi bilo pa vseeno boljše imet ga kdaj zraven. Seveda, da če si nekoga imel rad, da ga pogrešaš. In v končni fazi, je tudi za otroka boljš, da bi imel vsaj kdaj pa kdaj kej od očeta.

LP

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Samske mamice
3.7.2008 14:30:09   
caligula
še jaz se pridružujem. Rok imam novembra. Za situacijo je poskrbela težka roka mojega zdaj že potrejno bivšega partnerja in sem se brez oklevanja odločila, da ga zapustim, preden pride do hujšega. Predlagam kakšen spisek od kje ste in da lahko čvekamo med seboj v kolikor kakšna rabi kakšno pomoč, meni hvalabogu zelo pomagajo starši. Tud preselila sem se zdaj k njim dokler ne bom sposobna postaviti se na svoje noge, kakšno leto. Sem pa študentka, stara 26 let, tik pred diplomo, ampak bo morala diploma še malček počakat. :D Zdaj ima moj sonček prednost. Le pogumno naprej punce. Aya, sem pa nm občina in tudi v nm bom rodila.

(odgovor članu tonks)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Samske mamice
3.7.2008 15:36:11   
amaya
Joj, ko berem take, se zavedam, da imam res srečo. In ne samo to: PUNCE KAPO DOL. Ob takih postanem ponosna, da sem ženska user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Samske mamice
3.7.2008 20:05:48   
mini80
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Joj, ko berem take, se zavedam, da imam res srečo. In ne samo to: PUNCE KAPO DOL. Ob takih postanem ponosna, da sem ženska user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Življenje ni potica...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Samske mamice
4.7.2008 8:13:47   
arsha
IZVIRNO SPOROČILO: caligula

Predlagam kakšen spisek od kje ste in da lahko čvekamo med seboj v kolikor kakšna rabi kakšno pomoč,


blackcoffee
caligula
punčka1
tonks
arsha

Počakajmo, da se še katera javi...

Preko ZS si lahko zmenjamo telefonske, pa če katera rabi suport. Lah bi se tudi kje srečale. Kaj mislite?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Samske mamice
4.7.2008 20:53:55   
blackcoffee
joj, muce, kako sem vesela vaših odgovorov!! user posted image
Ja, se strinjam, da izmenjamo ZS  pa telefonske... in seveda, če ste za, se komot dobomo. Sem iz MB. Je še katera iz tega konca? Pa gremo na coffee! user posted image
Suport je vedno dobrodošel - se strinjam.
Rok imam v začetku decembra. Zdaj sem na koncu 4 meseca oz. v začetku 5. po G. izračunu. In trebuh imam taki, da me je kar malo strah, kakšen bo konec 9. meseca. Nosim vse spredaj.
Kako pa vaši trebuščki? Ste si merile obseg pasu? Jaz pri 17. tednu merim 93 cm. Je to normalno user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 4.7.2008 20:57:14 >

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Samske mamice
4.7.2008 21:17:45   
caligula
jaz si nisem nič merila me pa že rahlo mori to brcanje ko je vsak dan močnejše. Kaj še bo... No, tele ki ste prot konc leta in pa seveda vse, ki se dobro počutite za dopust... a bi šla katera z mano v začetku avgusta kam za kakšen teden? Sej grem s kolegicami zdaj konc julija za en vikend sam to je drugač, ko bodo one lahko pile in vse jaz pa si takšnega dopusta ne morem letos privoščiti. Če je katera zainteresirana naj mi sporoči na zs ali pa javno. Sem pa 26 let, iz nm. Po novem... prej s fantom v lj živela pa drugo leto grem dokončat fax nazaj v lj. No mamice, javite se.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Samske mamice
4.7.2008 21:34:18   
orka
hallo
Tudi sama sem bila samska mamica, vendar ne med nosečnostjo temveč po porodu user posted image , zahvala gre moji družini da so mi pomagali po svojih najboljših močeh, saj sem imela tudi službo u turnusu pa premalo cvenka za varuško....Sedaj pa imam ob sebi nadvse čudovitega in zaupanja vrednega user posted image , s katerim se avgusta tudi poročiva.... Punce za vse nas je upanje, zato z optimizmom zrite naprej.
Lp, L.

_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Samske mamice
4.7.2008 21:43:44   
caligula
jaz trenutno ne razmišljam o novem user posted image ampak kater voziček bom mojmu pikcu kupila. :D da se bo počutil kraljevsko udobno in da mu ne bo manjkalo nič.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Samske mamice
4.7.2008 21:49:42   
tonks
Meni se ponavadi ustavi pri kakšnih banalnih stvareh, ker mi je zoprno koga fehtat. Recimo, ko je treba prinesti novo plinsko bombo. Zdaj sem en teden razmišljala, kako naj posteljico sestavim. Tako, da sem se jo danes lotila sama. In k sreči je kar šlo. Tako da že stoji. Ful lepa. user posted image

Jaz drugače s KR.



(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Samske mamice
7.7.2008 11:04:36   
arsha
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2683371&mpage=1

Enkrat sem že odprla na ringaraji temo o združevanju mamic v skupnosti, pa nekako ni bilo nekega odziva user posted image  Morda pa katera doda svoj komentar, videnje ali iniciativo.

V tujini, npr. v Nemčiji, imajo stanovanjske skupnosti, kjer lahko živijo mamice, ki so same. Med seboj si pomagajo pri skrbi za otroke. Meni se ideja zdi cool, se pa bojim, da je slovensko okolje preveč zaprto za take oblike sobivanja... ???

LPA

(odgovor članu tonks)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Samske mamice
7.7.2008 15:40:01   
punčka1
Pozdravljene,
Takšne in drugačne usode združujejo in razdružujejo ljudi. Vendar sami odločimo kako bo danes in kako v prihodnosti.
Z veseljem bi se lahko dogovorile za kakšen klepet. Sem z Gorenjske, tako da kar čimpreje da nas ne prehiti.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Samske mamice
7.7.2008 16:12:46   
tonks
Se mogoče vidiva v KR porodnišnici. Jaz bom tam najbrž enkrat med prvim in 16. avgustom, maksimalno do 20.8.

LP

(odgovor članu punčka1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Samske mamice
8.7.2008 8:12:48   
arsha
Kaj pa pravite, da bi se pridružile še enim petim izkušenim samskim mamicam, ki se bodo sestale 19.7. ob 15h?

http://med.over.net/forum5/read.php?197,4834864

Več nas je, bolj lah vkup držimo user posted image

(odgovor članu tonks)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Samske mamice
15.7.2008 11:28:02   
blackcoffee
arsha, link ki si ga pripopala se ne odpre. lahko kaj več poveš?  rada bi vedela kje se bodo mamice dobile.
hvala,
blackcoffee

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




tjaša
bonicefa

Jaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučit

haloooooo (72%)

ne vem (28%)


Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!