karamela6
|
Ojla bejbe! Vse rojevate, samo jaz še štrajkam. No, no, počasi bomo pa ujele fantiče, še čisto malo manjka do izenačenja! Lidija, maja24, dzanika - Iskrene čestitke ob rojstvu vaših štručk! mojcek1, tud mene mučijo bolečine v dimljah; najbolj zvečer - katastrofa. Blacky, VSE NAJBOLJŠE! Pijem sok in nazdravljam nate, da še danes čim lažje rodiš lepo in zdravo detece! Balonchy, čestitke tudi tebi za uspešno NS - mislim, da so rezultati čisto normalni in ok! Ne skrbi! Danes bom šla na en doooooooolg sprehod, čimveč po štengah, pa da vidmo, če bo kej pomagal. 15. mi je tak lep datum, pa tudi jutrišnji je ok, saj imam god. Ga sicer ne praznujemo, ampak se bo vseeno lepo slišalo, da sem prvega otročka rodila na svoj god, kajne? No, jutri grem tudi ponovno na amnio in ctg, pa da vidimo spremembe, če sploh so kakšne od prejšnjega petka. Joooooj, tako bi že šla rada rodiiiiiiit!!! Nikoli si nisem mislila, da se bom kdaj tega tako veselila in komaj čakala na to. In nadvse sem sita neprestanih sms-ov in klicev, če sem že rodila, če sem še doma, če me že kaj špika, če se dobro počutim .... jooooooj Pravijo, da se otroček par urc pred porodom umiri - pri meni še veselo razgraja. Le kdaj bo zunaj. Tole moje stanje je pa čisto kontra kot v stilu julijk. Upam, da s porodom ne bo tako. No, dovolj mojega jamranja, grem kaj pametnega naredit ... se beremo
|