Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 20:21:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
danes sem dobila skupinsko s piknika-sliko, mislim in smo rekle, da ne bi blo slabo, da bires mele še enga jesenskega zalenka, boš prevzela organizacijo? si bla zelo zagreta nazadnje in nas spominjala nanj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 20:28:20
|
|
|
|
abc100
|
Talika a veš, da imamo sedežno tud enako.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 20:37:09
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Talika a veš, da imamo sedežno tud enako. Vem, to si pa enkrat že rekla. Zanimivo kajne, koliko imamo enakih stvari.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 20:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce , a ima katera od vas Primulut Nor tableke( kontracepcijske)??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 20:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo s temi tabletkami si lahko prestavim M, in sem bila danes pri gin. pa je bla taaaka gužva, da sem čakala 1 uri in se potem pobrala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 20:52:50
|
|
|
|
*lenc@*
|
enkrat sem jih jemala, to je tist k moraš vzet največ 72 h po odnosu ne. kaj več se pa ne spomnm
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 20:53:42
|
|
|
|
*lenc@*
|
aja, sem mislnla, da te je kaj tko zanimalo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 20:53:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* enkrat sem jih jemala, to je tist k moraš vzet največ 72 h po odnosu ne. kaj več se pa ne spomnm Ma ne vem...zdele berem na MON-u, da edino te tabletke ti prestavijo M, tko kot se zareče. oz, le te so dost močne, da jih lahko začneš jemat par dni pred napovedano M. In kako naj zdej pridem do teh tablet???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 20:58:05
|
|
|
|
*lenc@*
|
In kako naj zdej pridem do teh tablet??? bo treba kar počkat najbrž žal.... čeprav pr nas je tko, pokličeš, poveš kaj rabiš, ti napišejo recept in ga prevzameš brez gužve
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 20:58:06
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* enkrat sem jih jemala, to je tist k moraš vzet največ 72 h po odnosu ne. kaj več se pa ne spomnm Ma ne vem...zdele berem na MON-u, da edino te tabletke ti prestavijo M, tko kot se zareče. oz, le te so dost močne, da jih lahko začneš jemat par dni pred napovedano M. In kako naj zdej pridem do teh tablet??? Pokliči P, pa se naroči.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 20:58:50
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* enkrat sem jih jemala, to je tist k moraš vzet največ 72 h po odnosu ne. kaj več se pa ne spomnm Ma ne vem...zdele berem na MON-u, da edino te tabletke ti prestavijo M, tko kot se zareče. oz, le te so dost močne, da jih lahko začneš jemat par dni pred napovedano M. In kako naj zdej pridem do teh tablet??? Pokliči P, pa se naroči. misliš G
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:01:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vidi, da nimate G. v Leonišču Tam ni tko kot pr navadnih G. Tam so skoraj vsi G. še kirurgi in moj dela samo 2x na teden. V pon in petek, in v petek je že prepozno za tabletke...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:03:39
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, pa mislm,d a sem o gužvah na Leonišču pisala že stokraat in res ne bi še enkrat izgubljala besed. očitno mi še ni dopizdilo... , ker sem že storkat rekla, da si bom zamenjala gin, predvsem zato, ker je tolk težko pridet do njega..nadomešča pa noben ne . Sem proti koncu nosečnosti imela vnetje in mojga G. ni bilo in sem mogla prost od vrat do vrat druge ginekologe če me bo kdo vzel, tko, da ...brez besed no.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:03:43
|
|
|
|
zalenka
|
ojla babnice, sem ravno vse spisala pa me je ven vrglo tko da bom zdej ful na hitrco ker sm precej utrujena danes. lenča piknik - jesenski - valda. sm misnla konec avg ali septembra. slikce - vsi naši sončki so cukri in pol. se vidi kako uživamo zadnje dni pred službo z njimi jaz sem bal dones prvič v službi in nitka cel dan pri mami. zjutraj je blo bed k sem jo mogla ob 6.30 zbudit, prej smo bli pa pokonc od 4h do 5.30. pol je ene 10 min jokala pri mami k ni bla naspana ampak pol je bla pa cel dan baje ful dobrovoljček. vsem obmesečnikom vse naj naj in vsem za RD enako sisy za sarino plazenje. vem kako si srečna in kaj čutiš. ne vem če sem sploh povedala, da se je nitka začela na nogice postavljat. kako buško smo na ta račun tudi že staknili.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
zalenka super za postavljanje Tjaša to prakticira že nekaj časa ...ampak premakne se pa ne, stoji kot okamenela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:12:15
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika aja, pa mislm,d a sem o gužvah na Leonišču pisala že stokraat in res ne bi še enkrat izgubljala besed. očitno mi še ni dopizdilo... , ker sem že storkat rekla, da si bom zamenjala gin, predvsem zato, ker je tolk težko pridet do njega..nadomešča pa noben ne . Sem proti koncu nosečnosti imela vnetje in mojga G. ni bilo in sem mogla prost od vrat do vrat druge ginekologe če me bo kdo vzel, tko, da ...brez besed no. pri tem pa te čisto razumem, ker imam jaz svojo G tudi tam enkrat sem na koncu nosečnosti čakala 5 ur na pregled
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika aja, pa mislm,d a sem o gužvah na Leonišču pisala že stokraat in res ne bi še enkrat izgubljala besed. očitno mi še ni dopizdilo... , ker sem že storkat rekla, da si bom zamenjala gin, predvsem zato, ker je tolk težko pridet do njega..nadomešča pa noben ne . Sem proti koncu nosečnosti imela vnetje in mojga G. ni bilo in sem mogla prost od vrat do vrat druge ginekologe če me bo kdo vzel, tko, da ...brez besed no. pri tem pa te čisto razumem, ker imam jaz svojo G tudi tam enkrat sem na koncu nosečnosti čakala 5 ur na pregled ma ja no , niso normalni...jst sem skor vsak pregled v nosečnsti tam čepela po 3 ure no... vsakič sem se skor prejokala ko sem pršla domov tolk sem bla nervozna!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
talika , katero g. pa imaš ti?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:30:10
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika talika , katero g. pa imaš ti? bojano pinter mi je ful kul, zato mi je mal bedno menjat, čeprav me pa njihov sistem blazno moti jaz sem tudi vedno čakala 3 ure
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:31:54
|
|
|
|
Antigona
|
Jst bi tud ta teden mogla začet delat, no že danes, pa sem vzela dopust tri dni. Vendar sem že na bolniški. Sploh ne morem verjet. Upam, da se mi oko kmalu pozdravi, ker s šlivo okol hodt ni ravno prijetno , no predvsem je smešno. Lenča, slikico ti pošljem pa jutri. Danes sem imela še tolk dela da sem potem pozabila. Mislim da imam celo že pripravljene, vendar ne na tem računalniku... Zdej grem pa kr spat, sem neki zdelana....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:42:06
|
|
|
|
crtka
|
Da se mal pohvalim, da tudi pri nas januarja pričakujemo še enga družinskega člana. Drugače smo pa dobro in moj škratek je naredil že enih par korakov. Pa čestitke vsem obmesečnikom.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:48:35
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtka Da se mal pohvalim, da tudi pri nas januarja pričakujemo še enga družinskega člana. Drugače smo pa dobro in moj škratek je naredil že enih par korakov. Pa čestitke vsem obmesečnikom. Vau, čestitke!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:48:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Talika, te čisto štekam...Men je moj g. Drobnič ful dober ampak ta sistem me vsakič bolj nervira. crtka, čestittkeeeeeee . Naj bo čim lepša in zdrava nosečnost
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 21:53:06
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtka Da se mal pohvalim, da tudi pri nas januarja pričakujemo še enga družinskega člana. Drugače smo pa dobro in moj škratek je naredil že enih par korakov. Pa čestitke vsem obmesečnikom. Čestitke, Lepo nosečnost.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.7.2008 22:05:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsika super čupca Fajn da si se opogumila,drugače pa si bila prej tud lepa,le dela je bilo več a ne Crtka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.