Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 12:26:47
|
|
|
|
sonček85
|
tudi tebi že veliko zamuja kot meni.mogoče sva pa lei meli pozno O in nama drugi teden pokaže + ali pa se bo ulila.držim pesti za prvo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 12:27:39
|
|
|
|
miklarom
|
pokica- počakaj še par dni pol pa ponovi test, jaz držim pesti da si srečka . mi je pa moja G. v MB rekla, da ženske nimamo vsak mesec tako močne O da bi se lahko oplodiloker je komaj 27% možnost, da pa pride mesec ko je zelo močna O in takrat se potem oplodi, kdaj pa to pride se pa ne vem. tol'k iz moje strani ,kar pač mi zdravniki povejo. saj bo sam ne obupat .jaz morem zdej čakat nekje 6.mesecev, da pridem na vrsto za oploditev, a bom vseeno velik , mogoče pa rata prej. pošiljam ti veliko za srečo in en velik da si že srečka
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 12:31:03
|
|
|
|
miklarom
|
pokica-lej jaz sem imela zdaj skoraj dva meseca zamude z , pol sem jo dobila in jo imela sam en dan, kar je malo čudno a test mi je kazal - pri pregledu pri mojem G. pa je bilo vse o.k.m in še zdaj ne vem kak to in pri čem sem
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 12:34:06
|
|
|
|
miklarom
|
sonček85 - držim pesti zate da si srečka . sam morem pa zdej jest hiter pohitet za teboj, da bi ble skupi doma, če ne mi bo dolgcajt na šihtu brez tebe popoldan ti bom pa poslala dež, da ne boš mela gužve,in naj bo folk doma
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 12:37:59
|
|
|
|
miklarom
|
aja sonček85-zvečer ob devetih mi pripravi eno dobro ko pridem.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 12:38:01
|
|
|
|
pokica_
|
Ma čudna so pota gospodova . Bo treba še počakat nekaj časa in biti strpna, kaj čem druga . Miklarom, navijam, da vama uspe po naravni poti in da nebota rabla pomoč belih halj .
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 12:40:37
|
|
|
|
miklarom
|
Ma čudna so pota gospodova . Bo treba še počakat nekaj časa in biti strpna, kaj čem druga . Miklarom, navijam, da vama uspe po naravni poti in da nebota rabla pomoč belih halj . ja res so čudna ta pota gospodova, sam nič si ne moremo pomagat,kot samo upati in bo. fajn bi bilo, da bi ratalo po naravni poti, če pa ne je pa z belmi haljami tud vredu, sam da rata in dobimo malo ali pa dve
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 12:48:01
|
|
|
|
pokica_
|
Kakorkoli že bo, bo super, samo da vam rata
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 13:14:40
|
|
|
|
spps
|
punce,jaz se za danes poslavljam,služba kliče.lepo se imejte najbo čimveč pluskov
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 13:42:10
|
|
|
|
Arual
|
Ojla. Kako kaj? Mene so začele bradavice kr fajn bolet pa jajčniki tud, bt narašča. Tako da zdaj čakamo al se bo vlila al pa je ne bo. Tudi jaz upam, da se mi bodo sanje uresničile, ta mesec sem že nekaj krat sanjala da sem delala test in sem bla noseča, ko bi le blo res. Vem pa da sanje včasih svoje prinesejo, sem sanjala da mi je umrl dedek in res čez en teden je blo vse tak kot sem sanjala. Čestitke novim nosečkam. Gremo še pol JULIJA je pred nami
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 13:50:14
|
|
|
|
Anonimen
|
arual, naj to tokratne sanje prinesejo najlepšo realnost...bebico. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 14:18:09
|
|
|
|
mišk
|
Jst imam pa eno mogoče malo "butasto" vprašanje: Ali je v vsakem primeru dovolj pogosto, da v času predvidene ovulacije vsak drugi dan? Sej veste, ne bi rada v primeru - se spraševala, če sva ta mesec resnično storila vse kar je v najini moči. Ne pričakujem je tam okol 26.7., a sem se raje dala pod xx.07., ker imam zelo nereden ciklus. Za vse, ki ste dobile en velik , za vse ostale pa držim peščice!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 16:01:18
|
|
|
|
dini
|
Julija je nočem, ampak nek je blo malga, mogoče zarad tablet use to:(
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 16:22:36
|
|
|
|
*Junona*
|
Aha, zdej vas pa mam... med tednom tak čvekate, da vas komaj preberem, med vikendi pa samevam tu gor Anonimna čestitam Še 5 nosečk mora biti danes, da bomo izpolnile normo, ki smo jo še dolžne za nazaj.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 16:23:50
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Jutro punce! Sem pričakovala par rozik, pa nič Ampak nič zato, saj je še več kot pol julija pred nami in vse se lahko še obrne bingo, pokica na raport neela Orhideje pa ne, da je ta nemarnica tud tebe našla! Junonca tuki sem . Smo udarili en družinski vikend in se na veliko potepali... , da bo s tvojo ščitnico vse ok! Samo da ste se imeli lepo. Sem te pogrešala. Ja, res upam, da se vse uredi, tako kot se mora.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 16:24:34
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps morgen punce,kako ste kaj? ste se naspale?jaz sem se danes naspala kot že dolgo ne,kdo bi si mislil,glede na to,da je celo noč lilo,grmelo in bliskalo Js pa nisem mogla spat , ampak važno je, da si ti, ker si
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 16:26:45
|
|
|
|
dini
|
EDINI PRAVI NEUSPEH JE OBUPATI
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 16:39:31
|
|
|
|
giotti
|
PRAVI NEUSPEH IZVIRNO SPOROČILO: mišk Jst imam pa eno mogoče malo "butasto" vprašanje: Ali je v vsakem primeru dovolj pogosto, da v času predvidene ovulacije vsak drugi dan? Sej veste, ne bi rada v primeru - se spraševala, če sva ta mesec resnično storila vse kar je v najini moči. Ne pričakujem je tam okol 26.7., a sem se raje dala pod xx.07., ker imam zelo nereden ciklus. Za vse, ki ste dobile en velik , za vse ostale pa držim peščice!! Dovolj je samo enkrat v tistem tednu pred pričakovano O - preverjeno !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 16:43:23
|
|
|
|
trinity22
|
Anonimna iskrene čestitke in uživaj v 13. krog je imel za naju očitno pozitivne posledice, pa le ni 13. tako slaba kot vsi govorijo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 16:46:42
|
|
|
|
dini
|
Kako se grejo ti krogi?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 16:55:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo no jaz sem v obdobju ovulacije in tudi pri nas doma kar vsak dan , da se bo ja prijelo. Dans sva oba tudi začela piti macino travo, tako da upam da bo ta čaj kaj pomagal......... Aja pa čestitke novo nastalim nosečkam, upam da se vam v čim večjem št. pridružimo;)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 17:19:29
|
|
|
|
pin
|
prišla skoraj na uro natančno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 18:24:11
|
|
|
|
bingo
|
Punce a mislite da lahko naredim test SEDAJ? Anonimna čestitke za .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 18:25:34
|
|
|
|
pokica_
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 14.7.2008 18:28:32
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bingo Punce a mislite da lahko naredim test SEDAJ? Anonimna čestitke za . Jaaaaa, hitro nam javi rezultat!!!! Držim pestiiiiiiiiiiiiiiiiii za +
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......