Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:32:30
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ampak res... Najraj bi vsakega nadrla k stopi skoz vrata pisarne. Vse mi je odveč, še dihat. Pol pa je pandelk k je uradni dan. Zdej se pa matram bit prjazna... No pa sem dala mal ven. JE en piko bujš. fala bogu, da ne bom šla k tebi skozi vrata.... jaz sme pa zaspana...
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:34:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ampak res... Vse mi je odveč, še dihat. to je pa že res kriza
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:34:41
|
|
|
|
Pikec
|
se matram bit prjazna.... Hkrati mi pa uče skp vleče po neprespani noči. Pa še sanjala sem take traparije, da sem spala še manj.
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:34:42
|
|
|
|
tanikaa
|
Dvomim da je kaj dosti ljudi, ki bi bili danes dobre volje.
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:37:04
|
|
|
|
kjava
|
Jest nimam nobenga razloga, da bi bla slabe volje.
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:38:02
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz ga pa mam. DEŽ.
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:38:41
|
|
|
|
kjava
|
Se moram itak učit, tko da mi dež čist prav pride.
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:39:14
|
|
|
|
Šarki
|
sej sm jest tud tečna, pa se ne važnam
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ampak res... Najraj bi vsakega nadrla k stopi skoz vrata pisarne. Vse mi je odveč, še dihat. Pol pa je pandelk k je uradni dan. Zdej se pa matram bit prjazna... No pa sem dala mal ven. JE en piko bujš. Pa probaj koga nadret,mogoce ti bo pomagalo .
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:39:48
|
|
|
|
*kinnie*
|
Jaz tudi nisem danes najbolje razpoložena, čeprav bi morala vriskati od veselja.....je šla tašča na dopust
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:40:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ampak res... Najraj bi vsakega nadrla k stopi skoz vrata pisarne. Vse mi je odveč, še dihat. Pol pa je pandelk k je uradni dan. Zdej se pa matram bit prjazna... No pa sem dala mal ven. JE en piko bujš. Pa koga naderi,mogoce ti bo pomagalo .
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:44:16
|
|
|
|
Šarki
|
pikec povej ke delaš, da te pridem živcirat poj bova pa skup sitne... nauš mela nobene stranke
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:45:41
|
|
|
|
Šarki
|
sm misnla da moderatorji ne morte novih tem odpirat sm misnla da sam bl policaje špilate
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:46:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ampak res... Najraj bi vsakega nadrla k stopi skoz vrata pisarne. Vse mi je odveč, še dihat. Pol pa je pandelk k je uradni dan. Zdej se pa matram bit prjazna... No pa sem dala mal ven. JE en piko bujš. Pa koga naderi,mogoce ti bo pomagalo . Najbolj da kar pri meni zacnes,saj spet nekaj caram .
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:51:51
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sm misnla da moderatorji ne morte novih tem odpirat sm misnla da sam bl policaje špilate Ja seveda včasih lahko tud mal pojamramo. No PikecRR ko dobiš sesalec je metlica moja, naj te pa potolaži to da grem jz šele čez pol ure v službo in bom tam do20h ko boš ti že doma
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:52:30
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ampak res... Najraj bi vsakega nadrla k stopi skoz vrata pisarne. Vse mi je odveč, še dihat. Pol pa je pandelk k je uradni dan. Zdej se pa matram bit prjazna... No pa sem dala mal ven. JE en piko bujš. Pa koga naderi,mogoce ti bo pomagalo . Najbolj da kar pri meni zacnes,saj spet nekaj caram . Kaj čaraš??
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:53:30
|
|
|
|
srki
|
Jaz sem pa nekje vmes. V bistvu ne vem, kaj bi počela. Pravzaprav sem lena, tečna ne. Še solate se mi ne da natrebit. Tanikaa, HB, da je dež, kok je pa vse suho. Sam enurij ne rabi bit.
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:54:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ampak res... Najraj bi vsakega nadrla k stopi skoz vrata pisarne. Vse mi je odveč, še dihat. Pol pa je pandelk k je uradni dan. Zdej se pa matram bit prjazna... No pa sem dala mal ven. JE en piko bujš. Pa koga naderi,mogoce ti bo pomagalo . Najbolj da kar pri meni zacnes,saj spet nekaj caram . Kaj čaraš?? Vsesorte . Trenutno sem sama sebe,ker me spet nekaj mede pri citiranju.
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:55:27
|
|
|
|
Shorty_
|
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 11:59:51
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Jaz sem pa nekje vmes. V bistvu ne vem, kaj bi počela. Pravzaprav sem lena, tečna ne. Še solate se mi ne da natrebit. Tanikaa, HB, da je dež, kok je pa vse suho. Sam enurij ne rabi bit. Pri nas že plavamo. Bi lahko začeli gojiti riž. Potolklo pa nas je že itak včeraj, tak da zdaj več ni kaj dosti ostalo.
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 12:02:47
|
|
|
|
Pikec
|
Mislim pa folku se je dans čist ospelal... pride en softić kle k men zgleda k Miami vice, zlata ketna, zlata zapestnica zavihani rokavi... pa mi utruja... Pa si ne da dopovodat, da mu jst ne morem pomagat. Njemu so na krajevni rekli da mi to mamo. A ma dej, a res? Jst pa kao ne vem...itak . Pol pa mu grem en print iskat in ga najdem desca sedet za mojo mizo in brskat po računalniku.... Sem čist znorela in ga poslala proč. Matr bom morala štango naštimat... jebeš varnost osebnih podatkov pr takih bebcih... uhhhhhhh je zdej to pasal... presneti majemi vajs
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 12:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Jaz sem pa nekje vmes. V bistvu ne vem, kaj bi počela. Pravzaprav sem lena, tečna ne. Še solate se mi ne da natrebit. Tanikaa, HB, da je dež, kok je pa vse suho. Sam enurij ne rabi bit. Srki, z enurji je pa rez kriz.
|
|
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 12:04:08
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mislim pa folku se je dans čist ospelal... pride en softić kle k men zgleda k Miami vice, zlata ketna, zlata zapestnica zavihani rokavi... pa mi utruja... Pa si ne da dopovodat, da mu jst ne morem pomagat. Njemu so na krajevni rekli da mi to mamo. A ma dej, a res? Jst pa kao ne vem...itak . Pol pa mu grem en print iskat in ga najdem desca sedet za mojo mizo in brskat po računalniku.... Sem čist znorela in ga poslala proč. Matr bom morala štango naštimat... jebeš varnost osebnih podatkov pr takih bebcih... uhhhhhhh je zdej to pasal... presneti majemi vajs pa ni bil Zlatko??
|
|
RE: Jst sem dans tooooooooooolk sitna 14.7.2008 12:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mislim pa folku se je dans čist ospelal... pride en softić kle k men zgleda k Miami vice, zlata ketna, zlata zapestnica zavihani rokavi... pa mi utruja... Pa si ne da dopovodat, da mu jst ne morem pomagat. Njemu so na krajevni rekli da mi to mamo. A ma dej, a res? Jst pa kao ne vem...itak . Pol pa mu grem en print iskat in ga najdem desca sedet za mojo mizo in brskat po računalniku.... Sem čist znorela in ga poslala proč. Matr bom morala štango naštimat... jebeš varnost osebnih podatkov pr takih bebcih... uhhhhhhh je zdej to pasal... presneti majemi vajs No evo,tegale majemi vajs sem ti jaz pricarala,da se lahko mal spucas .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?