|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
11.7.2008 9:17:58   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Mi smo vredu, vse pod kontrolo!
Včeraj smo bili malo v Avstriji in je po dolgem času prav pasalo... smo kupili same igrače in nekaj potiskanih plenic, mamica ni dobila nič!!! user posted image
Drugače se pa zdaj že res noro zabavamo... Tai je vsak dan glasnejši in se bolj kobaca - prava zabava, res!!!
No, zdaj grem pa še preletet o čem ste se pogovarjale in, kot ponavadi, malo pokomentirat...

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Julija je imela včeraj slikanje kolkov in smo končno rešeni širokega povijanja. user posted image   
V dobrem tednu nespanja sem shujšala -3kg. user posted image user posted image   

Čestitke Juliji za kolke!!! user posted image user posted image user posted image  In pa čestitke mamici za izgubljene kg!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Seveda je bila peditrinja zopet začudena nad našim dečkom ko ga je dvignila in ga je le na hitrco položila na vago - bolj zaradi firbca in ta je z njegovo pleničko in bodijem pokazala 9285 g user posted image user posted image . Je rekla: bravo mami! glede na to, da samo dojim. No, rahlo se je zataknilo potem zaradi njegovega vratu. Je takoj opazila, da zateguje glavico user posted image  in je rekla, da se bomo vse zmenili v četrtek ko imamo cepljenje. Tko da skoraj zagotovo fašemo razvojno user posted image ...pa tko se trudim s Titom, da ga pravilno dvigujem....naju z očijem je "kregala", ker ga nosiva pokončno. A kaj ko Tit sploh noče ležati v rokah...začne takoj jokati....ahhh, sej bo, če hujšega ne bo.....pomembno je, da je zdrav. Torej točne podatke glede kil in velikosti, v čet.
pa povejte če ste za to, da se dobimo skupaj v ZOOjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Bravo za našega najmlajšega člana!!! user posted image  Z glavico se bo pa itak porihtalo...
Za srečanje se pa jaz strinjam, če le ne bo prišlo kaj vmes.

Lucalu, Tai je zmeraj lepši, res! user posted image

Hvala, hvala! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Napram njemu je zelo živahna, obrne se iz hrbta na trebuh, sedi mi že od 3 m - kar vsega tega nisem doživela pri njemu tako zgodaj.

Bravo Sara!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
- Moj 4leta in 3mesece star sine je danes zvozil kolo brez koleščkov! Tako hitro je zvozil, da mimosedeči ( kloškotiuser posted image ) niso verjeli svojim očem. Jaz pa tudi ne. Rabil je manj kot ... MINUTO! Sva se danes vozila okrog ... ni da bi, dečko obvlada user posted image  vse od štartanja, ustavljanja, zavijanja v levo in desno .... Seveda je ponosen tako, da hodi kar po zraku user posted image , he he.

- anja je postala pridna paparica. zdaj rabi že po 10 minut da se naje, in je z obeh ... že nekajkrat se je zbudila spet ob 4h za papanje. Me ne moti, ker tisto spanje od 7-19h ni bilo ok, ker ni toliko pridobivala na teži.

Bravo Matija za vožnjo brez pomožnih koleščkov!!! user posted image user posted image user posted image
Bravo Anja za pridno papanje!!! user posted image user posted image user posted image  Pa krasna sta - OBA, res prava srčka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Mi smo super, Julija končno drži glavico sama, se jo da za rokice dvignit iz ležečega v sedeči opložaj in sploh je ni treba držat -se sama prime za prste in tako močno drži, da se dvigne brez problema user posted image . Pa naglas se mi ej tudi 1x že nasmejala. Kako lepo user posted image . Drugače pa ful manj čeblja kot je, zdaj so v igri balončki in hudi slinjenje in seveda porivanje cele pesti v usta.

Hura za Julijo!!! user posted image user posted image user posted image  Kar se tiče smejanja naglas, pa vem, da ni lepšega! user posted image user posted image user posted image
Pri nas so tudi trenutno balončki full "in"! Pa grgranje, seveda. user posted image

Punce, povejte mi prosim kako spucate noske vašim malčkom? Tit nima zamašenega, ampak ima velikokrat notri velike muce in ne vem kako čem mu jih ven spraviti....hvala!

Jaz mu z fiziološko in aspiratorjem na vdih.

Albumček imam s slikicami in si ga lahko ogledate moja dva škratka.

Sara in Žiga sta prava cukrčka!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Veš kaj me znaima, koliko je stara Sara na tisti slikici, ko pase kravice?
Taja jih sploh noče pasti, sicer na trebuhu rada leži, če pa jo dam tako na roke, je pa jok.user posted image

Katy jaz Taia ne dam na rokice, jaz ga dam pač na trebušček in se sam dvigne z rokicami... no, zdaj se že sam obrača in res veliko dviguje, ampak prej sem pa pusila, da se je sam znajdel... je pa tudi kar pozno se začel dvigovat, ampak je pa ostale stvari delal zelo hitro in se zato nisem sekirala... vsak otrok je drugačen, nekateri kravic sploh nikoli ne pasejo, zato se ni za obremenjevat!

Danes je anja čisto malo namočila rokico v moj pire na krožniku. Sem ji kar pustila, da je tisto polizala user posted image . ji je bilo kar všeč (meni tudi, danes mi pire je kar uspel) in je rokica kar v utih ostala user posted image .  Prvo okušanje dobrotuser posted image mamine kuhinje je tako že pofočkano! user posted image

Bravo Anja user posted image user posted image user posted image ... in mami za dober pire, seveda! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra
Danes ima moj Liam rojstni dan, 2 leti. Rodil se je ob 4.10 zjutraj.

Liam iskrene čestitke za tvoj drugi rojstni dan!!!
user posted image

Evo, pa sem, kot ponavadi, spet čez celo stran! user posted image
Zdaj grem pa malo na sprehod, pa se javim še kasneje... Pridne bodite in javljajte se!!!

< Sporočilo je popravil lucalu -- 11.7.2008 9:20:23 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
11.7.2008 9:28:29   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Veš kaj me znaima, koliko je stara Sara na tisti slikici, ko pase kravice?
Taja jih sploh noče pasti, sicer na trebuhu rada leži, če pa jo dam tako na roke, je pa jok.user posted image

Katy jaz Taia ne dam na rokice, jaz ga dam pač na trebušček in se sam dvigne z rokicami... no, zdaj se že sam obrača in res veliko dviguje, ampak prej sem pa pusila, da se je sam znajdel... je pa tudi kar pozno se začel dvigovat, ampak je pa ostale stvari delal zelo hitro in se zato nisem sekirala... vsak otrok je drugačen, nekateri kravic sploh nikoli ne pasejo, zato se ni za obremenjevat!

[

Lucalu, hvala. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
11.7.2008 9:29:39   
Dinki
Liam, vse najboljše za 2. rojstni dan!!!!!! Bodi priden in zdrav še naprej user posted image user posted image user posted image ...

NČK....hvala za info glede muck iz nosa, prav tako Aleži.
NČK, no vidiš, da so Anji všeč tvoje dobrote iz kuhinje user posted image .

Sem prav vesela ko preberem, da vas ima zmeraj več namen priti v ponedeljek 21.7....upam, da se nam tokrat res rata dobiti.

No, drugače smo mi OK. Današnja noč zopet ni bila posrečena. Za odtenek boljša kot včerejšnja, ampak vseeno...moj Tit ima (vse kaže na to) naval hranjenja....očitno rabi več mleka in sedaj vztrajno dela na tem, da poveča mojo proizvodnjo. Skoz bi jedel user posted image . Upam, da se nama uspe uskladiti, da ne bom imela premalo mleka...bomo videli kmalu.

Aha, pa Nina od Pingvinčice ima danes 4 mesece...vse najboljše user posted image user posted image user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
11.7.2008 9:34:22   
Dinki
smo kupili same igrače in nekaj potiskanih plenic, mamica ni dobila nič!!!

Uh, kako znano je tole user posted image .
Lucalu, poskusi priti tudi ti v ZOO, prav? user posted image

No, nam so včeraj prestavili cepljenje, so me klicali iz ZD, da je doktorca odsotna in so nas prestavili na ponedeljek pa še to ni 100%, moram prej poklicat.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 11.7.2008 9:35:13 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
11.7.2008 13:17:12   
Katy13
Hojla!

Vse najboljše Nina od Pingvinčice!

Vse najboljše Liam od Azzure!

Zopet imam eno vprašanje, ki ga želim že dolgo časa postavit, pa vedno pozabim. Se vidi, da ni tako nujno. Tiste, ki kupujete v Mullerju, ali imajo kakšne krpice za umivanje (takšne kot so to-to krpice)? Jaz sem bila namreč konec maja v Mb-ju v Mullerju in so imeli v akciji negovalne robčke za blago čiščenje (tako piše na škatli) in sem vprašala trgovko, če je to za umivanje in mi je rekla, da je, ko pa sem prišla domov in odprla, sem videla, da so navadni robčki. user posted image  Saj jih bomo porabili, vendar bi rada naslednjič kupila pravo stvar. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
11.7.2008 13:35:12   
tina50
pozdravljene!

se že nisem javla od sobote! nam je strela v nedeljo skurila modem, adapter,....user posted image zdajle nam je šele prišel iz  telekoma vse to zamenjat! si pa vzamejo čas!kakšen dolg cajt je če nimaš interneta, sem vas kar zelo pogrešala,... pa še v torek je cel dan padalo in nisem imela kaj za delat! 
bom pa sedaj imela, ko vas imam tolk za prebrat! vas kar grem

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
11.7.2008 13:53:31   
tina50

IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica

Ne pediatrinja mi nič rekla, je rekla da je ok. Sam meni se zdi 1200 g v 3 mesecih bore malo. Zdaj se obremenjuejemo z premalo grami čez leta pa z preveč kg.user posted image user posted image user posted image . Jaz ji kr odstopim neki svojih. Mi noče in noče it dol še teh 7kg, ki so ostale. Z dieto se pa tudi ne upam hecat. 

Se podpišem. Tudi moji 3 kg ne gredo nikamor. Dieta - ni se za hecat.

jaz bi mu tudi odstopila moje kile, dieta pa sevedane pride v poštev! pri men bi blo že velik če bi se sladkemu uprla

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
11.7.2008 15:07:31   
Katy13
Taja spi, njena mamica pa se je odločala med dremanjem ali brskanjem po internetu. Odločila sem se za slednje. Šla sem na Med.Over.net in malo brala na Tančinem forumu o uvajanju GH.  Berem tudi, da nekatere že uvajate. Ali boste vse začele uvajati po 4. mesecu, prej ali kasneje?

Meni je patronažna rekla, da lahko začnem uvajat po 3. mesecu user posted image  (zaradi prebave, ker aka nekje na 3-5 dni). Sicer me ni prepričala, ker je za moje pojme to še prehitro in mislim, da je bolje 1 mesec kasneje kot pa prehitro. Tanč je mnenja, da naj bi začele uvajati po 6.mesecu. Bomo videli kaj bo rekla pediatrinja 23.7., ko imava posvetovalnico.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
11.7.2008 15:08:26   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica

Ne pediatrinja mi nič rekla, je rekla da je ok. Sam meni se zdi 1200 g v 3 mesecih bore malo. Zdaj se obremenjuejemo z premalo grami čez leta pa z preveč kg.user posted image user posted image user posted image . Jaz ji kr odstopim neki svojih. Mi noče in noče it dol še teh 7kg, ki so ostale. Z dieto se pa tudi ne upam hecat. 

Se podpišem. Tudi moji 3 kg ne gredo nikamor. Dieta - ni se za hecat.

jaz bi mu tudi odstopila moje kile, dieta pa sevedane pride v poštev! pri men bi blo že velik če bi se sladkemu uprla

Se  podpišem tina50, ker se ravnokar bašem s keksi. Se pa tolažim s tem, da sem pred tem pojedla 3 marelice. user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
11.7.2008 15:11:37   
Katy13
Očitno sem sama na forumu...

Ali imate kakšne ideje za enodnevne izlete (kamor lahko greš z vozičkom, da je senca ipd)?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
11.7.2008 15:12:28   
Špela100
Ojla čvekice ste spet toliko načvekale, da je joooojjjjj...user posted image user posted image kdo bi lahko vse to prekomentiral.user posted image

No mi imamo danes 4 mesece user posted image user posted image , in točno pred enim letom je test pokazal user posted image ...joj kako je bilo lepo in vse negotovo...zdaj pa imamo to štruco, ki ni več štruca ampak cel fantolin.

user posted image user posted image bravo za vse, ki spite celo noč, ne vem kako vam to rata, mi se še vedno zbujamo 2x al pa 1x na noč.
Imate kakšen recept??
Maks tudi ful slini rokice in jih tlači cele v usta, pol pa bruha...ja....
Tudi jaz sem začela opažati, da mi nekja glavico zateguje in dela mostove po previjalni, bom kar na drugem cepljenju omenila zdravnici.

Vilma čestitke za -3 kg..user posted image user posted image user posted image .kako ti to rata, jaz imam pa še 1,5 kg več kot sem imela ko sem prišla iz porodnišnice user posted image user posted image ...joj, moram mal začet pazit na sladkarije...vse sladko mi tako diši, tako da imam skupaj +3 kg..grrr...........
pa bravo user posted image user posted image user posted image za kolke...

Drugače so vaši sončki vsi takooo lepi, sami cukri...a bodo oni vsi manekeni in fotomodeli al kaj???user posted image user posted image

Mi se še vedno dojimo in nič ne dodajamo, zadnjič sem naredila paniko, da je lačen, sem mu dodala aptamil in je bogi tako bruhal...tako, da aptamila mu ne dam več.
AD3 kapljice sem tudi ukinila, ker je bruhal po njih in sem mu v italiji kupila italijanske ad3 in je super.

Glasno smejanje...ja, da ti solze stopijo v oči...tako so lušni, zdaj bo vsak dan kakšna nova....

Tudi jaz čestitam Liamu za dve leti. Azzura sam, da ti povem, da sem jaz dve leti imela izbrano ime za fantka Liam,  ...no pa imamo zdaj Maksa user posted image user posted image user posted image so me prepričali...

No iz hrbta na trebuh se še ne obrnemo, se pa iz trebuha na hrbet...pa tako si pomagamo, da je joj....

Z gosto hrano bomo pa še počakali en mesec.

Zdaj sem nekaj prekomentirala, brez repa in glave...ma upam, da mi boste oprostile...se zanašam na to, da ste tukaj same fajn ženskeuser posted image

V glavnem čestitke za vse dosežke, vse pohvale vašim cukrom...prelepi so in tako hitro rastejo. Jaz bi vse to malo ustavila pa ne gre...madona že 4 mesece imamo...kako leti...še malo pa bodo hodili...

uživajte ženske

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
11.7.2008 18:31:58   
Naša črtica koraka
Danes sem kot cunja: slaba noč in obisk pri moji mami sta me kar izmučila. Zdaj Matiaj gradi raketo na balkonu, anja pa še mirno prenaša vrtiljak v posteljici. Spala je v celem dnevu 2h ... jaz ne vem kaj je to, res je nenavadno ... ko je moja mama v bližini je tolk cmerava in živčna ...  Ke rsem imela toliko dela z anjo je matija počel neumnosti ... npr. zobno nitko je napeljal po celi hiši user posted image  - če je bil pa spajdermen!user posted image  

Sicer pa je zanimivo- dojenček in en mali otroček skupaj - npr. ležita na postelji in veliki otrok navija igračko, se nekako uščipne in sveto prepričan, da je to naredila sestrica, kresne malo po glavici. No, to pa ni bilo niti najmanj smešno.

Anja ima vrtiljaka dovolj. Umit, pa spat! Ko bi vdaj mož prišel že enkrat iz službe ... šele ob 20h ... malo pojamram, hvala za ušesa user posted image
čau

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
11.7.2008 21:48:46   
lucalu
Lucalu, poskusi priti tudi ti v ZOO, prav? user posted image

Vsekakor se bom potrudila! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
se že nisem javla od sobote! nam je strela v nedeljo skurila modem, adapter,....user posted image

No, to je pa res hudič!!! user posted image  Glavno, da je zdaj vse urejeno... boš imela vsaj kaj za brat. user posted image

Ali boste vse začele uvajati po 4. mesecu, prej ali kasneje?

Mi še ne uvajamo in ne vem kdaj bomo, mogoče čez kak mesec...

Špela100 čestitke Maksu za štiri mesece!!! user posted image

malo pojamram, hvala za ušesa user posted image

Ni za kaj... zato smo tu! user posted image

Evo, malo sem še pokomentirala, zdaj grem pa pod tuš... potem pa v posteljo.
Lahko in mirno noč želim vam in vašim zakladkom!!!  user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
11.7.2008 22:14:37   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

No mi imamo danes 4 mesece user posted image user posted image

čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image  mesece.
user posted image user posted image bravo za vse, ki spite celo noč, ne vem kako vam to rata, mi se še vedno zbujamo 2x al pa 1x na noč.
Imate kakšen recept??

tudi jaz bi potrebovala tale recept user posted image user posted image

Vilma: čestitke za izgubljene kg samo še tako naprej.... tudi jaz bom jih mogla dat dol, ma kaj ko mi gre zdaj za jest piškote user posted image

NČK: priden tvoj Matija, kje za vraga se vse to naučijo o temu spaidermenu. Meni tudi Žiga govori o spaidermenu in danes so imeli kot zanalašč očala na spaidermena in potem se je hvalil na veliko kakšna očala mu je kupila nona. Prišel je tudi iz vrtca, da je on tartaruga ninja Leonardo...mah. Meni pa so te risanke zelo škifo!!!zanimivo je to, da on jih sploh ne gleda

Katy13-Jaz bom z gosto hrano kar še malo počakala. Čez kakšen teden bo dopolnila 5 mesecev in kot vidim ji ni nič mar za kakšen drugi okus kot ne le cica. Verjetno bom kar po 6 m začela z uvajanjem GH kot pri prvem. Zdaj pa je itak pravi manjonček in ima večinoma vse rad.
Glede izletov kam it: s katerega konca slo si?

Ne vem, če ste že kaj napisale o dopustih, kam pa nameravate iti in če sploh greste. 

user posted image
Zdaj pa grem še v ležeči položaj!

P.S. S čim mažete dojenčke proti komarjem ali jih potem tudi s čim namažete?

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
11.7.2008 22:17:21   
Azzurra
Hvala vsem za čestitke!
Noge mi bodo odpadle, danes pa res se nisem za stotinko ustavila-zjutraj oba doma, malo kasneje nabavit še pijačo, pa kruh pa še nekaj stvari za na dopust, kosilo, likanje in pakiranje, potem pa še družinska fešta. Liam je seveda užival.
Tako, mi naj bi jutri šli. "Naj bi" pa zato, ker imam na sumu mojega moža, da bo šel jutri kar lepo v službo - že zdaj namreč neki omenja, da bi štartali popoldne pa se mi verjetno ne upa rečt ker vidi strele, ki mi švigajo iz oči user posted image , ker je zadnje dneve tudi po 15 ur na dan v službi....ja, je-bi-ga, jaz ko sem huda, sem huda...user posted image
Ajde, se vidimo v Zoo, z Aleži sem na zvezi, Dinki pa - čakam sms, vse marčevke - komaj čakam vas spoznat!!!!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
12.7.2008 8:34:01   
mergetka
Dobro jutro, mamice!

Danes sva pa midva z Maticem prvauser posted image ... user posted image ... Ponavadi tak čas še sladko spimo. Ja, ja, smo razvajeni glede tega...
Zdaj pa ne pomaga nič drugega kot da ga nosim.

Čestitke vsem, ki praznujete rd in obmesečnice v kratkem!!

...

No, sem bila zdaj pol ure na telefonu in je mali zaspal. Uzivajte v prelept soboti in se beremo kaj, potem pa končno še vidimo čez neki cajta!!!

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
12.7.2008 10:33:08   
Dinki
Ke rsem imela toliko dela z anjo je matija počel neumnosti ... npr. zobno nitko je napeljal po celi hiši - če je bil pa spajdermen!

user posted image user posted image user posted image  temu sem se pa naglas nasmejala!! user posted image
Joj, hvala NČK, da mi znaš takole polepšati jutranje kavice user posted image .
No, moj sinko je že na drugem spanju. Smo ob 8h vstali, pa je bil že ob 10h čist zmatran in zaspan user posted image user posted image ....kolk se majo te naši dojenčki luštn user posted image .

Pred nami je še en vroč dan. Mi bomo spet malo zapekli. Tako smo vsaj skoraj cel dan zunaj.

Katy13...glede goste hrane. Jaz bom poskusila dojiti celih 6 mesecev. Mogoče dodam kako GH kakšen dan prej, vendar nič ne bom hitela....se mi bo ravno lepo izšlo z dopustom (konec avgusta) ko pa pridemo domov pa počasi pade kak korenček.

Špela100, tudi mi ne spimo še cel noč. Se zgodijo izjeme, vendar Tit v večini še zmeraj hoče jesti tam okoli treh, štirih....jaz sem že slišala "pametne" nasvete, naj mu dam ponoči adaptirano mleko, da mi bo potem zagotovo spal, ampak jaz se še ne dam tako hitro. Bomo še malo vztrajali.  Pa čestitke za 4 mesece user posted image user posted image user posted image .

Aleži, jaz Tita nič ne mažem proti komarjem. Zaenkrat ga še ni noben pičil...da potrkam....ker pa živimo v bližini vode in gozda imamo na oknih komarnike - mreže...v nasprotnem primeru bi zvečer bili pri nas ne samo komarji ampak tudi veše in podobne golazni...user posted image .

No, zdej me pa moj dragi podi....morva povabiti sosede na kavo.

Uživajte!!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 12.7.2008 10:41:06 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
12.7.2008 15:47:55   
Katy13

Glede izletov kam it: s katerega konca slo si?

Ne vem, če ste že kaj napisale o dopustih, kam pa nameravate iti in če sploh greste. 

P.S. S čim mažete dojenčke proti komarjem ali jih potem tudi s čim namažete?

Sem iz Koroške in ne bi rada, da bi se ful vozili. user posted image

MI letos ne gremo na dopust, mi ni.

Jaz je ne mažem proti komarjem, jih letos pri nas še ni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
12.7.2008 15:51:05   
Katy13
Hvala vsem za odgovore o uvajanju GH, tudi jaz se nagibam k temu, da bi počakla dlje časa (pri nas skoraj večina uvaja po 4. mesecu), vendar glede na to, da se samo dojiva, bi bilo verjetno pametno počakat.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
12.7.2008 15:57:08   
aleži

Aleži, jaz Tita nič ne mažem proti komarjem. Zaenkrat ga še ni noben pičil...da potrkam....ker pa živimo v bližini vode in gozda imamo na oknih komarnike - mreže...v nasprotnem primeru bi zvečer bili pri nas ne samo komarji ampak tudi veše in podobne golazni...user posted image .

Saj imam tudi jaz po oknih, ma ko smo vzunaj jo pišijo. Na glavici ima že tri pikice rdeče, samo kaj ko komarji so tudi podnevi in ne samo zvečer. Imam od offa sprej, ampak so jo vseeno pičli. Namazala sem jo z aloa vero gelom od esi.

Kje ste danes vse?????user posted image

Danes ni moj dan, mož še vedno dela, Sara mi je spala vse skupaj 1 urco in ko je ravno hotela zaspati je prišel Žiga in adijo spanje. Je pa sitna za p****. Tlači si prste noter!! ne vem, ali so zobki user posted image  Po vrhu še Žiga ni šel spat (ponavadi gre, ma danes je vstal ob 10h), kosila ne morem skuhat ker hoče biti samo po rokah.... katastrofa je biti z obema doma včasih. Še na srečo ima tast RD in se bomo zvečer najedli.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
12.7.2008 16:11:14   
Dinki
Aleži, teli komarji današnji so pa res od muh, ni kaj...so napredni tako kot ljudje...izumimo nekaj in oni kmalu postanejo imuni. Čez dan zunaj...ne vem, jih še nisem zasledila...to so pri vas pri morju neki specialni morski komarji user posted image .
No, upam, da mož pride kmalu domov in da se boste imeli lepo na RDju od tasta.

Azzurra, če še niste šli - lepo se imejte na dopustu in se naužijte gorskega zraka.

Mi smo pojedli zunaj, pa se je uscalo user posted image ...no, sedaj je šlo že mimo, je že spet sonček. Jaz sem se vrgla v čistilno akcijo pa imam kratko pavzico....zdej pa nazaj veselo na delo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
12.7.2008 20:46:01   
Naša črtica koraka
Kje ste danes vse?????user posted image

Danes ni moj dan, mož še vedno dela, Sara mi je spala vse skupaj 1 urco in ko je ravno hotela zaspati je prišel Žiga in adijo spanje. Je pa sitna za p****. Tlači si prste noter!! ne vem, ali so zobki user posted image  Po vrhu še Žiga ni šel spat (ponavadi gre, ma danes je vstal ob 10h), kosila ne morem skuhat ker hoče biti samo po rokah.... katastrofa je biti z obema doma včasih. Še na srečo ima tast RD in se bomo zvečer najedli.

Ja, včasih je kakšen dan ludnica ... še sreča, da imaš malo kasneje RD user posted image .
prstki v ustkih ... kadar anja to počne se ji ponavadi lušta jesti ... samo ne vem, tvoja Sara je malo starejša, tako da so mogoče res zobki, sploh če so njene dlesni temno rdeče.

Anja si je ... no, mamica si je zanjo sposodila en tak stolček ... je kot kahla ... in anja lepo notri čiča na jedilni mizi, mi pa okrog nje papcamo kosilo. V stolčku se dobo počuti ... in zelo pozorno nas opazuje, zlasti svojega bratca ... jo bom enkarat slikala ... prav smešna je videti, ko tiste tanke nogice ven molijo ... ha ha ha

DINKI: aha, čistilna akcija ... lepo, lepo ... pošli še na gorenjski konec nekaj te energijeuser posted image

Sicer pa anja spi, danes se je tudi 2x zbudila ponoči ... malo prezebla in lačna je bila ... pa še prevračala se  je tako po posteljici, da sem prav slabo spala, ko sm se bala, da bi mi kam zlezla ...
danes bo spala v spalni vreči ... pa upam tudi da je sita, popila je 90ml mojega načrpanega + ziza ... bomo videli ...

DINKI: se pospišem, bolje na zizo, kot pa AM dodajat ... ko ni potrebe ... pomoje bi se prav tako na AM zbujal ...

toliko od nas,
mejte se

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
12.7.2008 20:48:20   
Naša črtica koraka
Joj, hvala NČK, da mi znaš takole polepšati jutranje kavice user posted image .

no, nisem nalašč, veš ... user posted image  

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
13.7.2008 15:03:05   
*medica*
pozdravljene-..

prave čvekice ste..sploh ne uspem prebrat do konca je že par novih strani natipkanihuser posted image

najprej čestitke vsem za napredke in doponjene 4 oz. 3m..no čeprav se večina bližamo 4.m  ..pa seveda liam vse najboljše za r.d. veliko zdravja pa sreče..pa seveda da bo priden

anis pa je pomoje lunin otrok..ker ga prav metala luna zj dva dni..pozno zaspal 1× zbujanje ..pa še kakal ni dva dni ..sinoč pa spat spal celo noč pa še tako se je pokakal da je bil user posted image mal driskast..ampak dons je že ok..drgač pa je kr pridn dečko..

uvajanje GH ..še nič nismo začel ..bomo pa ko pridemo z dopust...gremo pa čez dva tedna..komaj čakam
ZOO..jest bi tud prišla ampak ne bo šlo prvo zarad prevoza drugo pa mam lih nekaj tist dan tak da mogoče drugič..

aja pa  še to ..nepričakovano sem dobila user posted image ..prav nič jo nisem pogrešala...dva dni mi je bil ful močan tak temen izcedek..skor črn..pa eni taki kosi so letel iz mene ven..zj mam pa že normalno no šele tretji dan je upam da jo bo hit konc..

alarm..moj anis čez dan spi po 10-15 minuser posted image

šibam

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
13.7.2008 19:41:32   
Naša črtica koraka
Noooooooo ... nismo ravno čvekice ... te dni.

Anja lepo raste ... a veste da se mi dozdeva, da že ve kako ji je ime? Jo je klicala moja mama, pa tudi mož, pa se je ozrla ...

zdj pa šibam, tavelik me rabi,

mejte se!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?