lucalu
|
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega? Mi smo vredu, vse pod kontrolo! Včeraj smo bili malo v Avstriji in je po dolgem času prav pasalo... smo kupili same igrače in nekaj potiskanih plenic, mamica ni dobila nič!!! Drugače se pa zdaj že res noro zabavamo... Tai je vsak dan glasnejši in se bolj kobaca - prava zabava, res!!! No, zdaj grem pa še preletet o čem ste se pogovarjale in, kot ponavadi, malo pokomentirat... IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Julija je imela včeraj slikanje kolkov in smo končno rešeni širokega povijanja. V dobrem tednu nespanja sem shujšala -3kg. Čestitke Juliji za kolke!!! In pa čestitke mamici za izgubljene kg!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Seveda je bila peditrinja zopet začudena nad našim dečkom ko ga je dvignila in ga je le na hitrco položila na vago - bolj zaradi firbca in ta je z njegovo pleničko in bodijem pokazala 9285 g . Je rekla: bravo mami! glede na to, da samo dojim. No, rahlo se je zataknilo potem zaradi njegovega vratu. Je takoj opazila, da zateguje glavico in je rekla, da se bomo vse zmenili v četrtek ko imamo cepljenje. Tko da skoraj zagotovo fašemo razvojno ...pa tko se trudim s Titom, da ga pravilno dvigujem....naju z očijem je "kregala", ker ga nosiva pokončno. A kaj ko Tit sploh noče ležati v rokah...začne takoj jokati....ahhh, sej bo, če hujšega ne bo.....pomembno je, da je zdrav. Torej točne podatke glede kil in velikosti, v čet. pa povejte če ste za to, da se dobimo skupaj v ZOOju Bravo za našega najmlajšega člana!!! Z glavico se bo pa itak porihtalo... Za srečanje se pa jaz strinjam, če le ne bo prišlo kaj vmes. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Lucalu, Tai je zmeraj lepši, res! Hvala, hvala! IZVIRNO SPOROČILO: aleži Napram njemu je zelo živahna, obrne se iz hrbta na trebuh, sedi mi že od 3 m - kar vsega tega nisem doživela pri njemu tako zgodaj. Bravo Sara!!! IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka - Moj 4leta in 3mesece star sine je danes zvozil kolo brez koleščkov! Tako hitro je zvozil, da mimosedeči ( kloškoti ) niso verjeli svojim očem. Jaz pa tudi ne. Rabil je manj kot ... MINUTO! Sva se danes vozila okrog ... ni da bi, dečko obvlada vse od štartanja, ustavljanja, zavijanja v levo in desno .... Seveda je ponosen tako, da hodi kar po zraku , he he. - anja je postala pridna paparica. zdaj rabi že po 10 minut da se naje, in je z obeh ... že nekajkrat se je zbudila spet ob 4h za papanje. Me ne moti, ker tisto spanje od 7-19h ni bilo ok, ker ni toliko pridobivala na teži. Bravo Matija za vožnjo brez pomožnih koleščkov!!! Bravo Anja za pridno papanje!!! Pa krasna sta - OBA, res prava srčka!!! IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Mi smo super, Julija končno drži glavico sama, se jo da za rokice dvignit iz ležečega v sedeči opložaj in sploh je ni treba držat -se sama prime za prste in tako močno drži, da se dvigne brez problema . Pa naglas se mi ej tudi 1x že nasmejala. Kako lepo . Drugače pa ful manj čeblja kot je, zdaj so v igri balončki in hudi slinjenje in seveda porivanje cele pesti v usta. Hura za Julijo!!! Kar se tiče smejanja naglas, pa vem, da ni lepšega! Pri nas so tudi trenutno balončki full "in"! Pa grgranje, seveda. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Punce, povejte mi prosim kako spucate noske vašim malčkom? Tit nima zamašenega, ampak ima velikokrat notri velike muce in ne vem kako čem mu jih ven spraviti....hvala! Jaz mu z fiziološko in aspiratorjem na vdih. IZVIRNO SPOROČILO: aleži Albumček imam s slikicami in si ga lahko ogledate moja dva škratka. Sara in Žiga sta prava cukrčka!!! IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 Veš kaj me znaima, koliko je stara Sara na tisti slikici, ko pase kravice? Taja jih sploh noče pasti, sicer na trebuhu rada leži, če pa jo dam tako na roke, je pa jok. Katy jaz Taia ne dam na rokice, jaz ga dam pač na trebušček in se sam dvigne z rokicami... no, zdaj se že sam obrača in res veliko dviguje, ampak prej sem pa pusila, da se je sam znajdel... je pa tudi kar pozno se začel dvigovat, ampak je pa ostale stvari delal zelo hitro in se zato nisem sekirala... vsak otrok je drugačen, nekateri kravic sploh nikoli ne pasejo, zato se ni za obremenjevat! IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Danes je anja čisto malo namočila rokico v moj pire na krožniku. Sem ji kar pustila, da je tisto polizala . ji je bilo kar všeč (meni tudi, danes mi pire je kar uspel) in je rokica kar v utih ostala . Prvo okušanje dobrot mamine kuhinje je tako že pofočkano! Bravo Anja ... in mami za dober pire, seveda! IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra Danes ima moj Liam rojstni dan, 2 leti. Rodil se je ob 4.10 zjutraj. Liam iskrene čestitke za tvoj drugi rojstni dan!!! Evo, pa sem, kot ponavadi, spet čez celo stran! Zdaj grem pa malo na sprehod, pa se javim še kasneje... Pridne bodite in javljajte se!!!
< Sporočilo je popravil lucalu -- 11.7.2008 9:20:23 >
|