tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Tane jaz sem zaradi vmesne krvavitve bila malo zmedena, ampak sem pa od ovulacije naprej in še danes vedno čutim kako se nekaj dogaja v jajčnikih. Ta občutek kar ni pojenjal in še vedno traja. Malo sem imela tudi vrtoglavice. Pa prsi me še vedno bolijo na otip. Skratka jaz svoje telo full čutim in ta ovulacija kar ni pojenjala. Nakar sem že mislila, da se pripravlja na M, pa na dan ko bi morala pridet M sem med sp. od. krvavela. Potem pa sem imela dva dni še po 1 kapljico krvi, nato 2 dni beli tok in nato še 1 kapljo krvavega izcedka. Naredila sem 3 različne teste in ecco, danes lahko potrdim, da sem srečka . Dali*, krasno,da je 100% potrjeno da si postala srečka , še enkrat iskrene čestitke in uživaj maksimalno. Drugače sem pa brala o tvojih znakih na 'tvoji' temi hvala, ker si mi še enkrat povedala, ti razumeš kako je, kajne...oh, ti znaki, ja tudi pri meni je bilo po O 4-5dni špikanja v jajčnikih, ponavadi me špika le 1 dan, pa tak občutek kot da bo prišla , sem še mojemu rekla, ko sem čutila ko mi je nekaj priteklo, če ni že , no potem je bil le beli tok, ampak od včeraj pa nobenih znakov več, tko, da bomo videli. Upam seveda na najboljše, da se vam pridružim pri marčevkah in upam tudi, da ne bom preveč razočarana če pride , ampak počakat bo treba še najmanj 10dni. pokica_, močno upam, da bo testek pokazal kot pri Dali*, pa zate tudi Sonček85, punce dajmo malo tele julijske procente zvišat. Tiki55, a ste bili kaj pridni ta mesec, hočemo pozitivne rezulate ta mesec.
< Sporočilo je popravil tane -- 11.7.2008 9:10:36 >
|