Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 10.7.2008 22:48:37
|
|
|
|
gruška
|
Heej, mi je prav žal, da nas danes ni blo... vidim, da ste se imele spet luštno Sem vas prišla u bistvu samo pozdravit, šibam dat cunje prat, pa spat A mi lahko katera pove, a lahko kje objavim tudi video posnetek, ne samo fotko? A se da tud pod geslom? NOČKO!!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 10.7.2008 22:59:56
|
|
|
|
barika
|
Tintin, debeluska, tanayya, oranza + nasi soncki sem prebrala naši sonosečki, pa sem samo pogledala, še dobro, da sem še 1x prebrala Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 10.7.2008 23:21:05
|
|
|
|
Tanayya29
|
kako luštne slikice,Dajica . Tudi jaz sem vesela,da sem končno spoznala še vaju . Hvala SCUbi za prevoz in spoznavanje Kranja .Super! Oranža hvala ,res!Taj je tako vesel in zadovoljen,res .Kr vriska notr,sploh,ko pritiska po tipkah. No,pa lahko noč!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 0:33:57
|
|
|
|
kanarka
|
Dober večer Jutri dobim že ključe, da stanovanje pripravim na selitev . Sem prav vesela in hkrati zaskrbljena, kako bom to izpeljala. Sej ta novo, je kao počiščeno in pripravljeno, ampak ne morem, da sama še vse 1x prečistim. Pa še vso posteljnino, posodo je treba preprat, ker je še vse zapakirano. Potem me pa čaka še čiščenje obstoječega stanovanja, s tem da že zdaj nič ne uspem čez dan narediti. Grem v posteljo nabirat moči. Lušne slikce iz Kr. En otroček tam mi ni jasen...se mi zdi tako velik v vozičku in ja res je, kako so si različni pri teh mesecih. Eni že pravi korenjaki, drugi še dojenčki. Nočko.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 7:00:20
|
|
|
|
ajtak
|
Dobro jutro Danes castim s kavico ker je tak lep soncek in ker moj mali se kar spi- od 20:45 sem pustila klucke not, zdej si pa kr zberte kera bo kako . Vceraj sta se kolegica in Hana ze vrnili domov. Pripravila sem jim eno presenecenje ob vrnitvi... vam pol fotko nalimam . Danes mamo en kup laufarije in nakupovanja, mamo jutri pri nas piknik za cca 40 ljudi, ker imata tast in tasca 30let poroke . Full lustne fotke iz Kr!! Dejmo se preden zacnemo delat enkrat probat vse dobit. Vsem zelim en lep dan!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 7:08:25
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Vceraj sta se kolegica in Hana ze vrnili domov. Pripravila sem jim eno presenecenje ob vrnitvi... vam pol fotko nalimam .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 7:53:53
|
|
|
|
scubadiver
|
Ajtak hvala za kavico . kakšno lepo presenečenje si pripravila hani in njeni mamici Super! In seveda super, da punci že prihajata domov!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 8:49:01
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Ajtak, hvala za kavo, sem zbrala belo kavo brez sladkorja , hujšam , mislim že vse življenje ! Full lepo presenečenje, kje si pa kupila tole štorkljo?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 9:03:13
|
|
|
|
Oranža
|
Dobro jutro Ajtak hvala, jst sem pa kr čaj vzela Kanarka super za stanovanje . A tvoj ti pa ne more nič priskočit na pomoč? Kaj pa kakšna prijateljica? A posteljnina tud paše zraven IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Lušne slikce iz Kr. En otroček tam mi ni jasen...se mi zdi tako velik v vozičku in ja res je, kako so si različni pri teh mesecih. Eni že pravi korenjaki, drugi še dojenčki. Ti sam povej kateri, pa ti bomo vse razložile Tanayya me veseli da Taj uživa , tista plošča s tipkami pa se tud sname, tko da ko ti bo presedla muzika ....... Šibam se je malček zbudil ......
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 9:29:04
|
|
|
|
potepinka
|
Jutro Oranža-Mark se zahvaljuje za čestitke Kanarka-Super za selitev,saj dela je zdej ogromno boste pa potem bolj uživali
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 9:41:20
|
|
|
|
scubadiver
|
Potepinka, že nekaj časa pozabim vprašati.. A si ti že dobila izvide? oprosti če sem spregledala in si že napisala, ker se mi zdi da je že kr dolgo od pregleda, tko da verjetno si že pisala...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 9:45:42
|
|
|
|
jooly
|
Kanarka... kar pogumno v boj Jaz se že celo življenje selim (mamo tako smolo s temi najemniškimi stanovanji ), tko da imam ponavadi še precej stvari še zapakiranih od prejšnje selitve, že mormo drugam Tud zdej se mi trenutno obeta neki podobnega, čeprav smo glih dobr preseljeni (4 mesece) in ful zadovoljni, sam mata pa lastnika ene medsebojne družinkse zaplete (beri: ločitev na vidiku), in bo gospa pač rabila stanovanje. Sploh ne upam razmišljat o novi selitvi, ampak očitno mi ne uide. Pa še precej sem vezana na okolico, ker sem Staša vpisala v šolo v Domžale in bi ga od nekje daleč težko vozila. Ah, sej bo...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 9:59:55
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Full lepo presenečenje, kje si pa kupila tole štorkljo? kupila?? jst sem jo NARDILA Seleshamer, mal spretne rokice in akrila pa skarje in to je to . joj jooly, a res, upam da se unadva pobotata in ostanete not, sploh ce vam je vsec. pomoje glih Timon kanarki ne gre v racun... ce ma Oranza na enih fotkah Kajo v rokah... (zdej pa povejte a prov ugibam al ne, ker Dajica ni dala nobenih podnapisov...).
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 10:04:03
|
|
|
|
kanarka
|
Jutro Ajtak, kako si pa ti nalimala to slikco? A tudi preko shrani.si? Res lepo presenečenje! Oranža, kako pa naj razložim ? Vedno je v vozičku na desni strani še z enim otročkom . Pa svetu body ima pa neke vzorčke gor. Jasno? Saro bi pa tukaj zaupala samo trem, pa je ena visoko noseča...mi je sicer sama rekla da jo bo vzela, ampak se sama komaj premika in je ne morem še z njo obremenjevat. Druga dela 2 službi, tretja pa ima pri sebi na obisku polno bajto ljudi. Moj pa ima zaenkrat res preveč dela, da še spat nima časa. Mogoče bo teta priletela...sva včeraj govorili.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 10:06:17
|
|
|
|
kanarka
|
O Jooly pol pa ti priskoč mal na pomoč, ko že maš prakso. Jst bom pa pol teb . Tamali dve bota pa v bazenčku ta čas, pa Kim bo Saro učila puzat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 10:42:25
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Oranža, kako pa naj razložim ? Vedno je v vozičku na desni strani še z enim otročkom . Pa svetu body ima pa neke vzorčke gor. Jasno? Po moje misliš Timona. Saj res deluje kot malček med dojenčki. Fotke so ful luštne, pa ful je super, ker vse poznam. Čeprav Tintin in Vasjo le po fotkah Mi smo imeli pa budnico 5:45 . Sem se 15 min še mučila uspavat jo, potem sem pa mojega brcnila iz postelje, da jo je šel previt in se igrat, potem mi jo je pa ob 7h prinesel nahranit in šel v službo. Pa se še vedno nisem čisto dobro sestavila skupaj. Upam, da je bila takšna budnica izjemoma... Jaz pa spet besno peglam, popoldne bom pa še besno pakirala. Ampak končno dopust!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 11:07:28
|
|
|
|
Tanayya29
|
Ojla! jooly joj,res zoprno s temi selitvami,taka je naša usoda s temi najemniškimi stanovanji,ane?Jaz tut čakam,da se naša spomni,da nam bo rekla....PRODAJAMO! Mi je že nekaj obljubljala v tej smeri,no,ampak sedaj ni nič od tega več omenila,bomo videli. kanarka,verjetno misliš Oranžinega Timona,pa verjetno samo tako zgleda,da je starejši. Debeluška jaz bi tudi sprejela delovno mesto,res bi ga,tudi meni se zdi250 zelo velik izkupiček. Sedaj grem pa malo kuhat .Danes bo kar kus kus in zelenjava.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 11:16:54
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Oranža, kako pa naj razložim ? Vedno je v vozičku na desni strani še z enim otročkom . Pa svetu body ima pa neke vzorčke gor. Jasno? Se mi je zdel da našo žabico misliš . ja naš pobč je kr velik fant, glede na to da sva zadnja''novembrčka''(8.12.07) , prav nič ne zostajava, ne po rasti ne po gibanju, se mi zdi Ajtak res je, jst imam Kajo v naročju, sva mogli sprobat kako se razumeva, sej veš kot tašča in snaha , pa nama je šlo zelo super .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 11:30:09
|
|
|
|
mama11
|
Še današnji jedilnik: zajtrk: dojenje malica: banana, sliva, nektarina, ribez + dojenje kosilo: koleraba, sladek krompir, bučke, polenta + dojenje malica: dojenje večerja: kašica 4 žita in linova s 5 vrstami sadja + dojenje Takole to izgleda pri nas. Še nobenega obroka nismo nadomestili, ampak pa zato ponoči že skoraj 3 tedne ne jemo več. Me pa malo skrbi, kako se bo "odstavljala" v naslednjih 3 mesecih, ko se vrnem v službo. Čeprav mi bo po eni strani ful težko, me pa po drugi skrbi, kaj če se ne bo, kako bomo potem. Na silo je pa ful ne bi rada. Se bom čez kakšen mesec zasekirala, zaenkrat sem še zadovoljna, ker GH vedno več in več poje.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 11:37:19
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Takole to izgleda pri nas. Še nobenega obroka nismo nadomestili, ampak pa zato ponoči že skoraj 3 tedne ne jemo več. Me pa malo skrbi, kako se bo "odstavljala" v naslednjih 3 mesecih, ko se vrnem v službo. Čeprav mi bo po eni strani ful težko, me pa po drugi skrbi, kaj če se ne bo, kako bomo potem. Na silo je pa ful ne bi rada. Se bom čez kakšen mesec zasekirala, zaenkrat sem še zadovoljna, ker GH vedno več in več poje. A si morda razmišljala o skrajšanem delavniku? Če pa imaš službo blizu, pa ti jo lahko pripeljejo tja in jo kar tam podojiš. To je namreč tvoja pravica!! Drugače pa počasi pa bo šlo boš videla Neki mi povejte: Avokado, ga katera daje? Ga uporabljate kot zelenjavo ali kot sadež?
< Sporočilo je popravil Oranža -- 11.7.2008 11:38:41 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 11:49:11
|
|
|
|
mama11
|
Ja, v bistvu sem razmišljala o skrajšanem delavniku, 5-6 ur, pa še 1 uro vožnje prištejem (tja in nazaj). Ampak je spet vsaj en, če ne 2 obroka vmes. Tja mi je pa ne morejo prepeljevat. Čuvala jo bo tašča, ki ne vozi... pa tudi sicer se mi zdi za otroka matranje vsak dan vozit. Kot sem rekla... se bom čez en mesec začela sekirat, če bo kazala nezmanjšan interes za dojenje. Avokado sem ji dala, v zelenjavni in v sadni kašici. Sadno sem ji delala v kombinaciji avokado hruška, pa še malo mleka in sveže vanilije sem dala noter, da je bil v bistvu frape. V zelenjavni je bil pa zraven korenček in polenta. Ga bom v bližnji prihodnosti spet poskusila, ampak v koščkih. Jo zdaj poskušam navadit žvečit, zaenkrat smo testirali nektarino in slivo... edina težava je, da preveč odgrizne, povalja v ustih in izpljune, ker ne more pogoltnit.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 12:38:49
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Ja, v bistvu sem razmišljala o skrajšanem delavniku, 5-6 ur, pa še 1 uro vožnje prištejem (tja in nazaj). Ampak je spet vsaj en, če ne 2 obroka vmes. Tja mi je pa ne morejo prepeljevat. Čuvala jo bo tašča, ki ne vozi... pa tudi sicer se mi zdi za otroka matranje vsak dan vozit. Kot sem rekla... se bom čez en mesec začela sekirat, če bo kazala nezmanjšan interes za dojenje. Do takrat ko boš šla v službo se bo vse uredilo, boš videla, zdej rabijo dojenje tud mal bolj zarad vročine, boš videla da bo septembra in oktobra čist druga pesem Če imaš pa blizu službo je blo pa mišljen tko max. km stran od doma, ne 1 uro vožnje Mi2 sva pa danes poskusila bio sadno skutico od spara in je zmazal polovico, kakal, sva se previla in zmazal še drugo polovico Upam da ne bo kake reakcije Za kosilo mu bom pa pripravila kuskus in zelenjavo - kopiram Tanayyo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 13:54:37
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Neki mi povejte: Avokado, ga katera daje? Ga uporabljate kot zelenjavo ali kot sadež? Jaz sem ga dala že parkrat.. Sej kej dost več kot da ga daš takega kot je, ne moreš z njim počet, tko da ne razumem dobr kaj misliš vprašat. jaz sem ga dala parkrat samega, spaštanega, dvakrat pa sem ga zmešala z jabolkom. Oboje je imela lana ful rada..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 14:35:41
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža sva mogli sprobat kako se razumeva, sej veš kot tašča in snaha , pa nama je šlo zelo super . Še dobro, da Kaja še ne govori TinTin, kako pa si potem ti opravila s taščo?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 14:40:41
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Neki mi povejte: Avokado, ga katera daje? Ga uporabljate kot zelenjavo ali kot sadež? Jaz sem ga dala že parkrat.. Sej kej dost več kot da ga daš takega kot je, ne moreš z njim počet, tko da ne razumem dobr kaj misliš vprašat. jaz sem ga dala parkrat samega, spaštanega, dvakrat pa sem ga zmešala z jabolkom. Oboje je imela lana ful rada.. Ja ravno to me je zanimal a veš, nekateri ga striktno uporabljajo kot zelenjavo, torej ga tud prekuhavajo al pa ga dajejo na razne solate in tko....nekateri pa pač zgolj kot sadež...meni osebno ni bogvekaj zato pa sprašujem..... Moj otroče ima pa črnico na komolcu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?