|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
10.7.2008 9:29:43   
vianne
Jaz pa zaenkrat ponoči še nič ne vstajam. Ima pa tudi moj miško določene ure kdaj brca.
Lupinico bom pa tudi jaz pritrjevala s pasovi. Sprva sem mislila, da bom imela isofix pa sem se sedaj premislila, ker sem naročila tudi eno bolj poceni lupinico kar pri neckermannu. Komaj čakam da dobim paket. Sem sanjala danes ponoči, da me je mama poklicala in mi sporočila, da od neckermanna paket so pa kar k njim dostavili user posted image . Hkrati sem naročila tudi 4 bodije z dolgimi rokavi na preklop in spalno vrečo v rumeni barvi z režo za varnostni pas...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
10.7.2008 9:37:59   
jolly123
Ko boš dobila paket, daj sporoči kakšna jekaj lupinica, sem si tudi jaz to ogledovala. Pa tista spalna vreča mi je tudi všeč user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
10.7.2008 9:38:49   
Tejčika29
Ste pa zgodnje punce - pridne user posted image !

Jaz sem ležalnik že dobila (oz. sposodila). Je moder od Disneya, meni je cartkan. Kolegice so ležalnike ful uporabljale čez dan, poleg vozička. Dojenček mora namreč prvih 6 mesecev skoraj ravno ležati, zato lupinice (jajčke) niso primerne (hrbet je preveč zvit), razen za prenašanje, prevažanje v avtu ali kak hiter shopping.

V ležalniku pa lahko leži v stanovanju ali zunaj, ker lahko ležalnik postaviš praktično vsepovsod. Vem da ima Baby center večkrat kakšne akcije in so ceneje, tudi na bolhi je nekaj ponudbe.

Zgolj moje skromno mnenje...

Lepo se imejte!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
10.7.2008 9:44:53   
afnica mala
A potem ne sme biti dlje časa v lupinici? Potem bomo pa morali nabavit. user posted image  Bom vsaj za nekaj hodila po trgovinah.

jolly- saj ob 5h grem jaz tudi drugič, če grem pa pozno spat je pa potem to prvič.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
10.7.2008 9:51:33   
watershine
mbd0411  ja hojica je ja.... hodalica je bla ko sem jo jaz uporabljala... no na to opcijo res nisem pomislila... da jo moraš toliko prilagoditi... hm ne vem... bom še razmislila! vsekakor pa hvala za odgovor!

vianne tut mi je nimamo namena kupiti že zdaj user posted image vem da je še ne rabim. ja te ležalniki so kr fajn, ampak jz mislim da ga ne bom potrebovala ko sem zunaj ga mam lahko v vozičku-košarici (v lupinci ga tako ni priporočljivo preveč met)

še pred vsem tem je potrebno razmislit o previjalni mizici in postelci.... uf še najmanj 2 diplome v tako kratkem času user posted image

drugače pa danes kaže da ne bo preveč vroče... idealno za pospravljanje!! če me le ne bo kaj preveč bolelo... včeraj me je okoli jajčnikov nekaj stiskalo... tak čuden občutek kot da bi se mi user posted image usedel na desni jajčnik in v določenem položaju me je bolelo ko sem se obrnila ali pa samo noge stegnila ali pokrčila pa me je nehalo boleti... a se tut vm to dogaja? bolečina ni neznosna ampak naprijetna... sem razmišljala da je tako ker ga ful nizko nosim... je to možno? se kateri sanja?

nč lepo se mejte in fajn izkoristite dan!

< Sporočilo je popravil watershine -- 10.7.2008 9:52:10 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
10.7.2008 10:10:00   
mbd0411
Živjo,W.... tudi meni se to dogaja in mislim včasih,da bodo noge kar ven pogledale.Sicer sem pri prejšnjem pregledu res imela nogice še spodaj in glavico zgoraj,a se tako prestavlja,da verjetno že ima drugi položaj.Sploh zvečer imam čuden občutek,da je mali čisto spidaj in,ko si držim trebuh gor je občutek boljši.Morda pa res nosim nizko.Kilogramčki pa še kar stojijo.Do zdaj sem počasi pridobila 4 kg.
Danes bi morala imeti pregled in 3D uz,pa sem si prestavila in imam zdaj 16.7.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
10.7.2008 10:17:00   
janja 27
ojla
ste pa zgodnje za vstajat midve s tamalo spive do 9 huser posted image uhhhh...do septembra potem gre nazaj  v vrtec sem mi zdi da malce pogreša sovrstnike.....se je mene že naveličala pri igračkanju..no sej potem hvala bogu je blizu nona in nono in dva bratranca...

glede lupinice in ležalnika jaz imam oboje in moja je bila samo prvei mesece malo  v ležalniku, ga nisem imela kam dat ker na pult v kuhiniji mi definitivno ni šel, mizo ne vidim k jo mam skrito za šankom tko da je bila potem kr v lupinici in ji prav nič ne manjka....jaz sem imela zibko kar v dnevni na začetku itak sam spijo tko da je ležala v posteljici k je bila budna pa smo se igrale na kavču in itak jo mal imaš po rokah....če pa je bila budna in sem mogla na wc sem jo pustila kar med tidto blazino za dojenje je super okoli in naokoli je založena z njo itak sem jo imela na kavču kjer sem dojila čez dan ( ponoči v postelji) ma itak boste že videle kako boste prakticirale ležalnik je pa lahko prav uporabna stvarca saj pri mojih kolegicah sem videla sej ga bom jaz tud mogoče sedaj več uporabljala k mam še enga škrata tukaj sam tko ležalnik na tleh se mi tisti čas ni zdel lih good...s kavča pa lahko pade...
imela sem tud stajco pa so noter stale samo igrače če ne drugo je bila nekaj časa idealna za igrače pospravljatuser posted image user posted image pać naša ni hotela bit not mogoče par minut k ji je bla kaka igarča zanimiva drugače pa je bla rajš zunaj je dobila za darilo  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166499     in sem jo imela kr na tleh.

sem jo pa imela tud v hojici not sem jo dala pri 8 mesecih in se strinjam s tem kar je napisla mdb0411 zadeva je superca sicer je pa do uporabe tega đe veliko časa ne..
mene tud mal panika počasi  daje sem v 27 tednu ja punce še dobre tri mesece počai za vse mogoče pa katero že kaj prej preseneti....tiste k ste v drugo al tretje noseče kako je potekal vaš prod jaz nisem imela velik problemov v treh urah je bila manca zunaj kr nisem še niti dojemala kaj dogaja, je pa res kot je rekla moja kolegica da je v prvo šla vesela v porodnišnico v drugo pa prestrašena k je točno vedela kaj jo čaka in z mano je istouser posted image user posted image
jaz grem zaenkrat na wc enkrat tam okoli 1 h al pa 2 h sam proti koncu boste itak vse non stop pokonc al ne boste mogle več spat ker vam bo vse napoti pa tud obiski wc ja bodo bolj pogosti ker bo user posted image pritiskal na mehur
moja tamala se je dojila dvakratna noč do 4 meseca okoli 2 pa okoli 5 h smo pa spale do 9 h ker sedaj to ne bo več mogoče k mam manco poleg pa še v vrtec jo bo treba verjetno kdaj peljat
vianne ti pišem na zs da se zmenive za drug teden
papa

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
10.7.2008 10:24:30   
sarcy21

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

A potem ne sme biti dlje časa v lupinici? Potem bomo pa morali nabavit. user posted image  Bom vsaj za nekaj hodila po trgovinah.

jolly- saj ob 5h grem jaz tudi drugič, če grem pa pozno spat je pa potem to prvič.

Ne sme biti več kot 3 ure v lupinici baje, mi smo kupili ležalnik Fisher Price kick and play

slikca

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
10.7.2008 11:09:43   
Tejčika29
Sarcy - imaš prav glede lupinice, čim manj ležanja v njej. Je pa res, da če greste na daljšo pot z avtom pa je treba večkrat pavzo nardit in dvignit otroka z lupinice, da se raztegne in tudi gre.

WC - jaz grem 1x na noč, največkrat pa zdržim do jutra.

Jaz hojice ne bom imela, stajico pa, ker jo bom najverjetneje dobila. Všeč mi je tudi ta igralni center, čeprav tako stvar velikokrat dobiš za darilo in ne bomo kupovali nič kaj veliko v naprej, da se potem ne bo podvajalo. Sicer pa je najbolje reči, da ti prinesejo plenice, ker teh pa nikoli ni dovolj user posted image !

A se bo katera odločila za pralne pleničke, ali boste vse uporabljale za enkratno uporabo? Jaz sem se pri kolegici prepričala, da je enkratna uporaba najbolj praktična, čeprav sem se prvo ogrevala za pralne.  Pa palček zavijalček moram kupiti, ker potem res ni nobenega smradu v stanovanju in ne rabim kar naprej smeti ven nosit.

Joj, kolk bo te krame user posted image  na koncu?? Bomo že... 

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
10.7.2008 11:12:45   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ko boš dobila paket, daj sporoči kakšna jekaj lupinica, sem si tudi jaz to ogledovala. Pa tista spalna vreča mi je tudi všeč user posted image

Zmenjeno!!! user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
10.7.2008 11:15:06   
*talcy*
ojla pupe ... vidim da ste kar pridne ... ja no se bom kar pridružila temi ... glede lupinice več kot 2 uri na dan naj ne bi bil user posted image  noter ... to so nam povedali v šoli za starše zato ker je tako stisnjen noter da dihala nimajo proste poti ... če že rabite dalj časa zavite eno tetra plenico v klobčič in jo podložite pod ritko oz.hrbet user posted image  da bo lažje dihal ...tako so nam rekli ... to vidim pri prijateljici ki je rodila 4 mesece nazaj  in bogi user posted image  je res prav stisnjen not v tisto košarco ... zamislite si ve kako bi blo da bi dolgo časa ležale vse sključene noter .... user posted image  ....
glede tega otroškega ležalnika pa mi prijateljica svetuje naj ga kupim ..je rekla da je to res ful dobra stvarca .... od nje user posted image  je tko priden noter da to ni za verjet ... no svetovala mi je da kar naj si jo kupim ....
uf sem nakladala a?
punce glede na to da imamo samo še 3 mesece do poroda kakšni so kaj občutki ??? jaz pojma nimam kako bom rodila ker me je strah kot psa user posted image user posted image  ... tako sem boječa da to ni res .. če se samo spomnim na porod...ojej .... kako pa kaj zvami glede tega???
bodte pridne držite se v senci in uživajte ... mi gremo jutri za viken na morje ...jupiiiii .......user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
10.7.2008 11:18:41   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

A se bo katera odločila za pralne pleničke, ali boste vse uporabljale za enkratno uporabo? Jaz sem se pri kolegici prepričala, da je enkratna uporaba najbolj praktična, čeprav sem se prvo ogrevala za pralne. 

Jaz sem bila sprva prepričana, da bom kupila pralne plenice vendar je prevelik strošek od enkrat. Odločila sem se, da bom uporabljala pelnice za enkratno uporabo in sicer Moltex ali Alana, ki naj bi bile bolj "bio" varianta in res verjetno je bolj praktično sploh pri prvem otroku ko nisi še vtečen... Se jih dobi pa v DM-ju in verjetno tudi kje drugje. Moram pogledati kako je z Mullerjem saj baje, da so tu plenice in ostale stvari boljše kvalitete. Mi je žal ker Mullerja ni v bližini našega kraja. Najbližje mi je Koper ali Ljubljana.

Neposredna povezava do sporočila: 3587
10.7.2008 11:23:03   
vianne
talcy mene je bilo sprava poroda zeeeeloooo strah, sedaj pa me je vedno manj. Skoraj že nič. Če rodijo v "đungli" same bom pa tudi jaz obkrožena z bolniško ekipo itd. Sem se pa odločila, da ne bom prakticirala epiduralne le pozanimati se še moram glede ultive če bo potrebna. Baje, da je sedaj možnosti izbire tudi ta varianta, ki mi je bolj všeč kot epidralna.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
10.7.2008 11:27:30   
*talcy*
vianne ...  ma mene kljub temu da me je fulll strah pa mislim da bom kar speljala naravni porod če bo le možno .... pri men je bilo pa bolj na začetku user posted image  prisotno manj strahu sem si rekla ah bo že ma zdaj ko se bliža ... ajej ... ja glede tega itak imaš prav da rodijo tud brez kakršnekoli pomoči ma mene je bolj strah te bolečina ... mislim kompliciram u nulo a ne ?? user posted image user posted image user posted image  ... saj pravjo da ko ti dajo sončka na trebuščka da je vse pozabljeno tako da rečmo da bom preživela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
10.7.2008 12:01:45   
watershine
uf mene je tut strah... sploh nočem kej preveč razmišljat o tem ker bolj kot bom razmišljala bolj se bom bala... bojim se pa samo zato ker mam tako nizek prag bolečine da joj... (več kot prehlada, zvitega gležnja-tu sem že umirala na obroke in žulja niti ne poznam....) joj groza... ampak bomo probal spelat user posted image (samo dvomim da mi bo uspelo brez kakih "dodatkov" proti bolečinam-a to moraš kej rečt al ti sami dajo če vidijo da ful trpiš?????)

jst sm z pospravljenjem že končala (od kar sem doma odkrivam čare sprotnega pospravljanja-božansko... 5krat manj dela kot prej ko se je use na kupu nabralo pa sem cel dan samo drgnila) tko da gremo kuhat!

papa

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
10.7.2008 12:38:32   
stunfek
lep pozdrav!

pregled je bil bp. dojencek se je zdaj obrnil z glavo navzdol in upam, da tako tudi ostane :) izmeril mi je tudi maternicni vrat in rekel, da grem lahko tudi pesaka v indijo in ne le z letalom, saj je moj MV zaprt in dolg 6 cm...hehehe. Skratka vse v najlepsem redu.

jaz imam tudi ze lupinico in sicer od chicco, ki ima za novorojencka posebno podlogo, ki je pod ritko ful debela, da je potem v lupinici prakticno naravnost in nic kaj prevec skljucen. se mi zdi super.

jaz pa od neckermanna cakam modercke :) jih je soseda ful pohvalila in sem se tudi jaz odlocila za nakup...govorim o moderckih za dojenje.

no, se se beremo...danes smo izredno pridne klepetulje :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 3591
10.7.2008 13:07:13   
Barbara33
Mene je bilo pa bolj na začetku strah poroda - zdaj sem se uspela nekako prepričati, da bom med tistimi srečnicami, ki bomo opravile v eni urci vse - od popadkov na 5 min do sončice v naročjuuser posted image  - kako bo pa v resnici, pa poročam ...

Drugače sem pa full vesela tehle naših pogovorov - jaz imam namreč le eno sodelavko in prijateljico, ki ima malega nečaka in mi lahko sem ter tja kaj pove o otročkih, sicer pa nimam nobene prijateljice, sodelavke ali znanke, ki bi že imele otročke in sem zato, kar malo prikrajšana za kakšne nasvete  - tako mi na primer vaša priporočila za ležalnike, koške za plenice in podobno zelo prav pridejo. Pa še kakšna kaj najde, kar je uporabno, pa se sama niti nebi spomnila kupiti.

Kar se tiče pleničk pa sem razmišljala, da bi malo kombinirala - ko bova doma, bi imela klasične (ki so bolj prijazne koži), za ven pa tiste za enkratno uporabo. Tako si zamišljam v teoriji, kako pa bo, bo pa bolj praksa pokazala, verjetno.

Drugače se pa nikakor ne morem odločiti, kako bi pobarvala in "okrasila" stene v sobici naše user posted image  - tako da, če ima kakšna že pripravljeno in bi jo delila z nami, bi bila zelo vesela kakšne slikice, ki bi mi bila v pomoč pri idejah...

Lepo bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 3592
10.7.2008 13:13:47   
Tejčika29
Tudi jaz sem bojim poroda, normalno, sploh ker ne vem kaj me čaka in kakšna stopnja bolečin bo za prestat. Na ogledu porodnišnice je babica povedala, da je treba za ultivo rečt takoj ko prideš noter, da potem pokličejo osebo, ki to dela, ker ni kar vedno tam. Sicer pa dobiš doze proti bolečinam, ampak je seveda omejeno. Razložila je, da si potem nekako sam doziraš ob popadku in ko ta popusti, nehaš dozirat in tako naprej. Čeprav je bila praksa pri kolegici drugačna, in sicer je dobila dozo proti bolečinam 2x od babice in si ni sama dozirala. Sama je rekla da je prvič prehitro prosila in dobila, ker bi kasneje bolj potrebovala,... Saj ne veš kako bo v naprej, ane? Jaz ultive ne bom vzela, sredstvom za lajšanje bolečin pa se ne bom odrekla. Baje da ne škodijo user posted image , čeprav nikoli ne veš, eno tolažbo pa le imamo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
10.7.2008 13:31:08   
janja 27
ojla

da se še malo pridružim...user posted image user posted image
k sem bla z manco noseča sem si celo nosečnost govorila da jaz bom rodila z epiduralno al pa s carskim ker mam prag bolečine fullll nizek....potem sem mojmu prinesla papirje od epiduralne in je on veselo bral in na koncu znorel da ma preveč stranskih učinkov in bal bla bla, jaz seveda mu nisem ostala dolžna pa naj gre on rodit pol...nov v glavnem tolk sem komplicirala in na koncu rodila brez problemovuser posted image user posted image user posted image joj upam da bo sedaj tud tko...dali so mi proti bolečinam v kri neki ti mende dajo jaz sem potem celo mal spala...user posted image user posted image joj pr meni je šlo vse tko hitro... itak pa da me je v prvo bilo mal strah sedaj me je pa še majčken več k vem kaj me čaka user posted image user posted image user posted image v glavnem ven gre tko al tko....
glede plenic jaz sem uprabaljala pampers od začetka sem neki menjavala vmes pa mi niso bile nobene všeč...tko da jaz sem definitivno za pleničke za enkratno uporabo je pa res da sem previjala na dve do tri ure razen ponoči...jo nisem povijala nikoli ponoči....pa tud ni nikoli ni prepuščalo kaj....palček zavijalček je pa dobra ideja  jaz ga imam in resnično nič ne smrdi edino tiste kasete so mal drage sedaj ne vem kako je s tistim koškom k ne uporabljaš kaset ampak vrečko..jaz itak imam palčka tko da bom kupila kasete...
se pa punce res nabere en kupec stavri potem k gledaš kaj vse potrebuješuser posted image user posted image
stunfek lepo da je vse ok s tvojim škratom upam da se res ne odpraviš peš v indijouser posted image user posted image mende bo dolgauser posted image user posted image če maš čas napiši kaj kako si ti tam dol rodila...vam bom tud jaz napisala celotno zgodbico mogoče zvečer k bo šla tamala spat..sedaj pa šibam igrače pospravljat (user posted image user posted image boste videle kolk šare bo šele z igračamiuser posted image user posted image )

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3594
10.7.2008 14:32:14   
freha
Hej hej! na hitro sem vas preletela in vidim da se pogovarjate o nabavi opreme za naše user posted image . Mi ta glavnih stvari še vedno nimamo, za posteljico in previjalno nama je najbolj všeč od Lip Poljčane. Klicala sem na firmo pa nimajo industrijske prodaje, a mogoče katera ve kje se da njihovo pohištvo kupit najugodneje? Glede vozička pa se še nisva odločila ker imava trenutno več dela s selitvijo, ampak nama je všeč Pegperego skate, g aje katera že nabavla in če veste kje je najceneje (sem videla da ima soncek.si ugodne cene).
Bye bye 

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
10.7.2008 15:05:10   
jana84
Lep pozdravček tudi od naju dveh! Danes smo bili na pregledu in je vse super. Najprej me je gin. pregledala, in je ugotovila, da sem še vedno super zaprta. Potem pa je naročila sestri naj posluša srčka. In glej ga zlomka, ni in ni ga mogla najti, cel trebuh mi je prešarila s tisto stvaro, pa mal pritiskala trebuh, naš nagajivček pa še kar nič. No potem je stopla G zraven in tud njej se je naš nagajivček/nagajivka izmikal/a...Ko je ravno dobila tak bolj pridušen zvok utripa, se je naš user posted image  obrnil proč in še malo pobrcal, češ "kaj me zdaj budite", saj je bila ura komaj 9h zjutraj. No in potem smo šli na UZ, ker ni hotel pokazat kako mu bije srček. No, tam pa ni bilo problema ga dobit. Sem rekla, da bo sto procentno fotomodel/fotomodelka, ker se hoče kazati na kameri (beri UZ). No, ko je ravno že srček z UZ poslušala, smo še pogledali kako kaj izgleda. Je prav simpatičen, zdaj je res videti že vse: mjacen nosek, ustka, očke...Rokice in nogice...No, drugače lega našega nagajivca je odlična, leži visoko, tudi posteljica je visoko, tako da je vse fino faj. Plodovnica je tudi brez pripomb...
No, ko smo to opravili pa naprej: so nama dali injekcijo ker sem Rh-. In ker je epruvetko ravno iz hladilnika vzela, je rekla, da naj ta čas ko se malce greje, poslušamo še srčka od našega dojenčka na CTG-ju...In tam pa se ni več skrival...Očitno je res potreboval, da ga vidimo!!! Pozer/pozerka...

Naslednji pregled imam 7.8.08, takrat grem ponovno v laboratorij, za toksoplazmozo in hepatitis...

No, ko se ravno pogovarjate od opreme za naše navihančke.
Midva sva imela že izbran voziček (Pikolo) in sva bila stoprocentna da ga bova kupila. No potem pa nama je svakinja rekla, da ni ravno najboljši, da njej, ki ga ima in ga sedaj malo uporablja, deluje tak švoh. Pol pa je še danes sestra rekla, da njena kolegica tudi nima ravno najboljših izkušenj z njim, saj je vozičku odpadlo kolo še preden so ga sploh začeli uporabljati...in da tudi njej deluje bolj švoh...
Tako da sedaj smo spet na začetku: kakšen voziček kupit!!!
In sem malo gledala po ebay-u in zbrskala voziček od firme TAKO, model City Voyager...In se mi kar dopade...Sam kaj ko se ga pri nas ne da dobit...user posted image . Bomo še malce pogledali kako in kaj stvar stoji in če se bova kljub vsemu odločila zanj, ga bomo kar prek e-baya kupli... Saj ne more bi tako težko, kaj ne?
No, ampak potem se nama spet pojavi problem: pri izbranem vozičku je bila zraven tudi lupinica, tukaj pa je ni. Torej bomo verjetno vzeli lupinico od države (Maxi Cosi)...

No, naj bo dovolj do naslednjič ko pridem spet v civilizacijo (naslednji teden, v torek ali sredo, ko imam zobozdravnika!).

Lepo se imejte in veliko klepetajte...Sam kaj ko jaz ko pridem do računalnika nimam toliko časa da bi prebrala kaj vse čvekate...
Pozdravite tudi svoje user posted image  in seveda njihove očke!!! Da jih ne zapostavljamo!
Zdaj pa grem kosilo skuhat, ker mi že prav kruli po želodčkuuser posted image

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
10.7.2008 23:14:28   
sarcy21
Uf komaj sem vas našla, ugotovila sem da sem zadnjič pozabila napisati kdaj imam naslednji pregled, torej laboratorij imam 29.7 pregled pa 30.7

joj sedaj pa je tudi mene vedno bolj skrbi glede poroda, sploh sedaj ker je kar baby boom vsak dan vsaj 20 porodov, prejšni vikend jih je bilo 56 v 48 urah hm zlo veliko

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
11.7.2008 6:01:53   
*talcy*
ojla punce .. no da se jaz malo pohvalim .. včeraj sva pa z mojim šla v baby pulman v italiji in rezervirala hight trech-baby confort voziček ... sva se odločevala med jane-slalom in tem pa nam je možakar noter primerjal te dva vozička pa je veliko bolj praktičen ta kot jane ... pa še 75E bolj poceni se pravi 625 E user posted image  ....je reku tipo da jih je v treh mesecih v slovenijo prodal 500kom ... pa sva kar tega rezervirala in ga greva iskat konec avgusta ... mi je prav odleglo ker pri nas je baje čakalna doba do treh mesecev za voziček če ni barve .... pa še vse je bolj drago .....
drugač vidim da ste ok ...... znami tudi zdaj šibamo pa na morje za vikend user posted image  

uževajte....

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
11.7.2008 8:25:51   
coccinella
Pozdravljene vse user posted image !

Kako ste? No pa je zadnji delavni dan v tednu in čez nekaj ur se bo začel vikend user posted image user posted image .

Pri nama ni nobenih sprememb, otročiček se lepo razvija, pregled imam šele naslednji mesec user posted image , ampak saj bo. Sem pa bila v sredo v laboratoriju in izvidi so mi pokazali le, da imam malo premalo železa v krvi, baje da je to za to obdobje nekako normalonouser posted image , pa sladkor imam na meji, tako pazljivost glede sladkih stvari ne bo odveč. user posted image

Drugače me pa zanima, ali je katera premišljevala o shranitvi izvornih celic po porodu? Kaj menite o tem?

V soboto grem pa malo pogledat na Lent, ker je zadnji dan.

Lep današnji dan vam želim in še lepši vikend.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
11.7.2008 8:46:51   
sarcy21
Jaz bom naše dala v tisto javno banko celic, imam že papirje doma, samo poslati jih še morm nazaj. 

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?