jana84
|
Lep pozdravček tudi od naju dveh! Danes smo bili na pregledu in je vse super. Najprej me je gin. pregledala, in je ugotovila, da sem še vedno super zaprta. Potem pa je naročila sestri naj posluša srčka. In glej ga zlomka, ni in ni ga mogla najti, cel trebuh mi je prešarila s tisto stvaro, pa mal pritiskala trebuh, naš nagajivček pa še kar nič. No potem je stopla G zraven in tud njej se je naš nagajivček/nagajivka izmikal/a...Ko je ravno dobila tak bolj pridušen zvok utripa, se je naš obrnil proč in še malo pobrcal, češ "kaj me zdaj budite", saj je bila ura komaj 9h zjutraj. No in potem smo šli na UZ, ker ni hotel pokazat kako mu bije srček. No, tam pa ni bilo problema ga dobit. Sem rekla, da bo sto procentno fotomodel/fotomodelka, ker se hoče kazati na kameri (beri UZ). No, ko je ravno že srček z UZ poslušala, smo še pogledali kako kaj izgleda. Je prav simpatičen, zdaj je res videti že vse: mjacen nosek, ustka, očke...Rokice in nogice...No, drugače lega našega nagajivca je odlična, leži visoko, tudi posteljica je visoko, tako da je vse fino faj. Plodovnica je tudi brez pripomb... No, ko smo to opravili pa naprej: so nama dali injekcijo ker sem Rh-. In ker je epruvetko ravno iz hladilnika vzela, je rekla, da naj ta čas ko se malce greje, poslušamo še srčka od našega dojenčka na CTG-ju...In tam pa se ni več skrival...Očitno je res potreboval, da ga vidimo!!! Pozer/pozerka... Naslednji pregled imam 7.8.08, takrat grem ponovno v laboratorij, za toksoplazmozo in hepatitis... No, ko se ravno pogovarjate od opreme za naše navihančke. Midva sva imela že izbran voziček (Pikolo) in sva bila stoprocentna da ga bova kupila. No potem pa nama je svakinja rekla, da ni ravno najboljši, da njej, ki ga ima in ga sedaj malo uporablja, deluje tak švoh. Pol pa je še danes sestra rekla, da njena kolegica tudi nima ravno najboljših izkušenj z njim, saj je vozičku odpadlo kolo še preden so ga sploh začeli uporabljati...in da tudi njej deluje bolj švoh... Tako da sedaj smo spet na začetku: kakšen voziček kupit!!! In sem malo gledala po ebay-u in zbrskala voziček od firme TAKO, model City Voyager...In se mi kar dopade...Sam kaj ko se ga pri nas ne da dobit... . Bomo še malce pogledali kako in kaj stvar stoji in če se bova kljub vsemu odločila zanj, ga bomo kar prek e-baya kupli... Saj ne more bi tako težko, kaj ne? No, ampak potem se nama spet pojavi problem: pri izbranem vozičku je bila zraven tudi lupinica, tukaj pa je ni. Torej bomo verjetno vzeli lupinico od države (Maxi Cosi)... No, naj bo dovolj do naslednjič ko pridem spet v civilizacijo (naslednji teden, v torek ali sredo, ko imam zobozdravnika!). Lepo se imejte in veliko klepetajte...Sam kaj ko jaz ko pridem do računalnika nimam toliko časa da bi prebrala kaj vse čvekate... Pozdravite tudi svoje in seveda njihove očke!!! Da jih ne zapostavljamo! Zdaj pa grem kosilo skuhat, ker mi že prav kruli po želodčku
|