Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 20:52:47
|
|
|
|
anikabd
|
klarazan, oprosti, ampak kakšna ginekologinja pa je to To je pa res neodgovorno od nje. Pa babice ni bilo zraven na UZ? Kdaj imaš pa PDP?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 21:11:08
|
|
|
|
klarazan
|
anikabd, k tej G hodim že 11 let, pa nikoli nisem imela pripomb čez njo, zadnji mesec in pol pa se mi zdi mal čudna, ne vem a so jo začela leta dajat al kaj , UZ mi dela vedno sama, nikoli ni prisotna niti sestra, ker ima ambulanto v ZD ne v P.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 21:11:54
|
|
|
|
klarazan
|
aja, pozabla sem PDP imam 14.07.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 21:15:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 21:25:53
|
|
|
|
maja24
|
Pa kje ste vse,se pa res vidi da so glavne čveke že rodile
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 21:31:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 21:34:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 21:34:36
|
|
|
|
lex
|
glugluglu a maš recept za ta expres porod? jocika to je bil glugluglujin 3 porod Meni je pa prej neki ven priteklo, pa sva že mislila, da bova mogla šibat, sedaj se je vse umirilo, nobenih popadkov ni, nobenega izcedka več, tamala ima pa gimnastiko not. Ja nič še bomo čakali............
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 21:36:45
|
|
|
|
lindy
|
SM10 z mano ni nič novga, se je vse umiril, zgleda da je blo kej od hrane, no pa sej mam še 11 dni časa, še zmeri nisem vse postorila, si vsak dan rečem sej bom jutr, pol me bo pa Manca prehitela pa bojo mogl drugi namesto mene delat!
< Sporočilo je popravil lindy -- 8.7.2008 21:37:07 >
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 21:37:21
|
|
|
|
lex
|
hruška pridi čez Kope po mene, potem te pa jaz kar tam nazaj peljem v P, pa skup rodima Ja menda jih je včeraj 6 rodilo, prejšnji dan pa 10. Ko sem jaz prejšnja 2 rodila, je bilo pri Alini ogromno ko se jih je 5 rodilo, pri Aleksu pa 2
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 21:43:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 21:45:58
|
|
|
|
lex
|
moja G je sestro poklicala not samo takrat ko so pozirali ali pa je sestra prinesla izvid od urina not, drugače sva bili sami
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 21:46:58
|
|
|
|
maja24
|
Eno vprašanje mam: kolk časa po porodu moraš uporabljat vložke Vir predn prešaltaš na normalne vložke,a je to odvisno kolk karvaviš a jih morš genav 6t uporabljat? Pa še to,kaj vse boste dale v torbo za porodnišnico,ker jest nimam še nč spakiran in zgleda da bom ta zadne minute prpravlala ,tko kot ponavadi. Moja G je tut v ZD,pa sestra ni nikol bla zravn na pregledu edin kar je naredla da mi je pritisk zmerla pa zvagala pa urin pregledala to je pa tut vse.Nima kej zravn delat
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 21:53:17
|
|
|
|
lex
|
maja če ti bo pasalo lahko takoj na kaj druga prešaltaš. Samo verjemi, če boš šivana ti plastika ala Always in podobno ne bo pasala. V torbi imam: - kozmetično torbico: - zobna pasta, ščetka - glavnik - krema - deodorant - gel za intimno nego - gel za tuširanje -blazinice za dojenje - vir 80 - lanolin multi mam - spodnji del trenerke - kratko majico - modrc za dojenje - sp. hlače za domov -polnilec za telefon - denarnico - zd. dokumente (materinska + kartica) - telefon - fotoaparat
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 21:54:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 21:55:11
|
|
|
|
anikabd
|
Jaz hodim na pregled v ZD v Šiško - LJ. Babica nas vedno stehta in izmeri pritisk. Ctg opravi ona. Na UZ je vedno poleg ginekologine tudi babica. Ginekologinja ji pove kakšne so meritve in jih babica sproti zapisuje v materinsko knjižico. Sestra pa na koncu pove kdaj imam naslednji pregled in da še morebitne recepte ali pa napotnice. Skratka ima čez papirologijo. Takrat ko pa ni ene ali druge pa ena vse opravi sama.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 21:58:28
|
|
|
|
anikabd
|
Na rednih pregledih ko pa ni UZ pa ni prisotne ne babice ali sestre. Sva pa v ordinaciji z ginekologinjo sami.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:02:20
|
|
|
|
maja24
|
Hvala Lex ,pa še nekej,a morš papirje za očetovstvo tut sabo nest al to pol naknadno rihtaš ko prideš iz P.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 22:07:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 22:10:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:14:26
|
|
|
|
frutka_
|
Hojla babike! Otr. sobico sem poštrihala, ju3 pride na vrsto še soba od taprvega in potem laminat pa KONČNO pohištvo noter. In potem lahko grem rodit. To bo v soboto. Zaključek Lenta in ognjemet meni v čast pa končane otr. sobe! No, v četrtek še grem na CTG. Mogoče me že v četrtke noter obdržijo. Ko bi le....I wish! Navijam za vse, da nam hitro mine, da bomo imele puperle in pupike na kupu. Jaz res komaj čakam da jo vidim in polupčkam od glave do pete.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:15:55
|
|
|
|
lex
|
ponavadi ne, ker ti itak kar naprej sveža teče. Lahko se ti vozel prime na vložek ampak to ni taka stvar, ker ponavadi ko se slečeš gre vložek s gatkami in ni panike. Pa ponavadi ni zdaj to tak šiv čez pol riti, ampak bolj mali max 1 cm. No moj 1 je bil večji zaradi vakuuma, 2 je pa rezala malo pa kar po prejšnjem in je veliko manj bolelo. Pač pazit moreš, da se ne vname. Meni je patronažne svetovala bvacyn spray
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 22:16:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:20:20
|
|
|
|
lex
|
hd in frutka jaz se vama pridružim v petek - dajta sobo rezervirat
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:22:19
|
|
|
|
frutka_
|
Hej, mogoče se nama želja uresniči. Pazi kaj si želiš... Jaz pridem zjutraj. Pa ti?!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?