|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 18:58:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 19:00:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1052
   RE: Julijke 2008 IV. del
8.7.2008 19:01:49   
lidija***
Neboglasnica: kako pa sta starejša dva sprejelauser posted image  ? Je kaj ljubosumja pri mlajšemu?  Hvala za odgovor.
Uživajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1053
8.7.2008 19:02:43   
lex
populis spremljaj bolečino pod lopaticami, ko je mene tam bolelo sem mela žolčne kamne, če se ti bo to nadaljevalo oz. se bo bolečina večala in bo prisotna po hrani kot so jajca, čokolada in mastne stvari, potem te naj dajo po porodu na uz

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1054
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 19:06:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 19:10:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1056
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 19:11:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1057
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 19:13:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1058
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 19:16:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1059
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 19:18:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1060
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 19:21:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1061
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 19:24:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1062
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 19:25:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1063
8.7.2008 19:26:31   
glugluglu
Pozdravljene!
Najprej hvala za vse čestitke!

Komaj sem vsem čestitala, toliko jih he rodilo v tem času!! Bravo in čestitek vsem novopečenim mamicam!!!user posted image user posted image user posted image
Ja porod je bil res ekspresen, v porodno sobo sem prišla samo še pritisnt.user posted image
Tisti dan v torek me je cel dan po malem grabilo, potem ob kakšnih 22-22.30 me je začelo malo močneje, ampak še z velikimi presledki (20 min). Ob 23. se odpravim v posteljo in hočem zaspati. Pa me je začelo počasi grabiti malo močneje, vedno bolj, moj dragi je že spal, jaz pa sem se zvijala že v popadkih. Ampak sem še kar hotela spati.
No pa ni šlo. Ob 00.30 sva štartala iz Logatca proti Postojni, prišla sem tja 6cm odprta, med klistirjem mi je še voda odtekla in sem se do konca odprla in ko sem prišla v porodno sobo je babica rekla: sedaj pa takoj na hrbet in bomo začeli pritiskati ob naslednjem popadku - najprej vaja, potem pa je šlo zares.
Brez šivanja in brez kakršnihkoli protibolečinskih zadev. In se mi je uresničila želja, da bi končno rodila s svojimi popadki.user posted image
Sedaj pa grem, moram si mleko stisniti, se še javim, lepo se imejte, pa vsem želim, da rodite hitro in brez težav!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1064
8.7.2008 19:26:41   
Blacky30
Nič novičk še. Pri Netki se je očitno vse umirilo in še danes ne bo nič.

Neposredna povezava do sporočila: 1065
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 19:27:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1066
8.7.2008 19:29:11   
glugluglu
Pozdravljene!
Najprej hvala za vse čestitke!

Komaj sem vsem čestitala, toliko jih he rodilo v tem času!! Bravo in čestitek vsem novopečenim mamicam!!!user posted image user posted image user posted image
Ja porod je bil res ekspresen, v porodno sobo sem prišla samo še pritisnt. user posted image
Tisti dan v torek me je cel dan po malem grabilo, potem ob kakšnih 22-22.30 me je začelo malo močneje, ampak še z velikimi presledki (20 min). Ob 23. se odpravim v posteljo in hočem zaspati. Pa me je začelo počasi grabiti malo močneje, vedno bolj, moj dragi je že spal, jaz pa sem se zvijala že v popadkih. Ampak sem še kar hotela spati.
No pa ni šlo. Ob 00.30 sva štartala iz Logatca proti Postojni, prišla sem tja 6cm odprta, med klistirjem mi je še voda odtekla in sem se do konca odprla in ko sem prišla v porodno sobo je babica rekla: sedaj pa takoj na hrbet in bomo začeli pritiskati ob naslednjem popadku - najprej vaja, potem pa je šlo zares.
Brez šivanja in brez kakršnihkoli protibolečinskih zadev. In se mi je uresničila želja, da bi končno rodila s svojimi popadki.user posted image
Sedaj pa grem, moram si mleko stisniti, se še javim, lepo se imejte, pa vsem želim, da rodite hitro in brez težav!

user posted image user posted image user posted image
Aja še to: v Postojni je bilo zelo fajn, naslednjič grem spet tjauser posted image user posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 19:30:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1068
8.7.2008 19:55:55   
jocika
Glugluglu, spravi me v dobro voljo, pa reci, da je bil to tvoj prvi poroduser posted image user posted image user posted image
Oprosti, ampak trenutno se ne spomnim, če si že kaj omenila, ko nas pa toliko čveka...user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 1069
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 20:17:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
8.7.2008 20:23:04   
robika
jaz sem se kr doma,mala noce pa noce ven,pravkar smo prisli iz sprehoda zdaj pa se pod tus,pol pa upamo da bo kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1071
8.7.2008 20:27:21   
lavita*
Živio!

No danse na pregeldu mi kar niso htel rečit, da lahk grem rodit. Imam spet bakterije na vodi tak da bomo vidl, kaj bo pokazal drug test. Pa še čist zaprta sem.Če ne rodim prej, se morma it pokazat na dan roka. to pa je v nedeljo.

Jaz bi tud tak rada rodila kot glugluglu. To je pa res hitr.

No srečno vsem ki odhajate rodit.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
8.7.2008 20:29:44   
klarazan
Juhu, spet sem tu... računalnik delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prav vsem mamicam, ki že cartajo, iz srca čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Še vedno sem 2v1, pa pol kufer mam vsega,tudi jaz hočem rodit!!!
Blacky, hočem na seznam, vse me boli, pa pritiski navzdol postajajo nevzdržni, ponoči se pol ure obračam iz boka na bok, vmes me zgrabi v križu, ko pa vstanem iz postelje za na WC se komaj začnem premikati..., uglavnem za crknit, ker pa to še ni dovoljuser posted image , me G spet straši, da je moj user posted image nehal rastit, ko pa mi je delala UZ je mene spraševala kaj piše na ekranu, tak, da mislim da slabo vidi in res ne vem kaj naj si mislim, jutri imam spet pregled in ctg, upam, da je z user posted image vse vredu, pol grem pa itak rodituser posted image .

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
8.7.2008 20:39:56   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Ne me tepst ampak jest mam pun k****** tega dežjauser posted image ,hočem sonce pa toplotouser posted image user posted image user posted image .

a si nora?....pejt rodit user posted image user posted image user posted image

Bi šla z veseljem,pa ni nobenga učinka,tok da mi ostane sam čakanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
8.7.2008 20:44:01   
SM10
Pozdravljene user posted image  , mamice in user posted image  in čestitke vsem novim staršem za user posted image .
Lindy kako je s tabo?
Danes se je meni začelo dogajati isto-krči v spodnjem delu, ki se se pojavili 5-6x v celem dnevu, na wc sem bila že 4x-skoraj driska, tiščanje navzdol.  Moj je že čisto živčen, ga je kar malo smešno za videt in poslušat.
Mi je malo zoperno, ker bo moj 1 user posted image  in ne vem točno kako in kaj.
Bomo mogli kar čakat na prave popadke na 5 min.

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?