|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
6.7.2008 21:28:39   
DeMer
Tuki, nas dež zaliva. No, zdej je že bolje, ampak prej je pa padal kar je mogu, levo, desno, gor in dol ga je neslo. Noro! Na srečo je bil samo dež.

Margit, si spaševala po GibiGibu? To je tako igrišče za otroke v Kranju, zraven letnega bazena, takoj za kokrškim mostom, pred vodovodnim stolpom zaviješ desno.

Ewo, ap je vikenda konec. U, še sreča, da sem frej zdej. Ko bo kera za kaksno akcijo, dopoldan ali popoldan, naj kar pove. Moga itak ne bo nič doma, tako da sem frej.

Grem še malo račune poplačat.

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
6.7.2008 21:51:38   
DeMer
Kupujem nahrbtnik za nošenje otroka. Ga kera proda, svetuje?

Kje je Zapravljivček v Medvodah in a majo kej pametnega not?

LN

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
7.7.2008 6:12:03   
malecka_mateja
jutro!

evo mene še malo preden grem delat!
tamala jje že pokonci nevem zakaj? je mala tečka!
jaz pa še 2 tedna delam in konecuser posted image user posted image user posted image pol pa moruje!

nemorem pisat ker je tamala v naročju in mi ne pusti!zato vamželim lep dan!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
7.7.2008 6:18:07   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Kje je Zapravljivček v Medvodah in a majo kej pametnega not?

LN

V Medvodah maš trgovino Šparovček. Greš pa od krožnega prometa (iz Kr smeri) še naprej se spustiš po klancu navvzdol (na desni že vidiš to hišo- Titanik mu pravijo) in prvi izvoz zaviješ desno in potem kar naravnost čez križišče in po klancu navzgor. In potem maš prvo hišo na desni. Parkirišče je tudi tam, čisto na koncu hiše.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
7.7.2008 7:36:45   
ribicau
Halo!

Mi smo imeli vikend samo za nas 3. Danes sem se kr težko spravila v službo - spet.

DeMer, mi imamo nahrbtnik Maya maya, kupil smo rabljenega in smo zadovoljni z njim. Je pa tko, ga že zelo malo rabimo,ker je tamala kr malo pretežka za nošenje. V poštev pride, ko je kakšen dež, al pa za kakšno zelo zelo kratko turo v hribe.

Malecka_mateja sej bo. Sej verjamem, pride tkole, da imaš kar naenkrat polno glavo vsega, ampak sej potem tudi mine. Tud pri vas bo še vse OK.

Jah nč, grem za delom.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
7.7.2008 8:25:29   
Anonimen
Jooojj punce....

Danes imamo ponovno krizo v vrtcu. Ne da joče, ampak kriči. Sma šla 15 min. prej od doma, da bom lahko tam mal poslušala, kdaj se bo pomiril. In nisem dočakala... Sem šla cela solzna iz vrtca, pa me še zdej ni minil... user posted image user posted image user posted image

Ful fajn mi je delat, biti zaposlena z nečim drugim kot pa samo z domom, pucanjem in lonci. Ampak študiram, da bi Alenu bilo ful lažje, če bi bila še kakšno 6 mes. doma. Sam pol bo še druga porodniška oz. še prej nosečnost, pa itak še kaki 2 leti ne bi šla delat. user posted image

Mah, v bistvu rabim mal spodbude. Al pa kakšno brco v rit, da se zbrihtam user posted image user posted image

Sorry ker vas tako morim... Ponedeljak pač!user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 9:40:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 12:39:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1908
7.7.2008 13:25:26   
Anonimen
Js sm čist u številkah... user posted image  Pa še en spis za eno sodelavko so mi pozable pripravit in sem že skor račune printala, pol pa pogruntam, da mi neki manjka user posted image  Zdej pa jovo na novo.

Pa še soparno je ko user posted image user posted image user posted image

Kolumbo THX za podporo, sej mene alen ne vidi, ko sem v garderobi. Ampak vem, da je to slabo... Včasih tako počakam, pa utihne po minutki in pol mi je ful lažje ko grem. So pa tudi dnevi, kot je današnji...user posted image

Kolumbo, danes, ko sem bila nesposobna za delo, sem mal čekirala po RR in sem našla en post o Crocs natikačih in japonkah. Tud slikice so in so fuuul dobre. Pa baje super za nosit. Mislim, da si boma midva tudi kakšne ubodla, sam boma še mal počakala. Sej kolkr je vroče, bojo verjetno še avgusta nucale user posted image  Ti pripopam temo.

Neposredna povezava do sporočila: 1909
7.7.2008 13:34:11   
Anonimen
AAAA!!! user posted image  Net! Me je vn vrgl...

No vgflavnem evo crocse: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2930610

V glavnem napisala sem vam, da mi je kolegica poslala sms, da je Alen danes joku celo uro, dokler ona ni prišla v službo, pol ga je pa k sebi vzela. Ko je pri njej je čist kul, tudi sam se igra, vse poje... K sreči ga bo imela ona od septembra naprej. Pa še na morje gremo z njimi user posted image user posted image user posted image

Ne ljubi se mi več pisat, se neki ful čudno počutim. Tak čudn pritisk je menda... user posted image  No,  se slišimo pol.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
7.7.2008 16:23:51   
malecka_mateja
ojla!

mater danes pa sem zmantrana nadelal sem se kot pri norcih!user posted image

jasna se bom kr podpisala pod kolumbov post!pa nikar ne obupaj ker se bo navado na vrtec in potem nebo domov hotel boš videla!pa zdaj jebil malo doma in je to normalno!
sej bo!

vrooooooooooooččččččččččččččččeeeeeeeeeeeeeeeee!

gremo malo na hladno!
papap

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
7.7.2008 22:02:16   
DeMer
Ojla bejbe!

Kwa je zdej? A vas je dež pregnal?

Margit, hvala za navigacijo.

Jasna, si predstavljam, kako je to in se bojim, da bom ista. user posted image Na srečo ga bo moj vozil v vrtec.

A ma kera kakšen lep vezr za poroko na lagerju (kot bi rekla Kolumbo). Gremo v soboto na eno poroko v Maribor oz Slovensko Bistrico. Pa se mi bolj malo da.

Bodte pridne! Pa pridte kej v Kranj. Margit, prideš na Gigigib?

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
8.7.2008 6:01:28   
Margit

Pa pridte kej v Kranj. Margit, prideš na Gigigib?

Mogoče se lohk zmenimo kaj  za soboto ali pa petek popoldan. Med tednom pa tako pozno pridemo,da ne pride v poštev.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
8.7.2008 6:06:07   
Margit
Jutro!
kakšna lepa noč. Prav paše tale dežek. No za otročke bo bolj kriza, ker če bodo cel dan notr bodo tečkoti, a ne. Vsaj pri nas je tako. Joj pa včeraj se je Matic prvič jokal ko je mogel spat. Tako ga je bilo strah ko se je bliskalo in grmelo. Bošček.

JAz se počasi pripravljam za službo, ampak res počasi, ker sem čist zaspana. PA tolk dela me čaka. Danes bi prav pasalo malo poležavati.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
8.7.2008 6:10:36   
malecka_mateja
jutro!

spali za en k.... mala nonstop jokala pol sem jo k sebi dala te je ritala pa janrala pol sem jo pa nazaj dala jomalo pustla in semvsaj dveuri spala!
zj... sem total ker na tem odelku res delamo da me nogebolijo paše naspana nisem in je kriza!sem kot zombi!
lep deževen dan!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
8.7.2008 6:18:03   
Margit
Mateja sej bo. Sej boš prišla k sebi. Ti pošiljam eno user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1916
8.7.2008 6:18:35   
Margit
Sem dala mal slikic gor iz morja.
geslo: stupice

Neposredna povezava do sporočila: 1917
8.7.2008 7:25:50   
Anonimen
Spet napisala cel roman, pa sorry...user posted image

V glavnem, povzetek na kratko:

- v vrtcu poročamo o ponovnih katastrofah, mamica v vrtec nasmejana, iz vrtca v solzah. user posted image user posted image user posted image

- Margit in Pikecpokec kul fotke! Dejte mi povedat kakšne kopalke imata Gal in Matic? Za večkratno uporabo? Kje se kupijo? Js sm planirala met one iz DM-a za enkratno uporabo, pa mi niso glih neki...

- Kaj pa glede očal? Tudi Alen bi jih imel (oz. bi jih midva mela za njegauser posted image ) Katero firmo se splača kupit, da so ok, Crazy Dog?

Nč, grem počasi delat. Se še slišimo ko se kaj spomnim. Zdej lahko diham v službi! user posted image

Lep deževen dan vsem! Js komi čakam sonce!

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
8.7.2008 8:09:33   
DeMer
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Pa pridte kej v Kranj. Margit, prideš na Gigigib?

Mogoče se lohk zmenimo kaj  za soboto ali pa petek popoldan. Med tednom pa tako pozno pridemo,da ne pride v poštev.

Za ta petek in soboto se ne mormo zment, ker gremo na poroko, v petek pa pakiramo. Za vse ostale pa lahko.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
8.7.2008 8:10:35   
DeMer
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Sem dala mal slikic gor iz morja.
geslo: stupice

Luštkani. user posted image Kakšne fine laske ma Matic. Fletna oba.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
8.7.2008 8:14:37   
DeMer
Jutro vsem!

Ewo, user posted image ,  zraven pa paše še user posted image .

Vreme je prečudovito. user posted image Bomo not in bomo sitni. Jupi!

Jasna, nič poslušat v vrtcu, sam ven šibat.

Jasna, ujela sem te v številu postov in zdej lahko skupaj šibava proti 1000.

Grem maleha zrihtat, ker že poje. Med letom, ko sem hodila v službo je ustajal okoli9h ali pozneje, zdej k sem pa jest doma pa že ob 7.30 začne. user posted image

Fino se mejte, pa sej danes se bomo malo ohladili, a ne.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
8.7.2008 8:40:08   
pikecpokec
Jasna: mi za Gala uporabljamo kopalke za večkratno uporabo. So take, malo podložene ze nekim frotirjem, da malo vpije če se polula (veliko pa ne user posted image ). So pa primerne samo za na morje, ker v bazenu moraš imeti kopalne pleničke.
Kje se nabavijo pa ne vem, mi so jih dobili.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
8.7.2008 13:48:33   
DeMer
Takole vreme pa nikjer nobene! user posted image A vse pucate, al kaj?

Jest sem naročila ruzak za nosit malega in zdej bova vsak dan na Šmarjetni. Če se mi kera pridruži, bom oh in sploh vesela. user posted image

Kje pa je gospa Kolumbova?

No dejte kej napisat. Upam, da bo Mark še kakšno urco in pol spal, pol pride en stric pogledat, kako smo jogije znucal v 2 letih, pol pa greva k mojim se mal pocrklat. Ja v super jogijih (en je stal 100.000 sit) se nama je naredija luknja. Sem čist popizuser posted image in klicala da to pa ni nic. Garantiral 10 let da je k nov. K je bil nov je bilo res krasno gor spat, zdej pa me boli hrbet k pr norcih. Tako da upam, da iztržim novega in kvalitetnejšega.

Zdejle mam napad na čokolado in sicer Lind temna z pomarančno filo iz hladilnika. Njami, ker hrusta. Bi kr celo pojedla.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 17:22:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1924
8.7.2008 17:30:04   
helimaša
user posted image user posted image user posted image  kolumbo.....zakaj jih boš pa budila......pust pa nej še malsmrčita.....pr nas to redkokdaj vidš.....je pa res pridn tale tvoj Majkl....Maša je baje dons sm eno urco spala.....upam da ponoč vse nadomesti.....ker men zdele manjka že za kšn tedn spanca.....tale služba mene čist zmozga.....zdej pa res rabm en dopust da mal k seb pridm......

grem jest k j e Maša južno skuhalauser posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Zanositev
son_čica

Ali ste načrtovali zanositev?

Načrtovana (82%)

Nenačrtovana (18%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!