|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
7.7.2008 12:34:39   
lex
liju iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ena orhideja zate, ko ti je v živo ne morem dat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 826
7.7.2008 12:35:25   
bastian111
Lex mimo mene pa štorklje kar letajo! Bom pa eno ustavila in ji predala tvojo sporočilouser posted image ! Če pa ne bom še iz tega nič pa ti ne preostane drugega kot da greš sama po svojo štručko.user posted image  Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 12:35:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 828
7.7.2008 12:37:30   
Blacky30
Liju, še enkrat čestitke!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste videle lexin seznam, točno 100 nas še čaka na user posted image !!! No, sigurno jih je enih par že rodilo, pa nam niso javile.user posted image

Lex, kako je z aleksom? Sta šla k dr.?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 829
7.7.2008 12:37:32   
lex
netki in pety go go go gouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 830
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 12:37:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 831
7.7.2008 12:39:05   
Blacky30
Ker še nikamor ne grem, očitno nosim user posted image .user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 832
7.7.2008 12:39:53   
liju

Blacky: Eto da se ne moreš skrit, točno vem kje te dobimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 833
7.7.2008 12:40:25   
lex
blacky danes nima več vročina in je čist normalen. Se mi pa Alina zdi nekam bleda. eh ko ma user posted image  mlade jih ma pač več. Se bojo že znašli, če bo kaj. jaz sem se odločila, da se ne obremenjujem več. Edino dohtarci bom danes zatežila, da me pogleda če je še čep not, ker mi gre nenormalno veliko sluzi že par dni naprej pa je taka mešanica med rumeno in prozorno in čisto drugače zgleda kot izcedek pri vnetju, pa za plodovnico ji bom zatežila. Skratka danes bom zadnjič pri njej in naj me orng pregleda, mogoče pa sproži kajuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 834
7.7.2008 12:45:25   
liju
Hvala za čestitke in prelepo orhidejouser posted image . Pa saj ne morem it ležat če pa toliko čvekate in samo berem in berem.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 835
7.7.2008 12:46:33   
maja24
Evo mene iz CTGja,niti enega samega popadka tok da v četrtek jovo na novouser posted image user posted image user posted image ,zgleda da še v četrtek ne bo nič ko mam PDPuser posted image mi je G rekla da se mu dobr godi v trebuhu čeprou se men ne ker bi ga res že cartala,pa bom mogla še mal potrpetuser posted image .No ja bom pa navijala za vse nas ki še čakamo.
Aja da ne pozabim,sva ble z Nayah skupi na CTGju pa morm rečt da je prou simpatična pa luštna puncauser posted image .

Blacky kaj ko bi še mene dala na un tvoj seznam,ker zej pa mislm da je že skrajni čas.Aja če nas preseneti spol bo najin user posted image  tut Matic.

Netki,Paty navijam da vama čimprej mine poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa da spoznata vajina sončka.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 836
7.7.2008 12:48:28   
maja24
Liju da ne pozabim ČESTITKE ZA MATUROuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 837
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 12:49:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 838
7.7.2008 12:50:14   
lex
maja lahko pa je že danes kaj. Meni je pri Alini rekla, da se vidimo v petek (ctg je bil v ponedeljek), no v torek zjutraj je pa mis pogledala v širni svet. Tako da na tole jaz najbolj ne dam nič. Je bolj trenutno. Poglej kolk so punce govorile, da je zaznalo popadke, pa so potem še kar čakale.

Kje je Tinky??????

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 839
7.7.2008 12:52:27   
liju
blacky:ti ko si bolj aktivne sorte tu gor, a si kje zasledila porodno zgodbo od Wilme, katera je rodila domauser posted image  Me full zanima, kako je kaj potekalo, pa nikjer ne zasledimuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 840
7.7.2008 12:53:27   
maja24
Vem Lex sej so gor sestre isto rekle kar si napisala,problem je v tem da me ni nč vaginalno pregledala,tok da sploh nevem pri čem sem,sicer pa vem da bom ta teden al pa nasleden teden cartalauser posted image (UPAJMO)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 841
7.7.2008 12:55:07   
liju
flower:hvala za čestitke! Knjigo bela masajka, pa sem jaz brala in je res fulllllll dobra, meni je bla res všeč.user posted image Fajn beriuser posted image

Maja:tudi tebi hvala za čestitke

Neposredna povezava do sporočila: 842
7.7.2008 12:55:14   
Katy\o/
Dan nosečke.

Evo mene s pregleda. Da malo poročam. CTG ravna črta, nikakršnih popadkov ali česa podobnega. Trebušček za 1cm manjši kot prejšni teden user posted image (očitno ni nič narobe, ker ni komentirala). Me pa je tud prvič pregledala odkar sem noseča in sicer MV je zmehčan in skrajšan, ampak nisem še nič odprta. Naslednji CTG imam v sredo, 9.7. (če prej ne rodim seveda).

Tako torej, se še nič ne dogaja. Sem zadnjič že rekla, da so teli dolenjski otročki malček lenuščki. user posted image

In seveda čestitke liju!user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 843
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 12:57:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
7.7.2008 13:00:21   
lex
auroraa kot bi sebe poslušala. Pri Aleksu je bilo isto. Cel mesec sva se trudla, da je prišel na porodno nazaj in če mene kdo vpraša je zrastel na čaju 1 mesec. Zato tud nisem ponovila napake pri Alini. Ti kar otroka poslušaj, da ti ne bo žal.

Neposredna povezava do sporočila: 845
7.7.2008 13:05:58   
jocika
Liju čestitke še od mene! user posted image user posted image user posted image

Nekaj pa bo Maticev letos, če bojo fantki presenečali! Meni je tudi to ime všeč - če bo imel moj nečak fantka(PDP ima njegova user posted image  novembra, bo tudi Maticuser posted image ) . Če pa naju preseneti, bo pa Leon.
Danes grem pa še zadnjič na akupunkturo, pol bi pa jst šla v Rim!!! Mi je moja G obljubila, da se v petek, ko imam CTG ne vidiva več, pa sem vedela, da laže...user posted image . Mam filing, da se bova še na parih ctg- jih videleuser posted image
Meni je pa tak dooooolgčas - a ma ktera pametno idejo, kaj počet?user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 846
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 13:11:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
7.7.2008 13:12:55   
Blacky30
Maja, te že dajem na seznam. user posted image  Potem pa boš hitro šla, boš vidla.user posted image

Ja, tinky tudi jaz pogrešam.user posted image

Liju, ne, wilma še ni objavila svoje porodne zgodbe, ker jo tudi jaz nestrpno čakam. Pa ne vem, če jo bom dočakala do svojega poroda.user posted image

Katy\o/, super, da si se oglasila, sem bila že malo v skrbeh. Samo, da je vse ok, detece pa bo že pokukalo ven, ko se mu bo dalo.user posted image
Auroraa, super za pol kilce, le tako naprej!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  In čisto prav imaš glede dojenja in dodatka. Ti delaj po svojem občutku in svojih izkušnjah in tako bo najbolj prav. Vidiš, še dobro, da sem jaz imela patronažno, ki ni bila tako stroga zagovornica dojenja, ko je videla, da nama ne gre, me je podpirala pri dodatku.user posted image

Jaz pa sem prej klicala v ptujsko P, da sem vprašala, če me naročijo na CTG ali kar tako pridem, pa je bila tako prijazna in je kar klepetala z mano. Da naj pridem zjutraj, da se rešim še pred vročino, da pa če ne bom čutila gibov, ali dobim popadke ali mi odteče voda, da pa naj pridem k njim ne glede na uro in na koncu mi je rekla: Držite se! Res tega nisem navajena od zdravstvenega osebja, sem bila tako vesela prijaznosti, sploh, ker me je poroda tako strah. Se mi zdi, da sem za tisti moment kar izgubila strah, ko sem jo imela na vezi. Če bodo tak prijazni, ko pridem rodit, bo pol lažje.user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 13:13:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 849
7.7.2008 13:16:01   
Blacky30
Almera, ne nori!!!!!!!user posted image user posted image

Sicer se mi res ne mudi it rodit, a to pomeni samo do 15.7., potem pa hočem! Najraje bi rodila 15.7., da dobim lepo darilo za rd ali pa par dni prej. No, do 17.7. še tudi lahko, ko imam uradni PDP, potem pa ne bi več čakala. Ne bi rada po roku rodila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?