Blacky30
|
Maja, te že dajem na seznam. Potem pa boš hitro šla, boš vidla. Ja, tinky tudi jaz pogrešam. Liju, ne, wilma še ni objavila svoje porodne zgodbe, ker jo tudi jaz nestrpno čakam. Pa ne vem, če jo bom dočakala do svojega poroda. Katy\o/, super, da si se oglasila, sem bila že malo v skrbeh. Samo, da je vse ok, detece pa bo že pokukalo ven, ko se mu bo dalo. Auroraa, super za pol kilce, le tako naprej!!!!!!!!!! In čisto prav imaš glede dojenja in dodatka. Ti delaj po svojem občutku in svojih izkušnjah in tako bo najbolj prav. Vidiš, še dobro, da sem jaz imela patronažno, ki ni bila tako stroga zagovornica dojenja, ko je videla, da nama ne gre, me je podpirala pri dodatku. Jaz pa sem prej klicala v ptujsko P, da sem vprašala, če me naročijo na CTG ali kar tako pridem, pa je bila tako prijazna in je kar klepetala z mano. Da naj pridem zjutraj, da se rešim še pred vročino, da pa če ne bom čutila gibov, ali dobim popadke ali mi odteče voda, da pa naj pridem k njim ne glede na uro in na koncu mi je rekla: Držite se! Res tega nisem navajena od zdravstvenega osebja, sem bila tako vesela prijaznosti, sploh, ker me je poroda tako strah. Se mi zdi, da sem za tisti moment kar izgubila strah, ko sem jo imela na vezi. Če bodo tak prijazni, ko pridem rodit, bo pol lažje.
|