Blacky30
|
Liju, kaj pa, če si pri napačnem vikendu trobla??? Glugluglu se tudi še ni nič javila, odkar je rodila. Zdaj pa je menda že doma? Pa Najsi, lejla969??? Yasminka, upam, da se bolje počutiš. Saj boš kmalu rešena trebuščka, pa bo.. Soncica, dobrodošla nazaj med nas, vedno manj nas je. Ja, frutko tudi jaz pogrešam. Upam, da je vse ok in da ima toliko dela s pospravljanjem. Bi pa menda ja javila, če bi rodila ali ne?? Pa katera od mariborčank bi nam javila, če ne druga. Flower in motoristka, čestitke za obletnico poroke, pa menda obe prvo, ne? Flower, evo, imaš ravno še dovolj časa, da knjigo prebereš v miru. HD, zimska je predvčerajšnjim popoldan javila, da ima že 2 dni lažne popadke in sta v polni pripravljenosti za odhod, tak da očitno se je iz tega nekaj razvilo. Zdaj pa že carta, saj ne morem verjet!!! Mojcej, fajn zrihtaj na CTG danes. Pa javi, če ostaneš notri. Glede sprožitve pa itak veš moje mnenje, jaz bi šla nazaj domov čakat, da se sama odloči, kdaj hoče ven. Razen, če najdejo konkreten razlog. Karamela, naš bo tudi Matic, če bo . Pa tudi auroraa ga ima. Jaz nimam nobene strije, ful velik trebuh, obseg 115, pa se nisem kaj pridno mazala, vsega skupaj ravno enih 10x. Sandra*, vemo vemo, nam je pety78 poslala sms, sem ga malo prej objavila. In že ful navijamo!!!!!!!!!!!!!! GO GO GO, pety!!!!!!!!!!!!! Še javi, če izveš kaj novega.
|