PikicaStonoga
|
Uf, Janja, si mi pa res dala nalogo, da ti napišemen kup info:) Prvo, tista colinka al kako si napisala,sem jaz - zdej z novim nickom ker s starim neki dolgo gor nisem mogla in se mi ni dalo urejat zadevz njim, pa sem si zdaj, ko so počitnice in imam več časa tu viset zmislila novega, tako da sem očitno na 24. oktobra edina ...se razumeva? Info: 1. 1. ki bo presenečenje, ne veva al bo al pa mogoče :) Čeprav mi večina pravi, da bo fantek ...mah samo da bo zdav dojenček vseneo kaj bo - potem bomo pa delali tkao dolgo , da bomo meli oba doma ;) Stara sem 28 let, sem iz okolice LJ. Pregled imam 15. julija in komaj čakam, ker imam spet UZ. Kot swme rekla, vedno pridno pogledava z G na Uz, da viidva, kako raste, ker sem očitno kasneje zanosila kot teiretičlno po 14.dneg (sem imela daljše vcikluse od 28 dni) in je najina pikica malo manjša, pa bo najbr ž mal kasneje kot 24. okt. Na 3D sem pa naročena 25. julija in tudi komaj čakava CD s posnetki. No, pa da se pridružim še debati: strije: jaz sem pri taokroglih in se zadnjih 10 let redim in hujšam, tako da sem itak polna strij in zard nosečlnosti kakšna gor ali dol, glavno, da bo z dojenčkom vse ok :) Trebuščka nekaj mam, nisem ša če ne vem kaj okrogla, mažem s ene, mam olje pripralvjeno, pa se mi zdi, da še ni potrebe. Popek: sem brala, da če se, se izboči ok. 20. tedna, pa tud dvomim da se meni bo, sem tud debeluška, pa je nekeje globoko noter hehe, pa men je tud lepše tako kot pa izbočen :) Brcike: Mali prindo brca, kr dost pogosto, oz. koker kakšne dan. A ve že vidite na trebuhu, da se izboči al še ne? Jaz še nisem opazila? V katerem tednu so brcike oz zunaj občutili tudi vaši dragi oz. otroci. Jaz sem polnih 24. tednov in 3 dni ... Pozdravček, zdej pa morm bit pridna, ker me danes čaka veliko branja za službo. kosilo bo kihala tašča, možek pa tast pa sta v nabavi popoldne pa imata eno delo na bajti! Tako da...sem fraj, da naredim, kar mam ... pa še sem sproti pridem ...haha
|