|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
3.7.2008 16:20:40   
pikovit
A katera ve kako je z našo Sayuri?????

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 301
3.7.2008 17:46:50   
tadeja81
mismis dons je pa obupno.najraje bi glavo porinla v pesek, če bi kaj pomagalouser posted image .verjetno ma mali strah pred jutrišnjim uz, kjer se bo moral pokazat atiju.user posted image nč, grem na luft, če bo kej pomagalo

by

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 302
3.7.2008 17:52:07   
sapi
O groza, sem mislila, da je z mojim ekranom kaj narobe. Samo tale barva je pa user posted image .

mismis res zelo močno držim pesti zate, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj rjavi izcedki še ne pomenijo najslabše, upam, da test jutri pokaže kar si najbolj želimo ...
Zvezdica sem pogledala slikici, tvoj medved je res lušten ...
gigi danes je 4 dan, dan resnice se hitro približuje ...
abra saj bo ti samo verjemi ...
julija pa ne še ti, samo, da srček bije...
lučka25, ooo 5 tednov to je nor dopust user posted image  ...

Pri meni vse po starem le to, da me možek živcira user posted image , pa tale vročina tudi.

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 303
3.7.2008 18:10:52   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

A katera ve kako je z našo Sayuri?????

Ne čakam, da erin sporoči novičko, sicer sem ji pisala na ZS, po moje, da nima vsak dan dostopa do interneta.

Sapi, naj te ne živcira zdaj, zdaj te mora crkljatuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 304
3.7.2008 18:19:21   
lučka 25
gigi, saj jaz bi se tudi najraje kar sma špikala. Bom najbolj sigurna, kdaj bo zabolelo.user posted image

ledenka, hvala za odgovor. Če pa se tja daje inekcija, si bom pa res raje kar sama dajala. Tok sem pa že okretna. user posted image

miš, naj bo jutri en velik user posted image . user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

kajsica, jaz sem bila tudi bol strahopetka, kar se igel tiče. Ampak zadnja leta so mi tokrat vzeli kri, dali infuzijo,...da mi ni več strah. Zdaj pa sem si rekla, da bom lepo kar sama dala to skozi, ker za lep rezultat user posted image , bom vse naredila. Ti se kar napolni z veliko volje in preženi strah, se psihično pripravi in bo veliko bolje. user posted image

Abra, žal v vrtcu nimamo klime. Je pa res, da je najbolj vroče v času kosila in priprave na počitek. Ko ves čas odletavaš (deliš vročo hrano, pospraviš po kosilu, pripraviš otroke na počitek,...). Otroci takrat nimajo toliko vročinskih valov, kot me, se jim pa vseeno pozna, da jih vročina zdela, ker manj pojedo. Čez dan smo pa v senci (res dobra senca, z velikimi drevesi in gostimi krošnjami) in je vsaj malo bolje. 

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 305
3.7.2008 18:44:21   
Shadow
Bom kar jaz napisala, kako je v MB, ker vidim, da vse MB nosečke odmarajo. In prav ja tako! user posted image

Torej, v MB najprej dobiš pošto, s katero te povabijo, da prideš v ambulanto na razgovor, kjer podpišeta oba listine, dobiš pa list s protokolom, na podlagi katerega se razvrstiš v skupino glede na to, kdaj dobiš menstruacijo. Dobiš tudi Femoden kontracepcijske tabletke, ki jih moraš jemati, da se tvoj menstruacijski ciklus uskladi s skupino in da ti 'resetirajo' jajčnike. Nato je na nek določen datum (ki je zapisan na tem listu s protokolom) UZ in nato dobiš Diphereline injekcije, po dveh tednih teh in ko te vmes obišče teta menstruacija, pa ti dodajo še Gonal injekcije. Vmes te seveda redno 'občudujejo' na UZ monitorju. Nato pa glede na rast foliklov sledi punckija in ET.

Zveni morda zapleteno? Pa ni, ko zadeve enkrat stečejo, se dogaja vse zelo hitro.

Torej, Mišaaa, želim ti čimkrajše čakanje in veliko uspeha!

Lp, Shadow

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 306
3.7.2008 19:00:18   
orto2
Ojla punce!

Očitno nam je namenjeno, da se mal matramo, a ne miška, abra, zvezdica? Al kako bi to drugače človek ironično povedal? Nimam besed, beda in tuga, da mormo vse to prenašat. Sej hočmo sam otročke, ne pa zlatih jošk (očitni je tud te lažje dobituser posted image ) al pa kupit eifflov stolp v parizu. Ohhhh

Sem mal pametna danes ?

Sam upam in želim si, da vsem uspe in da dosežemo svoje!!!!!!!!!!!!

miška, kaj pa če še počakaš s testom? da ne boš pol še bolj zmedena?

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 307
3.7.2008 19:13:28   
gigi1
Kajši boš probala sama. Saj ko se 1x, pol vidiš, da ni nič takega.

Linda res je bolje sama. Jst mojmu sploh ne bi pustila. Itak, da se mu roke tresejo user posted image

Cvetka a bomo mele jutri čast in srečo te spoznat?

Oktavija pišuka a ne veš, da Murka brez Blanči ne smemo popat? Samo ona to lahko počne user posted image . Btw a ti mogoče veš kdaj se vrne?

Pikovitka Sayuri se je pred kratkim javila (mislim, da si bila na morju). Je napisala, da je dobro in, da bo v bolnici do konca nosečnosti. Upam, da se kmalu spet javi.

Tadejka na UZ bo vse OK. Če ti je skoz slabo pomeni, da je vse dobro. kakorkoli že so te slabosti zoprne, so vsaj en dober pokazatelj, da je vse OK. user posted image user posted image user posted image  Pikepoke za srečo. Od viška glava ne boli user posted image

Sapi še malo pa bo 5i dan user posted image

Abra upam, da še vedno za danes nič! Naj tako ostane user posted image user posted image user posted image

Miška moja mislim nate. Verjetno celo noč ne bom spala. Pa mi ne bo žal, ker bom zjutri vidla ++++! Dejmo mantra, čira čara, kugla, kamela, slon.... vse možne variante, sam, da bo!

Shadow pridna user posted image . Kako si ti?

Orto pa saj ti veš, da nič ni nemogoče user posted image . Nam bo ratalo! Mogoče bl počas, k zlati joški ampak bo! user posted image

Rubinka ne glede na to, da je majhen je res, da se deca včasih mal potuhnejo, pol pa nadoknadjo. Upam, upam..

Zvezdica moja kako si?

Ajsi brazilska je bla bolj na pol user posted image  user posted image  user posted image

Moram pa rečt, da sem se od zadnjega postopka in 2eh punkcij navadla, kako se sprostit in me tudi bris danes ni bolel. Včasih sem bla čist v krču in me je bolel za pop... dans pa sam mal špiknl. Ma nč, vam povem.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 3.7.2008 19:18:22 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 308
3.7.2008 19:27:57   
Serendipity
Ojla pupe,

jaz sem vas prišla malo pofirbcat user posted image ... že odštevam dneve, ko se vam ''uradno'' pridružim oz, ko dobim pošto iz MB-ja... Se mi taaak vleče, pa vem, da bo nekje enkrat po dopustih (torej po avgustu) ampak se kar včakat ne morem... Potem pa vas občasno malo berem in koooomaaaj čakam, da stopimo tudi mi v akcijo!

Hm... eno vprašanje -- nama so v MB svetovali za vstavitev enega zarodka (ICSI) ampak je pač bil predlog. Midva sicer navijava za dva. Na podlagi česa ste se ve odločale oz se odločate? Kaj so vam plusi in kaj minusi?

Tak, da bom mela kaj za premišljavat v tem času ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 309
3.7.2008 19:31:01   
Zvezdica
spet jast kukam.
Da vidim kaj dogaja. Miska moja, kako si? Jutri boš vidla en velik plus... boš vidla. navijam zate in pošiljam pikapoke za srečo. ]user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
gigi, sem v redu. Molim, da ta moj medvedek ostane pri meni in da bo konec izcedkov in vsega sranja...strahu. da začnem uživat.Me je postalo strah da bo tud on odšel, potem mi je pa pušenjak odg. In sem bolj pomirjena. Puser posted image a take hude cotke sem si kupila, pa tok zapravlauser posted image , da bo mojga itak kap ampak morala sem se mal potolažit. Pa nosečniški pas sem si kupila.
jutri imam spet pregled in res upam, da bo vse ok. Sej mam kontrolo sam zarad mucka, da vidimo, če res nismo kaj spregledali.

s tamalim sva sama, se kuhava. ven se nama ne da, ker sem mal utrujena od vročine.
In greva mal v sobo brat pravljice. Se pisemo kasneje. eno lučko ali kornetek za vsako posebej.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 3.7.2008 19:33:40 >

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 310
3.7.2008 19:42:47   
gigi1
Se* user posted image  še malo pa bo! Ti kar bodi tukaj pri nas. Nam ni dolgčas user posted image
Sem si tud sama velik glavo razbijala glede tega, čeprav jst sploh nimam kej zbirat. Po 40em ti tko po defaultu 2 vstavijo. Pri meni je bila ena lepa blastocista in ena zapoznela morula, ki se potem ni razvijala...Tista pikica, ki mi je ostala, je imela kromosomsko napako in je nehala rasti v 6em tednu in sem morala na čiščenje.
Prednosti 2eh je nekaj (sploh v mojih letih, ker imam 35% možnosti, da se kromosomska napaka spet pojavi).
Torej če imaš več kot 40 let (predvidevam, da nimaš če so ti dali možnost, da se odločiš) je visoka možnost teh napak in je možno, da vsaj ena pikica ostane. Če se ohranita obe, je pa kot vedno možnost zapletov in rizične nosečnosti zaradi dvojčkov. Sigurno, da je enojna nosečnost lažja za donosit. Pri dvojčkih je tudi to, da se pogosto rodijo prej in so zato manj razviti in seveda je tudi to za obe pikici rizično.
Ne vem, če sem ti kaj pomagala, sem napisala kako jst o tem razmišlam..

Zvezdica user posted image  za mucka. Mogoče ste pa res kaj spregledali. Medo je pa itak OK! Ti se kar uleži zraven Liama, preberi mu pravljico in se pocrkljajta. Hvala za lučko in kornet. Jst bi ježkaaa!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 311
3.7.2008 19:43:30   
mismis
Drage moje,

najlepša hvala za vse pestke in živalski vrt, a mislim da moramo reči bobu bob in počasi prestaviti mismisa med objemčke.  Tale moj izcedek počasi spreminja barvo na rdečo, tako da mislim, da tudi test ne bo potreben.

Zdaj pa samo še čakam, da dobim pošto, koliko so mi jih dejansko zamrznili in kličem sestro Miro, mogoče se vam pa že septembra pridružim v borbi.

Tako, dovolj zaenkrat, zdele spijem še tole Bavario, potem se pa odpravim z mojim user posted image na sprehod.

Končno se mu bom ilahko spet posvetila, so mi kar manjkali najini sprehodi  in še jutri lahko pijem Heineken. Vsaj kakšna svetla točka v mojem življenju, kajne....

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
3.7.2008 19:48:59   
gigi1
Miška moja draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj ne morem verjet! Pismu, pa tolk sem mislila nate in res verjela da ti bo tokrat uspelo. Je.bem mu sunce!
Dejmo še do jutri počakat..mogoče pa le user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 313
3.7.2008 19:57:08   
nokes
ojla babuške, je vroče ...

mišmiš, je izcedek sam tisti flekec, pa nič več a ne? zdrži še danes, do jutra, potem pa nas razveseli z najlepšo novico!  

abra, kako si ti? je izcedek prenehal?

in ostale trepetalke, nič se ne javljate, razen sapi, imaš danes 4. dan?? jaz sem ga prespala user posted image

gigi, povej no, kaj se je zgodilo z brazilko, je rokica zatrepetala al si rajš na prečko?user posted image

serendipity, v GKlj velja 1 dober zarodek do 35 leta. tako sem jaz razumela na transferju, in imam občutek, da se v resnici sama itak ne bi mogla odločit, pač pa naredijo oz. se odločijo sami glede na kvaliteto zarodkov, tvoja leta... ne vem, bodo ostale povedale. verjamem pa, da se osebje v lj spopada s prostorsko stisko, pomanjkanjem inkubatorjev in nasploh povečanimi tveganji za nosečnice dvojčkov, in ker je veliko IVFjev ter več možnosti za dvojčke, se raje odločajo za 1 zarodek (in več poskusov). 

nokes

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 314
3.7.2008 20:05:15   
nokes
mišmiš, user posted image user posted image user posted image , pa ni res, no. tako sem verjela, da bo uspelo. zelo mi je žaluser posted image  

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 315
3.7.2008 20:05:18   
Abra
Mišmiš, sploh ne vem, kaj naj ti rečem user posted image user posted image user posted image tudi jaz sem bla prepričana, da ti je ratalo. Bemti, res ni fer. Kot je že orto napisala, saj nič posebnega nočemo ... jaz bom za vsak slučaj še držala pesti, mogoče pa še vseeno kaj bo. Ne prenehaj še z utrogestanom, dokler ne boš ziher.

Moja G je danes delala do treh, navadno je bila krvavitev ok 2-3, danes pa ob 4.h, ko nisem mogla več klicat ... na srečo, je bilo čisto malo in se je tudi takoj končalo. Ne delam več drugega, kot čekiram. Ko pa ne, me dragi kliče, če je vse ok in spet čekiram .... ma za p_o_p_i_z_d_i_t

Zvezdica, dobro opravi jutri, medvedek pa ziher ni v težavah, tako lepo raste, da se ne bo kar pustil. Ti bo še lepo živčke kravžljal. Pa hvala za lučko, jaz bi zdej tko samo sladoled jedla, na srečo vsaj drugega skor ne jem user posted image Kje pa si bla v šopingu? Jaz moram tudi nujno it, hlače prav nujno rabim. Če bom jutri ok, bom najbrž šla dopoldne, če se bo malo shladilo, ta vročina me ubija in ne morem okrog hodit.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 316
3.7.2008 20:08:33   
Zvezdica
gigi, eko ježek zate.

Miška, tebi pa user posted image user posted image user posted image ampak jast ne bi obupala, dokler ne bi testka nardila.
Plis, ne izgubi volje ok?

i belive i can fly....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 317
3.7.2008 20:13:18   
Abra
Nokes, kako pa tebi gre? Kdaj imaš test?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 318
3.7.2008 20:23:46   
gigi1
Zvezdica hvala za ježka user posted image . Ga imam najraje. Še od otroštva. Se me noben sladoled z njim ne more primerjat.

Abrica a ti pa še zmer nisi hlač kupla? Dej jutri vseen pejd do G. V šoping grem pa lahko jst s tabo v soboto, pa bova še kakšno rekle user posted image

Noki brazilka je bla res na pol. Že tko si une zgornje s pinceto populim. Skor dol do presredka. Spodaj pa postrižem džunglo in še bleščice nabacim pa je user posted image . Mojmu G je bilo očitno všeč. Me je nekam visok dvignil in si je kar cajt vzel user posted image  user posted image  user posted image .

Se* nisem tega napisala, ampak po temeljitem premisleku, bi se sedaj za 2 odločila, če bi lahko zbirala (če bi bila mlajša) in če bi imela 2 blastocisti. Ma šiiiit! Sami čeji! user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 319
3.7.2008 20:24:46   
Zvezdica
abrica, šla sem v marello, načeloma tam kupujem samo ob res posebnih priložnostih ker je ena oblekca cca 200€user posted image ampak danes sem si eno tako kupula, k jo bom mela tud za kasnej, pa eno majčko  k je bila znižana, pa nosečniški pas mi je kolegica iz miamia prnesla, k je bla tam in stane tam 30USD, pri nas pa cca 30 + 40€, ampak res fancy,sem morala svojo dušo potolažit. Sicer majo take obleke tud v H&M, sam da ne piše marella gor ampak sem prepozno vidla, pol sem bla pa žalostna, ker bi 4 različne loh v hm kupila.

Ampak  tko to je. Po nakupih grem pa rada. Sam € je vedno premaluser posted image

grem naprej brat.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
3.7.2008 20:30:14   
gigi1
Libi vidim, da si z nami. Jooj ta teden pa nimaš nič kaj dobrih novic za našo Gretko. Morda sploh ni dobro, da ji poveš. Povej ji, da mislimo nanjo in stiskamo pestke za nedeljo.

Julči kako si pa ti zdej? Upam, da nič izcedkov! A nam boš kakšno lepo slikco napopala, da nas mal razbremeniš?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 3.7.2008 20:32:46 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 321
3.7.2008 20:35:16   
nokes
oj, abra, ofišeli mam test jutri teden, petek 7.7. na GKLJ, nisem pa se še odločila, če bom prej kaj pokukala na palčko. v glavnem jaz sem se zjutraj zbudila zelo zgodaj s čudnim občutkom, da pride tečka, me prvi dan zelo na prebavo nafura, in sem že cel dan na trnih. no, zaenkrat sem še ok, imam pa danes en tak zelo drugačen občutek v trebuhu oz. niže, trebuha ne morem potegnit noter. a veste, kaj mislim? kot da imam nekaj spodaj, rahlo sem napihnjena, in čutim neko težo ali napetost. 

zato sem tudi zjutraj zaželela dan brez presenečenj.user posted image

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 322
3.7.2008 20:38:20   
gigi1
Noki a to tko, kot da bi bila ena nevidna nit med maternico in žličko?? Če roke dvigneš se kar malo nategne? Skoraj zaboli? user posted image  user posted image  user posted image  To bo tisto!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 323
3.7.2008 20:43:38   
Abra
Gigi, ne še nisem kupla user posted image zadnjič se mi ni dalo nč probat, pa vse mi je pofl zgledal. Zdaj bom pa z vsem zadovoljna. Se mi pa res tko ne da, da bi še najraje, če bi kdo drug zame to opravil, a z mojo ritjo je to bol težko user posted image user posted image je treba probat.

Zvezdica, jaz pa raje kupujem malo, pa zato tisto boljše, čeprav zadnje čase tudi bolj poceni stvari kupujem, če dobro iščeš najdeš, samo meni se ne da. Grem najraje v kako majhno trgovino, kot je dresscode in tam kupim, se zmeri kaj finega najde. Cene so pa kar zasoljene, na srečo imajo veliko popustov.

Zdaj grem pa spet film gledat, je konec reklam user posted image se je treba mal naslajat. ta sprehod v oblakih je tkooo lep film, tako lepo fotografijo ima.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 324
3.7.2008 21:07:04   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Noki a to tko, kot da bi bila ena nevidna nit med maternico in žličko?? Če roke dvigneš se kar malo nategne? Skoraj zaboli? user posted image  user posted image  user posted image  To bo tisto!

gigi, da se ti besede pozlatijo. No, mogoče bom naredila test v ponedeljek, če preguram ta teden. o vsem razmišljam sproti in ne delam nobenih načrtov za naprej, korak za korakom. tako mi najbolj sede, da ne skrbim še za "možne" scenarije.

seveda popravljam datum na 11.7., na seznamu je ok. imaš abra takrat NS, ane?

takrat se srečava z mlinčko na testu.user posted image  

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?