Blacky30
|
Pety78, amnioskopije ne delajo več v MB, tak da nimam pojma, kako to izgleda. Drži se, morda pa boš do ponedeljka že rodila. Lindy, pa veš, da sem si zabeležila in te upoštevala. No, pa te bom umaknila spet, da se boš bolje počutila. Juno, super, da si toliko odprta, to bo hiter porod. Flower, marička, so dobro poskrbeli za tebe na pikniku. Jaz bi šla kar domov, ker piva sploh ne pijem, ne takega ne onakega. Pravzaprav ne pijem sploh nobenega alkohola, tudi ko nisem . Glede sms-ov pa jih kar razumem, ker valjda, da ne bodo v P sestavljale verza posebej za julijke. Imaš enega pripravljenega v osnutku, ko se dete rodi, samo vstaviš mere in uro in že pošiljaš vsem s seznama. Tak da, zato pa imamo me seznam pred sabo, da jih takoj najdemo. Zimska, veš, da te pogrešamo. Sem te že klicala prej, tak kot vse ostale s seznama, da se pofočkate, da vidimo, da je vse ok z vami. Hvala za skrb okoli mojega zdravja, vendar ni boljše. Sicer vročine še nimam, kar verjetno res pomeni, da gre za virusno obolenje. Ko kašljam, se mi ful lušči ven, zelen gnoj in peče za znoret. Pa nos imam zamašen. Psihično sem čisto na tleh, ker ne morem verjet, da sem lahko zbolela zdaj, tako malo pred PDP-jem. Zakaj ravno jaz, ko imam že tak slabo izkušnjo???? Najraje bi kar jokala in jokala....... nič nisem prav jedla danes, zdaj pa mi dragi prinese pizzo, da me potolaži. Upam, da bom lahko jedla. Držite pesti, da bo zjutraj boljše. Netki, to bi lahko bil začetek čepa. To ne more biti voda, ker plodovnica je res kot navadna voda, ne žele. To se lahko sedaj vleče kar nekaj dni. Mojcej, ne mi o sladoledu. Umrla bi zanj, pa ga ne smem, zaradi grla. Nič ne bom po porodu hujšala, jedla bom sladoled!! Vas potem dalje berem, je dragi prišel in prinesel pizzo!!
|