|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
2.7.2008 13:35:18   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

flaska: user posted image user posted image user posted image user posted image Jaka
Nas je odkar je shodila vsepovsod zadosti.... a ne Buba?? ti že veš zakaj ne moremo same na pijačouser posted image user posted image

vem vem.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
2.7.2008 13:42:18   
baguSka
ej fak..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker prizor zdele.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sva s sodelavcem sama v pisarni... in jaz ustanem in grem bosa (mam sezute natikace) neki h kopircu... un pa v hladilnik po pir... nakar se usede na moj stol in mi zacne tocit pir v kozarc, da moram enga spit z njim... in mi glih natoci in mi da kozarcek... jaz pa zraven njega stojim in jemljem kozarc... nakar skozi vrata stopi stranka in so mu skor oci iz jamic padle... se je kr ustavu model... user posted image user posted image user posted image  je reku, da ne bo nic motu in da bo samo papirje vzel in koj su... hahaha... le kako sva mogla izpast v njegovih oceh!!! user posted image user posted image user posted image  

sodelavc zravn mene na stolu sedi in me gleda, jaz zraven njega bosa stojim in gledam njega, medtem ko nazdravljava s pirom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
2.7.2008 13:43:43   
Šarki
ja, teli ta novi motorji majo zdej tud povsot okol erbegeuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
2.7.2008 13:45:04   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ej fak..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker prizor zdele.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sva s sodelavcem sama v pisarni... in jaz ustanem in grem bosa (mam sezute natikace) neki h kopircu... un pa v hladilnik po pir... nakar se usede na moj stol in mi zacne tocit pir v kozarc, da moram enga spit z njim... in mi glih natoci in mi da kozarcek... jaz pa zraven njega stojim in jemljem kozarc... nakar skozi vrata stopi stranka in so mu skor oci iz jamic padle... se je kr ustavu model... user posted image user posted image user posted image  je reku, da ne bo nic motu in da bo samo papirje vzel in koj su... hahaha... le kako sva mogla izpast v njegovih oceh!!! user posted image user posted image user posted image  

sodelavc zravn mene na stolu sedi in me gleda, jaz zraven njega bosa stojim in gledam njega, medtem ko nazdravljava s pirom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha, vesela bod da ti ni glih kej na tla padlouser posted image

wanted cash.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
2.7.2008 13:45:12   
Bubamaraa

ej fak.....user posted image user posted image user posted image user posted image

in največja ironija: ti si mladoporočenka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
2.7.2008 13:47:03   
Šarki
poj bi bil hud prizoruser posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 3306
2.7.2008 13:47:42   
FLASK_A
Pazte zdej to frajle:

Smo z našimi debatirali o poroki (itakuser posted image ) in sem rekla, da mi je nečesa na poroki ful žal. In sicer, nism vedla kolk dobra bo najina torta (vrhnji del je bil jogurtov z marelicami- prav za naju, sam pač nism vedla če bo dobruser posted image ) in sem nama ob polnoči odrezala ful mali kos. Tisto torto so pol razrezal in dal naprej, midva pa sva pojedla le tisti košček. Pol sva pa samo še ledeno dobila, ker je bila v nižjem štuku...

No in frajerji so mi jo naročili za roj. dan- za 24 kosovuser posted image user posted image user posted image MMMMMNJAAAMIIIII kako je dobraaaaa! Sm se jo najedla za naprej in za nazajuser posted image user posted image user posted image So jo pa smotki šli iskat u Trebnje- prav k uni, kjer sem poročno naročilauser posted image user posted image user posted image Čeprav je imela dela, da se ven ne vidi, jo je spekla, ker se je spomnila na najuuser posted image Vglavnem, noro super duper darilouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 3307
2.7.2008 13:49:20   
Šarki
user posted image user posted image user posted image super darilo

wanted cash.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
2.7.2008 13:49:33   
FLASK_A
Baguska, sm šele zdej prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti res ni nč na tla padlo, pol bi bil šele žuruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma šit, ejuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
2.7.2008 13:50:29   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pazte zdej to frajle:

Smo z našimi debatirali o poroki (itakuser posted image ) in sem rekla, da mi je nečesa na poroki ful žal. In sicer, nism vedla kolk dobra bo najina torta (vrhnji del je bil jogurtov z marelicami- prav za naju, sam pač nism vedla če bo dobruser posted image ) in sem nama ob polnoči odrezala ful mali kos. Tisto torto so pol razrezal in dal naprej, midva pa sva pojedla le tisti košček. Pol sva pa samo še ledeno dobila, ker je bila v nižjem štuku...

No in frajerji so mi jo naročili za roj. dan- za 24 kosovuser posted image user posted image user posted image MMMMMNJAAAMIIIII kako je dobraaaaa! Sm se jo najedla za naprej in za nazajuser posted image user posted image user posted image So jo pa smotki šli iskat u Trebnje- prav k uni, kjer sem poročno naročilauser posted image user posted image user posted image Čeprav je imela dela, da se ven ne vidi, jo je spekla, ker se je spomnila na najuuser posted image Vglavnem, noro super duper darilouser posted image

kolk lepooooo...to so pa res lepo naredili....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
2.7.2008 14:23:32   
baguSka
joj punce kere ideje mate... user posted image user posted image user posted image  sem se pol spomnla ce je temu modelu tkole zgledal tole, kako bi sele mojmu, ce bi takrat notr prsu... user posted image user posted image user posted image  obicajno ni ljubosumen al neki... ampak tkole pa ne vem... user posted image

jst sm si sla pa zdele kupit smokije pa coca colo.. mi je full zapasal.. pa so mel zraven se revijo "Sladice s sadjem" - mljaaaaskaaaa... Itak da sem jo kupila!user posted image user posted image user posted image  Ze prebiram recepte...

Neposredna povezava do sporočila: 3311
2.7.2008 14:25:21   
baguSka
flaska res super darilo.. user posted image

jaz pa si za darilo zelim letos Tetris fliper za v roke.. user posted image  prvic, da si res neki zelim.. pa upam da bom uslisana.. mogoce bi mogla kdaj na glas oment..

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
2.7.2008 14:35:33   
maya2

jaz pa si za darilo zelim letos Tetris fliper za v roke.. user posted image  prvic, da si res neki zelim.. pa upam da bom uslisana.. mogoce bi mogla kdaj na glas oment..

bi znal pomagatuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
2.7.2008 14:41:50   
baguSka

bi znal pomagatuser posted image

a pa kera mogoce ve, kje bi se to sploh dal dobit!?user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.7.2008 14:45:58   
Bubamaraa
baguska kdaj pa maš rojstni dan? user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
2.7.2008 14:47:45   
baguSka
baguska kdaj pa maš rojstni dan?

uff se dva mesca je do tja.. user posted image  se dooooolgih dva mesca... pol bom pa ze starka... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3316
2.7.2008 14:51:32   
Bubamaraa

baguska kdaj pa maš rojstni dan?

uff se dva mesca je do tja.. user posted image  se dooooolgih dva mesca... pol bom pa ze starka... user posted image

zdej pa hitr povej koliko boš stara pa kdaj?????user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
2.7.2008 14:58:45   
baguSka
zdej pa hitr povej koliko boš stara pa kdaj?????

a moram!?user posted image

15.rujan - stara bom pa.. khm.. 30 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3318
2.7.2008 15:05:30   
Bubamaraa

zdej pa hitr povej koliko boš stara pa kdaj?????

a moram!?user posted image

15.rujan - stara bom pa.. khm.. 30 user posted image

wow okroglaaaaa......user posted image user posted image user posted image

rujan; prevod prosim user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
2.7.2008 15:06:33   
maya2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jest sem pa tkooooo razkurjena

Neposredna povezava do sporočila: 3320
2.7.2008 15:09:01   
maya2
Ma grem mal ven da se skadim, sem spet mojga psihirala... pa itak nima nič s tem, sam ta njegova žlahtauser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
2.7.2008 15:15:34   
Bubamaraa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je blo? user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
2.7.2008 15:54:22   
baguSka
wow okroglaaaaa......

rujan; prevod prosim

ja okrogla... user posted image  zakljucujem svoja trideseta... in se vkljucujem v stirideseta... user posted image

rujan = september.. user posted image  in zakaj tako ime?? ker se takrat jelencki parijo oziroma runjanjo.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3323
2.7.2008 15:57:23   
fragola

ma kaj je blouser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
2.7.2008 15:57:51   
baguSka
oziroma runjanjo..

eh.. runjajo.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?