Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 13:54:14
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce, super ste. Jaz vas že nekaj časa berem, sedaj sem se vam pa tudi jaz pridružila. Za mano je prvi krog in konec tedna ne pričakujem M. Fajn bi blo, da bi kr v prvo. Murkica vse pohvale za tak seznam. Lahko me kr dodaš, heh. Bodite super in držim pesti za vse vas in nas... Gremo! Akcija.... Najprej ti želim, da čim prej zagledaš plus in dobrodošla med nami. Drugače pa seznamček ni moje delo ampak mislim, da je bila naša Oktavija tista, ki ga je naredila.(no vsaj mislim, da je tako, ker je to že tako dolgo nazaj).
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 13:54:19
|
|
|
|
ledenka
|
Dali, pozdravljena in dobrodošla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 14:03:35
|
|
|
|
Dali*
|
Hvala punce za prijazen sprejem.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 14:19:18
|
|
|
|
murkica
|
BORKE ZA : - Oktavija - CE - 1.IUI - testek 7.7.2008 (RD 21.5.1980)
- Jazzz27 - xx - čaka na IVF/ICSI
- Murkica - LJ - 11.krog (RD 21.12.1984)- ta mesec padejo dvojčki
- Ledenka - LJ - čaka na 2.IVF
- Beyba - KR - pestva punčko Elo
- Spelka12 - okolica KR - srečka nosečka - greje (A-punčka, B-fantek)
- Erin - KR - srečka nosečka (PDP 1.8.) - greje (fantek)
- Sonček33 - KR - srečka nosečka ( PDP?) - greje
- KAHLO - ŠTAJER. - LJ- srečka nosečka (PDP 4.9.) - greje (deklico)
- Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečka
- Fargesia (maša82) - LJ - srečka nosečka (PDP ?) (RD 14.7.1982)
- Katalina - KP- 11.krog - tečke ne pričakuje 02.07.
- kleja - MB - 11. krog - kliče G. za nadaljno akcijo!
- Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen
- LuNa73 - CE/MB - ????
- Vita80 - ŠTAJER. - cca 17. krog, za s pomočjo bio-metode
- Spps - Sl.konj. - ???? - srečka nosečka (PDP ?)
- Matt - KK- krogov ne šteje več - čaka na IUI/IVF
- Serendipity - Prekmurje -čaka pošto iz MB
- sonček85 - Žalec - 22.krog - 3.Klomifen (pregled 30.6.)
- pikica36 - koroška- 2 krog
- Dali* - ? - 1. krog
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 14:22:50
|
|
|
|
jazzz27
|
Dali* dobrodošla in naj rata kar v prvo! Je fajn met eno frišno med fosilkami. A hišiko gradita?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 14:45:50
|
|
|
|
oktavija
|
Dali dobrodošla med nami!!! Ma drugače ne rihtam stanovanja, sam prejšnji teden smo eno novo omaro namontirali... pa sem puncam obljubila fotke...nič posebnega... Drugače jaz full uživam v svojem stanovanju... sam malo mi gre na živce ker ga lastniki nočejo nič rihtat in obnavljat, meni pa se zdi bedasto vlagat denar v tujo lastnino in zato ni vse kot bi jaz želela.... ja seznamček pa je naredilo moje veličanstvo , tako da bom še jaz malo važna Dali iz katerega dela Celja pa si, mogoče se celo poznava?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 15:26:00
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija, uživaj!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 16:45:00
|
|
|
|
aqua77
|
Dali, dobrodošla med čvekicami.... Želim ti expres štorkljo z paketkom sreče....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 17:02:28
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, a ti si že nazaj v službi ali še uživaš dopust?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 17:08:11
|
|
|
|
aqua77
|
Delam, delam, delam, delam, kot zamorc....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 19:07:02
|
|
|
|
aqua77
|
Ja kaj je zdej, a ste me vse zapustile!!! Bom imela kar monologe kle gor... Lih prejle sem se pogovarjala z mojim po tel, ker prihaja domov, pa sem mu povedala da sem spet dobila. Sva bila kar oba nekaj časa tiho.... Vsak mesec, ko nama ne uspe mi ga je težje pogledat... Ne vem, a je hujše meni al njemu... Sicer je lepo, da si vse v vezi z našo družinico tako jemlje k srcu, samo potem mi je tako hudo še zaradi njega... Pa že takooo dolgo se trudimo... Sine ima 10 let pred sedmimi leti pa sva si rekla da bi imela še eno štručko.... Trenutno smo v 13 krogu, po že nekaj izgubljenih bitkah.... No ja, vas ne bom morila tukaj saj smo zato čveke, da se bodrimo in ne zato, da jamramo... Bo že ko bo moralo biti...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 19:26:13
|
|
|
|
*TEJČI*
|
Zdravo dečve!! Sem tudi nova tukaj gor, no v bistvu forum spremlja že full dolgo, zdaj pa sem se tudi včlanila. Sva z mojmu začela aktivno načrtovati bebiko, pa bi tudi jaz rada bla na seznamčku . No če bo vse po sreči ne pričakujem 9.7..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 19:45:08
|
|
|
|
ledenka
|
Tejci, dobrodosla tudi ti Aqua, tukaj smo zato, da se spodbujamo, da se veselimo, [podpiramo... in tudi, da jamramo in jocemo, da izjocemo svojo bolecino in gremo bolj veselo naprej sem videla, da bos morda na K... ti samo polagam na srce, da je dobro pred tem preverit prehodnost jajcevodov in spermiogram od tvojega. ker ce ti dve zadevi ne stimata, je K cisto brez veze. a imas svoje O? ker ce jih imas, ti K morda ne bo pomagal, edino lepse celice se ti lahko naredijo. pa seveda te mora G vsaj enkrat pogledat z UZ, da vidi, ce reagiras. najbolje bi itak bilo, da ti napise napotnico in prepusti strokovnjakom. ti pa premisli o tem in se morda odloci, da se kar narocis, itak cakas nekje do oktobra na GK v LJ (ce se odlocis za tja). se vedno se potem lahko premislis
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 20:46:08
|
|
|
|
Serendipity
|
Ejla babuške! Najprej trinity in sončece - Jeeeeee! ČESTITKE!!!!! No, sicer ni neke ogroooomne spremembe, je pa malenkost drugače, mar ne? Naj vama bodo dnevi z možekom(a) srečni in polni ljubezni ter ob kopici nagajivčkov! oktavija - držim pesti za testek! kleja - ha ha ha ha, sem se nasmejala kot že dolgo ne! aqua - welcome back! Smo te pogrešale, veš! žal mi je za hudobo ... Držim pesti, da bo kmalu! ajsi, murki, fargi, lunči, polaris, erin, beyba, pikovit, jazzzi, kleja, vita, matt, pikica & comp (uh, kelko nas/vas je) - ZA VSAKO EN OBJEMČEK, pa v mislih vam pošiljam super ajs kofe! teja in dali* - dobrodošli in upam, da vama bomo kmalu čestitale iz srca!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 20:52:29
|
|
|
|
ledenka
|
a takle ajskofi?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 20:53:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a takle ajskofi? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 20:56:17
|
|
|
|
ledenka
|
to je bil pa res vzklik pozelenja a mas ze pocitnice al se delas?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 21:28:12
|
|
|
|
spelka12
|
Tejči in dali dobrodošli med nami. Naj vama hitro uspe. Več nas je, boljš se mamo. Trinity in sonček glavno, da sta uživali itak pa vem, da sta bli fuuul lepi nevesti. aqua jp, vem kako je to. Mene je blo včasih že kar malo strah povedat, da je prišla . pa hudo je ko vidimo, da oni tud trpijo z nami a ne? Jaz sem se pa danes razvajala in si popoldne privoščila extra veliko porcijo sladoleda z borovnicami. Kolk je to dobr. Tud otročka sta bla vesela, sta brcala kot za stavo. Pa še to za vse fuzbalerke. VIVA ESPANJA!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 21:49:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka to je bil pa res vzklik pozelenja sem si jo pravkar privoščila... homemade..mnjami!!!! a mas ze pocitnice al se delas? Delam delam.. ta teden celo vsak dan, sem prišla danes domov ob pol sedmih ... pa jutri in v sredo se kaže tudi en tak naporen dan .... (in potem naj se učim za izpit ... ) Pa ti? KOmaj čakaš dopust, kajne? Destinacija se mi zdi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 21:57:58
|
|
|
|
ledenka
|
spelkicaaaaaa kako kaj, mami? brcate, sem brala Se* izpit bo sel z levo roko, drzim pesti za to! a je tam pri vas tudi tak vroce? AAAAAAAAA meni pa bolj Heineken tece... sem razmisljala o caju, pa mi ne pase
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 22:08:21
|
|
|
|
Serendipity
|
Jah no .. jaz sem na Bandiju, mi trenutno najbolj paše za lajšanje vročine .. Je pa bila neka ploha zjutraj pa je lepo osvežila zrak ... Izpit pa itaq bo! Z levo roko!!!!!! Ali pa desno.. ha ha ha enkrat!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.6.2008 22:12:32
|
|
|
|
ledenka
|
pa magar z obema rokama Bandi je men presladek. se ne bi kregale za zadnjo flaso
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.7.2008 8:03:12
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro babe žabe!!!! Evo ena kavica za vas Takole pa izgledam danes jaz Kako ste danes spale? Mene daje poletna utrujenost!!!! Drage nove čvekice Dali in Tejči, če hočete da vas dam na seznamček bosta morali dati polno identiteto Tako kot smo jo izkazale me.... Pri meni nobenih novosti...vse po starem brez kakih simptomov.... Fotkala sem dnevno sobo in vam jo pokažem mal kasneje... Lep dan vam želim!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 1.7.2008 8:21:42
|
|
|
|
Dali*
|
Oktavija dobro jutro in naj ti kavica tekne. Jaz sem se ji odpovedala in zadnja dva meseca se zbujam brez nje. Čeprav nisem bila huda kofetarka, ampak, ko sem prišla v službo sem si jo skuhala in jo pila cela dan. Alora, sem videla, da me je murkica dala na seznam in sem ji potem napisla, da lahko napiše poleg še CE. Povej katere podatke ti še posredujem. Sem si ogledala tvoj album in žal te ne poznam. Sva pa isti letnik menda, 1980. Sicer sem pa z Otoka, s Šlandra. Nekje vmes. Pa ti? Sicer pa držim pesti za testek. To, da si pa ne moreš rihtat je pa full bad. Ma sej, mal svoje duše not vneseš...vsaj malo izboljšaš stanje. Nekateri so trmasti. Jaz nisem komplicirala pri prejšnjih najemnikih. Sedaj pa tudi dobiva druge in nič ne komplicirava. Naj si naredijo kot jim paše. Mi2 sva jim pripravila vse novo od kuhinje, vrat, kopalnice...skratka vse novo. Sam naj pazijo, zaradi mene si pa lahko stene na črno pobarvajo, heh. Ampak, ko bo konec v prvotno stanje.
|
|
|