Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps JA,pa se z današnjim dnem končuje junij.za marsikatero še en neuspešen mesec...vem,kako je,ko gledaš novopečene nosečke,ti pa zopet v novi krog...včasih zaboli,ko vidiš,da si spet med med modrimi pobarvanimi na seznamu in se sprašuješ,kdaj bo zate prišel tisti mesec,ko boš končno roza... punce,ni lahko ampak morate ostati pozitivne in se ne smete vdat. sama res nisem pričakovala,da bo zame mesec junij tisti,v katerem bom zagledala ,sama sem se že skoraj sprijaznila,da nam ne bo uspelo brez zdravniške pomoči,ker sem lansko leto imela močno vnetje jajčnika,ki je bilo bolj ali manj posledica stresa...lansko leto je bilo zame katastrofalno...bila sem popolnoma na tleh,vendar sem ostala močna,kolikor se je dalo.bili so vzponi in padci in šla sem naprej.v največjo oporo mi je bila moja mala princeskka in partner,brez njiju si ne predstavljam ,kako bi pregurala čez vse tisto,kar se je lani dogajalo... tako,da punce,ni vedno vse tako črno kot se zdi,treba si je samo postaviti cilj zaradi katerega je svet lepši,čeprav vedno ne uspe takrat ko planiramo... tako,da vsem,ki se borite že nekaj časa,ostanite močne in ne izgubite upanja... srečno vsem,da preženete rdečo grdobo za kakšno leto.... Spps - res si lepo napisala vse skupaj. Ja, velikokrat se nam v življenju postavijo nasproti velike ovire in preizkušnje, ki pa nas tudi bogatijo in se iz njih marsikaj naučimo. Zelo vesela sem zate, da ti je končno uspelo zagledat ta , sploh pa po vsem tem, kar si sedaj napisala. Tudi sama sem bila v zadnje pol leta v zelo negotovi in stresni situaciji. Bila sem že skoraj prepričana, da je nekaj hudo narobe z menoj. Ti cikli so bili vedno daljši, da o slabostih in vrtoglavicah raje niti ne govorim. Tako sem se bala, da je kaj narobe, da sem kar odlašala s pregledom pri G. No, končno sem se opogumila in se naročila in je vse OK!!! Tudi moje življenje se je naenkrat obrnilo v zadnjem mesecu popolnoma nepričakovano na 100% bolje, kar iznenada sem dobila pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas na področju na katerem dejansko uživam in mi vsak dan v službi prestavlja izziv. Sedaj verjamem, da se bo tudi pokazal takrat, ko bom to najmanj pričakovala in verjamem, da kar hitro pridem za teboj in vse ostale, ki smo ta mesec spet modro pobarvane, bomo . Seveda pa še kar čakamo junijske borke in krepko navijamo za njih. Danes je zadnji dan - pohitite in nam javite kako lepo novičko. Pa tako lepo smo se zmenile na začetku - vsak dan 2 - kje ste zdaj?
|