|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
30.6.2008 10:27:03   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dobro jutro.

A še za kero kavo pristavim?user posted image

Še zame prosim. Jaz sem že iz sprehoda, čeprav sem nameravala najprej v Ljubljano, da nabavim še nekaj stvari za na morje. Gremo zdej ali jutri ali v sredo, odvisno kdaj mi bo zdej ratal vse pripravit user posted image

Je bla pa taka gužva na avtocesti da to ni res. Za cestnino na Logu so menda stali že skoraj na Vrhniki, katastrofa. Po ta stari cesti pa ni blo dost boljš. Zdej se je menda mal umiril, tko da ko se Luka zbudi grem verjetno v Lj.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
30.6.2008 10:27:47   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

IZVIRNO SPOROČILO: srursa

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke EVI, MAŠOLINKI, TISI LANI, ROKU, JANEZU, JUŠU, PETRU IN TJAŠI!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dober večer!!!

Tudi jaz vsem čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz čestitam vsem po vrsti, pa še v naprej vsem k jim ne bom ker bom na morju!!! user posted image

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
30.6.2008 10:28:35   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

evo nas iz morja, blo je zelo fajn, nič vroče v app mala uživala na mivki na plaži, kopala sem jo v morju, ni zdražala v bazenu, edin bad je blo k smo mel ploščice in kamen po tleh v app in zunaj in je premrzlo za puzat pa skoz po rokah. zdaj doma je pa lažje glede tega.

spanje smo si čist uničli, sploh zvečer, kar ne in ne zaspat, ji je preveč dogajal, pa sva se umirili, tema, vse ampka ona ne. enkrat je šla spat ob pol2h, pa je bla čist pridna do takrat

drgač pa mivkasta plaža, naša je bla tam full pridna in se igrala kokr cajta si hotu

mi smo tud spanje na morju čist uničili. Nikakor ni hotel zaspat , je enkrat tud skor so dveh potegnil. Sva z mojmu  tok prehodila sam da bi zaspal, pa ni šlo. Pol ga je parkrat pa kr v naročju zmanjkal. Pomoje jim je res full dogajal.
Mi smo pa meli zraven na plaži en velik peskovnik, pa smo ga not meli in je bil tko priden, se je ure igral, pa KAO neki z grabljical kopal user posted image

Teva sandali, pa jaz nisem zadovoljna. Kot prvco m,a skoz rdeč od od unih paščkov, če pa ne zategnem pa mu čevelj dol pade. Kor drugo, mu pa skoz prstki zlezejo vn z t sprednjega paščka, ma nevem. Zdaj ga mam skoz bosega.

lulček- se spomni da ga ima, le ko mu reček:kje je lulček. Pa ga mal povleče, zraven se zasmeje, pol pa spet pozabi nanjga. so mu še vedno bolj všeč moje joške, pa postaje skoz vrtiuser posted image

Teh tevic ki jih imaš ti jst nikakor nisem mogla namontirat Žanu na noge, tako da jih takrat nisem kupila. Tele pa res ne tiščijo, pa tud ven ne padajo prstki user posted image

user posted image

Jih je imel Žan prvo leto in tudi lani. No letos ima že tojšno nogico da ima že ta "prave" tevice in sicer kar dvoje:

user posted image

user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
30.6.2008 10:32:14   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Jutrouser posted image

Kaj potem rečemo...se dobimo v sredo 2.7. ob 10h? A vam je to prezgodaj? Povejte kaj vam odgovarja?

Jst bi tud pršla na kafe, pa grem na morje oz. bom že tam...
Mi je pa vseen kr mal žal da ne morem prletet še na kafe. Ker zdej se bomo pa res počas vedno težje zmenile... Nekatere že delajo, druge bomo kmalu začele. No ni vrag da se nam sem in tja ne uspe dobit. Če ne drugače vsaj kako soboto...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
30.6.2008 10:32:16   
Sončni žarek

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke  MAŠOLINKI, TISI LANI, ROKU, JANEZU, JUŠU, PETRU IN TJAŠI!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi od naju, pa MARKU tud, ki je 25. praznoval user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
30.6.2008 10:35:13   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

evo nas iz morja, blo je zelo fajn, nič vroče v app mala uživala na mivki na plaži, kopala sem jo v morju, ni zdražala v bazenu, edin bad je blo k smo mel ploščice in kamen po tleh v app in zunaj in je premrzlo za puzat pa skoz po rokah. zdaj doma je pa lažje glede tega.

spanje smo si čist uničli, sploh zvečer, kar ne in ne zaspat, ji je preveč dogajal, pa sva se umirili, tema, vse ampka ona ne. enkrat je šla spat ob pol2h, pa je bla čist pridna do takrat

drgač pa mivkasta plaža, naša je bla tam full pridna in se igrala kokr cajta si hotu

mi smo tud spanje na morju čist uničili. Nikakor ni hotel zaspat , je enkrat tud skor so dveh potegnil. Sva z mojmu  tok prehodila sam da bi zaspal, pa ni šlo. Pol ga je parkrat pa kr v naročju zmanjkal. Pomoje jim je res full dogajal.
Mi smo pa meli zraven na plaži en velik peskovnik, pa smo ga not meli in je bil tko priden, se je ure igral, pa KAO neki z grabljical kopal user posted image

Teva sandali, pa jaz nisem zadovoljna. Kot prvco m,a skoz rdeč od od unih paščkov, če pa ne zategnem pa mu čevelj dol pade. Kor drugo, mu pa skoz prstki zlezejo vn z t sprednjega paščka, ma nevem. Zdaj ga mam skoz bosega.

lulček- se spomni da ga ima, le ko mu reček:kje je lulček. Pa ga mal povleče, zraven se zasmeje, pol pa spet pozabi nanjga. so mu še vedno bolj všeč moje joške, pa postaje skoz vrtiuser posted image

Teh tevic ki jih imaš ti jst nikakor nisem mogla namontirat Žanu na noge, tako da jih takrat nisem kupila. Tele pa res ne tiščijo, pa tud ven ne padajo prstki user posted image

user posted image

Jih je imel Žan prvo leto in tudi lani. No letos ima že tojšno nogico da ima že ta "prave" tevice in sicer kar dvoje:

user posted image

user posted image

A ja, Luka je pa večinoma kar bos, ker so mu Tevice še malo prevelike, v sandalčkih pa sploh stat ne zna, kaj šele hodit (ob opori seveda) user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
30.6.2008 10:35:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Hojla!

Nismo norčavi.user posted image user posted image  Očitno so neke pikice od vročine, sva dobila eno mazilo in naj bi v enem tednu izginile.

Jaz sem za sredo, ura mi je tudi ok.
****, a tebi je ok? Greš z menoj?

Mark je pa danes vstal že ob 6h (zaspal pa ob 22h), to je pa zame čisto prezgodaj, sem še zdej čisto podrta. Dobra si Poopsika, da takole vstajate. Mene pobere.user posted image
Zdej pa spi že 2. rundo, saj ni čudnega.

Super, da niste noričaviuser posted image user posted image Kaj si pa dobila za eno kremco? Jst tud razmišljam , da bi šla do P. Ima Tjaša pikice zdej že po tilniku in malo po glavici, pa praska seuser posted image , občasno...Kaj pa vemuser posted image

Mislm, da si ti vredna očudovanja, ker ponoči ne spite, tko, da jst nimam kej jamratuser posted image . Je pa res, da vstajanje tko zgodi čist ubijauser posted image ..mah sej se bom navadila...Je pa res, da imam veliko več od dneva in več postorim, vsaj nekaj!

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4532
30.6.2008 10:36:11   
Sončni žarek
Oj user posted image

Sploh ne morem verjet, a sem imela tako zelo malo za prebratuser posted image user posted image user posted image  

Vidim,da je smena že iz morja in da vam je vreme dobro služilo user posted image  Upam,da  bo tudi tistim, ki odhajate user posted image

Mi smo prišli domov predčasno v petek, ker je mene bolela glava za znoret, pa ful sem slabo spala.....Pa smo v petek po kosilu spakirali in šli domov.....in ko sem jaz najbolj bruhala v avtu, smo  še naletel na radar-ker je Bojan gledal, kje bo čimprej ustavil......Ah, bomo že preživeli.......

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
30.6.2008 10:37:00   
Anonimen

Jutrouser posted image

Kaj potem rečemo...se dobimo v sredo 2.7. ob 10h? A vam je to prezgodaj? Povejte kaj vam odgovarja?

Jst bi tud pršla na kafe, pa grem na morje oz. bom že tam...
Mi je pa vseen kr mal žal da ne morem prletet še na kafe. Ker zdej se bomo pa res počas vedno težje zmenile... Nekatere že delajo, druge bomo kmalu začele. No ni vrag da se nam sem in tja ne uspe dobit. Če ne drugače vsaj kako soboto...

Se strinjam..vsakič težje bouser posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4534
30.6.2008 10:38:28   
Sončni žarek
Imam eno prošnjo-tiste ki ste bile na morju in ki še greste v privat namestitve-apartmaje...... a lahko daste kakšen link gor....pa kako je za sprehajat....pa kakšna je plaža...... Jaz moram še za nas rezervirat dopust za september....

Prosim user posted image

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 30.6.2008 10:39:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 4535
30.6.2008 10:38:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Mi smo prišli domov predčasno v petek, ker je mene bolela glava za znoret, pa ful sem slabo spala.....Pa smo v petek po kosilu spakirali in šli domov.....in ko sem jaz najbolj bruhala v avtu, smo  še naletel na radar-ker je Bojan gledal, kje bo čimprej ustavil......Ah, bomo že preživeli.......

Revcauser posted image ...A ti je ful slabo zdej v tej nosečnosti?

Neposredna povezava do sporočila: 4536
30.6.2008 10:42:14   
Sončni žarek

Joj, sej sploh ne vem če bolj kot pri Evi ali manj....... V glavnem če ne jemem nič sadja, nič zelenjave, nič mlečnih izdelkov in ne pijem gaziranih pijač je OK...... POtem pa pomislite kaj mi ostane za jestuser posted image user posted image user posted image  Sedaj pa sezona domačega sadja in zelenjave.....

No včeraj sem pojedla kar nekaj lubenice, pa nisem nič na wc letala-sem pa pred obrokom in po obroku pojedla rupurutuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
30.6.2008 10:43:59   
Anonimen

Imam eno prošnjo-tiste ki ste bile na morju in ki še greste v privat namestitve-apartmaje...... a lahko daste kakšen link gor....pa kako je za sprehajat....pa kakšna je plaža...... Jaz moram še za nas rezervirat dopust za september....

Prosim user posted image

http://www.copia.si/silo/slo/morje.html

http://www.copia.si/silo/slo/prostori.html

Neposredna povezava do sporočila: 4538
30.6.2008 10:44:35   
Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Hojla!

Nismo norčavi.user posted image user posted image  Očitno so neke pikice od vročine, sva dobila eno mazilo in naj bi v enem tednu izginile.

Jaz sem za sredo, ura mi je tudi ok.
****, a tebi je ok? Greš z menoj?

Mark je pa danes vstal že ob 6h (zaspal pa ob 22h), to je pa zame čisto prezgodaj, sem še zdej čisto podrta. Dobra si Poopsika, da takole vstajate. Mene pobere.user posted image
Zdej pa spi že 2. rundo, saj ni čudnega.

Super, da niste noričaviuser posted image user posted image Kaj si pa dobila za eno kremco? Jst tud razmišljam , da bi šla do P. Ima Tjaša pikice zdej že po tilniku in malo po glavici, pa praska seuser posted image , občasno...Kaj pa vemuser posted image

Mislm, da si ti vredna očudovanja, ker ponoči ne spite, tko, da jst nimam kej jamratuser posted image . Je pa res, da vstajanje tko zgodi čist ubijauser posted image ..mah sej se bom navadila...Je pa res, da imam veliko več od dneva in več postorim, vsaj nekaj!

Poopsi mojima dvema kadar imata pikice od vročine ful pomaga oz. zelo hitro izginejo, če ju namažem iz Slezenčevim mlekom od Justa (Malva), sicer pa mislim da sem to že napisala. No pa še za kaj se uporablja iz navodil user posted image :
Protivnetna učinkovina za vnetja kože in intimnih delov. Sluzi, ki jih vsebuje Slezenovčevo mleko, naredijo prevleko na koži, nase vežejo vodo; Olje jojobe dodatno hrani in vlaži kožo, kamilica pa deluje protivnetno.
Priporočljiva je uporaba po sončenju, po kopanju; zmanjšuje strije in pomaga pri razpokani koži...

To ta zadnje (za strije) nisem niti vedla.... Bom probala če tud to kej pomaga...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
30.6.2008 10:47:27   
Anonimen

Poopsi mojima dvema kadar imata pikice od vročine ful pomaga oz. zelo hitro izginejo, če ju namažem iz Slezenčevim mlekom od Justa (Malva), sicer pa mislim da sem to že napisala. No pa še za kaj se uporablja iz navodil user posted image :
Protivnetna učinkovina za vnetja kože in intimnih delov. Sluzi, ki jih vsebuje Slezenovčevo mleko, naredijo prevleko na koži, nase vežejo vodo; Olje jojobe dodatno hrani in vlaži kožo, kamilica pa deluje protivnetno.
Priporočljiva je uporaba po sončenju, po kopanju; zmanjšuje strije in pomaga pri razpokani koži...

To ta zadnje (za strije) nisem niti vedla.... Bom probala če tud to kej pomaga...

Kje pa kupm to kremo? v lekarni?

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4540
30.6.2008 10:50:46   
Sončni žarek

Prosim user posted image

Poopsika- tvoj link sem imela že shranjen......ful lep apartma......tak romantičen.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
30.6.2008 10:52:03   
Anonimen

Prosim user posted image

Poopsika- tvoj link sem imela že shranjen......ful lep apartma......tak romantičen.......

aja, soriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4542
30.6.2008 10:53:09   
Anonimen

Joj, sej sploh ne vem če bolj kot pri Evi ali manj....... V glavnem če ne jemem nič sadja, nič zelenjave, nič mlečnih izdelkov in ne pijem gaziranih pijač je OK...... POtem pa pomislite kaj mi ostane za jestuser posted image user posted image user posted image  Sedaj pa sezona domačega sadja in zelenjave.....

No včeraj sem pojedla kar nekaj lubenice, pa nisem nič na wc letala-sem pa pred obrokom in po obroku pojedla rupurutuser posted image

Boga!
Pismo , vidim kok sem bla jst srečna, k mi ni blo skoraj nič slabo, bruhala pa sploh nisem in sem vse lahko jedla...no to tazadnje ni blo ravno najboljšeuser posted image ,  pol sem se pa pitala k pujsauser posted image .

Kdaj imaš pa rok?

Neposredna povezava do sporočila: 4543
30.6.2008 10:55:31   
Antigona

Kje pa kupm to kremo? v lekarni?

Noup. Je Justova, pa jo lahko kupiš pri predstavnikih Justa. Sam jst grem na morje pa ti je niti ne morem zrihtat. Lahko ti pa pošljem na ZS ime moje predstavnice in jo pokličeš ter se zmeniš z njo.

Pa dej mi geslo od slikic prosim pošlji...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
30.6.2008 10:55:34   
Sončni žarek
Talika- super, da niste noričavi..... Te pikice am Eva tud, sam danes jih pa spet nima nič......

Včeraj pa smo mi imeli obisk- je bila Zalenka z družinico pri nas....... Je bilo fajn in Anita je ful uživala v bazenčku, pa na gugalnici, pa v triciklu- v vsem tem, kar je Zalenak zmeraj pisala, da en mara user posted image user posted image user posted image  Smo se tok presmejal, ker z možekpm kar nista mogla verjeti.......

Neposredna povezava do sporočila: 4545
30.6.2008 10:58:03   
Sončni žarek
Poopsika- rok imam 24.1.2009......zaenkrat.....

pri Evi sem bruhala do cca. 22tedna........

Saj bomo preživeli user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4546
30.6.2008 11:07:42   
*lenc@*
oj, če se dobite v sredo naju najbrž ne bo, ker je ena povabla na kosilo ob 3o. letu, po vsej verjetnosti bo to kosilo tak da ....drugičuser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

Neposredna povezava do sporočila: 4547
30.6.2008 11:09:05   
*lenc@*
naša ma tud pikce po hrbtu in vratu, predvidevam, da od vročine, švica...

talika, sory k sem pozabla marka oment, seveda tud cortiju marku vse naj naj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
30.6.2008 11:09:38   
*lenc@*

Poopsika- rok imam 24.1.2009......zaenkrat.....

pri Evi sem bruhala do cca. 22tedna........

Saj bomo preživeli user posted image user posted image user posted image

itakuser posted image

R. K.

Neposredna povezava do sporočila: 4549
30.6.2008 11:10:00   
Anonimen
antigona, imaš zsuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?