|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
29.6.2008 11:56:07   
*lenc@*
evo nas iz morja, blo je zelo fajn, nič vroče v app mala uživala na mivki na plaži, kopala sem jo v morju, ni zdražala v bazenu, edin bad je blo k smo mel ploščice in kamen po tleh v app in zunaj in je premrzlo za puzat pa skoz po rokah. zdaj doma je pa lažje glede tega.user posted image

spanje smo si čist uničli, sploh zvečer, kar ne in ne zaspat, ji je preveč dogajal, pa sva se umirili, tema, vse ampka ona ne. enkrat je šla spat ob pol2h, pa je bla čist pridna do takratuser posted image

drgač pa mivkasta plaža, naša je bla tam full pridna in se igrala kokr cajta si hotu

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
29.6.2008 12:07:10   
*lenc@*
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke EVI, MAŠOLINKI, TISI LANI, ROKU, JANEZU, JUŠU, PETRU IN TJAŠI!!user posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
29.6.2008 13:01:27   
LadyB
evo nas iz morja, blo je zelo fajn, nič vroče v app mala uživala na mivki na plaži, kopala sem jo v morju, ni zdražala v bazenu, edin bad je blo k smo mel ploščice in kamen po tleh v app in zunaj in je premrzlo za puzat pa skoz po rokah. zdaj doma je pa lažje glede tega.

spanje smo si čist uničli, sploh zvečer, kar ne in ne zaspat, ji je preveč dogajal, pa sva se umirili, tema, vse ampka ona ne. enkrat je šla spat ob pol2h, pa je bla čist pridna do takrat

drgač pa mivkasta plaža, naša je bla tam full pridna in se igrala kokr cajta si hotu

mi smo tud spanje na morju čist uničili. Nikakor ni hotel zaspat , je enkrat tud skor so dveh potegnil. Sva z mojmu  tok prehodila sam da bi zaspal, pa ni šlo. Pol ga je parkrat pa kr v naročju zmanjkal. Pomoje jim je res full dogajal.
Mi smo pa meli zraven na plaži en velik peskovnik, pa smo ga not meli in je bil tko priden, se je ure igral, pa KAO neki z grabljical kopal user posted image

Teva sandali, pa jaz nisem zadovoljna. Kot prvco m,a skoz rdeč od od unih paščkov, če pa ne zategnem pa mu čevelj dol pade. Kor drugo, mu pa skoz prstki zlezejo vn z t sprednjega paščka, ma nevem. Zdaj ga mam skoz bosega.

lulček- se spomni da ga ima, le ko mu reček:kje je lulček. Pa ga mal povleče, zraven se zasmeje, pol pa spet pozabi nanjga. so mu še vedno bolj všeč moje joške, pa postaje skoz vrtiuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
29.6.2008 13:02:09   
LadyB
Čestitke EVI, MAŠOLINKI, TISI LANI, ROKU, JANEZU, JUŠU, PETRU IN TJAŠI!!

se pridružujem čestitkam

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
29.6.2008 13:02:37   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

evo nas iz morja, blo je zelo fajn, nič vroče v app mala uživala na mivki na plaži, kopala sem jo v morju, ni zdražala v bazenu, edin bad je blo k smo mel ploščice in kamen po tleh v app in zunaj in je premrzlo za puzat pa skoz po rokah. zdaj doma je pa lažje glede tega.user posted image

spanje smo si čist uničli, sploh zvečer, kar ne in ne zaspat, ji je preveč dogajal, pa sva se umirili, tema, vse ampka ona ne. enkrat je šla spat ob pol2h, pa je bla čist pridna do takratuser posted image

Mi smo tudi imeli en del ploščic po tleh v apartmaju, nekaj tepiha, ko še ni bilo tako vroče sem mu dala gor dolge hlače, da mu ni bilo tako mrzlo. Drugače pa smo bili večinoma na raztegljivem kavču in tam noreli.

Glede spanja je pri nas isto katastrofa. S tem, da Mark ni priden ampak se dere, ker je že čisto zmatran ampak zaspat pa ne.user posted image user posted image  Tudi po 2h sem se matrala, da je zaspal. No prvo noč doma je pa lepše spal.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
29.6.2008 13:04:27   
Anonimen
Hvala vsem za čestitkeuser posted image
Ne morem verjeti, da je Tjaša stara že 11 mesecev in da bo naslednji mesec stara 1 letouser posted image user posted image ..kako res leti časuser posted image .

Se prov spomnem eno leto nazaj kako smo čakale, da spoznamo naše sončkeuser posted image , zdej bodo pa kamlu otroci in ne več dojenčkiuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4431
29.6.2008 13:05:55   
Anonimen
lenča, welcome back!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
29.6.2008 13:08:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2667055

Jumpy, tole se moje gladiatorkeuser posted image

Pa kaj si mi mogla povedat za slabo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...prej te ni bilo strah, zdej te pa je...jst se pa še blj slabo počutmuser posted image ...brrrrrrr

Uuuu, dobre zgledajo tele patike!user posted image

Za letenje - res ne bo hudga. Sej vidiš, da sem še zmeri živa.user posted image Sem pozabila napisat, da je sicer mene panično strah višine. Res panično. Pa mi je verjetno zato še bolj bad.user posted image

jumpy, pol sva na istem...jst se tud bojim višine...z gondolo se komaj, komaj peljem..
Enkrat sva šla z mojim na Lj grad z gondolo al kva je tist in sem misla, da me bo kap...nikol več, grem raj pešuser posted image .

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
29.6.2008 13:09:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Jumpy, upam, da se fanta čimprej podravita in da ga pičite veselo proti morju!!user posted image

Hvala. user posted image  Je šla namesto nas Erika z dedijem in babi. Jo tako pogrešamo, da to ni res. Mala čveka, nergačica, borka za pravičnost in ljubezen med ljudmi,...user posted image  Ah, ja,...user posted image

Kako si lepo napisalauser posted image ...verjamem, da jo pogrešaš...Jst tudi Tjašo, kadar ni z menoj...se psihično pripravljam, da je ne bom videla, ko bova v Londonuuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4434
29.6.2008 13:55:48   
LadyB
kaj sm pozabla napisat. A veste do kdaj sva danes s tinom spala: do 11.30 user posted image user posted image , pa ob osmih je šel spat. Se je pa osmih zjutraj zbudil, sem ga direkt iz postelkje dala v stajco, se je 5 minut igral, ter začel klkicat mama mama, pol sem ga nazaj v posteljo dala pa je potegnil naprej. Joj kok sem se fajn naspala, Tin pa očitno mora za nazaj prnest 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
29.6.2008 13:59:52   
LadyB

Kako si lepo napisala ...verjamem, da jo pogrešaš...Jst tudi Tjašo, kadar ni z menoj...se psihično pripravljam, da je ne bom videla, ko bova v Londonu

popsika, bo pa tko bolj luštno ko se boste s Tjašo videli po tolkem cajtu.
Vidva blagorčka, kdaj pa gresta??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
29.6.2008 14:04:51   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

kaj sm pozabla napisat. A veste do kdaj sva danes s tinom spala: do 11.30 user posted image user posted image , pa ob osmih je šel spat. Se je pa osmih zjutraj zbudil, sem ga direkt iz postelkje dala v stajco, se je 5 minut igral, ter začel klkicat mama mama, pol sem ga nazaj v posteljo dala pa je potegnil naprej. Joj kok sem se fajn naspala, Tin pa očitno mora za nazaj prnest 

To sta pa res oreng potegnila user posted image user posted image  super, da si se fajn naspala.
Mark je tudi danes kar lepo spal, se je samo 3x zbudil in do 3:30 spal v svoji posteljici. Očitno jo je že malo pogrešal.user posted image

Na morju smo pa imeli prenosno posteljico pa je v njej vse skupaj spal ene 3h v celem tednu, ostalo pa pri meni.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
29.6.2008 14:14:50   
Talika19
Meni se je na morju že kar mešalo od Markovega nespanja.user posted image user posted image Čisto sem bila že živčna. Tudi moj je rekel, da to je pa čisto noro, ker je zdej videl kako to zgleda v celem dnevu in potem še zvečer. Sem rekla, da če bo še doma tako, da bom ga pa sedaj pustila, da se dere.user posted image user posted image No hvala bogu je doma malo bolje, da sem se spet premislila.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
29.6.2008 15:54:53   
*lenc@*
so mu še vedno bolj všeč moje joške, pa postaje skoz vrti

enakouser posted image , vendar pije pa nč več velik

R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
29.6.2008 18:08:12   
Anonimen

Kako si lepo napisala ...verjamem, da jo pogrešaš...Jst tudi Tjašo, kadar ni z menoj...se psihično pripravljam, da je ne bom videla, ko bova v Londonu

popsika, bo pa tko bolj luštno ko se boste s Tjašo videli po tolkem cajtu.
Vidva blagorčka, kdaj pa gresta??

hvala lady za tolažbouser posted image user posted image user posted image .

Greva pa konec julija.

(odgovor članu LadyB)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
29.6.2008 18:09:17   
Anonimen

wow, superuser posted image user posted image user posted image

Midve pa vsak dan ob 5.30 vstanevauser posted image user posted image user posted image ...Je pa res, da spi celo noč od 7h zvečer tko, da logičnouser posted image

(odgovor članu LadyB)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
29.6.2008 19:07:16   
*lenc@*

lenča, welcome back!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čaw bejbi

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
29.6.2008 19:08:32   
*lenc@*
Drugače pa smo bili večinoma na raztegljivem kavču in tam noreli.

enako talikauser posted image

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
29.6.2008 19:12:21   
Anonimen

čaw bejbi

ojuser posted image

kaj bo dobrega? kako ste?

a sem že povedala, da sem brez podaljškovuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
29.6.2008 19:56:19   
Talika19

a sem že povedala, da sem brez podaljškovuser posted image

a res, kolk imaš pa sedaj dolge?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
29.6.2008 20:16:23   
Talika19
A bi se katera ta teden dobila na kakšni kavici? Jaz moram sicer prej preveriti kaj je z Markovimi pikicami, ker jih je vedno več.user posted image user posted image  Če ne bo nič takega, bi se dobila kakšen dan. Mi je pa vseeno kdaj in kje. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
29.6.2008 20:57:45   
Anonimen
talika, paž imam, tko kot prej...no malo so mi pa laski zrastluser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
29.6.2008 21:22:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

A bi se katera ta teden dobila na kakšni kavici? Jaz moram sicer prej preveriti kaj je z Markovimi pikicami, ker jih je vedno več.user posted image user posted image  Če ne bo nič takega, bi se dobila kakšen dan. Mi je pa vseeno kdaj in kje. user posted image

jst bi bila prav vesela, da se spet vidimouser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
29.6.2008 21:33:23   
Anonimen
Moja afn'causer posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4449
29.6.2008 21:49:16   
srursa

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke EVI, MAŠOLINKI, TISI LANI, ROKU, JANEZU, JUŠU, PETRU IN TJAŠI!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?