Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 21:48:41
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: April dobrodošla nazaj, bo zdaj vsaj mal bol živo tukaj hvala saj je res bolj mrtvilo tukaj sem imela celih 5 strani za prebrat od 1 tedna
< Sporočilo je popravil Talika19 -- 28.6.2008 21:49:23 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 21:56:30
|
|
|
|
Talika19
|
Zdej imam pa še eno vprašanje. Mark se skoz ful praska po jajčkih in lulčku, tudi ko ima pleničko gor se pa kar čez njo. Moram skoz ful pazit, ko je odvit, ker bi si kar vse stran odtrgal, tako zagrabi. Zato ga tudi nisem mogla imeti na morju nagega. Na pregledu sem P vprašala glede tega, pa je pogledala in rekla, da ne vidi, da bi bilo kaj narobe. Ful mi je že grozno, ko to počne, sploh, ker ga skoz ful kregam, da tega ne bi počel. Kaj pa če ga res kaj ful srbi ali boli? A ima katera kakšno podobno izkušnjo?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 22:34:06
|
|
|
|
saskija
|
Talika ne vem če je to ravno povezano z alergijo, bolečino, ker potem tričetr človeštva moških, ki se večino časa kontrolirano lali nekontrolirano grabi po mednožju trpelo za obliko bolezni, alergij, kar pa ne bo držalo tudi naš jaka se grabi za lulčka ko je odvit in se tudi zelo jezi, ko ga spet povijem, ko pa je nagec pa se kar skoz nekaj prijema za lulčka- je pač pravi mali moški jaz ga za to nič ne kregam, res je všasih malo neokusno ko kaj je pa po lilčku prime pa potem po travi po vseh štirih pa spet po lulčku... ampak mi ga kar pustimo da uživa nudistične radosti!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 22:34:58
|
|
|
|
tonja
|
Živijo IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Ful mi je že grozno, ko to počne, sploh, ker ga skoz ful kregam, da tega ne bi počel. Kaj pa če ga res kaj ful srbi ali boli? A ima katera kakšno podobno izkušnjo? ne nič kaj podobnega ne opažam pri Lovru - no ko je nagec pod tušem ali v bazenčku si lulčka povleče do nevem kje gor, ko ga najde Drugače pa nisem povedala da se sedaj zvečer ničveč ne kopava ampak tuširava, ker bo na morju tudi samo tuš in nemilim vleč poleg vse krame s sabo še banjico. Tuš ima tako rad, da kar sam zleze not in tudi že sam je ven prilezel - čez dan, ko pa se zvečer tuširava in ga hočem dat ven po tuširanju pa je taaaaaak jok, pa odkimava z glavo A vaši tudi ko nečesa nočejo odkimajo z glavo? Če Lovra nekdo vpraša, če gre k njemu in mu ponudi roke pa da on ne želi iti, odkima Danes smo bili pa v šopingu v Celju pa sploh nisem dobila sedeža za na kolo. Kar nikjer nimajo takega, ki ga reklamirajo Lovro pa je dobil Teva sandale pa je tako luštkan v njih Drugače pa nisem še čestitala nosečkama SŽ in birdy ter mašolinki za rd. Vsem vse naj naj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 22:37:10
|
|
|
|
saskija
|
Tonja a si Lovru že dolgo obuvala čeveljčke ali so te tevice prvo konkretno obuvalo naš JAka hodi ob različnih predmetih, ampak čeveljčkov, no sandalčkov še mu nisem kupila. misliš da bi že morala. še sanja se mi ne kdaj sta prejšnja dva dobila prve
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 23:14:45
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija Talika ne vem če je to ravno povezano z alergijo, bolečino, ker potem tričetr človeštva moških, ki se večino časa kontrolirano lali nekontrolirano grabi po mednožju trpelo za obliko bolezni, alergij, kar pa ne bo držalo tudi naš jaka se grabi za lulčka ko je odvit in se tudi zelo jezi, ko ga spet povijem, ko pa je nagec pa se kar skoz nekaj prijema za lulčka- je pač pravi mali moški jaz ga za to nič ne kregam, res je všasih malo neokusno ko kaj je pa po lilčku prime pa potem po travi po vseh štirih pa spet po lulčku... ampak mi ga kar pustimo da uživa nudistične radosti! Mislim, da to ni neko normalno prijemanje. On si tako zagrabi in vleče, da je noro in potem si jih ful popraska, potem pa ni čudnega, če ga boli. Mene boli, ko ga vidim, da to dela. Pa to dela tudi čez plenico. Tudi kopat se ne moreva normalno, ker se zapiči v svoje mednožje in pozabi sploh na vodo. Sem prav slabe volje vedno zraven. Drugače sem pa mojega spraševala, če je to normalno moško obnašanje in če ga je on to naučil. Tonja, Mark se tudi ful rad tušira. Zdej na morju smo to začeli prakticirat in mu je ful všeč.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 23:20:48
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija Tonja a si Lovru že dolgo obuvala čeveljčke ali so te tevice prvo konkretno obuvalo naš JAka hodi ob različnih predmetih, ampak čeveljčkov, no sandalčkov še mu nisem kupila. misliš da bi že morala. še sanja se mi ne kdaj sta prejšnja dva dobila prve Čisto prvo obuvalo so bili Cicibanovi čeveljčki, samo so taki bolj zaprti pa niso ravno za zdej, ker je moral imeti not še nogavičke. Noter sem ga sedaj imela veliko bosega pa tudi zunaj je včasih šel kar bos po travi in po asfaltu pred hišo in po kamenčkih pa se ni glih neki pritoževal. No amapk vseeno ne more otrok povsod hodit bos, zato sem mu kupila še te odprte (joj kolk sem se razpisala o enih bogih čevljih ) Ko smo glih pri čevljih; a se katera spomne, kje je poopsie kupila svoje gladiatorke ter koliko je dala za njih. tudi meni so bile všeč, sploh ker niso s peto, ki mi ne pride prav ne doma ne v službi (ko bo treba it - če ne bi imela še starega in novega dopusta bi morala naslednji teden že začet delat )
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 23:24:01
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: saskija Tonja a si Lovru že dolgo obuvala čeveljčke ali so te tevice prvo konkretno obuvalo naš JAka hodi ob različnih predmetih, ampak čeveljčkov, no sandalčkov še mu nisem kupila. misliš da bi že morala. še sanja se mi ne kdaj sta prejšnja dva dobila prve Čisto prvo obuvalo so bili Cicibanovi čeveljčki, samo so taki bolj zaprti pa niso ravno za zdej, ker je moral imeti not še nogavičke. Noter sem ga sedaj imela veliko bosega pa tudi zunaj je včasih šel kar bos po travi in po asfaltu pred hišo in po kamenčkih pa se ni glih neki pritoževal. No amapk vseeno ne more otrok povsod hodit bos, zato sem mu kupila še te odprte (joj kolk sem se razpisala o enih bogih čevljih ) Ko smo glih pri čevljih; a se katera spomne, kje je poopsie kupila svoje gladiatorke ter koliko je dala za njih. tudi meni so bile všeč, sploh ker niso s peto, ki mi ne pride prav ne doma ne v službi (ko bo treba it - če ne bi imela še starega in novega dopusta bi morala naslednji teden že začet delat ) Še to sem pozabila napisat pri čevljih za naše Zdravnica v RA mi je rekla naj čim več hodi bos, tako da se ti ne mudi s kupovanjem;
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 23:30:24
|
|
|
|
saskija
|
Talika pa ima Mark kaj drugačno kožo okoli mednožja, ker lahko bi bile kakšne glivice ali pa samo občutljivost na plenice za enkrtano uporabo, mene recimo, če imam gor kak sintetičen modrc pa potem še noter tista polnila za boljši dekolte tako srbi vse, da bi se lahko razkraspala, pa nimam nobenih izpuščajev. Morda zdaj kdaj poleti probaš brez pleničke pa mu daš doma samo body gor, ko se bo polula pa ga preoblečeš, zunaj je lahko tudi nagec z majčko, pa boš videla, če se bo kaj manj praskal?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 23:31:56
|
|
|
|
saskija
|
Tonja hvala, ker si se tako razpisala o čeveljčkih
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 23:33:50
|
|
|
|
saskija
|
Sem šla malo prečekirat če je letalo iz PAriza že pristalo, da si zračunam kdaj pride moj mož domov, da ugasnem RR in ga pričakam no enkaj časa še imam- saj lj in mb nista tako blizu. Daj napišite še kaj, saj likat se mi zdaj res več ne da, pa zmečkano je tudi zdaj moderno- če verjameš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 23:38:11
|
|
|
|
saskija
|
eh sranje sem narobe gledala, letalo še sploh ni pristalo, zgleda je gužva v luftu tako, da je že zamude 20 minut , ve pa ste tudi že vse omagale, nič se grem spravit spat, ker ga očitno ne bom dočakala.Pa naj še kdo reče, da je letalo najhitrejše prevozno sredstvo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 23:39:51
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija Talika pa ima Mark kaj drugačno kožo okoli mednožja, ker lahko bi bile kakšne glivice ali pa samo občutljivost na plenice za enkrtano uporabo, mene recimo, če imam gor kak sintetičen modrc pa potem še noter tista polnila za boljši dekolte tako srbi vse, da bi se lahko razkraspala, pa nimam nobenih izpuščajev. Morda zdaj kdaj poleti probaš brez pleničke pa mu daš doma samo body gor, ko se bo polula pa ga preoblečeš, zunaj je lahko tudi nagec z majčko, pa boš videla, če se bo kaj manj praskal? Nič ne izgleda čudnega razen takrat ko se že popraska. Uporabljam dvoje različne plenice (Pampers in Muller) pa se pri obeh praska. Lahko pa bi bilo tudi to. Bom poskusila s tvojimi nasveti glede oblačenja. Na morju sem gledala enega malega in se ni nikoli nič praskal. No saj ga nisem skoz videla ampak izgledalo ni.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 23:41:52
|
|
|
|
saskija
|
sem jaz ena blont kura- sem vse narobe gledala za letala, ja res rabim potrdilo v torbici da nisem kura lahko noč
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 23:41:57
|
|
|
|
Talika19
|
Ti si faca Saskija. Jaz sem tudi sama doma, moj je šel na en rojstni dan. Potem sem pa film gledala do 23h, pa še cunje zložila pa še eno žehto dala prat, zdej pa najbolje, da se spat poberem. Itak me bo Mark zbudil samo, da se bom v posteljo ulegla. Ima specialen radar, me čuti skozi dvoje vrat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 29.6.2008 6:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Kako ste kaj? Spet malo jaz ...se mi kr ne da bit na računalniku v tej vročini, mi tle iz lap topa piha ful topel zrak in mi čisto nič ne paše:) Najprej dobrodošle vse, ki ste iz morja...kawasakica in talika . Super, da ste uživali in da ste si nabrale novih moči. Joj, kje je še naše morje ...še 3 tedne, se sliši kmalu ampak filing je pa, da bo trajalo še 100 let. ****, sorči za zamudo ampak Vse najboljše tudi od mene!! Pa čestitke vsem slavljencem Pri nas ni nič novega Tjaša šiba kot norc, se že malo malo postavlja na nogce, če ji rata , čveka pa nenormalno veliko in to non stop ...pridna je, res! No zobov tud še nimamo pa smo stari 11 mesecev!! Malo odštevam tudi že za London...sem lih dons razmišljala, saskija, kaj če bi naju tvoj možek peljal v London , nekako bi se bolj varno počutila, že zarad tega, ker je tvoj mož ...vsak dan bolj me je trah letenja . No, pri nas je že skoraj dan...vsak dan vstajamo najkasneje ob 5.30 ...Sploh ne more dlje spat, zvečer pokusšam, da bi jo dala kasneje spat ampak ne gre, petnjast do 7h je ona že čisto koma, pa se lahko po trepalnicah mečem... Aja, še glede pikic...tud pr Tjaši sem par dni nazaj opazila pikice na rami, take male dorbne rdeče pikce...verjetno je to od vročine No, pridne bodite, uživajte, pa skrivajte se v senčki
< Sporočilo je popravil poopsika -- 29.6.2008 6:48:46 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 29.6.2008 6:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija Daj napišite še kaj, saj likat se mi zdaj res več ne da, pa zmečkano je tudi zdaj moderno- če verjameš je, je, moderno...pri nas kr furamo ta stil
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 29.6.2008 6:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
mi2 tudi Tjašo tuširava, je ful dobr, pa zdej v tej vročini, ko jo previjam jo še hit pod tuš nesem in rito potuširam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 29.6.2008 6:51:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja Ko smo glih pri čevljih; a se katera spomne, kje je poopsie kupila svoje gladiatorke ter koliko je dala za njih. tudi meni so bile všeč, sploh ker niso s peto, ki mi ne pride prav ne doma ne v službi (ko bo treba it - če ne bi imela še starega in novega dopusta bi morala naslednji teden že začet delat ) tonja, živjo Gladiatorke sem kupila v Promod, cena je bla 30€(poceni ). Samo jih je fuuuul težko dobit...prov ne štekam teh štacun, pa sem bila sama poslovodja dveh tko, da ne pametujem ...če nekaj tako zelo gre v prodajo in je tako veliko povpraševanje, kako za vraga ne morejo naročiti več zaloge????Ne, pa da ji vsak mesec pošljejo 1 model za vsako številko, WTF???... No, na srečo, pa zdej te Gladiatorke prodajajo čisto povsod...ZARA, Berskha, C&A...res, poglej po teh trgovinah. Zdej so itak ful in in je izbire malo morje!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 29.6.2008 6:54:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja A vaši tudi ko nečesa nočejo odkimajo z glavo? Če Lovra nekdo vpraša, če gre k njemu in mu ponudi roke pa da on ne želi iti, odkima ja , kok je Tjaša smešna k to počne...najraje pa ko je in noče več...me odriva z roko in zmiguje z glavo, ne, ne Pa muco zna oponašat ...ji rečem, kako dela Jaki( naš maček) in s ful tankim glasom rečem...maa, mauu ...kok je posrečena...ni kaj pravi vundekid je
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 29.6.2008 9:07:24
|
|
|
|
Jumpy
|
Dobro jutro! Dobrodošle nazaj vse, ki ste bile na morju! Smo vas pogrešale. ****, vse najboljše! Lulček - no, jaz sem pa "zaskrbljena" zaradi nasprotnega. Miha in Gašper si nikoli oz. zeeelo redkokdaj vlečeta lulija Pri previjanju Mihiju kar primem roko in jo dam na lulija in rečem: "Glej, lulček." In se smeji. Da bi ga sam - nikoli. Po mojem ima prekratke roke. Odkimavanje z glavico - tudi tega ne dela. Je priden otrok in me v vsem uboga, pa mu odkimavat ni treba. Kaj so gladiatorke????? Poopsika, boš videla, da bo vse o.k. Še malo Saskiji zateži, pa te bo ona lastnoročno zategnila do Londona. Hecam se. Tudi jaz se bojim letenja. Se ga nisem, a sem šla enkrat na Malto, pa je bilo slabo vreme,... Sicer pa, mi bi morali iti včeraj na morje, pa nismo šli, ker sta fanta nekaj bolana, pa je brez veze. Bomo šli enkrat drugič.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 29.6.2008 9:10:44
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2667055 Jumpy, tole se moje gladiatorke Pa kaj si mi mogla povedat za slabo vreme ...prej te ni bilo strah, zdej te pa je...jst se pa še blj slabo počutm ...brrrrrrr
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 29.6.2008 9:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jumpy, upam, da se fanta čimprej podravita in da ga pičite veselo proti morju!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 29.6.2008 10:01:00
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2667055 Jumpy, tole se moje gladiatorke Pa kaj si mi mogla povedat za slabo vreme ...prej te ni bilo strah, zdej te pa je...jst se pa še blj slabo počutm ...brrrrrrr Uuuu, dobre zgledajo tele patike! Za letenje - res ne bo hudga. Sej vidiš, da sem še zmeri živa. Sem pozabila napisat, da je sicer mene panično strah višine. Res panično. Pa mi je verjetno zato še bolj bad.
< Sporočilo je popravil Jumpy -- 29.6.2008 10:06:08 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 29.6.2008 10:04:16
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jumpy, upam, da se fanta čimprej podravita in da ga pičite veselo proti morju!! Hvala. Je šla namesto nas Erika z dedijem in babi. Jo tako pogrešamo, da to ni res. Mala čveka, nergačica, borka za pravičnost in ljubezen med ljudmi,... Ah, ja,...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?