|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
27.6.2008 15:06:09   
Špela100
Ojla čvekice...kako ste pridne...ja danes je petek, ddv-je sem naredila , pa se še vam malo oglasim.

Res čestitke vsem za lepe napredke, kako so pridni naši sončki user posted image user posted image user posted image in po kilah in po razvoju.

Naš tudi kar dosti spi, ga vročina zdeluje. Zdaj mi spi že od dvanajste, mal se je vmes zbudil, pa sva se kar v spanju podojila in zdaj naprej spi...pa še mama je dve kitici ujelauser posted image user posted image , kako lepo...

Drugače se Maks obrača iz kravic na hrbet, pa iz hrbta si pomaga na bok, na trebuh pa še ne. Rokice ful stavi v usta, pa palčka najde in veselo cmoka, jaz mu pa dudo tlačim.
Kaj ve pustite, da sesa roke??
Čajčka mu dajem malo, kakor kdaj...čeprav bi ga spil kolikor mu ga dam, potem pa meče ven.

Na sprehod greva midva tja okrog pol devetih, potem sva pa cel dan doma in zvečer ob pol devetih spet...pa do desetih ko se da dihat...

no zdaj pa šibam, ker se je zbudil...čao

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
27.6.2008 17:39:57   
perp
tudi moja miška kar veliko spančka. Moram se pohvaliti - smo ponoči podrli nov rekord 7ur in pol. Ko sva pogledala na uro in je bila že 5:00 sva rekla "kva, a sva slučajno jo preslišala prejšnjo rundo, ko se je zbudila". Ampak ne, punca je spala kot kašen tavelik user posted image user posted image . Mogoče jo je pa včerajšnje cepljenje tako zmatralo.

No mi smo zdej nabavili čebriček. Prej sem ga imela samo izposojenega od kolegice za par dni, ker ona ima šele 1.mesec staro punčko in ga še ne uporabljata. Res tistim, ki ga še nimate, toplo priporočam.

Zdej si grem pa načrpat mleko, ker imamo jutri pogreb, da bo lahko malo jedla tisti čas, ko me ne bo. Žal mi je v sredo umrla moja super stara mama. Res je bila enkratna oseba, ful nesebična. Nikoli ni med mano in sestro delala razlik (za razliko od druge stare mame user posted image )

Aja naš dopust - letos ga ne bo, ker bomo KONČNO začeli delati na hiši. KONČNO smo zrihtali vse papirje. Sredi julija pride majster iz dopusta in začnemo dozidat stopnice in premikat notranje stene in potem okna, da bomo še do zime imeli zaprto, da lahko pozim kqaj not delamo. Mah dela je ogromn. aja, sicer hiša je narejena do 3.gradbene faze, ampak bolj tako tako, ker je bila delana pred 15.leti, potem sta se pa starša od mojga ločila in je ostalo, tako kot je zdej.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
27.6.2008 17:40:27   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Jaz, ko greva kam, mu da flaško v termo torbico, pa zaenkrat še ni bilo nič narobe...

Lucalu, kako lepo vse pokomentiraš user posted image user posted image ...

kakšno termo torbico pa imaš to? a spada h kaki flaški? kje si jo kupila? THX.....
no pa lepo da si spet med nami, sem mislila, da že kje na morju uživate....user posted image  
Moj sinko spet spi user posted image ...se zbudi pa je buden le kako urico, pa spet zaspi....ta pa je zaspanček user posted image ...

Torbico mam od Tommee Tippee-ja... in flaško tudi! Torbice so pa dve v kompletu - pa mislim, da so tam okrog 10 - 15 €. Kupila sem jo pa v Babycentru. Drugače pa obstaja še torbica od Aventa, tja lahko daš pa, mislim, da, dve flaški, stane pa okrog 20 - 25 € (se mi zdi). No, ampak te, ko jih mam jaz, sem full zadovoljna z njimi!
Drugače pa moj sinko tudi spi... zgleda, da jih vročina res matra. user posted image

Hvala, Lucalu. To bom šla pa verjetno kupit. Pa zadrži ta torbica nekaj časa pravo temperaturo mleka? Sem gledala sedaj malo po spletni strani pa nič ne najdem o tem.
Sem pa včeraj prvič dala malo prekuhane vode Titu, tudi danes...pa kar naredi par požirkcev. Poleg tega pa naredi še smešno faco, ker se mu zdi malo čudno, da ni mleko user posted image .

Pa kakšen dobrovoljček je Tai user posted image user posted image user posted image se tako lepo smejčka....
pravi mali user posted image ....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
27.6.2008 17:47:28   
Dinki
Perp, čestitke za nov spavalni rekord user posted image , je fino ko se človek po doooolgem času malce naspi, a ne?
Čebriček je tudi meni zakon, ampak je banjica zaenkrat še večji, vsaj Tit tako kaže....mu banjica bolj odgovarja ker se lahko notri kobaca in brca....je ratal že tako živahen notri, da ga samo še moj dragi kopa, jaz se kar bojim, da mi bo ušel user posted image .
No, pa še hiška user posted image user posted image user posted image ...kaj češ lepšega....še nekaj dela in živcev bo, ampak vidva kar lepo počasi in z užitkom.

Aja, pa moje sožalje user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
27.6.2008 17:50:25   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Hvala, Lucalu. To bom šla pa verjetno kupit. Pa zadrži ta torbica nekaj časa pravo temperaturo mleka? Sem gledala sedaj malo po spletni strani pa nič ne najdem o tem.
Pa kakšen dobrovoljček je Tai user posted image user posted image user posted image se tako lepo smejčka....
pravi mali user posted image ....

Ja, nekaj zdrži... zdaj, ko je toplo, pa sploh! user posted image  Ena kolegica ima pa Aventovo, pa je mogoče za malenkost boljša... ampak res za malenkost.

Pa hvala! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
27.6.2008 18:06:48   
perp
Dinki hvala
pa a veš kaj me zanima. Ko si rekla, da tvoj Tit zateguje glavico. Dej mi prosim malo opiši, ker nisem prepričana ali Neja tudi user posted image  
A sem ti kdaj rekla, da je mojmu bivšmu fantu bilo ime Tit. Zelo redko, ampak lepo ime user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
27.6.2008 18:09:25   
perp
lucalu tvoj Tai je prov cortkan, pa tak dolg. Sploh ni tko buckast, kot je naprimer moja šjora. Pa prov tak bolj "eksotičen" zgleda, tko da mu ime Tai prov paše user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
27.6.2008 18:16:15   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Dinki hvala
pa a veš kaj me zanima. Ko si rekla, da tvoj Tit zateguje glavico. Dej mi prosim malo opiši, ker nisem prepričana ali Neja tudi user posted image  
A sem ti kdaj rekla, da je mojmu bivšmu fantu bilo ime Tit. Zelo redko, ampak lepo ime user posted image

Moj sinko še zmeraj spi user posted image ...sej zato pa kle gor visim. Čakava z mojim, da se gospodič zbudi in da gremo na sprehod....upam, da bo kej kmalu.
Perp, zateguje glavo le če leži na hrbtu in jo tako kmočno zategne, da jo ima skoraj pravokotno na telo....ob tem se mu malo povzdigne tudi hrbtek v lok....ma ful grozno, res ne vem zakaj to dela....na začetku mi je bilo ful grozno, zdej sem pa že kdaj prav jezna....drugače pa lepo drži glavico. Je tudi pri tebi tako?

user posted image  Tudi moj Tit je veliko bolj buckast od Tai-a...si ga pa dobr opisala - eksotičen user posted image ....

Upam, da je bil tisti tvoj bivši Tit fejst fant, tako kot je moj user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
27.6.2008 18:41:38   
lucalu

tudi moja miška kar veliko spančka. Moram se pohvaliti - smo ponoči podrli nov rekord 7ur in pol. Ko sva pogledala na uro in je bila že 5:00 sva rekla "kva, a sva slučajno jo preslišala prejšnjo rundo, ko se je zbudila". Ampak ne, punca je spala kot kašen tavelik user posted image user posted image . Mogoče jo je pa včerajšnje cepljenje tako zmatralo.

Zdej si grem pa načrpat mleko, ker imamo jutri pogreb, da bo lahko malo jedla tisti čas, ko me ne bo. Žal mi je v sredo umrla moja super stara mama. Res je bila enkratna oseba, ful nesebična. Nikoli ni med mano in sestro delala razlik (za razliko od druge stare mame user posted image )

user posted image user posted image user posted image  Neji za nov rekord v spanju!!!

Moje iskreno sožalje ob smrti tvoje stare mame!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 27.6.2008 18:42:35 >

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
27.6.2008 18:44:49   
lucalu

lucalu tvoj Tai je prov cortkan, pa tak dolg. Sploh ni tko buckast, kot je naprimer moja šjora. Pa prov tak bolj "eksotičen" zgleda, tko da mu ime Tai prov paše user posted image

Hehe... hvala lepa! user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
27.6.2008 19:05:27   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Kaj ve pustite, da sesa roke??

Jaz mu pustim, ker ne sesa sam enega prsta. Menda tako raziskujejo svoje roke, kmalu pa bodo na vrsti še nogiceuser posted image

Čestitke vsem našim zakladkom za napredek.

Pri nas  trenutno divja nevihta, pa še toča je šla vmes. Upam, da se bo vsaj malo shladilo ker je za znoret.

razprodaje....če katero zanima. Mi smo bli danes v celju. H&M pa Okaidi že imata znižanje, se ful splača, ker naši user posted image vse tolk hiter prerastejo.

Še js sem si mogla kopalke nabavit, ker so mi zgornji deli vsi premali letos...user posted image user posted image

Sem mal slikice gledala....sami lepotci in lepotičkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
27.6.2008 19:06:53   
gaya24
perp: Moje sožalje za staro mamouser posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
27.6.2008 21:55:15   
Lona76
Perp moje sožalje!
Sedm šla malo albume pogledati, madonca mamo vse lušne  otroke. Lucalu tvoj je tko luškan k se smeji.
Tale vročina udi našo Tajo matra. Veliko spi, ko je pa budna je pa kr sitkana. ol pa človek ne ve a od cepljenja al od vročine. Sej so res revlčki. Kaj bo šele na morju. Ji bom pa šla čisto ta mal bazenček kupiti, ker je pediatrinja rekla naj jo damo v vodo če ima 28 stopinj. Tko da nogice ji bom že namočila, drugače bom mela pa čist t mau bazenček, pa ji bom not vodo segrela, pa jo bom not namakala. Zdej smo bili dva dni not,ker sem imela doma še Tilna z vročino, pa kašla in smrka. No danes je ni imel pa smo šli prejle za 20 minut na sprehod. Je blo še zmer soparno, pa še k nevihti se je pripravljalo. Jutri pa upam, da bova šli lahko zjutraj malo na špancir. Drugače mam pa full za pospraviti, pa za zlikati, pa se mi ne da v tej vročini. Prav lenušček sem ratala. Se bom jutri lotila. Neki bom že, pa še malo v nedeljo pa bo.
Lepo se imejte in uživajte

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
28.6.2008 21:49:17   
Katiandi
Ojla! Danes je bil pa super dan kar se vremena tiče. Ravno prav toplo. Naš Jaka je skor cel dan prespal, ne vem, a zaradi pikice, ki jo je dobil včeraj. Je pa zdaj že 2 dni zvečer ful aktiven, ga sploh ne morem uspavat kr brca pa stoka po celo uro skupaj. Danes sem mu celo morala 2x flašo delat - a to pomeni porast v hranjenju? A je to pri vas že bilo in kako se to kaže?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
28.6.2008 22:00:47   
Katiandi
Drugače smo pa imeli razvojno včeraj. Ti zdravniki so res čudni, vsak drugač pove.Je v posvetovalnici rekla, da ma zaležano glavo, ta včeraj pa ni nič opazla, pa sem ji povedala za to. Sem kr mal jezna, ker kot da nič ne delam prav. Da ga narobe pestujemo - najraje je na trebuščku, da gleda navzdol, pa bi moral bit kot v lupinici, da ima pokrčene nogice. Pa kupčka tud ni dobr podirat čez ramo (so mi tako v posvetovalnici pokazal), ker nima pokrčenih nogic. Sploh ne vem kok delat, da bo prav!!! Ima pa hrbtne mišice malo manj razvite, tako da naj ima rokice in ramena bol skupaj, da bodo mišice napete - vsaj tako sem razumela. Mamo pa itak v sredo fizioterapijo, bo spet kak nov hendling padu.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
28.6.2008 22:57:39   
Pingvinčica
Mi smo nazaj.

Hvala vsem za lepe želje. user posted image
Priznam, da mi vsega še ni zneslo prebrat. Ste se kar nekaj načvekale te dni ko me ni bilo user posted image user posted image user posted image .

Punce vse boste enkrat dočakale ta dan. Jaz sem ga čakala skor 7 let, ampak kdor čaka dočaka. user posted image user posted image user posted image In ta dan je res nekaj tako lepega in posebnega, da se splača čakat nanj.

O povečanju družine zaenkrat ne razmišljamo. Je bilo preveč problemov v obeh nosečnostih, ampak nikoli ne reci nikoli. Trenutno pa imam dve pupi čisto dovolj.

Ne morem verjet, da so že marčevke 2009 odprle temo. JIh bom morala iti malo pozdravit, takoj ko bo kaj časa.

A že imate kaj zobkov ali smo mi2 prvi?

Bom poskusla še kakšno slikco prilimat, če mi bo uspel.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
28.6.2008 23:01:02   
Pingvinčica
user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
28.6.2008 23:15:32   
Pingvinčica
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2368
28.6.2008 23:48:24   
Čakajoča
 Pozdravljene po zeloooooooooooooo dolgem času!

Odkrito povedano, mi sploh več ni za računalnik. Še mailov se mi ne da več gledat! Pojma nimam zakaj!  
aDa povzamem naše življenjea: Nik je sanjski sinček!!! Ne bi si mogla želeti večjega cukerčka kot je. Kar se vsega tiče.
Torej-ponoči spi 12 ur. Od 21.oo do 9.00! Nato se naje, podere kupčka in še zaspi z 4-5 ur. Zdravniki prAvijo, da imamo fenomen. Potem pa še med po vsakem obroku 1 uro.
14 dni že spi v svoji sobici. Očitno mu paše, glede na to, da se 12 ur ne zbudi.
aV Albumu je nekaj novih slikic. aČe boste imele čas, si poglejte njinega korenjaka. aSicer pa so naši marčevci verjetno že vsi pravi korenjaki.
Mi smu super. Kako ste pa kaj vea? Vas veliko zvija ali je to že mimo?
Oglasite se kaj

Neposredna povezava do sporočila: 2369
29.6.2008 11:23:22   
Naša črtica koraka
oojla!
Pri ans vse ok ... petkov dež je bil pravo olajšanje ... sem opazila, da mi vročina pobere mleko in anji tudi apetit ...

pri nas smo še vedno po starem ... spanje je dolgo, a čez dan le redko več ko urico v enem kosu. Tako da je Nik od Čakajoče, definitivno večja maca ko anja ... oz. macon user posted image
Od petka dalje imam še sina doma, do septembra ga ne bo v vrtec. Upam, da bom zmogla, predvsem spanje podnevi me skrbi. Najhuje je, ko bi dami spali, gospodič pa ne ...

pigvinčica, princeska, hvala, da si z nami delila slikice iz 2v1 user posted image  dnevu !

ko bom imela kaj več časa vam napopam še naše slikice ...

sicer pa te dni (vikendi) so polni izletov ... gremo naokrog z družinskimi prijatelji in je super! Prejšnji vikend sem anjo namakala, le nogice, v jezero ki ima 24 stopinj ... do kolen  ji je bilo všeč, naprej pa ne. Fredov plavalni obroč, tardeč, je zanjo še prevelik ...

anja zelo rada tlači rokice v usta ... zjutraj moram prav paziti, da se vsaj pol urice po dojenju z njo igram in jo zamotim ... čene zatlači rokico globoko v usta in seveda potem bruhne, pa gre fruštek v nič!
Sicer giba se ne pretirano, veliko sicer brca, preobrača se pa ne ... krave pase fenomenalno, pod pogojem da je pred njo nekaj RES zanimivega user posted image .

Sicer pa mi vse pove user posted image .

Js se kar stopim, ko me gleda ... njene oči so polne ljubezni user posted image . Js se kr topim ko sladoled user posted image .

zdj pa šibam, otroke crkljat!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
29.6.2008 11:24:05   
Naša črtica koraka
PERP, moje sožalje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
29.6.2008 12:11:53   
Pingvinčica
Perp prejmi iskreno sožalje tudi od nas.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
29.6.2008 12:22:02   
Lona76
Živjo!
Pingvinčica kako lepi ste bili vsi!!!
Čakajoča čestitke za tako spanje. Jst bi tut!user posted image Zjutri namreč. Se je naša začela zbujat ob šestih.
Matr je vroče. Taja full spi. No sej jest bi tut najraje pa ne morm!
Učeri zvečer smo šli v mesto. Sem odkrila da imajo v Zvezdi sladoled zame. En  je iz riževega mleka, en pa iz fruktoze. Njami je bil dober. Nisem nič sladkega že celo večnost jedla. Zdej pa dragega šuntam, da bi šli danes spet.user posted image
Tko javla sem se, zdej grem pa kosilo naprej kuhati.

Neposredna povezava do sporočila: 2373
29.6.2008 13:38:38   
perp
Hvala vsem puncam, ki ste mi izrekle sožalje. Je bilo res žalostno user posted image . Ampak kaj čmo, tako je življenje - nekdo se rodi in na drugi strani nekdo umre.

Nejč je v varstvu med pogrebom bila zelo pridna. Sta jo imela od mojga ati in njegova žena. Včeraj je vse skupaj čez dan od 7:00 zjutraj do 21:00 spala 2 uri. Na koncu na sedmini je bila že tako utrujene, toooolk težke učke je imela, da je kar nonotu v naročju zaspala. Njemu se je pa seveda to ful dobr zdelo.user posted image user posted image user posted image  Smo ju ful slikal. Bo kasneje dala kakšno slikco gor.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
29.6.2008 13:41:37   
perp
Pingvinčica ful ste bili lepi in "popedenčkani" vsi. Sploh pa ti nevesta.

Aja okoli poroke moram nekaj povedat. Zdej sta moja ful dobra kolegica in njen "fant" potovala po Ameriki. In sta se nakoncu ustavla v Las Vegasu in sta se poročila. Ful sta faca. Vse skupaj ju je stalo 800 dolarjev. no potem je pa moj reku - tko bi se pa tudi jaz poroču.user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?