LoCa
|
...JA. v torek popoldne sem se odpravljala na dopust v bovec. grem na pumpo tankat in hočem dvignit dnar na bankomatu, ker nisem imela v denarnici počenega centa, zares. in tale k***ev bakomat od NLB mi požre kartico (sem na SKB)!!!!! Sicer sem v prvo res vtipkala napačno kodo, ampak mi jo je prasec kr pogoltnu, brez nič, kr adijo!!! dobro, da ne povem, da sem se tolko pizdila, da sm bla prpravljena koga ubit, bankomat sem skoraj prebutala, mi je pol un na blagajni reku, da je mislu da bom skozi bankomat do njega pršla. dragi moji, vroče ku svinja, pes v avtu, meni se mudi, grem na dopust, brez denarja (juhu, jedla bom zrak)...kličem sestro, če je še v službi, da mi pove telefonsko od bankomata. mi reče da mi posodi denar. ok. kličem tja, k ndzirajo banomate, tip se čudi, da kako mi jo je požrl, ker namreč res sem samo eno napako naredila, in seveda noben ne bo pršu zdej mi kartice reševat..... ma tolko sem bla živčna, da sploh ni za govorit. v petek sem na skb klicala in dobim kartico šele konec naseldnjega tedna. hvala lepa. zdej pa, tolko me je razp****lo, da bom pisala pritožbo, in zahtevala vse stroške telefoniranja da mi vrnejo. še dobro, da nisem šla v tujino na dopust, ker tolko keša si pa ne bi mogla sposojat. in šđe to, o tej nlb nikoli nič dobrega nisem slišala in zdej pač...ja NAJBOLJ GNILA BANKA (poleg NKBM) . ma žal mi je da nisem unga bankomata uničla tam na mestu.
|