![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 11:17:27
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Pa kaj je zdele delov? Je najdu čebulo v omari in jo je grizu . Zdej mu pa fuuuul iz ust smrdi. Sam ti pa maš prigode. Pa bogi Janez. Očitno ga ne boli dovolj da še kr na glavo skače... Ja, tkko kot je Janana rekla, zvrtajta še ene luknje nižje dol in prestavi dno še nižje... Ti drugega niti ne ostane... Pa dobro jutro oz. dober dan vsem skupaj. Žan ima danes že drugi dan vročino, je mal hripav bil, zdej mu pa nič vidno ne fali, sam vročino ma... Je moj ostal zjutraj doma da sva šla z Lukijem ven. Ko pa sva prišla domov ob pol enajstih pa je šel delat... Luka je pojedel potem malco in zdej pridno pančka, Žan pa gleda Pujso Pepo... Kot vedno
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 12:40:27
|
|
|
|
zalenka
|
dober dan. kakšno mrtvilo na RR-ju. mi gremo danes na štajersko - štartamo popodlne ko pride možek iz službe in se spakiramo. upam da vročina vsaj malo popusti sicer bo grozljivka gor kosit cel dan na takem soncu in še v bregu. z nitko se bova verjetno skrivali kar v spodnjem delu vikenda, kjer je precej hladno. zgornja sobica, ki je podstrešna je pa tudi pasje vroča, tako da bomo pomoje spali kar spodaj. doma imamo pa tudi katastrofo. imamo sedajle 27,5 stopnij notri. se čez noč sploh nič kaj dosti ne ohladi, ko je vse pregreto. čeprav vse na stežaj odpremo. nitka posledično zvečer ne more it spat. sedajle je tudi bila že orng tečka, pa ni in ni mogla zaspat. zdej gre spat šele okoli 22h, zbudi pa se okoli 6h-6.30. meni pa zmanjkuje časa za vse
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 12:57:19
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka dober dan. kakšno mrtvilo na RR-ju. mi gremo danes na štajersko - štartamo popodlne ko pride možek iz službe in se spakiramo. upam da vročina vsaj malo popusti sicer bo grozljivka gor kosit cel dan na takem soncu in še v bregu. z nitko se bova verjetno skrivali kar v spodnjem delu vikenda, kjer je precej hladno. zgornja sobica, ki je podstrešna je pa tudi pasje vroča, tako da bomo pomoje spali kar spodaj. doma imamo pa tudi katastrofo. imamo sedajle 27,5 stopnij notri. se čez noč sploh nič kaj dosti ne ohladi, ko je vse pregreto. čeprav vse na stežaj odpremo. nitka posledično zvečer ne more it spat. sedajle je tudi bila že orng tečka, pa ni in ni mogla zaspat. zdej gre spat šele okoli 22h, zbudi pa se okoli 6h-6.30. meni pa zmanjkuje časa za vse Ja tale vročina je prov pasja. Sem prov vesela da smo si lan omislili klimo. Mam zdej notri prižgano klimo, naštimana pa je na 27 ali 28 stopinj, glih tolk da pobira ven vlago in ni tiste sopare... Prov luštno je...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 13:13:11
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Ooo, ****, kva dogaja? Mah skoz neki dogaja,sej veš Ej a nima danes ena mamica od avgustovčka rojstni dan??????? Sem šla p danes tole prevert in sicer malce pozno, vendar iz srca: Vse najboljše za tvoj rojstni dan **** !!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 14:18:36
|
|
|
|
JORJA
|
Pozdravljene! Ja res se vidi da so dopusti.... Mi tudi jutri štartamo...pa ne za dolgo..samo za 5 dni...toliko da se bomo malo ohladili in nadihali svežega gorskega zraka.. Naš Avgustin tudi zelo slabo prenaša tole vročino...zvečer ne more in ne more zaspati, pa tudi ponoči se večkrat prebudi čisto premočen... Ja Antigona klima je res perfektna stvar...mi imamo pa skoz 24 stopinj...sam potem je pa šok ko gremo ven Sedaj hodimo na sprehode samo še zgodaj zjutraj (6.00) in pozno zvečer... Toliko od mene....lepo se imejte..upam da ne bom imela veliko za brati ko pridemo domov....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 14:54:07
|
|
|
|
Rivi
|
Danes sva se z Mio šle mal ohladit na Postojnsko, kjer ostanemo cel vikend... Tudi Mia je naredila že nekaj korakov...tako da je njeno raziskovanje še bolj pestro zdej Lep dan vsem ****, čestitke za rojstni dan
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 15:24:26
|
|
|
|
Antilopa
|
Ku-ku
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 15:25:26
|
|
|
|
April
|
hej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 15:26:05
|
|
|
|
Antilopa
|
Čestitke nosečki Birdy in vsem slavljencem ter hvala Mii, Jaši in Benotu za razglednico
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 15:28:01
|
|
|
|
April
|
Vidve gresta lahko v jamo, če je kriza. Tukaj v Ljublan pa je vroče. Še posebaj, če v dolgih hlačah naokol hodiš.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 15:28:55
|
|
|
|
April
|
Antiloba, a ste se imel fajn? Saj bi vas na kavo povabila, če bi bli kej bližje.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 15:32:30
|
|
|
|
Antilopa
|
Super je bilo... ravno smo ušli vročini Drugače pa, če bi imeli možnost, bi podaljšali - saj za en dan tudi smo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 17:18:09
|
|
|
|
birdy
|
HOJ, HOJ, čakam da se moja sončka zbudita Jst pa mal na računalnik, sam ne moj, k na mojmu je treba windovse inštalirat. Drgač je pri nas še kr delovno, v službi in doma. Neli ma pa zdej že 10 zob, pismo tele dva sta jo pa matrala. A kera kej spremlja če ma še ker avgustovček tok zob? Hodmo pa še ne, njej je tok lepo na kolenih da nima želje po hoji. Men je pa tud čist vsen, vsi so shodil, tud Neli bo! ****, TEBI PA VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN!!!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 17:27:27
|
|
|
|
LadyB
|
da se se jaz malo javim... mi smo uživali na morju, se ohladili. Tin je z nama skoz plaval, je bil tak jok če je šel kdo brez njega v vodo , res obožuje vodo. Mal se je prehladil, ima hripav glas, ampak ni nč hudga. ****, tudi od mene vse najbolše za rojstni dan!!!! Ja kok pa stara?? Joj pr nama v spalnici je obupno vroče, pa Tin se skoz zbuja moker. Razmišljam da ga ostrižem, k ma skoz mokre laske, pa še vsi ga menjajo za punčko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 22:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala lepa za čestitke Stara?Jah no,neki je že Čist potiho................32
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 27.6.2008 22:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes ima pa moja Tisi Misi 10 mesecev pa Rok tudi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 9:02:18
|
|
|
|
kawasakica
|
halo babe žabe, mi smo doma. Jooj kak je blo fajn - Luka je čist nor na vodo. Ful je brcal in čofkal. Kak hitro mine ko je luštno Nič nisem za nazaj brala, na zadnji strani sem vidla, da je **** praznovala - vse najlepše še od mene Grem malo prebrat, drugače pa Antigona 26.6 smo dobli 5 zobek Sem vas kar pogrešala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 10:57:51
|
|
|
|
Antigona
|
Oj! Včeraj zvečer se je moj bra skokal iz morja... Zdej pa ne vem kdaj bom šla jst. Danes mojga ni, jutr gremo na en rojstni dan, v ponedeljek in torek moj ne more... V sredo mogoče, če pa grem v četrtek je reku da bo z mano še v petek... A ja, morva it pa z obemi avti, ker jst v svojga tud slučajno ne spravim vsega kar bi rabila s sabo... Je moj reku da bo šel itak z mano dol da bo vse peljal... Moji straši grejo pa tud jutr že domov, tako da bom sama z obemi... Me kr mal skrbi kaj in kako... Predvsem na plaži ko bo Žan hotu v vodo al pa kakat in lulat... Še dobr da je dol vsaj moj bratranc z ženo in hčerko, ki pa je letos končala 1. razred. Se z Žanom rada igrata... Pa še za internet nisem več ziher da bo delal... So očitno v marini neki signal blokiral ker ful slabo lovi. Upam, da mi bo vseeno ujel kej signala. Sem pač odvisnik od računalnika in RR-a
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 15:28:51
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Mi smo tudi že doma. Sem vas kar pogrešala. Bilo je super, vreme krasno, vroče, senco smo imeli tako, da ni bilo panike. Smo pa prehodili vso plažo od Zelene Lagune do Ulike kar nekajkrat. Je kar nekaj sence tako, da ni bilo panike, pa takoj zjutraj smo šli. Mark se ni ful kopal, ker se je od mene prehladil in je kašljal in malo smrkal. Smo ga imeli samo v bazenčku 2x, potem pa tudi to ne več. Mu je bilo pa vse ful zanimivo na plaži in vse povsod drugod. Imeli pa smo ful probleme z njegovim spanjem, ker nikakor ni hotel zaspat, čeprav je bil ful zmatran. Se je pa ful navezan na mojega, ker smo bili toliko skupaj in ga je prav veselje videt, kako se igrata. Pa vroče mu je bilo tudi noro. Zadnje 2 noči je spal samo še v plenički. Je bilo pa en teden morja čisto zadosti. Na začetku sem bila jaz prehlajena, potem se je Mark malo prehladil, na koncu je še moj zbolel. Zadnji dan sem še alergijo na sonce fasala, ker smo dosti hodili, saj drugače sem itak skoz v senci. Na koncu smo bili vsi veseli, da gremo domov.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 15:30:31
|
|
|
|
Talika19
|
Čestitke vsem slavljencem za obmesečnice. Vse naj, naj **** za rojstni dan. Čestitke vsem hodečim in stoječim, za nove zobke in druge podvige. Marku uspe nekaj sekund, da stoji sam brez opore.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 15:38:02
|
|
|
|
Talika19
|
Mark je pa dobil nekje 4. dan ful drobnih pikic. Najprej so se začele na vratu, potem pa so se širile na rame in hrbet ter prsni koš. Drugje jih skoraj ni. Pojma nimam od česa so. Najbolj verjetno se mi zdi, da od švica in vročine, nisem pa ziher. Lahko da je tudi od kakšne hrane, samo ne vem od katere. Če jih bo v ponedeljek še imel, se bova šla pokazat k P.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 15:45:30
|
|
|
|
Talika19
|
Mia, Beno in Jaša, hvala za kartico. Ful lepo presenečenje!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 16:06:24
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mark je pa dobil nekje 4. dan ful drobnih pikic. Najprej so se začele na vratu, potem pa so se širile na rame in hrbet ter prsni koš. Drugje jih skoraj ni. Pojma nimam od česa so. Najbolj verjetno se mi zdi, da od švica in vročine, nisem pa ziher. Lahko da je tudi od kakšne hrane, samo ne vem od katere. Če jih bo v ponedeljek še imel, se bova šla pokazat k P. dobrodošla nazaj, bo zdaj vsaj mal bol živo tukaj tele pikce so pa najbrž od vročine. Naš jih je še vsako leto dobil-take kot opisuješ-ko je blo vroče.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 16:56:22
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mark je pa dobil nekje 4. dan ful drobnih pikic. Najprej so se začele na vratu, potem pa so se širile na rame in hrbet ter prsni koš. Drugje jih skoraj ni. Pojma nimam od česa so. Najbolj verjetno se mi zdi, da od švica in vročine, nisem pa ziher. Lahko da je tudi od kakšne hrane, samo ne vem od katere. Če jih bo v ponedeljek še imel, se bova šla pokazat k P. naš Matija dobi takšne pikice, če ga mažem s kremo za sončenje, predvsem take, ki imajo kemične filtre, tako ga mažemo s kremami z mineralnimi filtri. Takoj ko zamnejam kremo je dobro. Letos ga mažem s HAuschko faktor 15 in je ok, JAkca pa s 30. Ostali nismo občutljivi.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 28.6.2008 17:31:16
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mark je pa dobil nekje 4. dan ful drobnih pikic. Najprej so se začele na vratu, potem pa so se širile na rame in hrbet ter prsni koš. Drugje jih skoraj ni. Pojma nimam od česa so. Najbolj verjetno se mi zdi, da od švica in vročine, nisem pa ziher. Lahko da je tudi od kakšne hrane, samo ne vem od katere. Če jih bo v ponedeljek še imel, se bova šla pokazat k P. Žan je bil tako pikast od vročine in švica. Je bilo pa ponavadi bolje ko sem ga nekaj dni po kopanju mazala z Malvo (Slezenčevo mleko od Justa )
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako pomagati mami, ko dojenček joka?Ali zares veste, kakšna je PRAVA podpora mame, ko njen dojenček joka in ima težave ga potolažiti? Hitro preverite v član...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.