jolie
|
OJLAAAAAAAAAAAAAAA, še jaz spet mičkeno. Me že ni blo celo večnost. Meni se življenje obrača za 100 stopinj. Sploh si ne predstavljam dneva, ko mi ne bo potrebno več v službo in ostajati tam do večera. Končno sem dobila nadomestilo, čeprav imamo dela že vedno za znoret. Sem se pa ulenila, ker se mi enostavno več ne da. Niti vstati zjutraj, kje smo šele pri tem, da bi delala 10-12 ur dnevno. No, na zadnjem pregledu sem tudi jaz imela UZ in seveda firbčna kot sem vprašala, če se mogoče vidi katerega spola je otroček. Je G rekla, da zgleda, da je punčka...vam povem, da tud, če nebi ona nič rekla bi se dalo ugotovit, ker se je "žemljica" čisto razločno videla . No in naša punči kot da bi vedela, da jo opazujemo, se pretegovala, stegovala rokici, pozirala...in veselo brcala še cel dan. Čeprav bi skoraj rekla, da bomo imeli fuzbalerja, ker včasih mi prau močno trebuh strese, ko brcne . Glede imena pr nas tud še približno nimamo pojma, ker se ne mormo uskaladit. Pomoje bo to edini otrok, k se bo rodil brez imena...ohja. Jaz delam še cel julij. Upam, da se bova v tem mesecu še selila v svoje stanovanje, da lahko začnem čačkat po otroški sobici...sem v Merkurju našla take lepe vzorčke, k ih lahko na steno narišeš, da ne bom svojih umetniških sposobnosti preveč u sramoto spravila. Aha, še to... naslednji pregled imam 07.07....me čaka test za sladkor. Še eno mau čudno vprašanje: A so se še kateri pojavile močnejše dlake po trebuhu??' Jaz ih prej nisem imela sploh, sedaj pa so se mi pojavile okoli popka in nekatere prav močne in črne....KATASTROFA... Upam, da vam ni preveč vroče....bodite mi lepo... papa!!!
|