Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:19:31
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem maxi cosi lupinico včeraj naročila preko neta od Sončka.Zeleno.Upam,da mi nebo žal.Cena je sicer 120 eur,pri Recinku pa 111.Samo mi je Sonček nekako bolj.No,bomo videli.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:20:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne, pikeca grem iskat ...je na rd, pa so si otroci zmislili (predvsem slavljenka), da bodo do 21 ure tam, ker drugače je brezveze in prehitro mine..... ja itak. kdo pa gre dons že ob sedmih domov??? ...ko sem jaz imela 8 let nisem smela biti ob 21 več zunaj ....., pa saj vem, da je zdaj vse bolj moderno .....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:21:21
|
|
|
|
ključek
|
Aja v torek imam pregled, morala bom sama, ker vsi domači delajo, upam, da dobim papirje za CSD in da mi da bolniško, ker zdaj pa že res zelo težko vozim in ker mi noge zatekajo, še malo bom podobna kaki babuški brez rutke moje noge............... ..............še dobr, da obstajajo japonke..................drgač bi mogla bosa hodit po svetu..................jz tud bolj težko vozim...............lezem ven zelo počas..................... .................papirji za CSD?? to me še čaka......................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:21:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me to you,pri nas že dve uri dežuje,kot iz škafa. No,sedaj je prenehalo ...pa saj je moglo, če sva skoraj iz istega konca doma, jaz pa že pišem, da sije sonček.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:22:45
|
|
|
|
arabela*
|
ja fiši,zadnjič si napisala,da je bila toča pri vas.jaz pa nič o tem vedela.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:23:15
|
|
|
|
ključek
|
...ko sem jaz imela 8 let nisem smela biti ob 21 več zunaj ....., pa saj vem, da je zdaj vse bolj moderno ..... menda res....................... ........ob sedmih najkasneje....................včasih se kr sprašujem.........kakšni bodo naši otroci?????????pri 10 letih bojo tko, kot so ti zdej pr 15 al kako???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:24:08
|
|
|
|
ključek
|
ja fiši,zadnjič si napisala,da je bila toča pri vas.jaz pa nič o tem vedela mogoče pa ni do vas prišla....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:24:35
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,ma kje še je to. Jaz sploh ne upam pomislit na to
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:25:12
|
|
|
|
arabela*
|
s katerega dela si že?? Me malo spomin zabava
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:26:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you moje noge............... ..............še dobr, da obstajajo japonke..................drgač bi mogla bosa hodit po svetu..................jz tud bolj težko vozim...............lezem ven zelo počas..................... .................papirji za CSD?? to me še čaka...................... tud jaz nosim japonke, al pa one cokle ....druga mi nič ne gre gor..... ...papirji pa tud mene še čakajo.... ...vozim pa jaz še ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:27:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja fiši,zadnjič si napisala,da je bila toča pri vas.jaz pa nič o tem vedela. v centru je ni bilo, jaz sem pa malo bližje grenze , pa je bila.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:28:01
|
|
|
|
ključek
|
...vozim pa jaz še .... sej jz tud, ampak imam bolj počasne prihode iz avta ven........... .........kot bi gledal bolj počasni posnetek.................. ................sem pa vesela, da nisem v službi, ker ne vem, kako bi se vsak dan vozila v lj in nazaj..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:28:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya s katerega dela si že?? Me malo spomin zabava ...sem ti malo namignila...... ...več lahko na zs....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:30:02
|
|
|
|
arabela*
|
eh vozim jaz ko velika.To ni blem.Samo ne na dolge fure.Tam pa znorim.Po mestu pa gre
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:30:34
|
|
|
|
arabela*
|
hhhe,skrivnost
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:30:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...vozim pa jaz še .... sej jz tud, ampak imam bolj počasne prihode iz avta ven........... .........kot bi gledal bolj počasni posnetek.................. ................sem pa vesela, da nisem v službi, ker ne vem, kako bi se vsak dan vozila v lj in nazaj.............. mislila sem, da ni problema...... je samo, če se vsedam v kak nizek avto....pol se jaz tud bašem ven kot kaka oma....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:31:22
|
|
|
|
tasha23
|
O punce saj vem, da nisem edina, ki trpi to vročino, zatečene noge, nespečnost... ampak trenutno res nisem vedela komu se izkašljat, ker doma so itak vsi pametni Sem pa danes gledala malo paketke od CSDja in sem malo neodločena med denarjem in paketom E. veliko stvari imam še od prvega... Za sobico pa sem si zastavila nekaj takega: ali če mi bo sploh uspelo...
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:34:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hhhe,skrivnost ..pa ni glih skrivnost....samo se najde kdo od ..... pol pa se vse ven ščveka kaj se me tu menimo.... zato.... ....sem pa že zadnjič malo o velikem rondoju pisala , pa ...... tak da veš kje približno se nahajam....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:36:19
|
|
|
|
ključek
|
ful luštn!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:37:28
|
|
|
|
ključek
|
O punce saj vem, da nisem edina, ki trpi to vročino, zatečene noge, nespečnost... ampak trenutno res nisem vedela komu se izkašljat, ker doma so itak vsi pametni sej zato smo pa tle, ne?? da si pomagamo, svetujemo ali pa samo poslušamo............... prjatlce prek RR!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:37:43
|
|
|
|
arabela*
|
Ja saj. Ma mane pa boli joko,kaj si kdo misli,pa kaj govori.Res Najprej sem bila skeptična,zdaj pa nič več
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:38:29
|
|
|
|
arabela*
|
Tasha23,res luškano,tista druga mi je všeč.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:39:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja saj. Ma mane pa boli joko,kaj si kdo misli,pa kaj govori.Res Najprej sem bila skeptična,zdaj pa nič več .... jaz pa zaenkrat še...ker ve veste stvari, ki jih oni ne, zato pa......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:42:00
|
|
|
|
gold fish
|
...malo vas zapuščam, ker grem po pikeca...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 20:42:44
|
|
|
|
arabela*
|
Aja.Kapiš
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.