frrrr
|
ne vem zdej al nisem več čarovnica, al kaj... moje napovedi se ne uresničujejo... mali še vedno kuha, drugih znakov ni... no razen tega, da zelo malo je in skoraj nič ne pije.... pa mu tekočino ponujamo na tisoč in en način... čaj, voda, mleko, sok, slamica, lonček, kozarec, magični lonček... noro zgleda, da gremo jutri spet na pregled, ker 3x dnevno zbijemo vročino s svečko, ko prileze čez 39... pred spanjem, sred noči in čez dan pred spanjem in ko ima mlade... ker smo večino stvari pustili na morju (domov bi naj prišli za slaba 2 dni in spet nazaj), je blo treba it na morje po stvari, ter prikolo pospravit (prej smo kr pustili mizo, senčnik in take stvari zunaj)... no, pa sva šla zvečer z Jašo spat, mož pa na morje... okrog 12ih sem se zbudila z groznimi bolečinami v jajčnikih in ugotovila, da je imela porodna babica prav, ko je rekla da so moji porodni popadki podobni le malo hujšim menstrualnim krčem... komaj sem se privlekla do kopalnice, tam pa sem se morala zravnat, da sem dosegla termofor... in potem sem se trudila, da ne bi bruhala od bolečin groza... sočustvujem z vsemi, ki imate takšne probleme... sem to prvič doživela in si tega ne želim nikoli več! aja, pa ni bla kriva , verjetno je krivo to, da sem pred enim mesecem pametovala Lu kako naj je KT (in itaq js zarečen kruh jem)... jem KT 2 meseca, prvi je šel ok... tadrugi pa zgleda tako, da en dan pojem zjutraj za prejšnji dan in zvečer za tekoči dan... torej 5 dni sem po 2 jedla, 5 pa po eno... ritem, da te kap... in potem dobim porcijo no, grem zdej telebajske do konca pogledat... in se spet trudit s tekočino... lep dan!
|