Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:44:21
|
|
|
|
majrim
|
lep večer.....zdej likam,pa malo muzike se sliši...mela poje
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:45:51
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma thaiss: mene so na roditeljskem prestrašili s spodnjim vrtcem .... same hude sem slišala ... Sicer pa je moj moto: provare per credere dej povej kaj?????
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:47:17
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim thaiss...kaj so te prestrašli??? KDO, KAJ??? ...v kakem smislu??? POJMA.......ej,kam nesem uno prošnjo za nižje plačilo???dol v mesto na občino al kaj?? V MESTO
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:48:34
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: cuma melaverde: ma kaj ti si tako timida v živo, al me nisi poznala zadnjič na birbi? Tvoj Val, je pa tak ... bo imela Tinkara kar nekaj izbire vidim ma jaz nisem imela pojma kdo si ti pol mi je povedala thaiss... sorry ma se mi ni sanjalo, pa še eno kolegico je imela zraven ki je tudi nisem poznala... mea culpa....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:49:20
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: cuma thaiss: mene so na roditeljskem prestrašili s spodnjim vrtcem .... same hude sem slišala ... Sicer pa je moj moto: provare per credere dej povej kaj????? Riassumendo: predvsem o tem, da je zelo malo "vsebin" in zelo veliko kofetkanja ... ko sem pa povedala, da gresta moji dve dol, pa nobena ni hotela več nič dodati, samo še to, naj si čimprej zrihtam, da ju premestijo zgoraj .
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:51:35
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: cuma melaverde: ma kaj ti si tako timida v živo, al me nisi poznala zadnjič na birbi? Tvoj Val, je pa tak ... bo imela Tinkara kar nekaj izbire vidim ma jaz nisem imela pojma kdo si ti pol mi je povedala thaiss... sorry ma se mi ni sanjalo, pa še eno kolegico je imela zraven ki je tudi nisem poznala... Ni problema, najbrž se bomo še kdaj srečali, pa bova nadoknadili
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:53:22
|
|
|
|
majrim
|
no ja cuma....sto ljudi,sto čudi...ne verjemi vsega kar slišiš thaiss...malo sem zamešala
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:55:36
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: cuma thaiss: mene so na roditeljskem prestrašili s spodnjim vrtcem .... same hude sem slišala ... Sicer pa je moj moto: provare per credere dej povej kaj????? Riassumendo: predvsem o tem, da je zelo malo "vsebin" in zelo veliko kofetkanja ... ko sem pa povedala, da gresta moji dve dol, pa nobena ni hotela več nič dodati, samo še to, naj si čimprej zrihtam, da ju premestijo zgoraj . ma to so ti mame povedale al vzgojiteljice??? Jaz zelo dvomim v to oz. sploh ne verjamem! Vem, da je imel Matia v petih mesecih ful bogat program, o čemer sem se prepričala na lastne oči. Vsakič ko sem prišla ponj al je blo to od 10h al pred/po kosilu sta bile obe tam.... jaz jih hvalim ker si to zaslužijo, kakšne so pa ostale vzg. pa ne vem....bom znala povedat od septembra dalje
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:56:45
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim thaiss...malo sem zamešala imaš možgane na oFF...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 23:01:26
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: cuma IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: cuma thaiss: mene so na roditeljskem prestrašili s spodnjim vrtcem .... same hude sem slišala ... Sicer pa je moj moto: provare per credere dej povej kaj????? Riassumendo: predvsem o tem, da je zelo malo "vsebin" in zelo veliko kofetkanja ... ko sem pa povedala, da gresta moji dve dol, pa nobena ni hotela več nič dodati, samo še to, naj si čimprej zrihtam, da ju premestijo zgoraj . ma to so ti mame povedale al vzgojiteljice??? Jaz zelo dvomim v to oz. sploh ne verjamem! Vem, da je imel Matia v petih mesecih ful bogat program, o čemer sem se prepričala na lastne oči. Vsakič ko sem prišla ponj al je blo to od 10h al pred/po kosilu sta bile obe tam.... jaz jih hvalim ker si to zaslužijo, kakšne so pa ostale vzg. pa ne vem....bom znala povedat od septembra dalje To so govorile mame, ki so premestile otroka gor ... Jaz mislim, da je pač vse odvisno od vzgojiteljic ... pa naj bojo spodaj, zgoraj ali vmes ... če so dobre, delajo dobro, če ne pa bomo tudi preživeli a ... Jaz upam, da bosta punci ok sprejeli vse skupaj. Vsak dan se z Emo malo pogovarjamo o vrtcu ... s Tinko pa še ne
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 23:04:07
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: cuma IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: cuma thaiss: mene so na roditeljskem prestrašili s spodnjim vrtcem .... same hude sem slišala ... Sicer pa je moj moto: provare per credere dej povej kaj????? Riassumendo: predvsem o tem, da je zelo malo "vsebin" in zelo veliko kofetkanja ... ko sem pa povedala, da gresta moji dve dol, pa nobena ni hotela več nič dodati, samo še to, naj si čimprej zrihtam, da ju premestijo zgoraj . ma to so ti mame povedale al vzgojiteljice??? Jaz zelo dvomim v to oz. sploh ne verjamem! Vem, da je imel Matia v petih mesecih ful bogat program, o čemer sem se prepričala na lastne oči. Vsakič ko sem prišla ponj al je blo to od 10h al pred/po kosilu sta bile obe tam.... jaz jih hvalim ker si to zaslužijo, kakšne so pa ostale vzg. pa ne vem....bom znala povedat od septembra dalje To so govorile mame, ki so premestile otroka gor ... Jaz mislim, da je pač vse odvisno od vzgojiteljic ... pa naj bojo spodaj, zgoraj ali vmes ... če so dobre, delajo dobro, če ne pa bomo tudi preživeli a ... Jaz upam, da bosta punci ok sprejeli vse skupaj. Vsak dan se z Emo malo pogovarjamo o vrtcu ... s Tinko pa še ne Mah, itak smo si ljudje različni, vsak ima svoje mišljenje, poglede itd...v končni fazi ima tudi vzgojiteljica med delavnim časom 30 minut malce pa naj jih izkoristi kot njej paše... na kafetu, na čiku, wcju ali pa s flomastri v roki....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 23:06:01
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Mah, itak smo si ljudje različni, vsak ima svoje mišljenje, poglede itd...v končni fazi ima tudi vzgojiteljica med delavnim časom 30 minut malce pa naj jih izkoristi kot njej paše... na kafetu, na čiku, wcju ali pa s flomastri v roki.... Se strinjam ...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 23:07:41
|
|
|
|
cuma
|
Jaz grem počasi v horizontalo ... Tinka zajoka vsake toliko ... zobki ... speriamo bene, da ne bo celo noč tako Lepo spite!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 23:08:55
|
|
|
|
thaiss
|
mirno noč cuma meliss kje si????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 23:13:19
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mirno noč cuma meliss kje si???? mi je D naredu gušte z mortadelo....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 23:19:53
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mirno noč cuma meliss kje si???? mi je D naredu gušte z mortadelo.... tudi jaz sem zapadla v skušnjavo, bobola+mortadela ...ma sem ga že prebavla
< Sporočilo je popravil thaiss -- 24.6.2008 23:20:28 >
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 23:26:15
|
|
|
|
thaiss
|
vado mi...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 23:34:29
|
|
|
|
majrim
|
lahko noč...................................
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 25.6.2008 0:16:52
|
|
|
|
NAVT
|
Mi imamo izkušnje, sicer obe iz spodnje enote. Prvo leto je Aljoša padel v eno skupino, ki se mi je že prvi teden zamerila, v bistvu obe vzgojiteljica in pomočnica. V smislu čim manj delat. Pol smo Aljošo itak vzeli ven (ne zaradi tega, ampak zaradi tega mi ni bilo nič žal). Letos je bil v drugi skupini, tudi v spodnji enoti. Čeprav smo imeli kar nekaj težav z vzgojiteljico in pomočnico (izostanki, bolezni...) v prvih dnevih, ko je najpomembnejše, da sta tam dve isti, da se ju otrok navadi, pa smo vseeno ful zadovoljni. Mislim, da se glih ne mečejo na zobe, ampak zadovoljivo in lepo skrbijo za otroke ter izvajajo pester program. Ko bosta šli punci v vrtec ju bom verjetno dala v zgornjo enoto, to pa zato, ker je bližje.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 25.6.2008 11:10:23
|
|
|
|
dskubin
|
Mah, jaz mislim, da je vse odvisno od ljudi, ki tam delajo in od vodje vrtca, kako komu kaj dovoli. ko sem jaz delala v vrtcu, smo imeli une pol ure kofetkanja takrat, ko so otroci spali (nikakor to ne more biti takrat, ko se izvaja program), pa še med kofetkanjem smo vedno kaj ustvarjali oz. pripravljali za skupino. Ampak če je tam pač ena lenčina, **** - ne pomaga nič ne nov in moderen vrtec, ne kvalitetne igrače in niti oh in sploh program. lahko ti otroka več nauči in zna boljš z njim delat čistilka, kot pa ena diplomantka, tko je to. Morš pa verjet, da je tvoj otrok v najboljši skupini z najboljšimi ljudmi, pa tudi starši bi mogli sami več naredit za to, da bi se delalo dobro - če veš, da sosednja skupina v istem starostnem obdobju veliko več pozornosti daje delu z otroci, ustvarjanju,... v tvoji skupini pa se ne dogaja čisto nič - mislim, da za to sigurno obstajajo neki vzvodi, ki staršem omogočajo ukrepanje. Vrtcu ne plačaš samo varstva, ampak tudi vzgojo in izvajanje programa, ki je določen v kurikulumu. In oni so za to dolžni poskrbet. Če pa delajo še kaj več, pa hvalabogu, tudi taki so.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 25.6.2008 19:29:51
|
|
|
|
Sibil_
|
Tudi po moje so v vrtcu daleč najbolj pomembne vzgojiteljice.Če so one dobre delajo z otroci svašta, čeprav v dotrajanih prostorih in s skoraj nič opreme. Če se pa vzgojiteljici nič ne ljubi ne bo nič od nje niti v najbolj opremljenem vrtcu, žal. Jaz sem res zadovoljna z našimi, predvsem s tisto od Patrika, res super super vzgojiteljica, se res posveti vsakemu otroku ibn jih pozna. In ni lepšega ko vidiš, da ima otroka dejansko tudi rada (sama pravi, da jo to včasih tepe, ampak si ne more pomagat) in se zanj zares potrudi. Načeloma pa tudi na delo vpliva vodja vrtca-mislim vodja enote.Pri nas je kar energična vodja in se res vse trudijo. Danes smo se kopali v Kopru-je bila močna oseka in nizka voda je mal shit, ampak vseeno smo uživali. Majrim-ne se sekirat, samo da ti kaj pride prav. Dskubin-se bomo zmenili za drug vikend magari, mi smo tudi zelo zgodni in zgodaj gremo domov, ker se ful bojim tega močnega sonca. LP, Sibil RR
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 25.6.2008 22:03:40
|
|
|
|
thaiss
|
BRINA in NEŽA vse naj naj za 11 mini svečk!!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 25.6.2008 22:31:52
|
|
|
|
cuma
|
Buona sera Se pridružujem čestitkam Brini in Neži za 11m Ste se vse že stopile al je še katera v giru?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 25.6.2008 22:50:49
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss BRINA in NEŽA vse naj naj za 11 mini svečk!!! tudi z naše strani
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 25.6.2008 22:51:34
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma Buona sera Se pridružujem čestitkam Brini in Neži za 11m Ste se vse že stopile al je še katera v giru? je bil nogomet ...pa otroci nekaj njurijo danes , zdej pa še ena runda likanja
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?