|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
24.6.2008 22:44:21   
majrim
lep večer.....zdej likam,pa malo muzike se sliši...mela pojeuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
24.6.2008 22:45:51   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: cuma
thaiss: mene so na roditeljskem prestrašili s spodnjim vrtcem .... same hude sem slišala user posted image  ... Sicer pa je moj moto: provare per credere user posted image

dej povej kaj?????

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
24.6.2008 22:47:17   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

thaiss...kaj so te prestrašli???user posted image user posted image user posted image  KDO, KAJ??? ...v kakem smislu??? POJMA.......ej,kam nesem uno prošnjo za nižje plačilo???dol v mesto na občino al kaj?? V MESTO

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
24.6.2008 22:48:34   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

melaverde: ma kaj ti si tako timida v živo, al me nisi poznala zadnjič na birbi? Tvoj Val, je pa tak user posted image  ... bo imela Tinkara kar nekaj izbire vidim user posted image  

ma jaz nisem imela pojma kdo si ti user posted image  pol mi je povedala thaiss... sorry ma se mi ni sanjalo, pa še eno kolegico je imela zraven ki je tudi nisem poznala...

mea culpa....user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
24.6.2008 22:49:20   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

thaiss: mene so na roditeljskem prestrašili s spodnjim vrtcem .... same hude sem slišala user posted image  ... Sicer pa je moj moto: provare per credere user posted image

dej povej kaj?????

Riassumendo: predvsem o tem, da je zelo malo "vsebin" in zelo veliko kofetkanja ... ko sem pa povedala, da gresta moji dve dol, pa nobena ni hotela več nič dodati, samo še to, naj si čimprej zrihtam, da ju premestijo zgoraj user posted image .  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
24.6.2008 22:51:35   
cuma

melaverde: ma kaj ti si tako timida v živo, al me nisi poznala zadnjič na birbi? Tvoj Val, je pa tak user posted image  ... bo imela Tinkara kar nekaj izbire vidim user posted image  

ma jaz nisem imela pojma kdo si ti user posted image  pol mi je povedala thaiss... sorry ma se mi ni sanjalo, pa še eno kolegico je imela zraven ki je tudi nisem poznala...

Ni problema, najbrž se bomo še kdaj srečali, pa bova nadoknadili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3706
24.6.2008 22:53:22   
majrim
no ja cuma....sto ljudi,sto čudi...ne verjemi vsega kar slišiš
thaiss...malo sem zamešalauser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
24.6.2008 22:55:36   
thaiss

dej povej kaj?????

Riassumendo: predvsem o tem, da je zelo malo "vsebin" in zelo veliko kofetkanja ... ko sem pa povedala, da gresta moji dve dol, pa nobena ni hotela več nič dodati, samo še to, naj si čimprej zrihtam, da ju premestijo zgoraj user posted image .  

ma to so ti mame povedale al vzgojiteljice???
Jaz zelo dvomim v to oz. sploh ne verjamem! Vem, da je imel Matia v petih mesecih ful bogat program, o čemer sem se prepričala na lastne oči. Vsakič ko sem prišla ponj al je blo to od 10h al pred/po kosilu sta bile obe tam.... jaz jih hvalim ker si to zaslužijo, kakšne so pa ostale vzg. pa ne vem....bom znala povedat od septembra dalje

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
24.6.2008 22:56:45   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
thaiss...malo sem zamešalauser posted image

imaš možgane na oFF...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
24.6.2008 23:01:26   
cuma

dej povej kaj?????

Jaz zelo dvomim v to oz. sploh ne verjamem! Vem, da je imel Matia v petih mesecih ful bogat program, o čemer sem se prepričala na lastne oči. Vsakič ko sem prišla ponj al je blo to od 10h al pred/po kosilu sta bile obe tam.... jaz jih hvalim ker si to zaslužijo, kakšne so pa ostale vzg. pa ne vem....bom znala povedat od septembra dalje

To so govorile mame, ki so premestile otroka gor ...
Jaz mislim, da je pač vse odvisno od vzgojiteljic ... pa naj bojo spodaj, zgoraj ali vmes user posted image  ... če so dobre, delajo dobro, če ne pa user posted image  bomo tudi preživeli a ... Jaz upam, da bosta punci ok sprejeli vse skupaj. Vsak dan se z Emo malo pogovarjamo o vrtcu ... s Tinko pa še ne user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
24.6.2008 23:04:07   
thaiss

dej povej kaj?????

To so govorile mame, ki so premestile otroka gor ...
Jaz mislim, da je pač vse odvisno od vzgojiteljic ... pa naj bojo spodaj, zgoraj ali vmes user posted image  ... če so dobre, delajo dobro, če ne pa user posted image  bomo tudi preživeli a ... Jaz upam, da bosta punci ok sprejeli vse skupaj. Vsak dan se z Emo malo pogovarjamo o vrtcu ... s Tinko pa še ne user posted image

Mah, itak smo si ljudje različni, vsak ima svoje mišljenje, poglede itd...v končni fazi ima tudi vzgojiteljica med delavnim časom 30 minut malce pa naj jih izkoristi kot njej paše... na kafetu, na čiku, wcju ali pa s flomastri v roki....

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
24.6.2008 23:06:01   
cuma

Mah, itak smo si ljudje različni, vsak ima svoje mišljenje, poglede itd...v končni fazi ima tudi vzgojiteljica med delavnim časom 30 minut malce pa naj jih izkoristi kot njej paše... na kafetu, na čiku, wcju ali pa s flomastri v roki....

Se strinjam ... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
24.6.2008 23:07:41   
cuma
Jaz grem počasi v horizontalo ... Tinka zajoka vsake toliko ... zobki ... speriamo bene, da ne bo celo noč tako user posted image

Lepo spite!user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
24.6.2008 23:08:55   
thaiss
mirno noč cuma

meliss kje si????

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
24.6.2008 23:13:19   
melaverde

mirno noč cuma

meliss kje si????

mi je D naredu gušte z mortadelo....user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
24.6.2008 23:19:53   
thaiss

mirno noč cuma

meliss kje si????

mi je D naredu gušte z mortadelo....user posted image

tudi jaz sem zapadla v skušnjavo, bobola+mortadelauser posted image ...ma sem ga že prebavlauser posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 24.6.2008 23:20:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 3716
24.6.2008 23:26:15   
thaiss
vado mi...

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
24.6.2008 23:34:29   
majrim
lahko noč...................................user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
25.6.2008 0:16:52   
NAVT
Mi imamo izkušnje, sicer obe iz spodnje enote. Prvo leto je Aljoša padel v eno skupino, ki se mi je že prvi teden zamerila, v bistvu obe vzgojiteljica in pomočnica. V smislu čim manj delat. Pol smo Aljošo itak vzeli ven (ne zaradi tega, ampak zaradi tega mi ni bilo nič žal). Letos je bil v drugi skupini, tudi v spodnji enoti. Čeprav smo imeli kar nekaj težav z vzgojiteljico in pomočnico (izostanki, bolezni...) v prvih dnevih, ko je najpomembnejše, da sta tam dve isti, da se ju otrok navadi, pa smo vseeno ful zadovoljni. Mislim, da se glih ne mečejo na zobe, ampak zadovoljivo in lepo skrbijo za otroke ter izvajajo pester program.

Ko bosta šli punci v vrtec ju bom verjetno dala v zgornjo enoto, to pa zato, ker je bližje.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
25.6.2008 11:10:23   
dskubin
Mah, jaz mislim, da je vse odvisno od ljudi, ki tam delajo in od vodje vrtca, kako komu kaj dovoli. ko sem jaz delala v vrtcu, smo imeli une pol ure kofetkanja takrat, ko so otroci spali (nikakor to ne more biti takrat, ko se izvaja program), pa še med kofetkanjem smo vedno kaj ustvarjali oz. pripravljali za skupino. Ampak če je tam pač ena lenčina, **** - ne pomaga nič ne nov in moderen vrtec, ne kvalitetne igrače in niti oh in sploh program. lahko ti otroka več nauči in zna boljš z njim delat čistilka, kot pa ena diplomantka, tko je to. Morš pa verjet, da je tvoj otrok v najboljši skupini z najboljšimi ljudmi, pa tudi starši bi mogli sami več naredit za to, da bi se delalo dobro - če veš, da sosednja skupina v istem starostnem obdobju veliko več pozornosti daje delu z otroci, ustvarjanju,... v tvoji skupini pa se ne dogaja čisto nič - mislim, da za to sigurno obstajajo neki vzvodi, ki staršem omogočajo ukrepanje. Vrtcu ne plačaš samo varstva, ampak tudi vzgojo in izvajanje programa, ki je določen v kurikulumu. In oni so za to dolžni poskrbet. Če pa delajo še kaj več, pa hvalabogu, tudi taki so.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
25.6.2008 19:29:51   
Sibil_
Tudi po moje so v vrtcu daleč najbolj pomembne vzgojiteljice.Če so one dobre delajo z otroci svašta, čeprav v dotrajanih prostorih in s skoraj nič opreme. Če se pa vzgojiteljici nič ne ljubi ne bo nič od nje niti v najbolj opremljenem vrtcu, žal.

Jaz sem res zadovoljna z našimi, predvsem s tisto od Patrika, res super super vzgojiteljica, se res posveti vsakemu otroku ibn jih pozna. In ni lepšega ko vidiš, da ima otroka dejansko tudi rada (sama pravi, da jo to včasih tepe, ampak si ne more pomagat) in se zanj zares potrudi.user posted image

Načeloma pa tudi na delo vpliva vodja vrtca-mislim vodja enote.Pri nas je kar energična vodja in se res vse trudijo.

Danes smo se kopali v Kopru-je bila močna oseka in nizka voda je mal shit, ampak vseeno smo uživali.

Majrim-ne se sekirat, samo da ti kaj pride prav.user posted image

Dskubin-se bomo zmenili za drug vikend magari, mi smo tudi zelo zgodni in zgodaj gremo domov, ker se ful bojim tega močnega sonca.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
25.6.2008 22:03:40   
thaiss
BRINA in NEŽA vse naj naj za 11 mini svečk!!!

user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
25.6.2008 22:31:52   
cuma
Buona sera user posted image

Se pridružujem čestitkam Brini in Neži za 11m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste se vse že stopile al je še katera v giru? user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
25.6.2008 22:50:49   
majrim

BRINA in NEŽA vse naj naj za 11 mini svečk!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi z naše straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
25.6.2008 22:51:34   
majrim

Buona sera user posted image

Se pridružujem čestitkam Brini in Neži za 11m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste se vse že stopile al je še katera v giru? user posted image

je bil nogometuser posted image user posted image user posted image ...pa otroci nekaj njurijo danesuser posted image , zdej pa še ena runda likanjauser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?