|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
24.6.2008 21:30:24   
perp
up

< Sporočilo je popravil perp -- 24.6.2008 21:39:25 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
24.6.2008 22:02:18   
perp
prej zgoraj sem samo testirala, ker sem tudi jaz zdej spremenila slikco in ticker, ups. ampak je pa ratalo.
Uglavnem punce prejle sem opazila, da je že odprta nova tema pri marčevkah 2009. Bravo nove bodoče marčevske mamice! user posted image user posted image user posted image
To je samo en dokaz več, kolk gre čas hitro

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
24.6.2008 22:09:23   
san
hvala vsem za lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da bodo pomagale in bo res vse ok...

no, sam toliko na hitro, grem še mal s hčero klepetat.

aja, perp, luštna slikcauser posted image - tiker

nasy, maška je tko lušna, si dala še nove slikce gor, ne?

no, tolk za zdele

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
24.6.2008 23:09:27   
katj
pozdravljene!

sam na hitrco sem preletela zadnje strani......

san, držim pesti in vam želim dober konec!

sem se v nedeljo vrnila z morja, sem bla en teden s prjatlco nosečko in njeno 2-letnico in moja pridna falota, drugi teden pa z drugo prjatlco nosečko in moja falota. med vikendom je pa še oči pršu.
je blo fino.

zdej pa šibam spat, ker sem včer "bluzila" po stanovanju do 2.30!

drugač smo v redu, markija mam zdej doma, ne bo šel v vrtec sigurno do sredine oz. konec avgusta.
pa sej bomo itak skor skoz na morjuuser posted image .

lep pozdravček vsem štručkam!

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
24.6.2008 23:52:08   
gaya24
san:Upam da je tvoj Izidor že boljše.

NČK: Sem videla, da si imela isti dan lani zadnjo M. Hehe! Sam PDP pa nisma imeli enak.user posted image

Drugače pa...mi smo fajn. Maj ni nič shujšal zaradi njegove diete v četrtek, ko je bil 5 ur brez joške. Smo ga naslednji dan zvagali in je imel pri točno 12. tednih 7710g. Me zanima,če bo v ponedeljek, ko ima posvetovalnico že 8kguser posted image . Dinki, počasi se bližava tvojemu velikančku...hehe...

Danes teden pa gremo tudi mi na morje, če bo vse ok, ker maj je v ponedeljek še cepljen. Komaj čakam. Fredov obroč in plenice za v vodo imam, še uni iglu za na plažo moram kupit, da bo mel senčko, morje je pa tudi menda že ful toplo. juhuhu, lušno bo.

Zdaj grem pa Maja uspavat...četrtič že...noče zaspat. Se vidi da je popoldne 3,5h skupaj spal

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
25.6.2008 7:50:22   
pomlad08
gaya, kje pa ste ga stehtal (ker maš tako natančno mero, zato sprašujem)? jaz bi našga ful rada stehtala, a se ga lahko kr nese v posvetovalnico? doma ga tehtamo (najprej se stehtam jaz, pol pa oba), ampak vsakič drugač kaže, ni tok točna tehtnica. bo star v ponedeljek 3 mesece, pregled imava pa šele po 20. juliju, ker so prej dopusti, škoda.

lep sončen dan in veliko sence vam želim!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
25.6.2008 8:03:43   
pomlad08
aja, pa še neki me zanima,
neki časa nazaj ste se pogovarjale o dežnikih za na voziček, pa se ne spomnim, a se je potem kaj pametnega in ne predragega našlo? aja, šit, al ste govorile o prevlekah za dež, ne vem več ...

no skratka, če kdo ve, kje dobit kakšen dežniček, bom vesela vsake info.

zdej pa šibam

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
25.6.2008 9:18:05   
Katy13
Živjo!

Se oglašam po dolgem času in po pravici povedano nisem vsega prebrala, ker nimam časa, ker ste toliko načvekale.

Pomlad08 - te dežničke imajo v BC za 14,5 evra in v tušu za 12 evrov.

Kako vi dajete vaše user posted image  kravice pasti? A že slonijo na svojih rokah?

Dinki - vem, da imaš ti tisto knjigico za izpolnjevat in me zanima naslednje: kaj boš napisala tam kdaj prepozna očka in mamico? user posted image

Nič, se grem spravit, da greva ven, dokler je še lepo.

Čav, čav

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
25.6.2008 9:20:41   
pomlad08
katy, hvala za odgovor!

mi že kar dobro pasemo kravice, parkrat na dan po kakšne 3 minute. mu naštimam pred glavco kakšno slikanico, da gleda.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
25.6.2008 12:36:24   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

gaya, kje pa ste ga stehtal (ker maš tako natančno mero, zato sprašujem)?

Tašča je patronažna sestra pa prinese vago za dojenčke iz službe.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
25.6.2008 12:41:34   
Nasy
Mene tud zanima, kako dajete kravice past? Naša miš namreč nima kaj preveč rada tega..joj, je toliko reči, ki naj bi jih ne smeli, pa se prav bojim, da bom kaj zaj....meni ni nikoli nihče nič povedal, česa se ne sme..pediatrinja pa je itak mal mimo, če je ne vprašaš, tud nič ne reče. No, sej tudi, ko jo vprašaš, ni kakega blazno velikega učinka, njej je vse normalnouser posted image No, sicer pa smo mi itak daleč od >jusa<, ker malo reči drži, kar so povedali za dojenčke-od spanja in zizanja dalje. Pravijo vsi, kako ne bo otrok več maral zize, če dobi enkrat flašo..pri nas kr piska od veselja včasih, ko vidi zizouser posted image pa odpira usta na vso moč, je ko lastovičkauser posted image pa kaj, ko ni dovolj pri meni..no, pa bomo že, sej mala vidno raste in se redi, z zizo, flašo in čajem.
A vas vaši dojenčki tudi gledajo, ko jeste? Naša naju tko gleda, ko jeva in dajeva v ustauser posted image

Uf, je vroče danes, našo malo kr zdeluje tale vročina, kr zmatrana je in zaspana, pa malo ziza, pa zaspi..lepo se ohlajajte!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
25.6.2008 16:10:06   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

gaya, kje pa ste ga stehtal (ker maš tako natančno mero, zato sprašujem)?

Tašča je patronažna sestra pa prinese vago za dojenčke iz službe.

aha, a je kje blizu mene doma? user posted image

pa čestitke seveda za vašo težo! mi smo po moje nekje okol 7300g zdaj ...

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
25.6.2008 22:06:56   
Lona76
Hoj!
Danes smo šli po Tilna. Madonca je blo vroče. Taja ni bila nič razpoložena. Se je čist malo smejala. Revček! Kaj bo na morju??
Včeraj sva imeli kontrolo teže in se je v 14 dneh zredila za 400 g., tako da ima sedaj pri 3,5 mesecih 5040 g. Je rekal pediatrinja da to je pa za en mesec. Kako hudiča prejšnji mesec je blo pa 400 g premalouser posted image . V glavnem ugotovila sem, da sem prej mojo zlato pikico stradalauser posted image . Sedaj dejansko po vsakem dojenju poje še najmanj 100 ml. Je pa dobila včeraj tudi pikico! Je dobro prenesla je samo na koncu malo zajokala, ker jih baje zapeče. Je rekla še zdravnica da je dobro prenesla. Sem rekla seveda, če jo skos špikajo. Revček moj močno joka samo še ko ji iz glavice kri jemljejo.
Kile so pri meni obmirovale, kljub temu, da že 4 tedne ne jem nič sladkega. Zaradi diete. Če pojem kaj manj kaloričnega juhica in solata sem lačna k hudič, tko da si pol še meso pečem in seveda kile ne grejo nikamor. Ne smem pa nič začimb pa je vse bolj tako tako. Ni čudno da tudi mleka ni. Ne vem, če bom na morju zdržala s tako strogo dieto. Mi je po eni strani fajn k Taja vsaj po noči še pri meni pije in ji ni treba dati flaške (očitno ponoči je dovolj mleka), po drugi strani pa se mi zdi zaradi tega brez veze vztrajati z dieto. Pol pa razmišljam pa rečem zdej bom pa nehala dojiti, pa si pol mislim, tut če čist malo mojega dobi je za njo bolje kot nič. No bomo videli kako bo na morju. Nič rib, sladoleda, ...user posted image Imajo pa še pri tej prijateljici kamor gremo sirarno in imajo full dober sir. Upam, da se bom lahko uprla. Sicer pa imava 3.7. kontrolo na gastro pa bomo videli kaj bojo rekli za tole njeno alergijo.
Matr sem spet natrobezljala. Se grem stuširati in spat, ker je Tajka mal rogovilila ponoči. Očitno malo reakcije na cepljenje. Pa zjutraj je imela čisto redko blato, pa je bilo čez dan ok. No sam da vročine nima.
Lahko noč

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
25.6.2008 22:14:08   
Katiandi
Ojla! Se še jaz javim po dolgem času. V petek smo imeli posvetovalnicoo, ravno  ko je bil Jaka star 3 mesece. Težek je 6890g, velik pa 61,5cm. Berem, kakšne valikane imate ve in sem bila kar v skrbeh ,da se premalo redi, pa je rekla pediatrinja da je malo nad povprečjem pridobil, da bi lahko še ukinila večerni dodatek mleka. bom probala poskusit, samo če ne bo več spal od 9h pa do 5h, bomo še malo dodali. Smo pa zadnjič bili na dedijevem abrahamu pa je kr preskoču večerno dojenje in dodatek - je spal od 8h pa do 6h zjutraj, pa še živa muzika je bla in so vriskali, da je šlo men skozi ušesa, tamali pa spal ko ubit.
Drugače pa ima naš user posted image  mehke mišice (tako je rekla zdravnica)- nič ne dvigne glavice, ko ga je potegnila za rokce, pa zaležano glavico ima, zato imamo tudi razvojno v petek. So mi rekli v porodnišnici, da ga naj devam na desni bok, zdaj pa je zdravnica izjavla, da mora bit na levem! Nikoli ni prav, al pa so mi povedal narobe v P. Potem pa povem, da ful nazaj tišči glavo, ga naj pa na hrbet devam spat - na hrbtu in na boku naenkrat pa ne more spat!
A so vaši malčki že imeli porast hranjenja - to naj bi bilo v 3. mesecu pa me zanima, kako dolgo traja. pri prijateljici je to bilo kar en teden, da se vzpostavi večja tvorba mleka. Je hotela bit tamala non-stop na zizi. Me je že kr mal strah, itak že zdaj nč ne naredim, razen da skuham, kaj bo šele takrat. 

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
25.6.2008 22:21:20   
Katiandi
Katiandi: Jaka
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm

san: Urban
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

Arabela: Sergej
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

jagoga: Tomaž
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm

3. mesec: 5450g, 59 cm

Vilma: Julija
Ob rojstvu: 3010 g, 50 cm
1,5. mesec: 4615 g, 54 cm
3. mesec: 5410 g, 59 cm

Naša črtica koraka: Anja
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
5tednov: 4015g, 54,5cm

Tina50: Lan
Ob rujstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm

Dinki: Tit
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm

2 meseca: 8000 g

lucalu: Tai
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm

Ribica85 : Kristjan
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1 mesec: 5000g, 59cm
2 mesec: 6100g, 62cm

medica: Anis
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

gaya24: Maj
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm

Mergetka: Matic
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

perp: Neja
ob rojstvu: 3820g, 54cm
1.mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm

Zofy: Julija
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1 mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3.mesec: 5700g, 60,5cm

Lona 76: Taja
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm

Katy13: Taja
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. meseca: 5210g, 58 cm

paola: Vesna
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

katj: Rok
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61cm

Nasy : Maša
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Pingvinčica: Nina
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

*BellaLuna*: Luka
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
25.6.2008 22:23:17   
Katiandi
Sem se zmotila v zgornjrm postu pri teži, sem mu dodala kar kilo preveč!user posted image
Tako da vagamo 5890g.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
25.6.2008 22:23:27   
Zofy
Punce, samo hitro, da se vam javim iz tega pekla. Joj, kako je peklensko vroče!!! Sem dala Julijo spat samo v plenički, pa še to se mi smili, da mora revica v tej plastiki spati. Upam, da bo kmalu mimo, sicer pa gremo k mojim na Obalo v ponedeljek in tam imamo klimo in hladno teraso. Bogi naši dojenčki...

Sem pa našla fajn plac v Lj - Rožnik oz. Mostec je super. Vročina sploh ne pride skozi gosto drevjeuser posted image user posted image . Tako sva tam od 10h pa do 1h, pol pa domov v bunker (stanovanje imam čisto zatemnjenouser posted image ). Sej pravijo, da bo kmalu mimo, a ne?

Naj vam čestitam za lepe sončke (sem gledala malo po vaših albumih, tudi jaz moram kaj spet gor dat)

Pa čestitke Pingvinčici za spremembo stanu in krstuser posted image

Pa user posted image user posted image user posted image za San oz njenega bogega sinka. Sploh nisem vedla, da se moremo tudi komarjev tako pazituser posted image

Pa še čestitke neki piflarki, ki je naredila vse izpiteuser posted image . Zdej pa prosim to študijsko vnemo še meni pošlji, ko je ne rabiš večuser posted image

Joj, upam, da nisem katere pozabila, sej berem, samo nič ne utegnem napisat. Naša Julija je začel z večernimi fintami. Prej si jo samo v posteljo položil, pa je zaspala, zdaj pa tečnari, se kremži... in pol zaspi na moji joški, kar mi ni preveč všeč. No, dokler je ta vročina, jo bom še takole crkljala, ker je boga. Samo se bojim, da se navadi...

Nič, grem pod hladen tuš, ker mi teče pot iz čela tle ob računalniku user posted image Lahko noč!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
25.6.2008 22:29:10   
marita
da se še jaz malo javim. Mi smo super, vročino premagujemo kar doma v senci. He, he, he. Bili smo že na morju, ta velika punca uživala sto na uro, maks je očitno tud blazno užival, je prespal cele noči, bravo. Doma pa se zbudi enkrat na noč, pa mu dam sam dudo, pa mal ga potrepljam, pa zaspi dalje, tko da pri nas že en cajt ni nočnega hranjenja. Sem ga kr tko navadla, sem bla prelena, da bi ponoč vstajala za flašo delat, en čas sem ga še dojila, pa mu nč ni blo všeč, se je kar kregal zraven. Sem bla mal huda nanjga, pa sem rekla, prov če se nočeš dojit, flaše pa ponoč tud ne bom štimala. Tko da je dal kr mir in se zadovolji z dudo he, he, he. no, seveda če bi bil lačen, bi navil alarm.

Berem vas kr redno, sam nimam nč posebnega za napisat. Maks je zaenkrat blazno priden, včasih prov gledam, če ga imamo s sabo, da ga ne bomo kje pozabili, k je tolk priden. Prov faca, 4 letnica ga pa tud obožuje.

Js sem bla že 2x pr g. sem se šla menit za zaščito, pa ker še nimam menstre, mi še nč ne more dat. Odolčam se za mireno, sam se že tolk kritik slišala, da sem kr zbegana. Tko da zdj mava kondome.

A katera razmišlja o ponovni nosečnosti? Js sem tak firbec. He, he, he. Mene je kr prjelo, da bi imela kuj še enga, sploh ko je naš fantek tolk priden, pa porod sem dobro zvozila, sam nam finance tolk ne znesejo, pa placa nimamo zadost. Šmrc, zato me pa zanima, če se bo katera že opogumila.user posted image

Kile stojijo, pa tko bi rada 5-7 kg dol dala. Ja, tud js mam preveč rada sladko.

Aja, maks se blazno veliko slini, pa roke tlači v usta. Zdj našobi usta in dela brb in pol se mu na ustnicah delajo mehurčki, on pa se veselo smeji. Sej pravim, faca, res se mu morš nasmejat.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
25.6.2008 22:37:59   
*medica*
se ponovno javljamuser posted image user posted image ..
no uspela sem prebrat..vendar se opravičujem moji pozabljivosti ...sem pol pozabla še posebaj to kaj je kera kej napisalauser posted image
prvo hvala za čestitke in pohvale za mojga anisa..glede porasta in kg..in seveda slikic..
zj pa čestitke vsem ki ste mele posvetovalnico..in za lep napredek..user posted image user posted image

san držim pestke za izidorja..upam da čimprej ozdravi in da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

pigvinčica čestitke za poroko ..user posted image user posted image user posted image user posted image je pa vsaj ena postala gospa..kdaj bom jest se še ne veuser posted image user posted image pa seveda za krstuser posted image user posted image

ena je spraševala glede dežnička..tazadno sem ga jest gledala v BC mislim da za 7€ al neki tacga..sam ga nisem kupla ampak sem kupla en tak senčnik k pride čez ce sprednji del skoraj do nogic..tak fajna stvar ampak ne nardi ful neke velke sence ko te senčniki za v avto je..če me razumete seveda sem zakomplicirala..user posted image
jest sem mu vzglavje že mal povzdignila ker drgač dela v vozku cele akrobacije..zj že dva dni odkar sem mu dvignila pa še privezala je kr mirn pa opazuje okolico..ful je mali firbec..user posted image aja pa od mene stran je obrnjen ampak mam pr glavi tako odprtinco pa mrežico čez da ga lahka gledam ..
spanje je kr ok..čez dan mi je spet začel spat..ker nekaj časa kr ni hotu popldne spat pa je spet začel..ponoč smo pa mal spremenil uro zj gre mal poznej in to okol 9.30-10 in sinoči je zaspal ob9.30 in spal do 7 zjutrajuser posted image user posted image drgač pa tam do 5 al 6 odvnisno..
čez dan ful slabo je ..mal se podoji pol se pa odmakne in me gleda in se smejčka..dodajam mu mal čajčka čez dan ampak tud noče ne vem kako pit ga kr mal prisilim če ne mi bo še dehidriral..
drgač se pa ful že oobrača ..mu še ni uspelo se obrnit s hrbta na trebušček ampak še vstraja kontra mu pa rata..na bok gre in nekaj stoka zravn pol se pa smejčka..pa z nogicam se npr. v ležalniku opre in dvigne ritko..user posted image ko pa pase kravice pa drži kr fajn glavco pa tak fajn se nasloni na rokice..drgač ne mara  preveč ne vem zakaj..
mami pa  s kilam...user posted image user posted image to ti je pa katastrofa..od poroda mi je šlo takoj 12kg..ko sem prišla domov mi je šlo še 3kg vsak mesec eno kilcouser posted image user posted image mam pa še 10kg za dol spravt..ampak sej mam še cajt ane..no moram se še čokoladi in določenim sladkarijam odpovedat..

no no  sem se pa kra razpisala mislim da bote kr preskočile moj post..user posted image user posted image

nč bom mogal mal bolj pogosto se oglasit..če ne bote romane brale..user posted image user posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
25.6.2008 22:40:16   
*medica*
aja pa še to..vaši sončki so prekrasni..sem še mal albumčke prečikirala..iiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
25.6.2008 22:41:56   
*medica*

Katiandi: Jaka
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm

san: Urban
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

Arabela: Sergej
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

jagoga: Tomaž
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm

3. mesec: 5450g, 59 cm

Vilma: Julija
Ob rojstvu: 3010 g, 50 cm
1,5. mesec: 4615 g, 54 cm
3. mesec: 5410 g, 59 cm

Naša črtica koraka: Anja
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
5tednov: 4015g, 54,5cm

Tina50: Lan
Ob rujstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm

Dinki: Tit
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm

2 meseca: 8000 g

lucalu: Tai
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm

Ribica85 : Kristjan
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1 mesec: 5000g, 59cm
2 mesec: 6100g, 62cm

medica: Anis
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3.mesec: 7140g, 61cm

gaya24: Maj
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm

Mergetka: Matic
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

perp: Neja
ob rojstvu: 3820g, 54cm
1.mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm

Zofy: Julija
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1 mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3.mesec: 5700g, 60,5cm

Lona 76: Taja
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm

Katy13: Taja
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. meseca: 5210g, 58 cm

paola: Vesna
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

katj: Rok
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61cm

Nasy : Maša
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Pingvinčica: Nina
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

*BellaLuna*: Luka
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
26.6.2008 9:54:21   
Dinki
za pit mu pa jaz dajem vodo (prekuhano), dam mu jo pa ene trikrat na dan po 4-6žličk! količinsko tudi mene matra, če je prav tako

Tina50 in ostale hvala za odgovore glede čajčka oz. vode. Tina, pa mu daš to vodo preko flaške?
No, včeraj smo bili cel dan na izletu...Bled, Bohinj....je bilo super pa tudi vročino se da tam v senčki lepo preživeti. Z nami sta bila še en par z en mesec staro punčko, ki sta ji poleg dojenja za odžejati dodajala čajček...tamala je ves čas bila grižasta, skoz je jokala, moj Tit pa ves čas lepo miren, tko da vidim, da je samo mleko zares zakon, vsaj zaenkrat vidim, da mu čisto nič ne manjka če pije le mleko....pol sta naju pa še spraševala zakaj ne dava Titu nič za odžejat user posted image user posted image user posted image ...glih tolk da ji nisem rekla, sej imaš pred sabo dokaz zakaj ne.....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
26.6.2008 9:58:23   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Uglavnem punce prejle sem opazila, da je že odprta nova tema pri marčevkah 2009. Bravo nove bodoče marčevske mamice! user posted image user posted image user posted image
To je samo en dokaz več, kolk gre čas hitro

Joj, a res???? Meni so se kar oči zarosile.....jih bom šla kej pozdravit user posted image .....res gre tale čas preveč hitro.....imamo pa vse tako lepe sončke in to je edino pomembno user posted image
Perp...cotkan ticker imaš user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 26.6.2008 9:59:21 >

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
26.6.2008 10:02:23   
Dinki
Me zanima,če bo v ponedeljek, ko ima posvetovalnico že 8kg . Dinki, počasi se bližava tvojemu velikančku...hehe...
[

user posted image  se pa bojim, da tudi mi bežimo stran od osmih kil user posted image ....bomo videli, 7.7. imamo pregled, kaj bo kaj pediatrinja komentirala....bravo Gaya tudi za tvojega velikančka user posted image .

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
26.6.2008 10:05:40   
Dinki
Dinki - vem, da imaš ti tisto knjigico za izpolnjevat in me zanima naslednje: kaj boš napisala tam kdaj prepozna očka in mamico?

Uffff, Katy13, še dobro, da si me spomnila na to knjigico, sem jo kar malo zanemarila. Na začetku sem jo vneto izpolnjevala, sedaj pa sam še Tita mrcvarim user posted image ....kaj pa vem verjetno en mesec....meni se zdi, da je naju Tit zelo zgodaj prepoznal....najbolj intenzivno, torej da nama tudi vrne nasmehec pa slaba dva meseca.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?